Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
muj 1st autoflower - Klikni zde pro originální téma
KrávaBětka
Zdravím,
po mým prvním, neuspesnym, outdooru sem se rozhodl pro automaty, chtel sem sice jen 5 kyti ale vzhledem k tomu ze na 5semen.cz meli zrovna akci 2+1 zdarma rozhodl sem se vzit vic a budu mit i na dalsi rok :)
Odrudy:

Devilmatic od Ministry of Cannabis

Tech.data: 50% Indica, 30% Ruderalis, 20% Sativa

Doba květu: 5.5 týdnů

Výnos: Outdoor víc než 100g/rostlina

Indoor: víc než 40g/rostlina

Obsah THC: 12-15%

Syrup od Buddha Seed

Samonakvétací a velmi silný hybrid, který vyniká dokonalou chutí . Tento hybrid je výsledkem křížení samonakvétacích odrůd s nejsladší indicou.
Sklízí se za 55 dní

A zdarma...RoadRunner Automatic 2 od Dinafem

Doba květu: 65-75 dní,indoor i outdoor
THC: Střední (6-12%)
CBD: Vysoké
Výnos: 20-50 gr/rostlina
Venkovní výška: 30-100cm Složení: 25% Indica Ruderalis 55% Sativa 20%
Genotyp: (Lowrider # 1 x Dinafem # 1) X Diesel Ryder

Jak sem uz rikal, chtel sem rozhodne min nez 13 kytek proto sem dal klicit jen 6 seminek, od kazde 2, klasicky rovnou do pudy, dal sem na radu MedvedBrtnik-a a pouzil cernozem z pole a nahoru sem dal trochu vzdusnejsiho nakoupeneho substratu.

Z tech 6ti seminek mi jich vyklicolo 5. Bohuzel ja VUL je promichal tak netusim ktery sou ktery :D ale snad se holky brzo projevi. Z hliny se tahaly priblizne 2 dny a nejvetsi kyti ma po dnesku (tzn. 3ti den od zacatku) 8 cm vysku.

Foto pridam po vykendu a budu ho pridavat nasledne kazdy dalsi tyden ;) Az se kyticky trochu vytahnou planuju je dat ven do foliaku. Chci jen poznamenat ze sem uplnej zacatecnik tak nekamenujte a radte. Dekuju :D
BunyMax
Držím palce , ja som išiel tiež 1. krát auto a požrali mi ich slimáky :(
KrávaBětka
Dneska kdyz jsem byl holky skontrolovat byl sem docela prekvapenej, nejveci uz ma prez 14cm ny vyzku! Coz mi pride jako ze solidne makaj. Bohuzel je venku dost hnusne a tak je mam doma za oknem, nemaj teda dost svetla si myslim, maj malo listecku, fotky dodam dneska vecer.

Mam 2 otazky: 1) kdybych kytickam prisvetcoval obycejnou zarovkou pomohlo by jim to? Usporku ani sodikovou vybojku doma nemam ale asi lepsi nez nic ne?
2) az je dam ven, snad nekdy tenhle tyden, je lepsi je dat do foliaku nebo jen ciste ven? Pocasi zatim nema bejt nic moc a ma hodne prset, tak co myslite?

Diky za odpovedi, fotky budou vecer :)
Ni7R0
Ad 1) Na obyčejnou žárovku rovnou zapomeň, zaprvé jde nějakých 90 % elektrické energie do tepla, zadruhé má nevhodné spektrum (většina v červené oblasti spektra). Jestli chceš svítit, kup si aspoň nějakou levnou úsporku - bude fungovat i jako zdroj světla pro kytičky, ne jen jako topení pro tebe a potom ji můžeš někam strčit místo žárovky a ušetříš za elektriku :)

Ad 2) Dobře udělaný fóliák bude určitě lepší. Já kvůli tomu hnusu venku mám kytky aspoň pod stříškou, protože do nich akorát furt lilo, ale jinak je mám od cca pátého dne venku a daří se jim tam líp než se dařilo na okně (jednu jsem dal zkusmo ven dřív a rostla rychleji). Případně jim také udělej aspoň stříšku z igelitu (bacha, ať ji neodnese vítr), aby do nich tolik nelilo a nech je venku - lépe se přizpůsobí venkovním podmínkám jako vítr, teplotní rozdíly den-noc a užijí si víc světla než na okně.

Jinak co se týče pěstování, tak letos také začínám, ale křivka učení je poměrně strmá a teď už vím, jak na to příště :) Pokud chceš nějaké srovnání, doporučuji mrknout do mého threadu, pokouším se tam teď pravidelně přidávat fotky, aby byla nějaká reference, jak rychle to roste. Ve srovnání s ostatními (luddův Syrup, pedro_devilův AFNL) mi přijde, že mi to roste o něco rychleji i přes hnusné počasí. A pokud máš venku (nevím, kde budeš kytky přesně mít) svinky, dej si na malé sazeničky pozor, abys nedopadl jak já, opravdu jim moc chutnají...
KrávaBětka
Zdravim, tak pipojuju par fotek jak sem slibil, bohuzel nemam nejlepsi fotak, tak omluvte zhorsenou kvalitu.

1. foto, zatim nejvetsi kyticka
2. foto, dalsi kyti :) ale zda se mi ze maji nak malo listku




a pak mam 1 veliky problem, jedna kytka zniceho nic lehla na zem a zacala uvadat, stonek ma divnou, takovou hnedou barvu, jako by kytka byla sucha, ke spodku byl stonek prepulenej a UPLNE suchej, jako seno a i listy ze spodni strany maji taky takovou divnou barvu, problem je ze mi ted lehla i jedna z tech vetsich kytek(jinak vypada absolutne zdrave), absoulutne nechapu co to ma znamenat. Ale mozna by to mohla byt vina brouka, pac dneska sem v kvetinaci chvili jednoho nahanel, sice mi zdrhl ale byl asi pul centimetru velkej a uplne cerne, mozna to byl jen nahodnej "kolemjdouci" ale rad bych mel jistotu. Fotku nemam pac s timhle fotakem je to NEFOTITELNY :( prosim poradte
KrávaBětka
Zdravim, jak sem slibil tak delam.

1) detail kyticky, zda se mi ze na sou velikost maji nak malo listecku :(

2) nejvetsi jednotlivec :D



a jinak se dostavil 1 velkej problem, jedna z kyticek lehla k zemi a zacal ji schnout stonek, mozna za to muze brouk kteryho sem si dneska vsimnul jak mi pobiha po kvetinaci 2. kytky bohuzel te skoro nejvetsi, bojim se aby nedopadla stejne, ale nevim jestli je to vina tohohle brouka, jinak ta kytka zacala taky dneska lehat k zemi! nevite cim to muze byt? popripade jak se toho zbavit, diky mockrat.
KrávaBětka
pardon :D fotky sou v obracenym poradi nez je napsano v prispevku :) i mistr tesar se nekdy utne no
Gautama
To že je máš takové vytáhlé, a že ti lehla k zemi je podle mě nedostatek světla, alespoň já jsem to taky tak měl, kyti sem přesadil, a zasipal stonek skoro až k matečním lístkům. to přesazování u AF se nemá tak bych alespon zasypal stonek ..
Ni7R0
Pokud vezmeš hlíny dostatečné množství okolo kořenů, kytka nemá šanci poznat, že jsi ji přesazoval. Jen pozor - takhle malá sazenička může mít kořínek i 10 cm hluboko. A vytáhlost je určitě způsobená nedostatkem světla. Zasyp je po děložní lístky a dej je někam na světlo. Pokud stonek není poškozený (překousaný, potrhaný), po srovnání se dá dokupy - důležité je, když může transportovat živiny. Možná bych se nebál je ani dát ven, jen jim zezačátku udělat nějakou ochranu proti větru a dešti (třeba ufiklá PETka) a hlídat žravé breberky. Uvidíš, že za pár dní pravé lístky přerostou lístky děložní a rozjedou se.
KrávaBětka
Zdravim, kyti uz sou od vcerejska venku a prezto ze bylo i docela pekne pocasi vypadaji furt stejne :) Jen mam 1 otazku: nebude kytky moc "stresovat" kdyz je budu prevazet?
diky za odpovedi
Ni7R0
Počujte, Kefalín, a čo vy si predstavujete pod takým slovom prevážať?
Záleží jak často, jak daleko, za jakých podmínek, jak velké. Stačí trocha selského rozumu - kytka vnímá jen nějaké podněty jako světlo, do určité míry i pohyb, ale většinou se to nemůže nijak negativně projevit na růstu. Ovlivnit ji může až nějaké poškození - potrhání kořenového systému, poškození stonků, listů apod. Rozhodně nepozná, že ji někam vezeš, není to křeček nebo pes (je ale možné, že mi v tomhle budou někteří vegetofilové odporovat), ale rozhodně ji bude víc svědčit umístění na jednom stanovišti - při změně podmínek se např. kytka otáčí za světlem, což ji stojí nějakou energii. Možná by to chtělo zmínit, co máš za úmysly. Pokud je chceš vozit každý víkend k babičce, bude lepší uvážit, jestli jim nebude lépe tři dny doma ;)
KrávaBětka
Promin, mas pravdu blbe sem se vyjadril. Myslel sem prevezt 1 max 2 za jejich zivot na vzdalenost okolo 2 km na kotouci (na kolecku nebo jak tomu rikate). Bydlim ete bohuzel u rodicu a oni tohle moje hobby nejak nepodporuji :( A jelikoz sem nejvetsi smolař jakyho znam tak vzdyycky narazim na hromadu problemu...treba ted resim jak prevest muj minifoliovnik...
Ni7R0
Když se ti nevyklopí, neměl by to být problém. Problém spíš bude s tím, že převoz na kolečku není zrovna moc nenápadný, spíš bych si teda dal pozor na to, aby tě neviděl někdo příliš aktivní... A samozřejmě se zamyslet nad tím, jestli by nešlo nějak přesvědčit rodiče, aby to tolerovali. K tomu je tu jinde na fóru hromada tipů, jak do toho.
KrávaBětka
Nevyklopi :) teda snad, jinak to ze to neni nak extra nenapadny ja vim, proto vetsinou takhle cestuju mezi 11-5 hodinou :) to neni moc videt a vetsina lidi spi. Jinak na ty tipy se urcite podivam, ale vuubec tomu neverim.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma