Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Autosklizeň Twenty Eleven - Klikni zde pro originální téma
mongoose
První autosklizeň.

genetika: 5x Sugar Mango Ryder - World of Seeds
hlína: drenáž z keramzitu, 3x 5l Plagron batmix, 2x 5l klasik na pelargonie :)
hnojka: trošku na květ - Plagron bloom
sázeno: 1.5. 2o11
sklizeno: první čtyři kusy 9.7., zbylá holka 23.7.

Růstová fáze proběhla za jižním oknem (zhruba 9h "přímého" světla), aby se holky natáhly. S prvním náznakem květu šly do foliáčku - 12-14 hodin přímého světla. Zahnojil jsem 2ml/l poprvé po 14ti dnesch květu, což jsem ještě dvakrát vždy po týdnu zopakoval. Pak už jen dva týdny o dešťovce.

Rostliny: Objevily se 3 fenotypy - Sativa dominantní (cca 95cm), Indika dom (60-80cm). a Ruderalis dom. (40cm).
Sativa dominance - větve daleko od sebe, hlavní kola tvaru rakety a tvoří ji příjemně kompaktní hrozny. Aroma sladkokyselkavé, méně výrazné, chuť kořeněná - ideálnější kuřivo do brka jsem zatím neokusil :)
Indika dominance - větve s pravidelnými internodami, mohutná kola, celá v bílém. Aroma je mango jako vyšité, přenáší se do chuti. Kouř hustší a těžší na plíce - vaporizér nebo bong to jistí.
Ruderalis dominance - nejrychlejší nákvět, zezačátku vypadal nadějně, palice se sice ukázaly pěkně osypané, ale naprosto listnaté, tudíž putovala spolu s listím a ostatními spodními palicemi do másla. Aroma jasně nejsilnější - skoro mi přerazilo nos :D

Účinek - po ocenění vůně a chuti se během deseti minut dostaví příjemný buzz působící vysoko v hlavě, první půl 3/4 hodinky solidně energický, následně body stoned s čistou myslí (pokud se to nepřežene:)). Doba trvání cca 2 hodinky.

Výnos: Suchý použitelný materiál ze 4 kusů činil něco málo nad 50 gé. A to i přesto, že mi poslední, o dva týdny opožděnou rostlinku z části pojedla plíseň.

Rekapitulace: S druhou generací půjde kvalita ještě nahoru - 7 z 10ti punktů. Příští rok uvidím co dostanu z 10ti a 20ti litrového kýble s auto-genetikou od Sweetseeds.

Foto dodám během pár dní, až je vyhrabu...

Zbytek letošní zahrádky tvoří South African Kwazulu od stejné seedbanky, ale o tom zase jindy a v jiném threadu ;)
mongoose
růst week by week
mongoose
květ:
foto 1 - ruderál fenotyp
foto 2 - indika fenotyp
foto 3 - sativa fenotyp
mongoose
finišujem

na 4té fotce o dva týdny na květu opožděná, indika dominantní rostlinka nahlodaná plísní těsně před sklizní - týden trvající déšt s celkově chladným počasím zkazil nejvoňavější a posléze i nejchutnější kus. Více jak polovina vrcholovky skončila v koši spolu s jednou z horních šištic. O vodě celkem něco přes 4 týdny, aroma mnohem sladší.
mongoose
nakonec ochutnávečka 100% sativy South African Kwazulu z růstu
mongoose
porovnání hlavní koly indika-dominantní rostliny s květináčem 5,7l
mongoose
Jo zapomněl bych ještě na škůdce - objevily se pouze svilušky poslední týden květu, ale v množství minimálním - na dvou rostlinách po cca deseti jedincích. Nestihli napáchat absolutně žádnou škodu.
gremlin101
Rada pro příště, automaty sázej tak o měsíc pozdějí, bohatě stačí během června..Nehrozí ti, jako v květnu že se vyskytnou ještě nějaké výraznější výkyvy teplot či ranní mrazíky a navíc při dozrávání (červenec) jsou určitě lepší podmínky jak v červnu. A ten předpěst taky nic extra :D, příště aspoň vytáhni žaluzie :D...Tak ať se příští rok daří lépe ;-).
mongoose
Jj, díky za odezvy. Poučen už jsem dostatečně, napřesrok počkám ještě tři týdny dýl kvůli dokvětu. A s kompletním průběhem ve foliáčku.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma