Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
květinace / vynos - Klikni zde pro originální téma
Zdar, mam dotaz ohledne kvetinacu:

myslite ze do boxu 120x120x200 je vhodne zvolit napr. 10x 6L ctvercovy kvetinac, nebo 3 dlouhe obdelnikove kvetinace kazdy po 3-4 kytkach? Nebo treba 3x 50L kvetinac?

Nevim kterou variantu zvolit, aby byl co nejvyssi vynos, a take aby kytky rostli do vysky, vzhledem k prostoru 2m, a ne prilis do sirky.

Diky moc za rady.
chuck53
Zdar,

sadit více kytek do jednoho je naprostá šílenost a podle všeho musí stačit 11L květníky, pokud tam chceš mít aspoň pár kytek. Jak říkáš, ono to docela zhoustne, když má kam.

Ale na druhou stranu bych neždímal z kytek maximum (teda co se týče počtu vrcholů). Raději bych dal 6 "menších" kousků, které porostou rychleji, než třeba 3 kusy, které budou 2měsíce na růstu.

Podle vatáže a tvojí peněženky bych volil počet kusů. Při takové parádní výšce bych zvolil Scrog (doufám, že sem to napsal dobře). Zkrátka třeba 20kytek v malých květináčích (Třeba jen 4L) a každou nechat vyrůst bez zástřihu a pak hned na květ.

Výhody jsou rychlý růst a dobrý zisk k poměru prosvícené energie.

To už bych ale volil jiné médium než hlínu. Abys to nemusel každý den obstarávat. Chtělo by to něco automatizovnějšího jako drip a kokos.
cus mam cas se tomu venovat, takze obstaravat to nebude problem (snad :D) a je pravda ze vetsina lidi mi rika ze mam volit radeji cocos.

kazdopadne to asi udelam tak ze tam soupnu pro zacatek tak 10x 6L.

Dik za rady!
chuck53
To bude ideální. Nenech se zmást, ale ono zase není potřeba tak obřích kytek. Klidně využij potenciál pěstírny pro dobrý odvod tepla a udržení podmínek. Nemusít míř 150cm kytky a takových 100cm se ti bohatě prosvítí až ke květníku, takže neboj.

Pořiď si dobrou odrůdu, který rychle roste a kvete, protože přecejen pálit na růst třeba 2měsíce 600W je fakt dost energie..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma