Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
od slunce k sodíku - Klikni zde pro originální téma
def
zacinam prvni indoor
def
pred 6 tydny jsem dostal od kamose 12 kytek z boxu.dostal jsem je polomrtve a skoro suche. dal jsem je na zahradu uzdravit a po mesici jsou zdrave a pekne az na ty chudy spodky.mezitim jsem se rozhodl ze pujdu do boxu. 400w sodik odtah 220nebo360 m3/h,zvlhcovacka to mi tam ted huciiii . samozrejme ze jsem tam hned prdnul ty po nemoci a dal 12/12 ,jsou tam od 15.8. hnojivo gro tek -/solo-tek,bloosom blaster,bud fuel,vitamax/ potrebuji poradit jestli mam na kvet ztm pouzivat zvlhcovacku nebo ne.vlhkost pres den 30-60 noc70 .teplota u vrsku pres den 25-28,noc 18-21.
def
prikladam foto 19.8. modely- opyleno -samec medihuany,samice - la fruit defendu,white queen,super silver haze,medihuana.
tuffgong1
zdravim na květ se zvlhčovačka odstavuje :-) , z duvodu vysoke vlhkosti ,která muže zapřičinit plíseň květů......... :-)
EboLA
přelíváš, asi. Mají nezdravou zelenou! Nebo špatně(málo) hnojíš.
def
jj mas pravdu jsou trochu nezdrave a asi to je tim prelevanim,kdyz jsem je dotahl ze zahrady byly jak houba, bylo od zacatku mesice hnusne i na velkych kyti v kalfasu se mi to ukazalo.hnojenim to nebude protoze jsou 6 den in a z toho jsem je 4 dny vysousel,a myslim si ze je to lepsi.
EboLA
citace:
Původní příspěvek od def
jj mas pravdu jsou trochu nezdrave a asi to je tim prelevanim,kdyz jsem je dotahl ze zahrady byly jak houba, bylo od zacatku mesice hnusne i na velkych kyti v kalfasu se mi to ukazalo.hnojenim to nebude protoze jsou 6 den in a z toho jsem je 4 dny vysousel,a myslim si ze je to lepsi.


no jó, taky tam musíš udělat pořádný díry ze spodu, ať má ta přebytečná voda kam odtékat!
def
diry byly a dost ,ale asi ne poradny....ted tam jsou lochny tak uvidime
def
tak jsem dorazil po 5 dnech z fachy a doma me cekalo mile prekvapeni.holky jsou pekny a docela i zdravi.vysouseni, hnojky a Insta green funguje vyborne. 12den 12/12
def
prikladam foto 12 den 12/12
def
zdravim,potreboval bych poradit s odtahem pres noc.nemuzu si dovolit mit zapnute ufo celou noc.od 24hod do 06 hod mi jede jen vetrak u pritahu a mam trochu pootevreny box.potrebuji vedet jestli se tim muzou trochu dusit anebo se zbrzdovat..za 13 dni co jsou in mi nepripada ze by jim to melo vadit,ale bojim se pokrocilejsi faze kvetu.jeste neco jakym zpusobem ochladite box ve vedrech jako byly tento tyden.na vrcholcich mam kol 24 stupnu.ve vedrech 29-30 stupnu. beru vsechny napady a predem dik..
tuffgong1
pokud maš ve vedrech 29-30 stupňu tak nic neřeš to neni problem sou tu lidi co maj v tehlech vedrech co byly 35 .........
Jinak pokud ti nejede vetrakl 24h deně tak se nic neděje ještě pokud ti jede přítah jediný problém by mohl nastat s vysokou vlhkostí v květu , ale pokud bude vlhkost ok tak nic neřeš :D
pěstu zdar
def
tak jsem dnes zase objezdil vsechny pěsty a zjistil ze uz vse preslo na kvet.radost je na miste.jen aby byl co k čemu podzim.pro spestreni foto ze zahrady white queen
def
ještě jedna perlička trochu genetiky ala ja....kytka je v kvetu 3a pul mesice.neni to samonakvétačka.medihuana 3 rok slechteni.
def
a ted konecne domu-odjizdim do fachy na turnus tak se tesim na zmeny po 10 dnech- zalivka nastavena. holky maj 17 den kvetu 12/12.
def
Zdravím. Tak tu máme 29. den, 12/12. Zatím to vypadá, že jedou docela dobře, ale nwm, jestli mám v pokročilejší fázi květu proštípávat lístky, jelikož bych chtěl prosvětlit spodky. Holky mají 70-80cm; nechci jim uškodit.
def
jaka muze byt nejkratsi vzdalenost kytek od lampy...vrsky mam 40cm od lampy.
def
Koukam ze vase nazory ohledne prostipavani listku se lisi.Nekdo prostipuje prubezne nekdo az ty posledni 3 tydny.ja jsem to tedy zkusil prostipat uz ted.Venku vzdy po urcite dobe(v kvetu) zacnu prostipavat listky a neprijde mi ze by jim to vadilo.Doma jsem to udelal ve ctvrtek a prijde mi ze se holky trochu zbrzdily.perte to do me potrebuji nejakou kritiku.
def
33 den 12/12 teplota den-24-28 noc 19-22
vlhkost den 30-40 noc kolem 50
def
47 den 12/12
def
za tyden bude u mensiny kosa
def
54 den 12/12 bude kosa
def
nakonec jich tam bylo 16 na teto fotce 2 chybi
def
trochu pozde. par foteček pro JAHmaican.
def
nic moc fotak.jinak sušiny 278 g.spodky 100g vršky zbytek.-je to mooooooc dobry prekvapivě i bez odležení.
def
malej poznatek z lonského out kříženi -samec medihuany byl silnejší a všem modelům dal více sebe-v boxu se to výrazně projevilo-outdoor na par vyjímek se modely daly rozeznat na prvni pohled hlavne la fruit de fendu a white queen.medihuana venku letos spise zganjověla-na funkci to poznat neni vse je dost silny.
def
jeste jednu
def
zdravim všechny.přidam pár fotek sušiny- potřebovalo to chvilku odležet.
def
foták nic moc,ale já asi taky neumim fotit.
def
je to moc dobrý a zdraví.překvapivě dost lehký
def
se střiháním lístků jsem si moc nepohrál, ale snad se vám to líbí .podzim byl luxusní,takže na to nebylo moc času a dát to dohromady s fachou to bylo chvílema o nervy.příští kolo bych chtěl zkusit co watty to gramy tak jsem zvědav.....pěstu zdar at to roste.
MDe_
Vypadá to luxusně defe dobře si to zrobil :D tak gl v dalším a dávám K+ .. ;)
def
citace:
Původní příspěvek od MDe_
Vypadá to luxusně defe dobře si to zrobil :D tak gl v dalším a dávám K+ .. ;)

Díky MDe za Káčka....V celku jsem s tímto kolem spokojen jen je škoda , že byly ze záčátku přelité z přesunu ze zahrady a trochu jsem to posral tím , že jsem oštípal lístky víc než jsem měl po 30 dnu květu a po te se moc nezmenilo jen holky pomalu dozrávaly.Chybama se člověk učí.
def
přidám něco pro oko a pár rozdílů.
def
samec medihuany x samice la fruit de fendu. v levo out v pravo in
def
samec medihuany x samice white queen v levo indoor v pravo outy
def
samec medihuany x samice medihuany v levo out v pravo indoor
def
samec medihuany x samice super silver haze v levo in v pravo out
def
moje oblíbenkyně la fruit
def
out a in.....spolu....a chutně...
def
Když se podaří co se dařit má.......naposledy spolu


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma