Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
OuTdOoR 2011.(OB,SH,WW,FD,CJ,no name)) - Klikni zde pro originální téma
SMART
zdravím, rád bych se s vámi podělil u svůj grow a taky popřípadě získal užitečné rady.. je to můj 1.grow, tak sem na to sám zvědavej xD

Místo
- 4kyti jedou v kýblech na zahradě - řezy
- 2ve foliáku - OB, no name
- 3v kuku - sh, critical jack, řez(nevim jakej, pomíchaly se mi)

Genetika
ze semen:
- Orange bud(dutch passion)
- Shaman(dutch passion)fem.
- Critical jack(dinafem)
- no name "fiala" od kámoše


řezy - 2WW, 3Frisian dew od místního člena..

Zemina
- v kuku a foliáku původní zemina
- v kýblech je mix zahradnickýho substrátu, rašeliny, nakopaný hlíny, písku, perlitu

Hnojiva
- na růst sem pohnojil kristalonem
- na květ se chystám něco koupit




Foto 1 - Orange bud. zatím takovej zakrslej.doufám že mě ještě překvapí.
Foto 2 - vlevo OB, vpravo no name fiala.zatím největší a nejvitálnější rostlina.jednou zaštípnutá.
Foto 3 - kytka z kýble..už začíná mít jakoby chloupky, znamená to že už začíná kvést?
Foto 4 - kytky v kýblech.záčinaji se celkem pěkně větvit xD
Foto 5 - fiala.mohli by jste mi někdo říct,jaké je to pohlaví?jestli to teda už jde poznat.doufám že ne samec nebo hermáč xD
RaScaL
ZdaR.
k tej 5 fotke ja som si tam nevsimol chlupky ani gule, a na 3 fotke mas Samicu :smoker:

A na kvet si kup odPlagronu alebo Biobizzu
Nech sa dari a corky skapte !
SMART
zdravím, tak sem se byl dneska podívat asi po týdnu na zahrádku v kuku.překvapilo mě,jak strašně povyrostla.kytky sem prvně nemohl vůbec najít xD kytky mě až tak moc nepřekvapily.critical jack je zatim docela malej.....shaman docela povyrost.je zajímavý, že sem ho nezaštipoval, ale on se prostě větví jako bych ho zaštipoval xD.... řez WW nebo FD roste docela pěkně, povyrostl nejvíc...kytky sem pohnojil trochou kristalonu aby trochu povyrostly..na kytkách sem objevil takový černo oranžový broučky nebo co to bylo, tak sem se jich všech, pro ně konečnym způsobem, zbavil xD taky sem se musel zbavit kukuřice okolo kytek, protože už nepropouštěla tolik světla..



Foto 1 - Shaman
Foto 2 - žez
Foto 3 - Critical jack
SMART
zdravím, dneska sem navštívil s kámošem po delší době kukuřičné políčko..kyti celkem povyrostly x).. jelikož sem byl mimo čr tak nevím jaký bylo počasí, ale co sem slyšel tak pěkná bída, tak doufám že se to co nejřív zlepší..kyti to potřebujou jako sůl xD taky se chystám v nejbližších dnech znovu pohnojit, aby sem tomu trochu pomohl..


Foto 1 - critical jack
Foto 2 - žez
Foto 3 - shaman
SMART
zdar, v kukuřici se mi na jedný kytce něco začalo tvořit na spodních listech..kdysi sem tady na foru něco podobnýho viděl, nějaká plíseň bo co?nevim..můžete mi někdo říct jestli je to problém a popřípadě co s tím?dík
SMART
zdrvaím, jsem tu z další aktualizací. kytky v kýblech a foliáku pěkně povyrostly na to jaký bylo počasí a taky 3kytky v kýblech už začaly nejspíš kvést, ale zdá se mi to teda ještě brzo..

SMART
zdar, v kukuřici se to tedka celkem rozrostl a dostal sem takovej nápad ale potřebuju poradit.. do kukuřice sem sázel jen tak na zkoušku a taky sem měl pár kyti navíc. ale k věci. jelikož tedka o ně nechci přijít xD protože určtě v kuku nedozrajou protože kolchozníci tady u nás sečou kukuřici koncem září a na semeno nesázej. napadlo mě co kdybych kytky nějak šetrně přesadil z kuku do nějakýho většího pytle se substrátem a dal to někam jinam.. ale bojím se jak bude kytka reagovat..co si o tom myslíte???dík
23mini23
Zdar no tak pokud ty kytce moc neponíčéš kořenoej system tak by ji to nak vadit nemelo ;)
SMART
O to se budu snažit ale nevim ja to půjde vykopat.. no uvdim, snad konečnej výsledek nebude stejnej jako kdyby za mě sklidiji jezedáci xD
SMART
zdar, tak sem dneska viděl kyti a mile překvapily xD v kýblech to až na jednu všechno kvete x) taky sem je pohnojil plagronem alga bloom..ve foliáku to zatim nekvete tak to aspon jete povyroste, ale už se to tam trochu tísní xD
SMART
....
SMART
zdravím growerstvo, dneska sem se vydal přesadit kyti z kuku, když sem dorazil tak sem zjistil, že shaman je pryč, asi ho něco sežralo x( na toho sem se z týhle trojice těšil nejvíc..critical jack ležel vylomenej na zemi a řez, nejspíš FD vypadal vytálně a už byl pěkně vysokej.. kytky co tam zůstali sem zasadil do pytlů a odnesl pryč, ale jelikož sem neměl dopředu vytipované místo a přenášení bylo celkem fyzicky náročné xD tak sem je dal to takový jakýsi lesní školky..uvidim no ale moc nadějí v to nekládam..
SMART
zdravím, můžete někdo poradit jak často mám hnojit plagronem na květ?
Aladin
Zdravím,výrobce uvádí jednou týdně,ale jestli chceš můžeš častěji,třeba dvakrát týdně. A kdyby si to hnojil dvakrát týdně,tak poloviční nebo menší dávkou.No zkrátka zkus experimentovat,a uvidíš co je pro tebe lepší.
SMART
já sem kyti hnojil zatim jednou za tři dny a celkem třikrát..tak tedka jim dam tak tejden pauzu..
Zoder
smart

na ty v květnících buť opatrnější, těm v zemi můžeš dávat víc. V květníku dodržuj návod a v zemi třeba přídávej a experimentuj .. když přehnojíš pořádně prolej odstátou vodou ať to proteče.

...
ať rostou ;)
Aladin
Jo jak píše Zoder,ale jde tomu pokouřit i v květináčích,já v nich také pěstuji,a jde to,akorát musíš opatrně zvyšovat dávky,a hned při prvním náznaku přehnojení to prolét vodou. Ale radši opatrně,bude doopravdy lepší když těm v květináči budeš dávat podle návodu.
SMART
Ok, nebudu to moc přehánět..jak poznám že je kyti přehnojená?
Aladin
No,většinou začnou schnout konečky listů,a jakoby se kroutit.Ale mě se to zatím nepovedlo,tak nevím přesně.
asi nějak takhle http://grower.cz/forum/showthread.p...1586#post381586
MDe_
citace:
Původní příspěvek od SMART
Ok, nebudu to moc přehánět..jak poznám že je kyti přehnojená?


Kroucení a svíjení listů, hnědé konce listů .. to poznáš že kytka není redy a něco ji je :) Potom jen par dnu prolivej vodou a dodržuj potom dávky :)
SMART
jjj x) ale doufám že to nebude potřeba a kyti budou ok..
SMART
zdravím, přináším menší update..kyti to za ty 3tejdny pěkně rozjely xD WW,FD v kýblech už jsou v plném květu, no name ve foliáku už taky kvete..a taky sem mu musel udělat díry ve stropě foliáku pro 2vrcholovky xD celou folii se mi nechtělo sundavat kdyby bylo hnusně tak aby kytky tak netrpěly..hlavně orange bud kterej zatím taky bez náznaku květu..je docela dost utiskovanej no namem kterej to tam docela ovádnul xD je to taková jungle.. něco málo sem tam už dřív kutil s provázkem ale nejspíš to necham volně růst..snad si pálky najdou svý místo na slunci..

-FD v lese taktéž bez náznaku květu ale docela pěkně se zovatil po tom přesazení a začal se pěkně větvit..
-critical jack na tom byl dost bídně ale začal růst ale je to holá tyčka s pár listy xD je aspon příjemný že to přežil protože sem s nim už nepočítal..ale stejnak od nej nic nečekám xD
-kvalita fotek nic mocc, jen mobil.
SMART
Foto 1 - WW, FD,FD(nejspíš, pomotalo se mi to ale připadá mi to tak)
Foto 2 - největší FD
Foto 3 - opět FD
Foto 4 - WW
Foto 5 - detail jedné WW

-těm dvoum FD nějako žloutnou listy..myslíte že nedostatek dusíku či co?
SMART
Foto 1 - to utiskovaný vlevo je OB..jinak vpravo ta fiala.
Foto 2 - čouhající vrcholovky xD
Foto 3,4 - FD z lesa
SMART
Tak FD v lese už taky kvete a celkem se mu daří..
SMART
zdravím, přináším další zprávy... v kýblech už jim pěkně kynou pálky ale nějak žloutnou..nejspíš to je přehnojený tak prolejvam..WW už jsou pěkně pocukrovaný a hezky smrděj xD jeden FD začíná fialovět.. jinak ve foliáku to taky krásně povyjelo..musel sem to trochu vyvázt aby ten OB měl vůbec nějaký místo..byl uplně nalepenej na folii. no name už pěkně přerost foliák..taky už má pěkně nakveteno a už je cejtit zdálky xD OB už taky kvete ale je teprve v rannym stadiu..ještě ho čeká hodně práce..




Foto 1 - celek..na krajích FD, uprostřed 2WW
Foto 2 - největší WW a FD
Foto 3 - FD
SMART
Foto 1 - FD
Foto 2 - WW
Foto 3 - foliák
SMART
FD z lesa. tak z týhle kyti mám radost..pěkně se jí daří a má celkem dost paliček x) hnojená na květ byla zatim jednou...
SMART
zdravím, přináším aktuální fota kýblovek..už se pomalu ale jistě blížej ke konci..poslední 2-3týdny sem už nehnojil tak snad to v chuti nebude poznat´.. začaly celkem žloutnoust, ale snad už to nebude problém..bud je to z nedostatku hnojiva(N) nebo tim že už dozrávaji..ale potřeboval bych od vás poradit kdy je sklidit x)..
gremlin101
No aby ti mohl někdo říct "přibližně" jak na tom jsou, by si musel dodat pořádný detail palice ;), takle to nepozná nikdo.
SMART
tento FD začal oproti ostatním kvést tak o 1-2týdny déle,takže má ještě trochu času..začínaji mu trochu fialovět listy takže snad zfialověj i pálky x)
SMART
WW.je to nekvalitní fotka, špatně sem si nastavil fotak..začala kvést na začátku srpna..
SMART
další WW..začala kvést na začátku srpna..
SMART
FD..začal také kvést na začátku srpna..
SMART
Tak co myslíte..jak dluho mám ještě kyti nechat?? jelikož má tedka přijít ochlatení a má pršet taky kyti přenesu někam pod střechu..určitě to pro ně bude lepší než kdyby na ně pršelo.
Zioło
Ja mám tiež FD, a nechám mu asi ešte dva týždne, ale asi by zniesol aj tri.
SMART
zdravím zdejší growerstvo, přináším nějaké nové informace o growu..jelikož sem to nemohl nafotit, protože jsem neměl foták, tak se aspon pokusím přiblíži jak grow probíhá.. všechny kýblovky jsou momentálně uklizený ve foliáku, jinak začínaji se kráásně zbarvovat a lahodná vůně konopí už je cítit z dálky x)) taky pálky u FD se celkem nafoukly, zdá se mi.. WW se blížej už pomalu ke konci..myslíte, že se něco zkazí, kdyby už ty WW byly zralý, a nechal bych je ještě třeba o 14 dní déle??moc to nepoznam kdy sklidit.. jinak OB a no name valej taky pěkně.. no name je vysokej jako hovado xD má docela dost pálek, některý menší, ale pěkný xD..hlavně ty 2vrcholovky nad foliákem se mi líběj.. OB je tam trochu namačkanej, ale on si s tim určitě poradí.. paličky už má taky pěkný.. budu se je snažit nafotit v nejbližší době..
Aladin
Zdravím,no když je necháš déle než je zdrávo,tak si to zahulíš a půjdeš tak akorát spat. Někdo má radši energické stavy někdo gaučovky.Nafoť co nejdetailnější fotky šišek a hoď to sem. Určitě ti někdo,nebo třeba já poradí.
SMART
To bych nerad aby to byl vyloženě uspávák..v nejbližší době je vyfotim a uvidí se.. jinak sem byl dneska v lese podívat se na FD.. zbavil sem ho větších listů a po třetí pohnojil.. začíná pěkně vonět a konečky listů se začínaji zbarvovat do fialova x)....
SMART
Zdravím, tak sem se dneska byl podívat na kyti a dopadlo to tak, že 3 kyti v kýblech už visej.. x) pálky už mi přišly zralý, všechny chloupky už byly hnědý a taky sem zjistil, že pár pálek, taky vrcholovek, je hnědejch, jakoby uslchlejch x(..možná to je hniloba.. tak sem radši na nic nečekal a seknul to...
SMART
tenhle FD jako jedinej zůstal..ještě minimálně pár týdnů potřebuje..krásně se zbravuje a ta vrcholovka mi oproti tomu druhýmu FD přijde nafouklejší..a doufam že se ještě trochu nafoukne x)
SMART
sklizený FD..na 2.fotce je vidět ta nahnědlá vrcholovka..nevíte co to je????????
SMART
WW.taky šla pod kosu..snažil sem se jí ostřihat rychle a taky to tak dopadlo..snažil sem se jí jen tak zběžně a ostřihat a dopadlo to tak, že je celkem pěkně okousaná xDD
SMART
WW.také seklá x) na vejšku to byl spíš trpaslík, ale má pěknou strukturu pálek..
SMART
shaman zvaný trpaslík xD sázel sem ho ze semene od DP někdy na jaře, a byl zasazenej do foliáku..nechtěl vůbec růst a takhle zakrněl xD je fakt strašně maličkej.. vlastně byl..taky visí xD
SMART
ochutnávka z foliáku x) roste to tam pěkně, ale chvíli to ještě chce..nalevo je OB, a napravo no name..mají pěkný pálky, obzvlášt OB xD)
SMART
..
brujeria
Čau, ty hnědý vršky sou plesnivý! Pořádně to ostřihej ať tam nezbyde ani malý ložisko nebo se to bude šířit i při sušení!
SMART
Aha..tak sem to nějak tušil..bude to stačit když to ostříham až o víkendu nebo se to může nějak hodně rozšířit?ted se tam nedostanu..
brujeria
Nejlepší by to bylo hned ale jestli se tam dostaneš až o víkendu tak počítej že ty chycený palice budou v pi.. Teť jak na to koukam v plný velikosti je to chycený docela dost počítej se strátama! Vršky sou v prdeli na 100% to je vidět i na fotkách a ňáka větev to taky odsere!
Tod Weedman
Frisian Dew jedu taky a ta tvoje wdowka je dosti podobná moji :) dal sem ji pidi květináč a taky je to takovej skrček :).. ale nemyslíš kámo žes jí seknul nějak brzo?(viz.č.45) moje vypadá fakt stejně, ale eště jí asi pár dní nechám..
Zioło
Pri šírení plesne rozhodujú aj hodiny.
SMART
TAk to nerad slyšim x( musit s tim něco provést..


Tod Weedman: já jí měl z řezu od místníhoí člena. no hele, možná by ještě chvíli snesla, ale začala jí trochu plesnivět vrcholovka, měla taky všechny chloupky hnědý a už se mi nějakou chvíli zdála stejná..
SMART
TAk sem dneska odstranil ty plesnivý pálky..bylo to na více palicích tak doufam že sem tam nic nenechal aby se to nemohlo šířit..je to každopádně škoda že to zplesnivěĺo..vyhodil sem pěknou hromádku..
SMART
Zdravím, přináším menší aktualizaci..sklizené kyti co měly problém s plísní jsou v pohodě x) bohužel to odnesla vrcholovka FD a ještě nějaký pálky x( část už je zhulena xD a pohodový pokouření.foto sušiny a smokereport dodám později...jinak sem dneska sklidil no name ve foliáku.už byl pěkně nakvetenej a obsypanej pryskyřicí, ještě by chvíly snesl ale nebudu riskovat plísen,která je v tomto počasí bohužel skoro nevyhnutelná..
OB pořád roste, bude tedka mít víc prostoru x) ale bojim se aby se neobjevila plísen..ještě by tak 2 tejdny určo snes.
FD v květináči se pěkně vybarvil a má pěkně baculatý pálky xD kvůli počasí sem ho na pár dní přemístil do místnosti..ještě ho nechci sekat,ještě s nim chci chvíli počkat..
FD v lese taky ještě roste..předevčírem sem ho zbavil všech nadbytečných listů.. vypadá taky pěkně..a voní po mátě x))
SMART
Zdravím, poslední dobou sem neměl moc času na grower, tak se aspon pokusím v pár řádkách shrnout jak to všechno skončilo x)

19.10. byl sklizen FD z lesa..našel sem na něm pouze jednu mini paličku, která začínala plesnivět..na to že bylo tejden před sklizní hnusný počasí tak odolnost vůči plísni na 1 xD

FD v kýbli na zahradě byl sklizen o pár dní později. má krásnou vrcholovku x)
OB ve foliáku byl sklizen dřív než sem počítal kvůli počasí.
Foto sušiny zbylých kyti dodám časem..

Jinak FD a 2WW co sem sklidil jako první už jsou prakticky pryč..z větší části zhuleno, něco rozdáno xD je to celkem dobrý hulčo, hlavně ta 1WW mi šmakovala..byla víc obsypaná pryskyřicí a prostě lepší kouř no..

Z letošního roku sem si vzal pár cennejch rad..
1.Když už do kýble, tak do dostatečně velkýho.
2.Nepodcenit substrát
3.Zadasit trochu dřív..
4.Vyplatí se investice do hnojiv, příští rok zkusím asi i na růst.


Foto 1,2,3 - FD z lesa


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma