Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Travojedova druha zkouška (zahrada) - Klikni zde pro originální téma
Travojed
Takhle jsme začínali :) Začátek Dubna 2011


Z leva - Zhulka(dočtete se níže), Wembley, Special kush, Zhulka (1. fotka)

Dvě Special kush, ale ta mala je hybrid, seminko vylezlo za dva týdny :D (2. fotka)

Řízky AK-47 co mi dal kamoš, dal mi je jako pěkné zdechliny (3.fotka)

Zhulka" - Toto jsou dvě kytičky od kterých jsem našel v mega tvrdých paličkách co jsem kouřil semínka. Na fotce jsou upně malé (4.fotka)


V dalším příspěvku přidám červen, pak červenec a srpen, nějaké ty fotečky jsem nakonec našel.
Hezký, co to máš rozlity kolem tý kytky foto 2? Nějaká vychytávka proti popolejzavejm emzákům?
Travojed
citace:
Původní příspěvek od white_apple
Hezký, co to máš rozlity kolem tý kytky foto 2? Nějaká vychytávka proti popolejzavejm emzákům?
Jo přesně, je to proti slimákum gel, je to novinka, ale poznal jsem slimáky, co poznali, že jim to nic neudělá, (má jím to být jen nepříjemé) a tak se do toho klidně dali i tak :D až to přelezli a byli jen od gelu :D
Travojed
červen (hned začátek 5.6.)

1.foto - zleva - zhulka, zhulka, wembley, special kush

2.foto - ty dvě AK-47

3.foto - Special kush v zemi (největší je teď)
Travojed
Ještě hned o pět dnů později :p ujdou ty fotky

1.foto (vždy zleva) - zhulka, zhulka, wembley, special kush

2.foto - detailní fotka zhulek :)

3.foto - detail Wembley a v pravo Special kush

4.foto - moje oblíbenkyně Special kush v zemi ;)
Travojed
6.7.2011

1.foto - Special kush v zemi

2.foto - zhulka v květináči

3.foto - zhulka2 v zemi

4.foto - v levo Special kush ve květináči, v pravo Wembley

5.foto - v levo AK-47, v pravo Special kush ve květináči

Měl jsem v pergole 5 kytiček, ale vytlačili už 2 ven :D njn svět je malý
Travojed
1.9.2011

tak něco málo co se mi podařilo zachránit :)

1.foto - special kush v zemi (3metry vysoká)

2.foto - před měsícem jsem dal i tu drzhou special kush do země, a dobře jsem udělal, protože se pomalu rozmotává ztoho šoku a má větší palice než větší sestra :D

3.foto - zkoušel jsem vyfotit paličku na te 3metrovce :) protože krásně růžoví(na foto nejde vidět moc)

4.foto - Wembley jsem zachranil, jen listy ma všechny pryč, (houba je svině :D ) ale paličky jedou

5.foto - Wembley paličky :p
Travojed
1.9. stále

1. foto - zhulka v zemi a 2. foto její vršek.. Ta kvete nejméně(až na ty zkažené no)

3ti a 4tá fotka jsou jen tak :D
Travojed
7.9.2011 jsem se nudil, tak jsem něco málo nafotil.. jen paličky ale

1.-4. foto je ta Special kush #1 v zemi. (konecne umim ### :D )

5. fotka je Wembley v květníku :p

Na druhou úrodu se mi to líbí více jak loni teda. V tuhle dobu mi to předtím sotva začínalo kvést a počasí bylo ještě horší..
Travojed
díky všem za K+ ;)
Travojed
Zdravím vás, přidávám další foto a ptám se vás, jestli ztoho něco bude, když je to pořád jen takové zelené a nemá to barvy. :/ Co tam mám nalít ? jestli není pozdě ? Díky

edit : přidaná jedna foto z mobilu ve tmě :)
Travojed
Zdravím vás groweráci, musel jsem už sklidit mé holky :) Už se potřebovali protáhnout na špagátu a potom hupsnout do sklenic.. No studoval jsem FAQ, jak sklidit a sušit "výslušku" a můžu říci, že se mi to neskutečně povedlo ! Proplachoval jsem FLUSHEM (jahodovým) od GROTEKu a má to neskutečně jahodové aroma(jak dým, tak palice) !!! Jsem pánové neskutečně spokojen, protože při uplném vysušení ani neškrábe v krku (jen vás krásně zakucká a zkouří) ;) No rád bych dal zkusit, ať to citíte na vlastní kůži.

Protože mám zatím suché jen dva vzorky, tak nemám moc fotek. Ale věřím, že to i tak oceníte. Je to můj první povedený outdoor (a neskutečně chutný ! ) , nedám si pokoj ! :D

tady u tohodle příspěvku jen :

1. a 2. foto je moje hůra :D (vlevo i v pravo)

3.foto je vršek te velké Special kush, ještě jak visí :)
Travojed
1. foto - zbytky Wembley ještě visí

2. - 3. foto - suchý Wembley = 40 G

4. foto - Wembley (jedná menší šiška)
Travojed
Dále je zde Special kush (květináč)

1.foto - sklenička s 20 G

2.foto - samostatná šiška

příště dám pro srovnání zapalovač nebo tak, jen se mi to nelíbi na fotkách, kazí to image :D
Travojed
Díky všem za K+ , jdu teď nafotit edit hurky

Jinak už můžu říci kolik G mají první dvě rostlinky.. A to Wembley = neuvěřitelných 120 G :) (chtěl jsem více :D - voňavý a dost hodně silný materiálek, žádné bolesti hlavy apod. jen krásný požitek) a Special Kush květník = pouhých 80 G (nejslabší model, ale uklidňující účinky, které se mnoho lidem líbí ;) )
Travojed
hurka 1.část











hurka 2.část











zhulka (zem)











Special kush (zem)











Special kush (zem) visí neostříhaná :/
Travojed
Dnes pro Gremlina :D Moc jsem se snažil, ať mám ostré fotky. Doufám, že bude spokojenost. Look man ! :D (vím, že jsou pořád rozostřene! xD )

Vše je to Special kush #1 ta nejvíc obludka :)
Travojed
Zdraví, vás. Koupil jsem si "Shaker" a můžu říci, že to není špatná věc :) Jen mě docela bolí ztoho štěrkáni ruce :D (nějak jsem ho na foto nerozebíral. Kdo nezná - Uprostřed té roury je síto, přes které při rychlém štěrkání odpadáva pyl, který pak zpracujete jak jen chcete..

Kulička na foto je asi 1cm velká a je ze všeho co sem měl po ruce (hotovo za hodinu tvrdé dřiny ! ) Vedle ní je AK47, který jsem zde ještě nepřidával. Až teď uschnul na "šutr" .. Nemá velké paličky, ale u střiháni "musite" mít roušku :D Zaváni strašně ostře až dusivě, ale chutná kupodivu docela dobře. Není tak sladký jako dva předešlé modely, ale silný je až až. Musí být dobře vysušená (to asi každá), pak ani nezaškrábe nějak nepříjemně.
Aladin
Zdravím,na výrobu toho hašiše doporučuji Secret Icer-http://www.seminkakonopi.cz/zbozi/secret--icer-2.php.
Psal si,že si dělal takovou kuličku hodinu,tady za hodinu uděláš takových kuliček 10. Píši to jen pro zajímavost,jestli si děláš hash jen pro radost a na chuť stačí,to co máš teď. Jestli to znáš,tak sorry. Potom smažu.
Travojed
Díky moc, díval jsem se i na http://www.hashbag.com/ na video jak to dělaji a nechápu prostě, jak to ztoho dostanou :O vodou a ledem ? Co to ma jako dělat? že toho mají tolik? Mám toho hromady, to bych se měl,kdyby se mi to povedlo :) Ale opravdu mi to nedáva smysl kruci LED+voda a míchat. Jinak mi to v growshopu taky doporučovali - jedna s levnějších variant, pak jsou ty elektrické a plynové (4-5000kč) Díky moc
mumuk
Voda , led =zrzla priskyřice michanim ji odlomiš asita na co jsou je jasny ne?
Travojed
to si mi tedy vysvětlil no ! A ještě s chybami v tak krátke větě ! :D "sranda" nechápu ztoho ale fakt nic - zmrzla pryskyřice míchanim ji odlomím ? :O toto hlavně nechápu. Ale díky

to jako zmzne jen ta pryskyřice a odpadne od palic ? a pak projede přes síta ?
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od Travojed
to si mi tedy vysvětlil no ! A ještě s chybami v tak krátke větě ! :D "sranda" nechápu ztoho ale fakt nic - zmrzla pryskyřice míchanim ji odlomím ? :O toto hlavně nechápu. Ale díky

to jako zmzne jen ta pryskyřice a odpadne od palic ? a pak projede přes síta ?


prostě chladem zmrznou trichomy a stanou se křehkými, čili snadno odlomitelnými od lístků a pupenů na palicích..a tim jak to mícháš, tak je odlamuješ a přes síta následně separuješ pryskyřici různé čistoty - přes nejmenší sejtko teměř čistou, protože jím projdou opravdu jen odlomené krystalky, a na většími sítky projdou i různé drobné nečistoty atd.

edit: tim nejmenším myslím samozřejmě nejhustší, prostě to, co má nejmenší oka a právě teď mě nenapadá přesně ten výraz, co by to vystihnul :D
Travojed
Díky moc ! Tomu říkam vysvětlení ! :) :p Mějte se, jedu pro Secret Icer :D
Travojed
Tak mě napadlo jak jsem usínal :D Takže když si dám palice do mražáku, pak je protřepu v shaku, tak by to mělo teoreticky padat lépe ? POTVRDIT ! :D Díky friends
bezdechu
Jo to by měli. A ještě lepší třepat v zimě venku za mrazu. Kdo ví jak rychle se to pak zase ohřeje na pokojovou teplotu.
Travojed
děkuji ti, teď abych šel do mražáku :D ne fakt díky
wel-bloud
Hod sem smokereport,urcite nejsem sam,kdo je na nej zvedavy :)
Travojed
Zdravím vás všechny, kteří sledují můj ůčet. Pořád jsem v práci a konečně mám volno tak něco málo napíšu :D

smokereport :

Wembley : Nejlépe chutnala, voněla po jahodě díky proplachu final flush od groteku. Byla nejdéle a nejpečlivěji proplachována, proto taky tak dobře chutnala. Výrazná až silná chuť (taktéž chutnala po jahodě) a neškrábala v krku :D Hodnotím ji jako nejlepší kytičku ze strany chuti ! celkem 120g a paličky maximalně velké jako palec (ale stalo to zato ! ).

Special kush #1 (zem-3m) : Dávam ji ve smokereportu na druhé místo kvůli chuti, která mi pořád ne a ne přestat chutnat (nevím, jestli to je kvůli tomu, že ji je tolik :D ), ale má své kouzlo. Také chutná a voní jahodě. Dobře mi doporučili kamarádi. Outdoor má výhody v té výšce a množství :D haha nakonec čistých 260g podařených od matky přírody :D Nemám už co dodat, je to mňam !

Special kush #1 (květináč) : Chutnala stejně jako její větší sestra(po jahodě), ale bylá mnohem slabší na kouření i gramáži měla jen 80g.

Zhulka (zem) : Tak u této rostlinky jsem to zkazil. Nechal jsem jí zrát co nejdéle, ale měla ještě zůstat :/ Začlo být už deštivé počasí, tak jsem ji seknul. Byla to chyba, měla malé zato krásne paličky, které chutnaji moc po hnojivech. Jakoby v tom počasí nezafungoval flush. No nechávam ji co nejvíce vysušit a pomalu se to poddááá :D Alespoň 90g.

Zhulka (květináč) : Byla napadená tak 8mi velkými housenkami, které se stim vůbec nesrali, šli rovnou po šiškách potvory jedny závislacke :D No přežilo ztoho pouze 60g hodně slabého kouření. Ale chuť není k zahození. Necham na horší časy.


AK47 (obě kytky květináč) : Taktéž ji skoro celou sežraly housenky, ale co jsem zachránil, bylo okolo 100g malých šišek jako palec. Měla takové postříbřene šišky, které byli chuťově moc ostré. Nedalo se to moc kouřit, tak to šlo do mléka a čokolády :D Tak u tohoto modelu nevím moc smokereport.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma