Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Káčův Outdoor 2011 - Klikni zde pro originální téma
Kac
Zdravim, házim sem svoje letošní kytky. Už jsem starší a skoro ani nehulim, jen chlastám...zatim nevim co s výsledkem udělám, asi rozdám a vyměnim. Na pěstování jsem si udělal dost velkej návyk a nevim kdy mě to pustí :)

Takže: genetiku jsem si sehnal 3x řezy SuperSkunk, což je odrůda spíš na indoor, budu doufat že mi stihne vykvést a nezplesniví...

půda zůstala originální záhonová...

na růst hnojim tradičně "Kristalon plod a květ" díky dobrýmu poměru NPK a na květ najedu na Plagron Alga-bloom


První 2 fota jsou ze 14.7.2011
Druhý dvě z dneška 1.8.2011
Kac
Po týdnu aktuální fota, kytky stále nekvetou...sakra to jsem na ně vážně zvědavej jak to chtěj stihnout, přemýšlim o zatmívání. Co vidim ale velmi pozitivně - kytky jsou cejtit už z 10m když k nim přicházim a to ani nevane vánek :-)
Kac
Víc než obvykle mi začínaj žloutnout listy od spodu, dávám to za vinu Kristalonu - dával jsem asi 3x více hnojiva, než je třeba a zkoušel co je maximum.
Na vrcholcích se začínají objevovat bílé blizny, takže Kristalon uplně vysazuji a příště hnojím už Plagron Alga Bloom...na další grow už si pořídim něco jinýho na růst místo toho Kristalonu, každopádně jsem s nim hnojil 4 roky a stěžovat si na něj NEBUDU, nenašel jsem jediný důvod. Za těch 80Kč to je dobrej poměr cena/výkon.

Dnes jsem kytky docela dost zohýbal a nalámal, budou to docela dobře roztáhlý keříky, už se těšim na ty palice až v tom objeví :)
Kac
update
Kac
nasadil jsem Plagron Alga Bloom
Kac
začínaj se tvořit pěkný palice, vůně je velmi intenzivní... :-) sklizeň předpokládám na půlku listopadu
Myslis ze az tak dlho to bude trvat ? Do polky listopadu ?
Kac
Ono je to možná nadsazené, seedbanky uvádí méně dnů, ale z mojich zkušeností je v outdooru doba květu o trochu delší...každopádně do toho konce října to bude kvést určitě.
Je mi jasný, že rostliny částečně snesou teplotu i do záporných hodnot, spíš mám obavy aby nechytily plíseň.
Kac
update
Kac
Vůně krásně nasládlá. Plíseň jsem zatím nezaregistroval, tenhle outdoor se mi moc líbí :-) Dal jsem jim po 2 týdnech plagron, ještě dostanou jednou někdy za týden, dva a pak už bude jen flush.
Kac
Počasí nahovno a já našel 2 malý hnízda plísně, je mi jasný, že se bude dál šířit. To je docela problém...kytky ještě nejsou plně dozrálý a rozhodně ještě několik dní chtěj. Ještě nevim jak se rozhodnu, jestli seknu nebo počkám...znovu se k nim dostanu až za 10 dní a mám obavy, co se s nima stane.
Kac
Rozhodnuto: nenechám za sebe sklízet plísně a radši to udělám sám. Police nejsou sice natolik tvrdý, jako jsem zvyklej z dřívějších let, ale voněj a lepěj teda špičkově. Finálního produktu bude sice méně, naproti tomu, kouř bude alespoň pohodovej high. Až dosuším, ještě dopíšu množství G, kolik se urodilo. Sám mám představu 250-350g.
deset dní je dost, ale dvě ložiska to neni moc , navíc počasí je luxusní a ještě má bejt a chtěj víc než pár dní . imo to nech a když bude nejhůř tak je odvezeš za pět dní třeba

protrhej většinu listů radši
Kac
Dík za odezvu, ale stejnak jsem je seknul ještě včera. Přesně jak říkáš - 10 dní je dost a nevim co se za tu dobu všechno může stát a dřív se k nim zkrátka dostat nemůžu. Proto jsem zvolil takto, dříve jsem chytil také plíseň a vypadala neškodně - nakonec jsem musel půl kytky vyhodit...
Kac
Nakonec jsem s výsledkem spokojen, po usušení to dělá celkem cca 300g.



* na obrázku pytel s 130g


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma