Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Petice - Klikni zde pro originální téma
pedro_devil
Čao Groweři,

dnes jsem si pročítal zákon o referendu a něco mne napadlo.


Co takhle udělat petici za legalizaci konopi? Jen nás tady na fóru již přes 26.000 a kdybi admini rozeslali na email formulář pro petici každýmu z nás tak věřím, že každej z nás kdo chce aby byli naše kytíz legální v plném rozsahu (to předpokládám by udělali všici kdo pěstěj!), by dokázal splašit 20 podpisů v našem okolí a to by znamenalo přes půl mega podpisů!!!!

A půl mega podpisů by stačilo i k vyhlášení celostátního referenda!!! Kdyby to bylo méně podpisů, třeba jen 300.000 podpisů, tak i tak by to bylo moře lidí a buď socani nebo modrý ptáci by se toho chytli, protože to je už děsná mrda hlasů!!!

A kdybi se k tomu dali ještě lidi třeba z legalizace.cz, tak věřím, že by to stačilo!!!

A teď kamenujte a kdo bude kamenovat, že je to debilní nápad, tak ten je jen línej si to vytisknout a nechat podepsat. Nevěřím totiž tomu, že když všem kolem sebe vysvětlíte, že konopí je v podstatě jeden z nejlepších léků na planetě a že jediný dva způsoby kterým škodí je to, že je nelegální a tím prohlubuje kriminalitu a černý obchod sním a že vadí jen firmám s tabákem a alkoholem a že na zdraví škodí pouze když se kouří formou jointu nebo dýmkou, tak určitě uspějete!

PS: klidně se v tom plně angažuji pokud ucítím podporu lidí tady na groweru.

ganja-steve
http://www.lecebnekonopi.cz/
carlos
V petičním výboru jsou naši přední experti: Tomáš Zábranský, Michal Miovský, Lumír Ondřej Hanuš a další, takže doporučujeme účast :sun:

Zatím 505 podpisů, uvidíme jak s tím Groweři zahýbou :)
pedro_devil
Zdar Groweři,

zrovna jsem sem chtěl postnout odkaz, ale Ganja-steve mne předěběhl, za což mu patří velký dík! :)

Vyplňte prosím elektronický formulář a odkaz na něj nasdílejte kam jen to půjd... Facebook, Twiter, atd...

Je na stránkách v záložce petiční výbor ke stažení i arch na fyzické podpisy, tak stahujte, ať se to začne konečně hýbat a ty zpuchřelý politický zadky začnou něco dělat!

Jak jsem psal je nás tu 26.000 - kdyby i třeba jen půlka z nás sehnala po 20 podpisech tak je to kotel!!!
bezdechu
citace:
Púvodní příspěvek z www.lecebnekonopi.cz
My, signatáři této petice, žádáme vládu České republiky o navržení patřičných legislativních změn, zejména pak úpravu zákona č. 167/1998, o návykových látkách, které v souladu s Českou republikou signovanými mezinárodními úmluvami o kontrole drog [6] a umožní pěstování konopí na území České republiky pro léčebné a výzkumné účely a jeho další zpracovávání. V rámci této změny by měl být rovněž určen kontrolní orgán, který zajistí dostupnost konopí a jeho derivátů pro pacienty a pro medicínský výzkum a znemožní jejich únik na černý trh.


Takže doma nic.... :(

To je jak příprava trhu pro vstup velkopěstitelú a farmaceutických zpracovatelú konopí.

I když........... alespoň že tak. A na tu moji lupenku (a to pokouřeníčko) si to stejně nechám vyrúst ve sklepě. Každej tu možnost ale nemá.
pedro_devil
Je to jen začátek a každopádně lepší než drátem do oka! :( Mohl by se zavést podobnej model jako je zavedený v Californii! :)
pedro_devil
Zatím 3550 podpisů! :) Nenechte se zahanbit Groweři a podepisujte a stehujte taky! :) Já již obstaral 50 podpisů - za 2 dny! Až jich budu mít 150, tak posílám a doufám, že jich dám do kupy více! :)
Pflusik
Jo a teď je ten čas, kdy využít ten debilní facebook :D
citace:
Původní příspěvek od Pflusik
Jo a teď je ten čas, kdy využít ten debilní facebook :D

Jedna z věcí proč ho používat :) organizace a komunikace s lidma ne psaní statusů kdy se du vys*at
BTW: hodil jsem to na zed pro jistotu 3x za sebou tak snad si toho všichni všimnou :)
Hlava
http://blog.aktualne.centrum.cz/blo...hp?itemid=14486 , no jestli ta legalizace bude vypadat tak že budem z holandskejch hydro fabrik kupovat gé za 200kč a tady bude uplnej zakaz pěstování ( pěstovat nikdo nebude , všichni si to kupte od korporáta v lekarně ) tak to je ta nejhorši věc co nás může potkat , ješte s tim že do konce roku můžou prodavat MJ s thc přes 15% v holandu , po novym roce to maj přes 15% jako tvrdou drogu , v us ted dostali dodavatelé pro stát kterí leta dodavali do mistnich lekaren stopku a do 50dni musej zlikvidovat produkci , hmmmm , tak to vypadá že korporace do toho trochu zatlačili , asi se po novym roce dočkáme změn , ale ty pro nas growery nebudou moc dobré , poserem se z toho , kua srat na petice !!! Hlava
skunk2
vůbec bych se tomu nedivil. ty svině nechaj projít zákonem cokoliv, co si "korporace" zaplatí, nebo co alespoň přinese do státního rozpočtu nějakou tu kačenu.
vem si 20mega, jdi za kýmkoliv tam a chtěj, aby jsi to mohl pěstovat jen ty a zejtra to máš v zákoně.
"Doložka zákona 167 sb. -tento zákon se nevstahuje na HLavu"

takhle je to se vším tady =(

s peticí souhlasím. musí být vidět nějaký nátlak, ale hodně toho za ty léta dokázal časopis REFLEX!!!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma