Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdor twenty eleven a následující roky - Klikni zde pro originální téma
mongoose
Outdoor twenty eleven

Zdarec Vám všem!

Letošní genetika: South African Kwazulu - World of Seeds, 100% sativa, doba sklizně outdoor dle banky - polovina října.
Hlína: drenáž z keramzitu, Plagron batmix řádně smíchaný se stejným dílem hlíny pro pelargonie a odpovídajícím množstvím perlitu. To vše v 20ti litrovém kýblu.
Hnojky: Alga grow, Alga bloom - plagron, dešťovka :)
Sázeno: 1.5., sklizeno: 14.10.

Růst probíhal v půllitrovém kelímku za jižním oknem, poté v 5ti litrovém teku ve skleníku, který jsem pro nevhodnou pozici (dostupnost pro nenechavé ruce) vyměnil za foliovník s větším přísunem přímého světla a daleko horší přístupností :). Finální přesazení do 20ti litrového kýble - zde po stabilizování rostliny jsem uvalil dvě spodní patra kvůli zesílení stonku a provzdušnění odspod. Pravidělně protrhávám velké listy od středu rostliny - prosvětlení. Poprvé v růstu jsem zahnojil nějaký pátý týden a to 2ml/l a následující týden taktéž. Poté hnojeno naplno 4ml/l jednou týdně. Spolu se znaky zastavení růstu jsem přestal hnojit růstovým hnojivem a nechal holku dva týdny na dešťovce. Úsudek to byl nakonec správný a ve spojitosti s konečně parádním počasím nasadila na konci srpna květ...poprvé hnojeno poloviční dávkou, nyní 4ml/l Alga bloomem.

Nahodím nějaké fota růstu pro představu...
mongoose
zhruba ve třetině růstu
mongoose
foceno dnes, vlastně už včera :D 8.-9. den květu
pokusim se splašit nějaký kvalitnější fotostroj na makra
mongoose
krásné, stále zdravě zelené devíticípé listy, žádní škudci, nahlodaný list nenalezen zatím ani jeden :)
mongoose
krásně se to paličatí :) fotoaparát vydržel bohužel jen na babočku minerála :D
mongoose
foceno dnes ráno

Jinak zřejmě naposled jsem zahnojil plnou dávkou, jednou dvakrát jim ještě dám polovic a víc nic, jen odstátá dešťovka :)
mongoose
tak jsem v sobotu naposledy zahnojil, první trichomy začínají hnědnout, takže zalívat budu už jen sporadicky dešťovkou, páč se blíží chladné vlhké období...ještě aspoň dva, ideálně tak 3,5 týdne to chce
morfix
citace:
Původní příspěvek od mongoose
krásné, stále zdravě zelené devíticípé listy, žádní škudci, nahlodaný list nenalezen zatím ani jeden :)


Tak to je parádní list. Rostlina samotná je taky pěkná. Uz ted jsem zvědavý na smoke report ;-)
mongoose
Dnes jsem musel přemístit divošku zpět do foliáčku - po šesti a půl týdnech nádherného počasí přišel očekávaný první zimní závan spolu s deštěm. Byla na něm asi 12 hodin, takže si myslim, že to vstřebá, ačkoli je předpověd bídná. Palice za těch šest dní neuvěřitelně zmasivněly - budou šutry:) Vlásky nahnědlé tak ze 30-40 procent...ještě jí dám tak týden dva podle počasí, ale nepředbíhejme události.:pimp:
mongoose
Zdarec, tak jsem včera, čili v pátek 14.10.2o11, setnul. 75% chloupků hnědých, i když uvnitř palic rašily nové...vůně, s tóny anýzu a troškou jakoby Durbanu, se rozlínala až cca deset mětrů od foliáče. Očekávám velmi energy model, jelikož jsem koštoval letošní SAK od známého (metoda zatemňování) a minimálně 3 hodiny super high s banánem :) Později ještě dodám foto sušiny a smoke report.

EDIT: ke kořenům - díky guanu obseženém v substrátu byly neskutečně jemné a krásně vyplnily kýbl.
mongoose
Tak je usušeno, ve sklenicích naloženo a taky řádně okoštováno.
Vůně - během sušícího procesu se dost podstatně měnila - zázvor, jahody, nějaká sladkost. V usušeném stavu je vůně lehká, citrusově květinová.
Chuť - citronovo-pendreková, někdy s příjemným kořeněným akcentem nakonec.
Struktura palic - osypané šutry :)
Výnos - lehce nadprůměrný - z metrové kytky maličko přes 1oo gé. Celkově hodnotím tuto genetiku 8.5/10 - nenáročná, vitální rostlina s krásným vzrůstem, tvrdými šiškami, množstvím pryskyřice a perfektním high.

edit ke stavu:
Tak kouř je zlatavý, velmi hustý a chuť už jde při inhalaci spíš do sladkokyselého pomela, při výdechu jde cítit pendrekový ocas. High po konzumaci skoro 10 měsíců odleželého vzorku je neskutečně silný, hodně tělesně energický, ale zárověň mysl uvolňující (dá se koncentrovat, při velkáých dávkách značně zrychlený nezachytitelný tok myšlenek), vhodný však téměř k jakékoli činnosti. Funguje v přiměřených dávkách i jako afrodiziakum, hehe :D
mongoose
a jedna pohraná :P
mongoose
díky za Káčka, potěší a povzbudí do dalšího pěstování :)
mongoose
Takže další sezóna se kvapem blíží a já bych chtěl rozjet grow z části určený na medikální účely. Nějaká regulérní semena už dorazila (ZenSeeds- ErdPurT, Arne's Amnesia chunk), některá stále zvažuji (ParadiseSeeds - Automaria II a jako letos WoS - S.A.K. (obojí fem)) . Pokusím se vyselektit jak jednu indikoidní samici (ErdPurT-mastě), tak i nějaké solidní samce pro pyl, abych se příští rok už nemusel tolik starat :) Dále pak selekce proběhne venku, bez předpěstu - rychle se táhnoucí rostliny značí samce, tudíž je dám na jiný flek (pravděpodobně za jižní okno doma :D).

Změny - zatím jen jediná a to, že semena budu klíčit rovnou v hlíně.

Edit časem, až bude co...
mongoose
Hoja, tak jsem pár dní po novu na svatého Vojtěcha vysel po pěti kusech ErdPurT a Arnes Amnesia Chunk od dánských Zen Seeds, plus ještě 5 kousků Skunkage (T.H.seeds). Snažím se udržovat ideální podmínky podle faqu, stejně to nadlouho ve skříni nebude :D foto důkazem...

edit: všechno regulár, selekce v průběhu venku, zbytek semen na indoor selekci, svítím 17,5\6,5 modrou 125W CFL

Prosím adminy o přejmenování trýdu na " Outdoor twenty elelven a roky následující"
mongoose
Ahoj, po delší době nějaké info. Zatím nejcitlivější se zdá být ErdPurT - má chyba, špatné pH zálivky, ačkoli ostatní to ustály bez následků a defekt listů se spravuje :) AmnesiaChunk s indickými listy se táhne hodně a to i v případě domnělých samic. Skunkage světlejší (aby ne vzhledem k rodičům:D), ale jde vidět už nyní, že to bude silná genetika - mňam :P Ale!!! Došlo k tomu, že nebudu mít k dispozici foliáč a zahradu jako loni - pokusím se to ještě nějak domluvit, jinak budu muset zbouchnout kotvící ohrádku v zelených korunách a to co nejdříve, nejspíš tento weekend. Přikládám nějaké fotaa:
1)defkt na ErdPurTu
2)nejzdatnější ErdPurT
3)Skunkage
4)Arnes' Amnesia Chunk
5)ErdPurt v porovnání

a ještě edit: substrát je 50\50 kokos\guanokalongmix
hnojky plagron alga grow\bloom a enzymy atazyme
edit II: zaseto 5ks Royalmatic od Ministry of Cannabis plus jeden Deimos z Legalizace
mongoose
jako z vody :)

1) Skunkage
2) Erdpurt
3) kulaté Erdpurt, hranaté Arnes' Amnesia Chunk
4) Royalmatic od MoC
mongoose
miniinfo - 3 samci vytrháni, automaty už si hoví venku, stejně tak dva skunkage (smrčkoidní) a jeden amnesia chunk (zatím vypadá jako SoG ideál); zbytek (1xS, 2xACh, 1xEP) bude vysazen během týdne

edit: vysazen poslední skunkage s erdpurtem (už teď šílená silná bush)
mongoose
je na čase to tu trochu oživit, tak přihodím pár fotos...opravdu jen pár, páč letos jedu dost na hraně a je sotva čas na kytí, natož na nějaké focení v pózách :D
1) royalmatic (výška do 20cm)
2) royalmatic (průměr přes 30cm)
3) erdpurt před přesazením
4) erdpurt asi 10 dní po přesazení
mongoose
ještě něco (royalmatic a arnes' amnesia chunk)
mongoose
1,2) ErdPurT
3,4) Skunkage
mongoose
první dvě fota jsou pár dní kvetoucí Royalmatic, na třetí Deimos - pheno zatím bez dominance na hlavní kolu
mongoose
nějaké rychlofoto automatek; první dvě jsou Deimos, zbytek Royalmatic (na jedné můžete vidět pokus o záštip, kde následně naskočily 3 šlahouny a vypadá to, že výnos zas o tolik menší nebude;))
mongoose
a celek zaštípnuté
edit: hnojím alga bloom 4ml na l jednou týdně (dostaly zatím jednou, dostanou ještě max 3x a pak průplach)
mongoose
Skunkage i ErdPurT mají okolo 150 cm, stále rostou. Arnes' Amnesia Chunk v kýblu zhruba metr, už ukazuje preflowering, ale stejně počítám květ minimálně na 65 dní...
foto 1,2 erdpurt; na třetí je skunkage
mongoose
a tady vytáhlá štíhlá amnesia chunk, tento víkend raději ještě přesadím i když to zřejmě není moc akutní (nehnojeno zatím vůbec, kontejner přípomínám jen 5 L)
mongoose
Automatky jedou do finále, už nehnojím, naposled jsem jim dal enzymy od atami a už jen a pouze voda.
1,2,3) Royalmatic
4,5) Deimos
mongoose
Dnes rychle a stručně: z krásného skunkage se vyklubal samec ('bohužel' jde do masti), erdpurt a arnes amnesia chunk krásně kvetou, deimos a 3 z pěti royalmaticů jsou dole. foto jen mobilové ilustrační, kvalitnější časem stáhnu z foťáku (a že je se na co těšit :P )

1) ErdPurT
2-3) Deimos
Slick-ace
mongoose: pěknej erdpurt, taky ho jedu a překvalilo mě, že má směrem nahoru úplně hrozně nepoměrně silnější stonek oproti kmínku u země :) vždycky jsem to viděl u kytek naopak - dole kmen zužující se do výšky.
Máš ho ale víc rozvětvenej, tak to tam tolik nevidím..
mongoose
Slick-ace: stonek je pevnej, ale ještě u něj pozoruju růst řekl bych "do sněhuláka" - spodní dlouhé větve tvoří jednu kouli, to co jde vidět na posledním snímku erdpurtu je horní koule z kratších větví. každopádně je hodně vogorózní a asi ho zahnojím jen jednou květákem a jednou vodou s enzymama.
mongoose
první várka - Deimos
mongoose
druhá várka - Royalmatic
mongoose
aktualizace a zběžné foto erdpurtu; výška 175 čísel, průměr asi 9o, vůně značná, nasládlá, zemitá.
mongoose
Začnu špatnou zprávou - znovu, co jsem zasadil do země a zase ty z*urvené MYŠI. V hlíně u Erdpurtu díry vedle kmene, umírající rostlina, poničené kořeny...co k tomu říct. Nechám ještě týden a setnu - více už asi nevydrží.

A teď z jiného soudku, čili první SMOKEREPORTY :)

Royalmatic (Ministry of Cannabis) - vůně je taková, jakou popisuje banka (Mango, hrozny, pomeranč), promítá se do chuti, avšak půl hoďky po zakouření je chuť na patře mix banánu, vanilky a jablek. Opravdu chuťovka ;) Stav je příjemně vyvážený, trvá docela dlouho (okolo 3 hodin), vhodný snad do každé situace - když se hýbete, nabije vás energií, jestliže si dáte k filmu, hudbě, vyždíme vás teměř k spánku. Výnosově trochu slabší (cca 50g uschlé sušiny z rostliny) než Deimos, ale o to menší je náchylnost na plísně (téměř nula). Doporučuji ;)

Deimos (Budha Seeds) - vůně dřevitě nasládlá, chuť taktéž, ale mňamka. Stav je silný, indikový, u práce jej ale však lze zvládnout. Palice jsou silně prorostlé, srovnatelné s klasickým outdoorem, ale BACHA NA PLÍSEŇ - šíří se na něm obzvláště rychle. Výnos z jedné 65g suchého.

přiložené foto je mix deimose a royalmaticu
mongoose
Zdar, dnes začnu nejprve špatnou zprávou. Erdpurt umírá, kořen zničený a za všechno můžou ty svinské myši!!! A to mu chybí dva týdny, FUCK! No nechám ji ještě týden aspoň nějak dojít...jinak výnosově bude okolo průměru. Pryskyřice je taková mazlavá, lepkavá - stačí se jen lehce otřít. Jde cítit na víc jak deset metrů.
A nyní z jiného soudku a to smokereportového :)

Royalmatic (Ministry of Cannabis):
- sázeno 5 ks autofem semen -3 kýble, 2 zem - jeden kýbl klasika, jeden se záštipem a jeden šel z windooru pod slunce v prvním týdnu květu; do země šel jeden hned a jeden v prvním týdnu květu
- plísně málo, dohromady o dost méně než na jediném Deimosu
- výnos: 53g (země hned)
28g (kýbl klasika)
26g (kýbl záštip nad 5-6. patrem)
19g (kýbl z windooru)
16g (země pozdní přesaz)
- vůně je mix manga, hroznů a pomeranče, jak udává banka
- chuť se prolíná s vůní, avšak po zhruba půlhodince cítím na patře banán, vanilku a jablka - je to opravdu chuťovka; kouř je hustý a hutný až místy nutí ke kašli
- stav je dobře vyvážený, trvající 2-4h, dá se kouřit celý den; u pohybových aktivit energizuje, u filmu nebo hudby gaučmodel
- celkově jsem s ním velmi spokojen, známku bych dal 8 z 10

Deimos (Budha Seeds):
- zasazen jeden autofem kus z Legalizace, mladoučká sazenice do volné země
- na plísně je docela náchylný vzhledem k jeho hustým šíšám
- výnos: 67g po odplísnění, myslím, že v sušším finále pokoří 75g jak nic
- vůně je nasládlá s tónem vzácného dřeva, trochu pikantní, ale mňamka
- chuť je obdobná, místy cítím citrusy
- stav je více indika, příjemné vibrace po těle, následuje hlad - tedy spíš nenasytnost hehe :D po tom přistáváte, stav tak 3h a více
- ohodnotil bych 6,5/10 a to jen kvůli té plísní jinak samozřejmě spokojenost

Foto je mix Deimos a Royalmatic
mongoose
...
mongoose
Po delší odmlce přihazuju pár fotos - na prvé detail Royalmaticu, zbytek Arnes' Amnesia Chunk...ten už se suší, skosil jsem ho v půlce října. Po degustaci sem ještě přihodím smokereport, tak se zatím trochu pokochejte :)

Edit - Smokereport Arne's Amnesia Chunk:
Jak jej ohodnotit vzhledem k bídným světelným podmínkám, kterým byl vystaven? Málo slunce na SZZ, všehovšudy max 2 hodiny přímého světla, zbytek odrazy a prosvity - o výnosu se bavit nedá (14g). Rostl úzce, ale měl dost kratších větví, málo listí. Na hnoje nenáročný. Spirálovité květy začal zřetelněně nahazovat nějak v púlce srpna, dolů šel v půlce října, ale určitě by snesl ještě jeden, dva týdny. Plíseň žádná. Vzhledově jsou suché paličky poměrně světle zelené s trochu namodralými kalichy, dle pohledu přes lupu trichomy mléčné, jantar občas. Vůně po otření stonku byla lehce květnatě ovocná, s dost dost dost skunky ocasem. Nyní po dvou a půl měsíci sušení vzhůru nohama, v krabicích a sklinkách, se line silněji pugét čerstvých květin v kombinaci s čerstvým ovocem, skunk/chunk jde trochu znát až v závěru. Hustý, zlatý, lehce namodralý, nijak nedráždící kouř chutná obdobně jako vůně - květiny/ovoce/skunk na stejné úrovni, cítím ještě nějakou exotickou, sladce kořeněnou chuť, neznámou, ale moc dobrou :) Po á půlhodince čokohash chuť na patře. Stav je mentálně aktivní, taky přiměřeně uvolní tělo, dost inspirující, ačkoliv intenzita a délka účinku je hodně ochuzena. Hodnocení si nechám na příště, ještě pár semen AACH mám, tak snad vyjedou nějaké pěkné baby ;)

Vám všem přeji hodně zdaru, ať už out či in i v letech následujících :D:D
mongoose
Zdarec kluky a holci, přináším vám nějaké delikátní fotky Arne's Amnesia Chunku (ZENseeds) z mé zimní DRII zahrádky. Paličky pod vrcholky byly opyleny pylem ze Skunkage (THseeds), takže letos bude co testovat a pylovat:) Dále mám v arzenálu na letošek ukryty zbylé 4 sémě AACh, asi 8 Erdpurtů (ten bych rád opýlil), nějaké solidní nounejmy od známých a pár automatů od Barneys Farm a to Sweet Tooth. Možná přibyde i kousek Afghan Kush Special od World of Seeds.

Pro ty z vás, které zajímá indoor, tady je základní info-> 250W soda, koko/guanomix (1:1, pH 6-6,2), 44/18/6, 63-65/12/12, hnoje guanokalong G/B, Atazyme, PK13-14, nic zvláštního, na vodě posledních 19-21 dni. Další dotazy přes PM.

foto 1___pheno1 (63 dní květu)
foto 2___pheno2 (63)
foto 3,4,5___pheno3 (65)

Ať se zelení ;)
mongoose
Zdravím ctěné plantážnictvo :)

Dostaly se mi do rukou nějaká feminizovaná semena, která bych chtěl letos p/okusit. Poštěstilo se totiž se zahradou, tak se nechci moc piplat s ničením samců s už tak napůl nejistým výsledkem. Konkrétně se jedná o odrůdy (viz foto):

Afghan Kush x Skunk (World of Seeds)
Pineapple Chunk (Barney's Farm)
African Free (Eva Seeds)
již dříve avizovaný Sweet Tooth Auto (Barney's Farm)
a bonusovka Sugar Black Rose (Delicious Seeds).

Zahrada je situovaná na hřebenu kopce:) slunce svítí od soumraku do úsvitu, či naopak :P

Všem spolusejícím přeji mnoho zdaru v letošní a příštích sezónách :)
Ms. Herb
Good Luck! budu sledovat:) na EVA seeds sem zvědavá, neodvážila jsem se letos od nich nic pokoupit kvůli omezenému rozpočtu:( , TNT Kush nebo White Dragon vypadají zajímavě:)

Tak ať se daří !
mongoose
citace:
Původní příspěvek od Ms. Herb
Good Luck! budu sledovat:) na EVA seeds sem zvědavá, neodvážila jsem se letos od nich nic pokoupit kvůli omezenému rozpočtu:( , TNT Kush nebo White Dragon vypadají zajímavě:)

Tak ať se daří !


Ahoj, nechť se daří nám všem :) osobně se budu snažit ukočírovat to až do konce. Snad se podařilo vybrat genetiky, které u nás dojedou. o AfghanxSkunk a PCh strach moc nemám, akorát ta Afrika bude tuším na hraně. Necháme se překvapit ;)
Stav mimochodem 100% klíčivost, nejrychlejší AfghanxSkunk (2,5 dne od zasetí nevyklíčeného semene do hlíny!!!), následuje African Free (5dní) a Pineapple Chunk (7dní od zasetí)
Ms. Herb
jo to je vždy dilema už po novém roce, co vybrat na jaro :D a ještě to letošní počasí mi na klidu nepřidává.. Afgan bude urcite odolnejsi plisnim, a je to tedy rychlík:) taky mi letos vyjela Tai za 2 dny z hliny:p a PCh kdyby dozrál jak píšou:) a EVA seeds, koukám že je tu zatím nikdo ani nějak nejel? :p
mongoose
citace:
Původní příspěvek od Ms. Herb
jo to je vždy dilema už po novém roce, co vybrat na jaro :D a ještě to letošní počasí mi na klidu nepřidává.. Afgan bude urcite odolnejsi plisnim, a je to tedy rychlík:) taky mi letos vyjela Tai za 2 dny z hliny:p a PCh kdyby dozrál jak píšou:) a EVA seeds, koukám že je tu zatím nikdo ani nějak nejel? :p


Nebo jel, ale neoznámil :D Pineapple by u nás měl dozrát někdy na přelomu září/říjen, někde jsem to tu zahlíd, myslím, že u Tibetha. Hlavně závisí na světelných podmínkách, které letos budou :) ;)
mongoose
Ahoj plantážníci, jsem tu po čase s nějakým upem, ať máte představu, jak to u mě dál probíhá. Dnes jsem se konečně dostal ke kýženému přesazení, neboť posledních pár týdnů bylo obzvláště pracovních. Holky byly jen trochu odspod nažloutlé, nesou to statečně, dostaly dalších 35L hlíny každá (obyč zahradnický substrát od agra) a k tomu trochu grow složky od guanokalongu, ať se rychleji zregenerují z přesazovacího šoku. Jinak už krásně voní, African free je ještě lehce napadenej nějakou havětí, vypadal hůř, ale zotavuje se a sílí - chystám tabákový postřik a jestli nepomůže, použiju ještě trochu nimbového oleje. Pineapple je krásně hustý s pevným stonkem a Afgan-skunk už rýsuje smrčkovou stavbu. zbytek prozradí fota:

prvé 2 - Pineapple Chunk 10 dní před finálním přesazením a dnes po
3,4 - to samé Afghan Kush x Skunk
5 - Afghan s Pineapplem
mongoose
6,7 - African Free před a po
8 - Afghan první dny outside
9 - Pineapple taktéž
10 - to samé i African Free (první týdny náchýlný na sežrání havětí)
mongoose
1,2,3 - Afghan Kush X Skunk, výška cca 160cm
4,5,6 - African Free, výška cca 180cm
7,8,9,10 - Pineapple Chunk, výška cca 135cm
mongoose
Ahoj zahradníci :) po nějakém čase přihazuju zase nějakou fotodokumentaci...
1,2,3 - Afghan kush X Skunk, výška á 160cm
4,5 - African Free, výška 180cm
mongoose
...
1 - african free
2,3,4,5 - Pineapple Chunk, výška cca 140cm
mongoose
1,2 - Sweet Tooth Auto, výška 50cm; první holčinu jsem před kosou blejsknout nestihl, tak alespoň dívenka č.2 :)

Jinak co se týče hnojek, tak je aplikuju jen na klasické kytky zatím v poměru 1:1 grow/bloom, jak začnou kvést, přejdu na poměr 1:1 bloom/PK13-14. Automaty nehnojeny vůbec, lebedí si v načechraném kompostu a očividně jim to svědčí :)
mongoose
Sweet Tooth č.2 před kosou; poslední foto je sušina z první kytky
mongoose
Kveteme...
1,2 - pineapple chunk
3 - afghan kush x skunk
4 - african free
mongoose
21.9.2013
Zdarec, je tu menší infotoup :) dnes jsem zalel dvojitou dávkou PK od atami, kytky sice trošičku odspod žloutnou, ale to už neřeším. Do konce jim dusík určitě vystačí. Nejrychlejší zatím stále Pineapple, v závěsu AfghanSkunk. Akorát s tím africkým křížencem budu rád, když dojedu alespoň s nějakým výsledkem, ale ještě to nezatracuju - možná s prvními mrazy ;)
foto 1 až 3... African Free
foto 4 - 6... Afghan Kush x Skunk
foto 7 to 10... Pineapple Chunk
foto zbytek... Shaman známé z loňského out semena
mongoose
6-zbytek
mongoose
a shamánek 70ti centimetrový, nehnojený v "nějaké hlíně z lesa" :D
mongoose
Zdravím ctěné growerstvo. Tak včera zabili a ukradli dvě holčiny, konkrétně afghanXskunk a african free. Doufám, že se čorky řádně přiotráví nahnojeným mlíkem, případně ať po zakouření dostanou rozsáhlý tumor plic. O víkendu nafotím Pineapple Chunk, jestli z něj teda aspoň kousek zbyde...zbývájí mu ještě á 2-3 týdny. Napřesrok už asi pouze automaty a Purpurea Ticinensis od Owl's productions, která už je na cestě...
mongoose
Přikládám zatim alespoň "deatilní" foto sušiny ST...zatím mi to dává do těla po každém zakouření. Chuť je sladkokyselá, mírně nahořklá do oříšků. Účinek spíš tělesná indika, i když po jednom tahu se dá docela fungovat. Vůně je víc ovocná - sladkokyselá, po pomnutí docela i agresivní smrad.

foto 1 - originál snímek; zbytek variace s různě barevnýmii filtry (a hned na oko vypadá jako docela jiný vzorek...)
mongoose
dnešní Pineapple chunk...vypadá všelijak, ale ještě chce, posuďte sami.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma