Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1. Grow 600w - Klikni zde pro originální téma
gurmán
zdravím growers..jsem vasnivy kurak a tak jsem se po case vydal i touhle cestou.. ;-)
Mel jsem uz in400w grow/flower,vypadal takto..Rozmery: 120/80/240 Hnojiva: plagron + final solutions o advanced h. of h. Odruda:1x critical-rqs,1x fruit spirit-rqs..Vegetacni doba:68dnu-34z toho pod hps(zacatek)Substrat:bio universal od vita natura +perlit a keramzit max 8mm velky Ph:6,0-6,5 vlhkos mala,ted uz mam vlhkomer.. :-)..na kvet 30l kvetinace...kvet byl dobry,bez komplikaci..jen u fruita jsem podcenil zalevani a vrch 5cm byla lehka vnitrni plisen..nezastrihnuty..critikal 80g a fruit 50g s konecnou vyskou 118cm a 88cm..chut vynikajici..lepri nez na negr trhu ke kteremu mam pristup.takze jrem byl prekvapen :-) dodam fotky a zacnu psat o aktualnim pestu.. Pestu zdar :-)
Tak šup :) už at to letí zní to fajn 600w je moje oblíbené.. :)
gurmán
:-)..tak neco z uplneho zacatku pod lampami..
gurmán
pak prislo prvni,moc pekne pokoukani na kvet..
gurmán
....
gurmán
...
gurmán
úplný,nádherný,chuťový i barevný konec :-)
gurmán
a fruit spirit me ocaroval :-) vynos nic moc,ale chut a vune jak cerstve,ususene nebo zapalene..ta je podle meho gusta.pronikava s jemnym nadechem a hustym kourem..doporucuju alespon vyzkouset :-) peace
gurmán
Tak snad abych zacal od znova ;-) box jsem nechal stejne veliky (120/80/240) s tim rozdilem ze jsem ho upravil,zatesnil o dost vic nez predtim a samozdrejmne vse vycistil-hlavne ventilaci. :-)
Hnojiva jsem nakoupil na nekolik let,kdyz se podivam jak to ubyva ;-D nevadi,vyuziji je i u venkovnich :-)
gurmán
nakoupil jsem 3modely a 4. Nedavno,ale jen 2z nich jsem vyzkousel in,tak stejne zkousim ;-) Fruit Spirit-RQS,Critical-RQS,Vanilla Kush-BFS,Super Lemon Haze-GHS vse po 5ti kusech fem. ..zasadil jsem od kazdeho 1semeno,jen SLH 2x,takze 5 kyticek ... lampa: rust jsem zvolil predeslou 400w grow/flower,ale chci koupit 250w grow a az ke konci rustu zapojovat 4kilo a nechat ho do14.- 21. Dne kvetu,pak zapojit 600w flower..delam to kvuli spotrebe a mam ozkousene ze dokud nemaji palice staci 400w. Semena jsem nechal 12h ve vode o ph6.0 ,pak do vaticek naklicit a rovnou do 1l kvetinacu..po 26dnech presadil do 5,7l kvetinacu..cekam az vic zakoreni a zastrihnu + ufikl jsem prvni 2 vetve od spodu u kazde rostliny :-) a po tom co jsem vyzkousel a ochutnal sem si urcil hnojeni pro tenhle grow=1x SLH-plagron terra grow/bloom, 1x SLH+FS-guano grow/bloom + g. Extrakt, C+VK-guano 70% + extrakt a plagron 30% (podle oka)v kvetu i u rostlin hnojenych guanem +enzymes+ g. Sensation a final solutions + CO2 tablety..snad budou chutove aspon trochu tak,jak chci :-)pokracovani zas priste a doufam ze delam vse co nejlip,rad prijmu kritiku ;-))
gurmán
ták a refresh :-).. U kytiček hnojených guanem a někdy plagronem jsem zjistil,že ikdyž je to zprávně naředené,tak nesmím zalít tím a hned oným-následkem je přehnojení...jinak to jde podle plánu,tak jsem rád že se daří :-) vlhkos by mohla být o 20% větši,uvažuji o zvlčovačce ;-) ať se též daří Vám všem..peace growers :-)
gurmán
+co jsem zapomel :-D dnes jsem holky pořádně prohlídl,rostáhl větve,zalil enzymi a otrhal větší listi od spodu+to se známkami přehnojení..jinak dnes už je to 50. Den růstu a už tak od 45.jsou výrazně viditelné známky pohlavní zralosti,bohužel nechám je tak do 60. Dne,tak snad mi to i malinko oplatí..ještě zítra je přesadím do 11l květináčů :-) koupil jsem light mix z mladého pěstitele a PK 13 14 ATAMI-tudíž musím upravit dávky na květ,ale na to času dost ;-)
gurmán
tak 1. Foto je z 51. Dne rustu,poslednich par hodin pred presazenim.

Dalsi uz jsou z 55.
Jsou foceny na denim svetle :-) 2foto 1rostlinka..posledni 3 :-D



FS

VK

CR

SLH

SLH-Plagron= šedivejší listy(takový zaprášený) a za 3uplymulé dny po zaliti enzymi se nestačila vypláchnout tolik jako ta co hnojim guanem...
gurmán
sry..
gurmán
dalsi
gurmán
..
gurmán
tak po velke pauze se tu zase ukazuju :-) ..
nakonec jsem az v 70. dnu přepl na kvet(do boxu dal dozrat venecky :-)) ) a dnes je uz 14.den květu :-) vypadaji docela zdrave a uz jdou pekne rychle do obemu..

abych to schrnul: ve 31. dni rustu jsem zastrihl SLH(plag.) a o10 dni dele ostatni rostlinky... VK a Cr se mi povedlo zastrihnout tak,ze maji porad jen jeden hlavni vrcholek :-) FS,SLH,SLH po dvou vrcholkach..
Výška v cm.. :
VK- 74
FS- 78
Cr- 50
SLH(plag.)- 53 a 60
SLH- 56 a 60
gurmán
...
gurmán
po 10 dnech zas akzualizuju,takze 24. den :-) ..jedou nadherne,mam z nich opravdu velkou radost :-)

prvni 2 fotky Critical

dalsi 3 Fruit
gurmán
2 Vanilla kush

3 SLH-plagron
gurmán
na 3 poslednich SLH-guano= velice me guano potesilo,nejen ze se lepe proplachuje,ale jak na barve listu tak i na (teprve zacinajicich) palickach je (myslim i na fotkach) vyrazne videt ze guano je jednička,mnohem vice pryskyrice! uvidime jak pokvetou dal :-))

peace!
gurmán
tak jeste spolecna ve 26. dnu :-)
Michaelko
Máš ich veľmi pekné, ale na môj vkus az zbytočne vysoké. Poradil by som ti nižší box a energiu z 600W radšej rozložiť na väčšiu plochu napr 1,2x1,2 m.

Počul som že plagron sú tak trochu chemky a ak ti ide o chuť tak skús nejaké BIO hnojky napr. Biobizz.

Rastliny sa ti krásne rozvetvili. Zastrihával si ich alebo sú také od genetiky?

A čo CO2 tablety. Čo na ne povieš? Tiež rozmýšľam o ich kúpe, ale ešte s tým nemám skúsenosti a chcem vedieť či sa to oplatí.

Dik za info a veľa štastia.
gurmán
citace:
Původní příspěvek od Michaelko
Máš ich veľmi pekné, ale na môj vkus az zbytočne vysoké. Poradil by som ti nižší box a energiu z 600W radšej rozložiť na väčšiu plochu napr 1,2x1,2 m.

Počul som že plagron sú tak trochu chemky a ak ti ide o chuť tak skús nejaké BIO hnojky napr. Biobizz.

Rastliny sa ti krásne rozvetvili. Zastrihával si ich alebo sú také od genetiky?

A čo CO2 tablety. Čo na ne povieš? Tiež rozmýšľam o ich kúpe, ale ešte s tým nemám skúsenosti a chcem vedieť či sa to oplatí.

Dik za info a veľa štastia.


dekuju za pochvalu :-) za 1. box se nezmeni protoze uz bych nemel kam slozit hlavu po praci a za druhy mam rad velky kyti,tyhle jsem prepinal o 10dni dele nez jsem chtel,takze to taky udelalo sve... Plagron uz vyuziji jen na outdoory,mam to Guano a chci vyzkouset BioCanna...vsechny zastrihle,jen VK a Cr se povedlo zastrihnout tak,ze maji porad jen jeden vrcholek,je to vice nahustene na sebe,ale stavbu jinak dodrzely..u ostatnich uz ne tolik tim ze maji 2-4 vrcholy...a CO2 tablety ohodnotit nemuzu,ale vlastne i muzu :-) box je v pokoji kde spim a ja sem hodne pohodlnej,takze kourim a hulim v leze treba jako ted :-DDDDDDDDD vetram neustale tak 16h denne a myslim ze stemi tabletami jim tech 8h co ja spim se zavrenym oknem nevadi,protoze chci mit jistotu dostatku CO2 tak pridavam ty tablety...myslim ze funguje,kolikrat zapomenu vetrat prubezne u brka a je tu dost zaduneno :-D ale to max 1h denne :-))
gurmán
aaaaaa je tu ukazka ze 35.dne kvetu :-) jsou nadherny a zacinaji specificky vonet,jen u Fruita nevim co je to s temi listy :-/ budu vdecnej za Vase rady :-))

prvni 2 FS

dalsi 2 SLH-guano
gurmán
vlastne na vsech..ale na fs je to videt nejvic...

2x VK

2x SLH-plagron
gurmán
a Critical :-))
acheron
viac hnojit povedal by som
gurmán
ukazka ze 43. dne´:-))

SLH-guano

SLH-Plagron

Vanilla kush

FS

Critical
gurmán
velke zdrzeni ja vim...spatny s pc i telefonem,takze ted doplnim minulou zklizen a zacnu s dalsi :-)

59. uz je masivne videt jak svilusky spolu s nevyvazenou vyzivou udelali masakr......vic snad nemusim ani dodavat,SNAD uz sem se ponaucil :-) vim jake prvky a latky maj obsahovat hnojiva,v hline se to ukaze az za par tydnu a ja tomu vlasne tech par tydnu pomahal :-( spolu se sviluskama snad nejde vyhrat..v tehle fazi uz jsem ani postriky jako neem oil a spruzit nepouzil.
gurmán
posledni foto z minuleho pris. je Critical ten to odnesl nejmene diky odolnisti a kratke dobe rustu..toto foto je SLH plagron a ta take vydrzela nejvice i presto ze mela nejdelsi dobu zrani.. :-)
gurmán
62. den sklizen Critical..byl jak chutovy,tak velmi stoned stav :-) na spani akorat :-D 43g
gurmán
81. den sklizen Fruit spirit ..byla to vice indyka a moc mi nechutnala,podepsalo se na tom dost veci tak nejde moc hodnotit.. :-/
gurmán
81. den sklizen Fruit spirit ..byla to vice indyka a moc mi nechutnala,podepsalo se na tom dost veci tak nejde moc hodnotit.. :-/
gurmán
a protoze byli a jsou porad ty problemy s tel. tak jsem ani nenafotil Vanillu a Haze na guanu,byli opravdu otresny,svilusky je sezraly cely krom stonku a palic... trochu vonely trochu meli nejakou az nahorklou chut..na kazdy okolo 40-50g...a haze na plagronu,ale stejne jsem nakonci dodaval i guano. ta mela 55g dozrala v 96. dni... a jak rekl muj kamarad co nepestuje ale huli 12 let takze chute ma ale nerozumi..kdyz jsem to zapalil tak rekl to je skank kurva!nejlepsi model co jsem mel cest pestovat a pak ochutnat,i po tom jak byl vypestovan a v jakych podminkach dozral :-)) potesila a zkusim ji urcite vickrat zasebou :-)))

nutno dodat ze mezi fazi rustu v boxu byli kvetiny prestehovany na 2tydny ven pred box(byl o uz zari) a nakvetly tak sli z5do boxu ale uz na 12/12..delka kvetu se tak o dost (neplanovane :-( ) prodlouzila..
Bambuca
Škoda těch svilušek no, ke konci stim asi fakt nic nejde dělat:) už si zjistil jinak co se stalo stěma listama? že měli takovou divnou barvu? málo hnojiv? jaká byla konzistence palic? a už máš vše usušený? kolik si tak dal jinak k+ ti posílám mějse
gurmán
listy: modrava barva je znamka ze chybi fosfor a ty hnedy krouzky(jakoby vypaleny) je malo drasliku...vse je dukladne popsano a vyfoceno v magazinu Legalizace 4/2011 č.6 jeste to je to neplaceny..hnojiva byli Guano,ale jak jsem psal tak jsem predtim sral na to co je v mejch hnojivech,takze jsem si neprecetl ze tam napr. neni vubec zadnej fosfor ani v kvetovim tudis nema kytka z ceho kvest..rust dobrej pak malo fosforu a svilusky..koupil pk 13-14 ale to uz tomu nepomohlo moc vzhledem k tomu ze se branila ten svinim a pritom nemela obranyschopnost..

konzistence palic: fruit a Critical tvrdy jako i vzdy pred tim..haze guano by byla objemove dobra ale hodne ji znicily takze hustota pekna ale po nadrceni malo,to same Vanilla...haze na plagronu byla lehci ale chutova i smradlava a to dost :-) celkem tak (zaokrouhleno) 240g ususeneho ..uz i vse dohuleno :-D :-D

Dik
gurmán
A jedem od znova :-) :-D

box,umisteni,lampa porad stejne,jen pro rustovou fazi jsem zvolil 250whps a postavil druhy mensi box(jeste kdyz ostatni kvetlo) a na 4tydny jsem mel i zvlhcovacku pak se podelalo vse jak zvlhcovacka,tak tel tak i pc... :-/

nejdrive substraty: smichano 50:50 + perlit a kmeramzit...na prvni 1l kvetinacky pouzit substrat A + perlit a keramzit,ale 4-8mmnezabere tolik mista takze ho tam muze byt vic nez velkych kouli...na kvetovou fazi jsem zvolil kvetinace o objemu 10l zasazeneho na 20l kvetinac stejneho typu..tudis tak 28l

hnojiva: nova sada BioCanna + guano +pk 13-14 + postriky neem oil a spruzit

zaseto vse po jednom kusu : Critical (RQS),Fruit Spirit(RQS),Master Kush (Regular seed od Duch Passion),Vanilla Kush (BFS),Super Lemon Haze (GHS) a i Reg. MK je samice takze 5kyti pod 250whps 6tydnu a nasledny kvet pod 600w hps

nemam moc zdokumentovany rust tak zatim jen par fotek,jinak uz je dnes 1.den 7. tydne kvetu :-)))

PESTU ZDAR! :-)
gurmán
jo a + nova rada od AH
gurmán
Tak dodam alespon info k rustu..ty minule fotecky jsou ze 2. tydne rustu

hnojeni:root ah polovicni a na konci 2.tydnu uz plne davky od poloviny 3.tydne ah root + guano grow/bio vega 50/50 polovicni a od 4.tydne plne davky. vzdy jednou zalito vodou o ph 6.5(nekdy+ ah enzymes) a po mirem vyschnuti vodou o ph 6.3-6.8 s hnojivy + jednou za tyden guanokalong extrakt

vlhkost ve dne se drzela od 70-80 a v noci az 95% jak uz jsem psal takle to bylo do konce 4. tydnu,nastesti uz byly dost velky a tak jim nedelalo problem udrzovat si vlhkost na 60% :-)

teplota ve dne od 24-28 v noci 18-23
5ks v boxiku 40cm na 80cm
gurmán
strucne.. :-) kvet byl bezproblemovy,ph od6.5 do 6.8 ,jedine co se pokazilo byla vyska rostlin-bez kvetinace MK SLH dosahovaly vrcholky az ke 140cm a plus kvetinace o vysce 50centimetru,tak na to ani muj box neni dost vysokej :-( :-D takze vcholky dost stratily :-/ ..



nejake foto z kvetu po 2fotkach




critical







Vanilla kush




aposledni je friut+v dalsim prispevku
gurmán
tak tady fruit










haze vrcholek..vsechno je to foceno 13. den kvetu








a 2x SLH uz v 19.dnu









a jeste Critical v 19. dnu
gurmán
taaaak a dostavame se uz k hezkym dnum :-) 47. den kvetu je tu :D

Master kush 2xfoto





















Fruit spirit


















a 2xfoto Vanilla kushe ..nadhera sledovat jak se formujou ty maly kaminky :-)))
gurmán
posunujeme se do 57. dne kvetu



nejprve pohled v boxu z leva do prava(misto Criticalu stojim ja)
gurmán
posledni foto












+ par fotek Fruita























a 1 Vanilla kush
gurmán
Critical jsem v te dobe zacal zalevat jen enzymi a po 6dnech jsem zacal aplikovat jen FS od AH...
gurmán
70. den sklizen Criticalu
gurmán
..... 80g ......
gurmán
dalsi kraska v 70. dni Super Lemon Haze
gurmán
...
gurmán
70. den Vanilla kush
gurmán
.....
gurmán
strasne se mi libi jeji zbarveni a kerikovity rust,je to takovej pralesak :-D
gurmán
70 den. Master kush




pod tihou palic se uplne ohybal,kdyby nebyl opreny tak to stopro prasklo :teef:
gurmán
.....
gurmán
a konecne posledni Fruit spirit :-) no nadhera na nej pohledet,tohle kolo bylo zatim uplne nejlepsi a tenhle fenotyp vic do sativky se mi moc libi a strasne sladce voni :-))) oproti indica feno,ktera az smrdi takovou horkosti..nic moc na chut :-/ viz minule kolo...




tahle kyti byla jeste tezsi :-)))
gurmán
taaaaaaaakk a ja uz mam na neco chut :help: mam novy krasny bong,tak ho nekolikrat pouziju a pak to tu dokoncim :frog:
gurmán
tak par fotek Vanilly a Fruita...mastera a haze jsem uz nefotil,nebylo cim :-( ... Vanilla kush byl sklizen v 90.dnu a Fruit spirit v 92.dnu o dalsi 2dny master a haze
gurmán
Critical 80



Master Kush 96,36



Super Lemon haze 93



Vanilla Kush 70



Fruit Spirit 103,26


all = 442,62 :bounce: :smoker: :-)))




pěstu zdar! :punk:
gurmán
dalsi kolo/a jedou :-))
bull
Máš to parádní, jak jsem psal v Ká.. Jen mě zaráží ta délka květu Vanilky, měl jsem asi jiný pheno, ale v 60. dnu to byl pure rohypnol...
gurmán
citace:
Původní příspěvek od bull
Máš to parádní, jak jsem psal v Ká.. Jen mě zaráží ta délka květu Vanilky, měl jsem asi jiný pheno, ale v 60. dnu to byl pure rohypnol...



No tak na pheno zalezi urcite,ale koukal jsem pod mikroskop na trichomy a cekal jsem na spravnou barvu,taky velikost tomu prispela pac v rustu to bylo 2 mesice...a tak to vyslo tak jak to vyslo ;-) jinak hodne korenena chut a vune po houbach az po zeminu,k ty chuti to je rozpacity spis mi to prislo jako parfem,zacal jsem ji hulit jako posledni pac 14dni po useknuti kdyz byla uz poradne proschla tak se to jeste nedalo hulit,balim cistejsi brcka a tohle bylo jako deodorant na jazyku,ve 2 a pul brka sme zahodily...o dalsi 2 tydny uz to bylo dobry takovy sladci,ale porad parfemovity a po celkove 8 tydnech suseni z toho 5 tydnu ve sklenicich to bylo uz spis jen houbovity a samosebou tou dobou i lehky a jemny...tot ma zkusenost s vanilla kushem :-))
gurmán
Po dvou neprezentovanych kolech a 7letech pauzy jsem se trochu vrátil... Bylo jedno zkušební s autíčkama ale to se mi moc nelíbilo.. 400w 9kytí 60x60.. Dvě hodně vylítly do výšky šly ven na balkon.. 350g dohromady.. Průměr 30 na jedny


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma