Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400w/hlina-biobizz/HB 1mx1mx2m .. - Klikni zde pro originální téma
Carlos
Ahoj , tak konecne , predstaveni meho pokusu :D v nove klimatickych podminkach a jinem prostredi ,sem musel odstranovat v prubehu pestu, ruzne nedostatky ,ktere se obevily ,ale jejich reseni ,protahovaly preplacane tready o problemech konkretniho zarazeni ,nedalo se nic najit :D.a finance :). Celkove sem investoval do nejkvalitnejsich veci co sli sehnat ,kvalitni bio hnojky ,ale vysledek tomu moc neodpovida ,co vy na to !
Myslim ,ze to stoji za zhlednuti .A jako odstrasuji priklad ,jak se to nema delat :).
-------------------------http://grower.cz/forum//forum//forum/images/smilies/othersmilies/mog.gif-------------------------------------------------
Takze Domecek Pro moje dedicky : HB silver 1x1x2m

Stinidlo: Adust-wing + ke konci rustu a zacatku kvetu nutne dodano (cooltube) -Teploty v te dobe dosahovaly 40stupnu!!! ..
Osvětlení: Růst- 400w mh master(philips) , Květ-440w hps super master deluxe

Predradnik: Master GiP -400w mh ,400hps ,spanelska vyroba ,rychle startuje vubec nevibruje ani nevydava zadne jine zvuky ,automaticke opozdeny pri pokusu o rychlem opakovani startu zarivky.

Ofuky: Klipsnovy ventilator 20cm 2ks + 35cm otocny ventilator 1ks
Pritah: 260m/3
Odtah: 350m/3 -primo z mistnosti pryc.
Pachovy filtr: Mam ,ale jeste sem ho nepotreboval :D.

Hlina: Biobizz - 50% all mix na spodku 50% light mix na vrchu
smichane s polypropylenovyma kulickama , spatne kombinovat hlinu + nevim jestli tento PP nevyparoval nejake skodlive látky ,ktere mohli kytki brzdit. ,ale bohuzel nebylo jine moznosti..

Seminka: Feminizovana od svetozname znacky - Dutch pasion a Green House
2Ks Blueberry (dutch pasion)
2ks Mazar (dutch pasion)
2ks Orange Bud (dutch pasion)
5ks El nino (green house)
Kvetniky: 7.5l hranate
Hnojiva: Bio grow .Bio bloom ,all -c -mix ,Top max, Root-ruice (koupeno az ted ), Atazym, Bloosom Blood , Trichoderma , Power drive vitamins.

Samozrejme Ph meter na kontrolu , Kyselina dusicna a fosforecna :),na regulaci PH ..
-----------------------------------------------------------------------------
Celou dobu sem mel pri vytoku stejne PH ,jakym sem to zalival ,to bylo az do 20.dnu Kvetu 5.8-6.0Ph ,od toho dne, davam 6.2-6.5Ph , ale zase ten vapenec v hline, by to mel prece stejne regulovat sam nebo se ?
:rip: :rip: :rip: :rip: :rip: :rip:
Carlos
muj boxik.
Carlos
Seminka: 24h od namoceni do papiroveho ubrousku (odstatou a snizenou vodou) uz meli 3cm klicky,takze sli pod drn.
Rano uz se lampa rozsvitila, asi na 3-5cm prcky.
Intenzita svetla a teplota byla moc silna ,stonky zacali fialovatet
(byla moc blizko :D,mel sem ji potom uplne nejvis v boxu ,coz bylo skoro 175cm nad zeminou, ale aji tak to bylo malo , vlhkost byla kolem 40% , 2ks - 1menbranove zvlhcovacky jeli nonstop ,teplotu sem tak tak udrzoval kolem 30-35stupnu.

Kyticky v 38den rustu ,nejsou zrovna moc velke :D
Problemy s teplotou pretrvava ,kdyz sem doma tak rostou ,protoze tu teplo dokazu manualne snizit aji na 29stupnu ,bohuzel 20krat v mesici sem byl v praci .
Zastrihavano: 2x System FiM k tomu se moc nepovedl ,ale urcite celkove spomalil vyvoj rustu ...
UncleBatman
60 dnů rust??? tohle je taky mozne? :D .. to bude docela drahej špás :D
keneth48
nemas tam chybu? 60dni na raste? ja chodim zo semien. mal som posledne kolo na raste 28 dni. nezastrihaval som a vyrastlo mi to cez meter velke.no som zvedavy na tie foto pred prepnutim ake boli velke.
Carlos
me to povidej ,proste prvni zastrih na 3patrech ,druhej byl hnedka jak vyrostly dalsi 3patra,
Zapomel sem dat Trichodermu - Houba ,ktera zije na korenech a pomaha v podporu rustu a ochrany korenu a celkove hrani, proti houbovemu onemocneni tim ,ze ho pozira , ciste ,zdrave a huste koreny .!:!:!

Ten druhy zastip ,byl taky moc brzo , podle to on zpusovil strasne zpomaleni rustu + pres den az 35stupnu a vlhkost do 50% (2zvlhcovacky nestihaly)

Prechod na sviceni v noci 12dni po prepnuti na kvet a poprve postrikani biolem ,proti trasnekam ,ale pak prselo pres den v kvetu bylo zase moc vlhko(v nocni fazi kyticek ,(bylo i 80%).
Takze teto fazi zacala bujet Houba Kytki ,zacali mit od konecu cerve spicky listu ,prosel sem uplne vsechny tready s listama ,uplne vsechny prispevky s hnojenim a take s problemy s teplotou ,ale rada ,ktera by pomohlo tam nebyla .Takze sem to bral ze to bude houba ,mezi tim sem se pripravil o plno listu.!

2.pokus zbavit se trasnenek v 25.dnu kvetu postrikem biool ,ktery ani moc nepomohl proti Trasnekam ,byla samozrejme totalni blbost !
Katastrofalni houbovou plisen, sem ted na 52dnu kvetu ,fotky mluvi za vse :DZpusobila obrovske skody naz ivotech , Blueberry zhermouselo (vyrostlo asi na 65cm ):D ,ale po zniceni velke casti listu usichanim plisni-preventivni odstranovani nakazenych listu ,sem delal celou noc ,abych tam opravdu vubec nic nezustalo ,tato houba se mnozi obrovskou rychlosti :). ,
Trasnenky ,ale jsou taky takove sv*ne , po 7dnech se vratily , dalsi listy museli pryc. :( Jak rika stare porekadlo ,kdyz uz se neco sere ,tak at ne vsechno dohromady :D.. ..Ale tak snad stoho bude aspon 100g Hulitelneho materialu. :D.

Ph sem daval 5.8-6.0 hnojil sem +- o neco mensi davkou nez je v tabulkach :D.

Tady jsou detaily te plisne, je tam od 30teho dne, Kvetove Fáza ,ale delam co se da , nicim sem to uz samozrejme nestrikal ,nechci to jeste zhorsit..Ale chemicky postrik pro prevenci ,uz
Poslu jeste par prikladnych listu napadny zhoubnou houbou,ktera se opravdu strasne rychle rozsiruje .-
Carlos
citace:
Původní příspěvek od keneth48
nemas tam chybu? 60dni na raste? ja chodim zo semien. mal som posledne kolo na raste 28 dni. nezastrihaval som a vyrastlo mi to cez meter velke.no som zvedavy na tie foto pred prepnutim ake boli velke.



60.den Růstu ! Fotky v den vymeny zarovky a pred prepnutim.
Maji sice 4-6 vrcholku ,ale jsou to fakt mini kytki :D,ze seminek za 3500kc , sem cekal daleko vetsi rustovy potencial. Ale cekat dasli mesic ,nez to zase trochu povyroste, sem uz stejne nechtel ! :D.
Carlos
61.den celkoveho rustu
1.den na Super letnim osvetleni, to bylo 1.7.2011 -zacatek kvetove faze.
Kytky pod ni pak rostli rychleji ,nez pod MH . :D.
Hnojeni podle tabulek BIobizz - ph 5.9

Vzhledem k velikosti prepnutych kytek a faktu ,ze prisly nedobrovolne o vsechny velky listy ,tak to stejne docela narostlo..???
Carlos
50.den Květu

Tady ,jsou celkove sdecimovane houbou pozirajici listy ,bohuzel celkovy vysledek je diky tomu, tak o 35% mensi a o hoodne skaredejsi ,nez bylo puvodne pocitano :(..

Nejhure dopadlo blueberry (prisla o moc listu )Rekl bych ze vsechny nemoci sly od BB ,je to blba odruda ,hrozne nachylna a slaba proti nemocem ,Tak sem ho za dalsi 2 flushe radsi vyhodil :D celkove se slunilo 56dnu ...16.dnu byl flush,tedka maji 2dny tmy .

Prosim poslete nejaky rady , klidne negativni prispevky,proste cokoliv !!! Napriklad: Jak predvidat nepredvidatelne , jak se tomu navic vyhnout bez moznosti stim neco udelat :)...
Budu vam moc vdecny za pomoc.
Carlos
Vidite ,ze houba sezrala prakticky vsechny listy ,takze se nedivim ,ze to zhermilo.Ale presto me to Velice se*e "!
Carlos
Dalsi z jineho uhlu
Vidite 1ks rizecku ,jediny asi s cca 50 pokusu ,ktery to zvladl (tedka vim ,ze vsechny umreli na tu houbu ,zacina to takovyma bily hrbolkama a tecka od spoda smere mk prvnimu hlavnimu rozvetveni
Tento kousek je zdrav ,ma plne zakorenenou 2l petku ,ale momentalne nehnojim davam jen hlinu ,nevim z jake to odrudy ,sem to vlasne vytvoril :D.A cim snim vlasne budu delat,
Carlos
58den

:)Je to lepsi ,ale kvalitnich listu ubejva kazdy ,den zacinaji narustat na palickach listy :(. Myslim ,ze tak 7dni a pujde to pod kosu.
Kytki ,diky mistu po odstranenem BB ,maji daleko lepsi plochu pro veget :D.
1. Na levo dole ,je Mazar
2..na pravo vedle Mazaru je El-Nino
3.Ty 3 co jsou nad Mazarem a El-Ninem, jsou El-Nina
4.V pravem rohu nahore je Blueberry.
Carlos
Odstranuji BB z BOxu .bylo 20dnu na pruplachu ,behem te doby se ty palicky nemenily , blueberry meli 3dny tmy ,zabalil sem ho do igelitu a necham viset, ve tme ,na pruvanu, :D.Akorat nevim kde ,protoze je moc sucho a teplo...
Carlos
druhe BB ,ktere dopadlo jeste hur :D.Vrcholy byly s duvodu hermafroditnich ,odklizeny o 10dnu drive ,celkove vazily neco kolem 5g :D.
BB -sem zacal proplachovat 13.8 a zalival sem kazdy 3den :) ,takze snad to bude Ok.
Carlos
53.den kvetu .
Carlos
citace:
Původní příspěvek od Carlos
Ahoj , tak konecne sem to sem povede dat :D, takze predstaveni

Homebox silver 1x1x2m
stinidlo -wing adust + cooltube
rust 400mh master(philips) , 400hps super master deluxe
2krat klipsnovy 25cmventik ,1krat 35cm ofuk
pritat 260m/3
odtah 350m/3
hlina 50/50 light a all mix od biobizz spatna kombinace ,ale bohuzel nebylo jine moznosti..
seminka
blueberry 2ks ,2ks mazar ,2ks orange bud(dutch pasion)
5ks el nino (green house)
kvetniky 7.5l
hnojivo - bio grow .bio bloom ,all -c -mix ,top max ,enzymi, super naketovy stimulator : Bloosom blood ,


Tady ,jsou moje chemicke stimulatory ,bez nich by byly kvety podstatnee mensi a horsi.
Carlos
El nino . 58.den
Carlos
Mazar . 58.dnu
Carlos
Kytki. 55den květu.2Ks BlueBerryv levem hornim rohu , El Nino 5ks, 2ks Mazar, 2Ks Orang Bud..

Blueberry ,prislo prakticky o vsechny listy ,potom prestalo nabivat ,a zaclo delat seminka :(.
Ostatni kytki se snazim ,opecovavat ,odstrihavanim nakazenych kousicku listu ,ale je byvalo jich tam tak malo ,ze to bylo o hubu jeste do nich strihnout D: ,abych tu houbu co nejvice spomalil ,myslim ze se to docela podarilo.
Uvidime jak to dopadne ,nez to zacnu susit :D.
Budu vdecny za nejaky osobni zkusenosti s houbovym onemocnenim , plus vase rady , jak tomu predejit a jak se toho pak zbavit ,atd atd. ,diky moc.
Carlos
Jak proti tomu bojovat ?
Carlos
citace:
Původní příspěvek od Carlos
Jak proti tomu bojovat ?


Zpusob preventivniho Bio boje , se jmenuje Polyversum a Trichoderma chytra houba,ktera Zvysuje Odolnost a VItalitu a Rust rostliny a nici vsechny houby a bakterie ve svem dosahu...
Carlos
tady dalsi ukazka , ale ty kytky mely puvodne obrovske mnozstvi velkych listu :D.Byl to v boxu , puvodne takovej malej Ganja prales ,jenze sem to nemel cim vyfotit :(..
Carlos
ale ,odolne odrudy :D.
Carlos
El-Nino
fotky jsou 58.den kvetove Faze

Celkove jsou v boxu 118 dnu a do uplneho konce ,zbyva minimalne 20.dnu .
Carlos
Vlasne 90% kytek ,uz nema velke hlavni listy ,coz spomaluje rust kvetu :(.
Carlos
jj
Carlos
jj ,posli te nekdo nejaky komentar :D.
Dneska sem prubnul to BB ,co sem strihal uz davno pred 15dny ,musim uznat ,ze chut jeste neni ono ,byla to spis lisko-oriskova, ale zhuluje to docela dobre , neni to gaucak..Stav je tak 1hodka.. TO neni moc ,ale neni se cemu divit :).
Mno ako na to vybavenie a hnojky by som cakal nieco OVELA OVELA lepsie s tym co si mal sa cudujem ze nejakych 300 minimalne sucheho... no nic dokonci toto kolo a skus znova ;) Inak odkial si mal semienka ?
Carlos
Grow shop - Brno - bohunicka

www.my-garden.cz
growshop@my-garden.cz


Hele me to povidej ,jako udelal sem 1rizek ,jak tam vidis na fotcehttp://grower.cz/home/potw.php?action=show&photoid=443259 ,jako svitim na nej asi 3dny ,nehnojil sme to nicim a je zakorenelej uplne v cely 2l petce a pomalu vetsi, nez ty semena po 2mesicich po MH :).

seminka
www.my-garden.cz/index.php?main_pag...roducts_id=1289

+
http://www.my-garden.cz/index.php?m...products_id=798http://grower.cz/home/potw.php?action=show&photoid=443259
Carlos
takze naposledy zaliju vyfotim ,potom dam 2 dny tmu a uvidime jaky bude vysledek
celkem 63-65dni na kvetu

Mam dotaz :D... Prezije to suseni ,kdyz ta plisen na listech ,u nekterych kytek je az u palic ????
spartakuss
rizek ti prokorenil za tri dny?tak to ses borec :D měls ho zahnojit to by zakořenil za den..
neni nic jednodusiho nez misto napadeny plisni odstranit!!!
Carlos
citace:
Původní příspěvek od spartakuss
rizek ti prokorenil za tri dny?tak to ses borec :D měls ho zahnojit to by zakořenil za den..
neni nic jednodusiho nez misto napadeny plisni odstranit!!!


No, myslim jako do cele 2l petky .Jinak rizky se me nechytali ,meli totiz tu plisen nebo co to je, na stonku meli takovy male bile tecky od spoda jedna vedle druhe a nakonec zdechli ..Fotky dodam.
Chtel sem nejaky postrik ,ale v Growshopu me na to nic nedali ..

:D Hele a ty plesnivy llisty prostrihavam celou dobu ,jinak bych to nevydrzelo az do konce ,ale kdyz to meli vsechny kytki ,tak to neslo proste odstranit uplne ..Postupne sem to prostrihaval , u nekterych kytek k dnesnimu dni zbyla jenom palice. .Taky to samozrejme podrusta listim :(.Ale Zase podivej se jak male byly kytki pri prepnuti .!

Rano udelam nejaky fotky , jeste zasvitim v noci na 10h.
65den to dam do tmy .
Ze seminek ,uz nepojedu :D.
Carlos
Ahoj ,takze celkove sem velkmi sklamany ,takhle spatny vysledek sem jeste nemel ,ale tak v rustu sem mel problem udrzet teplotu do 35stupnu ,na kvetu to bylo prvnich 15dnu stejne, potom prislo cooltube a celkove zlepseni ,nez se obevily trasneky ,stim prisel postrik bioolem a celkove zniceni cele urody :(...
Takze Blueberry po ususeni bylo 25gramu :D ,ale zhuluje to slusne..
Carlos
tady dalsi fotky ,v den tento den bylo dano na 2.5dnu do tmy. Jsou to 4fotky El -nino
1fotka Orang Bud
Carlos
Takze s predcasne sklizeneho BB - 25gramu ,celkem solidni zhulenost ,rychle to hori...


65den kvetu
Dalsi fotky : Ze dne predtim nez sem dal 2dny tmy
1-3fotak - El -Nino
4-5fotka - Bueberry
Carlos
makro
Carlos
65den kvetu
Dalsi fotky : Ze dne predtim nez sem dal 2dny tmy

1.Fotka - el nino
2.Fotka - El -nino
3.Fotka - El-nino a Mazar
4.Fotka - El Nino
5.Fotka - Mazar
Carlos
Cosaa
Carlos
Tady ,uz je to uz povesene .-) TAk muzete tipnout ,kolik tohoo bude..

dnes 10.zari ,Ostrihane listy ,ccca suseno pri 20stupnich a 60% vlhkost ..
Mr.Nobody
Moc hezký pálky :)

150 gramů
DAOR141
142 g
prasek
164
Carlos
nj ,ale po**** se to staci se podivat ,na velikost prepnutych kyticek :( .. :) Ale snad to bude poradne rozbijet :)..
Pri strihani listu ,sem zjistil ,ze Orang bud je hrozny hermo ,asi 15 nebo vic seminek .Nektere el-nino ,melo taky par seminek :(.
Carlos
tak tu to je .Strihani listu.-
Carlos
takze dneska budu vazit ,sem docela zvedavej :D ,alepspon ze to zhuluje jak svina sotva zhulim jedno sklo a sem moc, kour je prijemny hutnejsi , chutove je to fakt luxusni .-) ..Moje hodnoceni stoned :D ..
MDe_
134g :)
Carlos
ojee :D ,tak sklamani jeste vetsi :O .. 60gramu vrsku a 17gramu spodku :(.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma