Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Stačí základní hnojiva? - Klikni zde pro originální téma
UncleBatman
Chtěl bych se zeptat, zda jste někdo zaznamenal větší výnosy s přípravky např. topmax? Mám hnojky BioBizz růst a květ a ptám se Vás, zda za to tech nekolik stovek za topmax stoji? díky moc :)
bezdechu
Netuším, momentálně sám zkouším BioBizz Grow a Blom, pak + Top-Max a ještě + Top-Max + Bloomblastic http://grower.cz/forum/showthread....0662#post980662 snad budou tři a tři a tři kytky dostatečnej vzorek na porovnání. Zatím (16. den květu) nevidím žádného rozdílu. A na Bloombastic je ještě čas.
UncleBatman
perfektní, budu pozorně sledovat :)
MDe_
citace:
Původní příspěvek od bezdechu
Netuším, momentálně sám zkouším BioBizz Grow a Blom, pak + Top-Max a ještě + Top-Max + Bloomblastic http://grower.cz/forum/showthread.p...0662#post980662 snad budou tři a tři a tři kytky dostatečnej vzorek na porovnání. Zatím (16. den květu) nevidím žádného rozdílu. A na Bloombastic je ještě čas.


U mě osobně blombastik nějak nezapůsobil .. k dozrání moc nepomohl a vůně byla slabší než normálně .. nevím no, určitě bude taky záležet na modelu, každý to pobere jinak. Je taky pravda že někdo nehnojí vůbec a taky má dobré výsledky, přece hnojky jsou jen vitamíny navíc, nic víc .. Hlavně at se podaří EXP :)
kseroks
No moje zkušenost je taková, že základní hnojky postačí úplně. Odjel jsem dobré sklizně čistě se základními řadami canna aqua, hesi hydro, hesi na zem, biocanna na zemině, gh a ah obě v bubblerech , co dle mé zkušenosti vcelku funguje je pk1314, celkem jedno od jaké firmy, naopak bez účinku sem shledal zelenou senzaci od plagronu a bloom(booster nebo jak se to menuje) od canny...
Se zaleným zázrakem od plagronu souhlasím.S ním nebo bez něj žádná změna
UncleBatman
super, díky za info pánové
spunkmajer
Metrop is the best.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma