zmrskank |
at sem hledal jaxem hledal(mozna blbe) nigde na groweru sem nenasel navod jaxe dela maslo.jelikoz me to docela zajimalo
taxem skouknul www.overgrow.com a tam sem nasel myslim docela dobrej recept.
váhy berte jen orientačně slouží spíš k určení poměrů mezi ingrediencema
potrebujete:
250-500 g ganji
2,5kg másla(co nejtucnejsiho)
nákou latku pres kterou procedíte horký máslo
gumičky kterejma si utahnete latku kolem nádobek
vyšší nádobky s víčkem
vooooooooobrovitánskej hrnec tag asi 15 litrů
ingredience sou v poměru přibližně:
1 ganji
8 másla
16 vody
Do hrnce dejte marahujánu s máslem a zalijte vodou kousicek pod okraj. Přikrejte a počkejte až se bude směs vařit.
Za občasného míchání vařte 6-8 hodin. Pak sundejte hrnec z plotny a nechte vychladnoutna teplotu,při níž budete moct
bezpečně manipulovat s hrncem. Natáhněte látku přez připravené nádobky a plňte je pár cm pod okraj. Odendejte látku
a protlačte z ní zbytekk z vařené mňamky.Dejte nádobky do mrazáku aspoň na 6 hodin,aby máslo ztuhlo a voda se přeměnila
na led. Z nádob vyškrábejte led. paq z ní vyndejte i máslo(zatřepáním) a seškrábněte zbylou vodu z másla.
dobrou chuť s prima vařečkou!!!:confused: :confused: |
|
|
|
no jo ale i kdybys to chtel delat z 0.5kg masla potreboval bys 50-100g travy.To bych to radeji pul roku hulil
p.s:to se bude tykat vetsich pestitelu |
|
|
vlček |
no ale maslo se delat i z listu a je to slusna sada a btw: nawod je w galerii we sroogacowejch receptech w obrazech (je to wystaweny) |
|
|
Sinuhet |
Nejprve material vyvarit ve vode, odstrani se chlorofyl a dalsi chut ovlivnujici latky. Vyvarit, vodu slit, nalit novou a znova varit, tohle opakovat alespon 5x. Pak vzit vyvarenou marihuanu vrazit do rozpusteneho masla s vodou a dlouho varit, to je stejne. PO naliti do nadob nedavat do mrazaku, ale do lednicky. Dole bude voda a ztuhly kolac masla bude plavat nahore. Kolac sebrat a pripadne znova rozpustit, dolit vodu, povarit, nechat stuhnout a furt dokola, dokud nebudete s kvalitou spokojeni. Jo a jeste maslo uplne na zacatku procesu, nez s nim cokoliv zacnete delat, nez do nej date marihuanu, nejprve rozpustit a chvili varit a sbirat penu ktera se tvori na povrchu. To je syrovatka, kterou nepotrebujeme, tim ziskate cistejsi maslo. |
|
|
Orange Sword |
Hmm....
Já mam svůj recept,tak litr sušenejch listů,povařit ve vodě a několikrát tu vodu vyměnit tak 3x stačí,vaří se to asi hodinu,pak to znovu hodit do vařící vody a k tomu akorát přihodit 1 máslo 250g no a občas zamíchat a vařit směs vody másla a gunji tak 1,5-3h 2 hodiny je asi akorát ale vařil sem i 1,5h a stačilo až až:)))
Pak to celý přecedíme přez sejto pokud možno do umělohmotný misky a dáme jak už psal Sinuhet do lednice.
No z toho nám vznikne slupka másla kterou už můžeme používat na cokoliv,já vyrábim zásadně hořkou gunjačokoládu a můžu říct že tak dobrou čokoládu sem ještě nejed.Půlka másla asi na 1 100g čokoládu
roztavit smíchat a nalejt do formy mělo by to zmastit na 10h tak 5 lidí.
Ale napřed doporučuju pomalu ozkoušet,při kombinaci s cukrem to najíždí tak za 2h špička příjde po 3h a pak se drží třeba 6h a pak pozvolna opadá.
Takže dobrou chuť:))) |
|
|
Budeh |
muj vesměs stejnej recept, ganju, většinou listy+zbytek palic+ malinkaté stonky vařím 3 hodiny ve vodě, několikrát vyměním vodu, když voda nemá už zelenou barvu je čas přilít mléko a máslo. stálým mácháním vařím asi 1 až 2 hodky pak přecedím přes utěrku a rozpustím čokoládku dávám na vaření a jednu mléčnou vznikne mi klasická nuttela, jen si pořídit správnou sklenku a nikdo nic nepozná . dobrou chut |
|
|
Agent Spliff |
=pozri ja supnem materialik do hrnca s vodu a hore mam maslo olej...a vsetko sa nasupuje do tej mastnej skvrny toto vse da sa to poto miesat s medom a tak. |
|
|
Agent Spliff |
staci varit vo vode a dat tuky na hladinu voda pohlti xlorous.a je dobre skoricovu koru pridat |
|
|
|