Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
White Russian,Orange Bud,Durban Poison,Himalaya Gold and Autoflowers - Klikni zde pro originální téma
Aladin
Zdravím všechny growery,tak jsem se sice opožděně,ale rozhodl,že ukážu kolem čeho už tři měsíce,nebo jak dlouho skáču.
Dlouho byly v menších květináčích tak moc rychle nerostly,ale teď jsou všechny tam kde mají být.Minulý rok mi v půlce prázdnin přestaly skoro růst protože neměly místo na kořeny,letos jsem to zpomalil a snad to vyjde akorát,a nebudu muset řešit žloutnutí listů apod.

Používám jako vždy zahradnický substrát,nebo substrát pro pelargonie,smíchaný s hlínou se záhonku.V růstu hnojím 1x až 2x týdně Hesi TNT Complex,ten dochází tak přejdu na FishMiX.Zalévám vodou ze studny,popřípadě dešťovkou.Všechny kytky jsem minimálně třikrát zastřihával metodou FIM. Moc se jim letos nechtělo do šířky.
Hodím foto s popisy.
Aladin
Zde je Orange Bud,nemá ani 60 cm,ale do šířky mu to jde dobře,tak jsem zvědav jak velký bude.Je asi třikrát zastřihávaný.
Aladin
1. foto-Durban Poison
2. foto-2x White Russian
Aladin
Uprostřed na fotce je Himalaya Gold
Aladin
A nakonec autoflowers
1. foto-Blueberry
2. foto-Mazar
3. foto-Blueberry
4. foto-Blueberry,detail
Aladin
Tak jsem tady z novými fotkami.Konečně se trochu spravilo počasí,a doufám že vydrží co nejdéle,aby to co nejvíce porostlo.Došlo mi HESI TNT Complpex,takže už jsem některé hnojil FISHMiXEM.Ale i za toho deštivého počasí to docela rostlo.
Aladin
Orange Bud
Aladin
1. Himalaya Gold
2. Durban Poison
3. White Russian
4. White Russian
5. Všechny
Aladin
A na konec Autoflowers

1. Mazar-ještě nemá žádné náznaky květu což je divné,ale uvidím
2. Blueberry
3. Blueberry
Aladin
No a tady ještě více z blízka
Aladin
Největší kytka a to H. G. má něco málo přes 80cm.Nejmenší Rusáci mají přes 60cm,to sice Orange Bud taky,ale zase je dvakrát širší. Jsem zvědav jak se ti dva vytáhnou.Jinak předem díky za připomínky atd.,teda jestli nějaké budou.
Aladin
Zdravím,po týdnu kdy bylo docela hezky jsem tady. Poslední dva dny sice pršelo,ale občas i vylezlo slunce takže se to dalo.Na jedné AutoBlueberry jsem občas utrhl nějaký plesnivý kousek,ale bylo to zanedbatelné množství,takže to ujde.Snad to nezplesniví dřív než to sklidím.Ale když prší snažím se to schovávat pod stříšku. No přidávám fotky s popisy
Aladin
Orange Bud
Aladin
1. White Russian
2. White Russian
3. Durban Poison
4. Himalaya Gold
5. Všechny
Aladin
Zde autoflowers

1. Blueberry
2. Blueberry
3. Mazar-stále se ještě nemá ke květu
Aladin
Tady ještě nějaké bližší foto
Aladin
Doufám že bude co nejlepší počasí,za týden zase hodím fotky.
Aladin
Zdravím,tak po včerejším večerním lijáku se mi urvala jedna větev na Himalaya Gold,chtěl jsem ji zachránit,jelikož ještě držela na kousku,ale jak jsem ji chtěl vrátit do původní polohy,tak se to zlomilo celé. Takže jsem přišel odhaduji tak o 20 gramů,ne-li více. Ale nedalo mi to,a spíše tak z lítosti jsem to ovázal roubovací páskou,nečekám žádný zázrak,ale uvidím no,přinejhorším z toho udělám řízky,na co už je taky docela pozdě,no aspoň si zaexperimentuji.
Dandy
kámo, tak mě se stalo včera něco podobného, na pasion 1, který pěstuju spolu s automatama blueberry, se mi převrátil květináč a zlomila se mi jedna z hlavních větví, taky držela na kousku, ale nečekal jsem, že by se to dalo zachránit, aby do ní šly živiny, tak jsem ji odstříhl a zatim jsem ji dal do vody, ale jinak nevim co s tím... asi ji budu muset obětovat, nepočítám, že by pustila kořeny, za cca měsíc a půl bych ji měl sklízet...
Aladin
No tak to už asi nepůjde,já tu větev hodil do háje,pár řízků jsem z toho udělal ,ale tipl bych že se nestihnou chytnout,ale zkusit se má vše. No některý den bych mohl hodit aktualizaci,jen teď nemám moc času.
Aladin
Zdravím,jsem tady s fotkami trošku po delší době než jsem chtěl,ale nějak jsem neměl čas to nafotit. Sice už to moc neroste,spíše jen tak aby se neřeklo,ale Orange Bud a jeden White Russian už začali poměrně dost kvést,takže příští hnojení už bude HESI Bloom Complex.

V neděli mám v plánu seknout ty dvě Blueberry,už to vypadá fakt dobře,hlavně ta větší,a co se týče hustoty šišek,ta je taky uspokojující.Jednu Blueberry už docela napadá plíseň,ne že by mi plesnivěly části šišek nýbrž,je na ní takový poprašek na listech. Mám podezření že jsou to padlí,nevím jak se to skloňuje tak se omlouvám jestli je to špatně.Uvidím přinejhorším půjde dříve dolů,ale nedávno jsem to hnojil tak to chci pořádně prolét,což bude chvíli trvat.
Aladin
Tady Orange Bud
Aladin
Zde je jeden z W.R. který taky kvete
Aladin
1. White Russian 2
2. Himalaya Gold
3. Durban Poison
Aladin
A nakonec zase automaty

1. Blueberry
2. Blueberry
3. Mazar
4. Všechny
Aladin
No a tady ještě nějaké fotky šišek
Aladin
No tak jsem tu s novými fotkami a zprávami. Dnes půjde dolů jedna Blueberry a to ta menší,jelikož docela dost plesniví,otrhal jsem větší listy a večer ji seknu.Tu druhou nechám ještě den nebo dva,uvidím. Kvůli dosti silnému větru,který foukal v uplynulých dnech,se mi převrátily dvě kvítka,jedno se vzchopilo okamžitě,ale to druhé(Himalaya Gold)nevypadá nejlépe,ale to se dá během pár dní do kupy.Jinak auto Mazar už taky kvete jak divý,takže je to v klidu.
Aladin
Orange Bud
Aladin
White Russian
Aladin
1. White Russian 2
2. Durban Poison
3. Himalaya Gold
Aladin
Autoflowers

1. Mazar
2. Blueberry
3. Blueberry- Dnes seknu
4. Všechny
Aladin
A na závěr nějaké detailní fotky(makro bych tomu asi neříkal)
Mr.PlchCZ
čau. tak ta autoblueberry vypadá přesně jak ta moje. nebylo to špatné jenom to je náchylné na plýsně a je z toho hodně málo.
Aladin
Včera jsem kouřil zástřih z auto Blueberry a docela spokojenost. Stav je docela stoned,a má to docela grády,již po prvních dvou prdech mi to rozpumpovalo celou hlavu.Chuť je zatím taková nevýrazná,ale to přijde až se to uleží.Při zapálení krásně voní,škoda že tak zatím nechutná.Co se týče výnosu,moc z toho není,ale 700Kč za tři semena za to stojí.No ještě na mě v květináči čeká jedna Auto Blueberry,tu sklidím asi v pátek. Mazar ten bude ještě na tři týdny ne-li více.
Mr.PlchCZ
ty já už hulím nějaký pátek a mě se to zdá docela takové slabé. musím si z toho motat pořádné brka ale zase na chut v poho
Aladin
No taky to kouřím asi 6 let ,a mám určité představy jak to má účinkovat,ale tohle to splňuje. Taky není semínko jak semínko,a občas se to nemusí povést jak má.To se mi stalo minulý rok s Orange Budem,který byl dobrý tak na vaření,chuť žádná,účinky minimální a to to bylo fem. semeno.
Aladin
Zdravím,jsem tu zpět s dalšími zprávami.
Včera v o půlnoci jsem sekl druhou auto Blueberry. Vypadá lépe než-li ta co jsem už sekl,bylo z ní asi 5-6 gramů,což jsem tak nějak čekal,takže docela spokojenost.
Jsem zvědavý na auto Mazara ale na toho si ještě počkám.

Co se týče ostatních rostlin,ty vyfotím asi až příští víkend,ale zdá se že už všechny co nekvetly už kvést začínají,no druhý White Russian určitě,Durban Poison taky začíná a Himalaya Gold snad taky,takže to vypadá nadějně. Zatím se nevyskytly žádné větší komplikace tak to snad letos dopadne dobře.

No tady jsou noční fota Auto Blueberry,než jsem ji sekl.
Aladin
Zdravím ve spolek,po nějaké době jsem zpět s fotkami.
Dnes jsem přenášel Orange bud a White Russian na balkón,možná tam hodím ještě jednu,ale víc už se tam nevleze.Zbytek zatím nechám tam kde byl.
Vše už asi týden kvete. Vše zatím hnojím jednou týdně Hesi Bloom Compex,a Orange Bud a jednoho White Russian i Hesi Phosphorus Plus.
Tady je foto suché Auto Blueberry
Aladin
Auto Mazar
Aladin
1. Himalaya Gold
2. Durban Poison
3. White Russian
Aladin
Orange Bud
Aladin
White Russian 2
Aladin
Zdravím,dnes přidám jen dvě fotky,jak kvete Orange Bud a White Russian,ti kvetou něco přes 4 týdny. Zbytek fotek asi až o víkendu. Zatím jsem s ostatními třemi kvítky asi v druhém týdnu.Zatím to vypadá,že bude stejně nebo více než minulý rok,teda aspoň dle mých odhadů.

Jediná věc která mě trošku irituje že mi na třech žloutnou listy,a nemůžu přijít čím to je,ne že by okamžitě zežloutly a opadly,ale světlají až skoro do žluta a zůstanou tam,tak nějak jako na předešlé fotce White Russianu. Hnojím to jednou týdně předepsanou dávkou,ale teď mě napadlo zkusit trochu přidat. Až tak to neřeším,v minulosti se mi to taky na některých stávalo,ale bylo to v klidu,a ničemu to nevadilo,teda dle mého.
perlenbacher
zdar mam uplne stejny problem se zloutnutim listu, jeden WR uz mam jen s 1/3 listi (uplne hola kytka jen s palicema) a to zacalo zloutnout 2 tydny nazpet nasel sem tam svilusky tak omrkni vrcholovky jestly nemas taky jak ja pavuciny :( zatim sem tam videl 3 svilusky v pavucinach a jinde na listech sem je nevidel ani ze spodu to je divne
a z cele ozrane kytky si delaj pavuciny jen na 1 vrcholovce (jednu sem usmik a prelezly na druhou)
tabakovy vyluh pomaha jen s cerneho tabaku a s peprem ale jenom na par dni
Aladin
Jo díky,ale myslím si že to bude spíše něco s živinami,stojím u toho pořád a nikdy jsem tam nic takového neviděl. Ale radši to ještě zkontroluji.
Jaguar
ahoj, to žloutnutí listů je přirozený. Ale teda záleží v jaký fázi květu seš. Kdybys měl po 2 týdnech květu nažloutlý listy, tak to není dobrý. Můj Orange Bud má taky takový světlejší listy co mají tendenci ztrácet barvu, ale to je tím že když kytka začne kvíst, tak vysadím růstový hnojivo a jedu jen květ ve kterým dusík skoro není. Proto jednou začas dám kytce kromě květovýho i růstový hnojivo kvůlu dusíku.Možná že je to napsaný i v nějakých hnojících plánech třeba od BioBizzz který doporučujou snížit dávku růstovýho hnojiva až od poloviny květu. Ale zase čím víc dusíku v květu tím listnatější palice což je špatný. Takže to chce vychytat takovou hranici aby to nežloutlo.Listy jsou plíce rostliny a fungují jen při dostatku chlorofilu... není dusík, není chlorofil, není glukóza, pak není ani bujnej květ.Když má kytka nedostatek dusíku tak si ho totiž začne brát právě z listů a ty začnou žloutnout. To se stává prakticky jen v kýblech a květináčích, ve volný dobrý zemi nežloutnou protože mají dost živin z okolní země, ale zase to pak nejde proflushovat atd...
Aladin
Zdravím,no jsem téhož názoru,akorát mi někdo říkal že s tou značkou kterou hnojím bych neměl kombinovat růstové a květové hnojivo. Hnojím to teď Hesi Bloom Complex a některé už i Hesi Phosphorus. Ale napadlo mě tomu přilít Fishmix co mi doma zbyl. No uvidím jak se vše bude vyvíjet.
Jaguar
chtěl jsem ten svůj článek editnout se závěrečnými slovy že tvůj problém by měl vyřešit postřik fish mixem. Ale nakonec jsem to neudělal protože sem nevěděl jestli ho máš.Každopádně by jsi stím měl něco dělat radši dřív než dýl...
Aladin
Tak po nějaké té době jsem tady,s novými fotkami.
Už to začíná i nějak vypadat a vonět. Navštívila mě taky první plíseň a už je sklizen AutoMazar,foto nemám,ale až to bude suché,tak to okomentuji.
Nejvíce pozadu je řekl bych Himalaya Gold,ale doufám že to stihne.

1. Orange Bud
2. Orange Bud
3. Orange Bud
4. Durban Poison
5. Durban Poison
Aladin
1. Himalaya Gold
2. White Russian
3. White Russian
4. White Russian 2
5. White Russian 2
Aladin
Za týden hodím aktualizaci.
storm1249
máš to hezké :)
OndraP
Mašto hezkéé doopravdy stim rusakem sme natom stejně taky žloutnou listy a sou takový jakoby světlesší nežty ostatní, ale kyti to zdáse mooc nevadí. Kdyto tak zařízneš??
Aladin
Zdravím,no mám v plánu to nechat ještě minimálně tři týdny,ale uvidím,záleží na počasí.Ale to jen Orange Bud a ten jeden White Russian,zbytek určitě déle.
Aladin
Tak po pár jedněch asi posledních teplých dnů přidávám aktualizaci. Orange Bud a White Russian,kteří před sebou mají ještě cca. 3 týdny,se už pěkně cukrují,ale štve mne ta podělaná prachová plíseň,nebo co to je,ne že by zatím nějak vadilo šiškám,ale vadí to mě,trošku se to rozšiřuje a dělá mi starost,ale snad to nějak zvládnou.

Zbytek už taky začíná docela nějak vypadat,ale to bude snad ještě na měsíc což je na nic.Ale minulý rok to vycházelo stejně,a bylo to v klidu.
No a co se týče AutoMazara,až na to že mi ho něco opylilo,a v každé šišce jsou min.dvě semínka,jsem spokojen.Při kouření cítím citrusy a do toho takovou zemitou chuť,neškrábe a kouř je jemného rázu.No gramáž neřeším,ale tipuji cca. okolo 15g,což je málo,ale příště by to snad bylo lepší.Tady jsou fotky pro dnešek.

1. Orange Bud
2. Orange Bud
3. Orange Bud
4. White Russian
5. White Russian
Aladin
1. Orange Bud
2. Himalaya Gold
3. Himalaya Gold
4. White Russian 2
5. White Russian 2
Aladin
1. Durban Poison
2. Durban Poison
Aladin
Zdravím,jsem zde novými fotkami. Jak jsem čekal,počasí je na hov..
No v neděli sklidím Orange Bud a prvního White Russian,kvůli té prachové plísni docela se rozlézá. V neděli,když je seknu,budou 8,5 týdne v květu,což snad bude stačit,stejně potřebuji uvolnit balkon. Už jsem to koštoval a bylo to velice uspokojující,šišky byly taky docela tvrdé a aspoň to nebudou gaučáky. Ale před tím se podívám pod mikroskop a uvidím lépe. Tyto dvě už třetím týdnem nehnojím a prolévám vodou . Zbytek před sebou má cca. 3 týdny a stále hnojím HESI Bloom Complex a H. Phosphorus plus. Fotky foceny v neděli.

1. White Russian
2. White Russian
3. White Russian
4. Orange Bud
5. Orange Bud
Aladin
1. Himalaya Gold
2. Himalaya Gold
3. Himalaya Gold
4. White Russian 2
5. White Russian 2
Aladin
1. Durban Poison
2. Durban Poison
Aladin
Zdravím po delší době jsem zpět s novinkami.Orange Bud a White Russian z balkonu už jsou sklizení a to 15.10. v neděli. Nechal bych je déle,ale nemohl jsem riskovat to že dneska dojedu a půlka sklizně plesnivá. Za ten týden co jsem se rozhodl to skosit toho zplesnivělo opravdu dost,a šlo to rychleji a rychleji. Sice to týden chtělo,ale naštěstí je to dobré i tak,ne že by to bylo extra tvrdé,ale chuť a aroma jsou vyhovující.No a účinkem se to taky nemine,někdy je to až moc :-D
Zbývající W.R. před sebou má týden,Durban Poison tak dva a Himalaya Gold taky dva. Je dosti možné,až možná jasné,že budou muset jít dříve,kvůli zimě a plísni,což by byla škoda. Ale mám docela podezření,že dotyčnému od kterého je mám se to nějak pomíchalo,je jasné že nemusí kytky vypadat stejně,ale až takové rozdíly by tam být neměly. Např. ty dvě co to mají za sebou měli být Or.Bud a W.Rus. , ale vypadá to že jsou to White Russian obě dvě,a ten co má být Durban P. je Orange Bud a ten zbývající White Rus. je Durban p. Je možné že to tak není,ale docela to tak vypadá. No uvidíme po usušení všeho.
No tady jsou fota ze dne sklizně.

1. Orange Bud
2. Orange Bud
3. Orange Bud
Aladin
1. White Russian
2. White Russian
Aladin
No a tady pro porovnání jak vypadá ten druhý W.Russian,je to docela rozdíl. No a je focen taky 15.10.
Aladin
Tak přihazuji fota zbylých rostlin. No jelikož je zima a mokro,zítra asi seknu zbylého White Russian,Durban P. nechám do pátku až neděle,a s Himalaya Gold nevím,nevím,je to asi nejméně zralé a týden,dva by to sneslo,ale v takovém počasí nelze,kdy seknu ji si ještě rozmyslím.

1. White Russian
2. White Russian
3. White Russian
Aladin
1. Durban Poison
2. Durban Poison
3. Durban Poison
4. Durban Poison
Aladin
1. Himalya Gold
2. Himalya Gold
3. Himalya Gold
Aladin
Takže jsem sklidil druhého White Russian,nebo co to ve skutečnosti je,možná Durban Poison, na tom jsme se shodli s kámošem,on měl totiž ze stejné várky řezů takhle vypadajícího Durbana,takže to asi bylo doopravdy pomíchané.
Sekl jsem jej ve čtvrtek v noci a už se suší ve sklepě.Ty dvě co už jsou suché ještě nemám obrané,ale až to oberu,vyhlásím tipovačku,jak je tady na Groweru zvykem. Ale vypadá to,že z toho bude poměrně dost.
No foto přeživších rostlin přihodím během víkendu,Himalaya Gold před sebou má ještě poměrně dlouhou dobu,zdá se mi,že to asi není moc ideální odrůda,teda aspoň do toho kýblu,oproti ostatním,má řídké palice,hodně to plesniví,a pomalu zraje,ale musí to nějak přežít aspoň pár dní.Je zajímavé,že pokaždé když mám matku v kýblu,není to ono,oproti řezům.
No tady je foto před kosou White Russiana (?Durbana?)
Aladin
Zdravím,kvůli nepřízni počasí jsem sekl Himalaya Gold. Docela to plesnivělo a to od stonků,což je lepší než aby to plesnivělo doslova po palicích. Ale i tak,teď u toho nejsem už od úterý a přijedu až v pátek,a fakt bych nechtěl vidět co vše by zplesnivělo. Možná by tři dny skousla,ale za pomocí Ripenu se mi povedlo dohnat ji k tomu aby téměř dozrála,a kdybych tomu nepomohl tak to zraje bůh ví do kdy.

No Durban Poison je stále na balkoně,tam se plíseň objevila minimálně.Neprší na něj a je tam trochu větší teplo,než-li někde dále od baráku. Ale v pátek ,nebo v sobotu,podle času, půjde dolů. Tak doufám že ho nesežere plíseň než dojedu.

Takže tady foto před kosou Himalaya Gold
Aladin
Zdravím,v pátek jsem sklidil poslední kytku(Durban Poison). Bude z něj poměrně dost,teda dle mých odhadů.S plísní už jsem ke konci taky neměl problém,takže to bylo bezproblémové dozrávání. Až to vše oberu,tak to nějak shrnu,ale to bude docela na dlouho,no už teď mě to nebaví.Tady jsou fota před kosou Durbana.
HŘEBÍK
Jak to dopadlo?? jaka byla gramáž?
Aladin
Zdravím,no jsem tady,neměl jsem vůbec čas skákat okolo groweru,ale ted to snad napravím.přesnou gramáž neřeknu,ale nějaká čísla si ještě pamatuji.
Zažnu s White Russian. Byla to asi nejlepší kytka,ať už na tvrdost a obsypanost palic,ale i na účinky,myslím že se to vyrovná některým indorům. No z vrchů bylo asi okolo 50 g + to co zplesnivělo než jsem to sekl,takže dle mého dobrý výsledek na takovou malou kytku od které jsem čekal jen pár gramů dobrého zelí. Středů mohlo být tak 40 g ,takže dohromady asi 100 gramů z této kytky,což mi opravdu stačilo a jsem spokojen. Tady fotky suchého materiálu+ještě fotku před kosou ať je jasné jak to vypadalo ještě v zemi.
Aladin
Tady
Aladin
A zde to suché
Aladin
Tak přikládám foto suchého Durban Poison,toho bylo asi nejvíce,vrchů asi okolo 90-100 gramů a středů asi okolo 70 gramů. Je to odhad,ale myslím ,že docela přesný.Chuťově extra ničím nepřekvapí,chtná trochu po hlíně,ale občas cítím i něco jiného,ale nevím jak bych to popsal. Účinky jsou také velmi dobré,řadil bych to na druhé místo hned po White Russian,je to takové docela stoned kouření,někdy až moc.
Aladin
Tady ještě foto asi všech vrchů+ty ještě tenkrát neobrané,ale asi už tam nejsou všechny,něco tou dobou už padlo za vlast :-D
Aladin
Zde Orange Budy. Co se chuti týče,velmi dobré. Nemohu říci,že lepší než ostatní,ale řadil bych to hned za White Russian,po rozdrcení silně voní po ovoci a citrusech,no po chuťové stránce asi Orange Bud jak má být. Hustota palic je ale o něco horší než ostatní,ne že by ty palice byly řídké,ale je to trochu více listnatější a občas se zde najde semeno,ale to bohužel moc neovlivním,hold byl někde v blízkosti samec. Účinky jsou také úplně odlišné od ostatních,je to takové více energické kouření,což občas i bodne. Takže také docela spokojenost. No a tady jsou fota prvního.
Aladin
A zde druhý
Aladin
No a nakonec foto všech vrchů(2x Orange Bud,Durban Poison,White Russian)+neobrané vrchy Orange Buda- první a druhé foto

Dále ještě středy,které jsem ještě v té době měl- třetí foto
No a s Himalaya Gold se moc chlubit nebudu,jelikož je to hrůza a děs,účinky to má,ale je to listnaté a řídké. Nevím jestli jsem něco neposral,ale to snad ne,spíš se to asi moc nehodí sem do tohoto podnebí,a tuším,že nejsem první kdo na to nadává,už jsem tady viděl nějaké příspěvky podobného rázu k Him. Gold. Takže to je pro dnešek vše a přeji vám všem dobré výsledky.
Aladin
Jo a všem moc díky za K+!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma