Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
150W+250W nebo 400W a Adjust a Wing - Klikni zde pro originální téma
panewfs
Zdravím, na příští indoor sem výhodně koupil vlaštovku a mám dilema. Mám doma dvě sodíkové výbojky 150W Osram Vialox a 250W Gib Flower Spectre. Rád bych pěstoval min pod 400W, což tyhle dvě mají a přemýšlím zda na Wing jen přidat druhou objímku proti sobě(obyčejnou E-40ku za 80ká) a mít výsledných 400W nebo koupit novou kombinovanou sodu 400W pro růst i květ. Jde mi o to, že nová bude stát zase dalšík 8kílek plus poštovný nebo někam pro to jet, tudíž stejně náklady na dopravu a je to hned litr:flick: . Asi by bylo lepší to nový 4kilo skrz lumeny a spotřebu, ale je to možná kombinace ty dvě sody dohromady? Co poradíte, díky za reakce a možnou debatu na toto téma.
Aryan
najisto 400W ... staci porovnat svetelnej vykon 150 + 250W s tou 400. Dost pravdepodobne by ti i ta 150 + 250 zrala nakonec elektriny vic (ostatne to pises sam). Kdyz uz bylo na a-wing, tak te litr navic snad nezruinuje ne? :)

wing ma navic dost specifickej uchyt objimky ke stinitku (aspon ten co sme mel ja mel) .. Uricte by slo nšeco podobnyho zbastlit i doma, ale je to dalsi (zbytecna) prace navic
panewfs
Stou spotřebou by ty 2 brali určitě víc, vždyť 250 HPS je největší žrout sama o sobě. Bere celkem snad kolem 330W, ten litr mě asi nezruinuje, jen mě zajímal něčí názor, když už ty dvě HPS mám doma:). Dík za názor
bioguli
Nazdar určitě dej 400w protože 150w a250w nedosáhne 400w ve světelném toku.Jen velká spotřeba.Sčítá se jen vatáž,ne lumeny!!!!!!!!.Pěstu zdar.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma