Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Stíha Story??? - Klikni zde pro originální téma
Theox
:bandit:
Kamarádi mám pro vás real story.
Před týdnem sme byli s kámošema v jednom baru pokecat a zahrát foosbaalek. Poté co jsme vše prokecali, přišel na řadu sport. Odebrali sme se do přiléhající herny a v nejlepším se objevili dva kluci. Byli to mláďata, ale ten menší vypadal na pěknýho vykuka. Chtěli cígo, ale jedinej náš člen-kuřák byl zrovna v porcelánu(na WC), tak sme řekli, že si můžou počkat. Když přišel, zjistil, že už taky nemá, tak se odporoučeli ven. Za chvíli sme šli ven zahulit před zadní vchod. A kdo se k nám nepřimotal..? Dva kámoši trpajzlici. Tak sem je nechal si dáchnout z mojí fajfčičky..bylo nás tedy 6..(používám takovou tu maličkou dřevěnou co se nechá koupit za šest pětek)>pořádně sem ji naládoval a pěkně to s námi zamávalo>možná v bodré náladě a při důvěře ve zúčastněné, možná z jiných důvodů, se začli vyptávat odkudže to mám a jestli toho nemůžu sehnat víc..tak za 5klacků..samozřejmě že jsem přitakal a ještě sem přisadil, že to ale nebude snadný..
NEJSEM dealer->KECAL SEM! Jak už to většinou bývá, všechno mi sežrali a po nedlouhém zdráhání mi dali i číslo na mobil. To už sme všichni ale žrali z podlahy, takže ani nevim, jak sem se dostal dom, ale další den sem mu psal, že z toho nic nebude.
Jenže průser! Pár dní na to sem byl u kámoše a jak z něj dneska vylezlo, napsal jim, jestli maj pořád zájem..z prdele.
Ale dneska sme byli v tom samym baru a kámoše si tam vyhmátly ňáký 3 týpci a že sou od KRIMI ať de s nima dozadu..šel a dlouho se nevracel, tak sem to šel omrknout a naštěstí si ho PREJ s někym spletli. S někym, kdo tam před nějakou dobou něco údajně proved. Měli sme sračkama vyzděný gatě a doteď se z toho nemůžu sebrat.
Byla to náhoda nebo si mám začít víc hlídat záda a bát se toho komu co kdy řeknu? Uvědomil sem si, že ať chceme nebo ne, pořád ještě v naší zemi platí, to, co platí a benga nejsou možná tak blbý, jak si o nich mnoho z nás myslí. Kdo ví? Mám mít strach? Nebo je to stíha? Proč by se fízli takhle prozradili kdyby ti malí zmrdi byli jejich špízlové? A jak s tím vším souvisí Jan Tleskač?
Nenechte mě v tom samotnýho..stačí pár slov oplývajících moudrostí a zkušenostmi.

"Me ain't be a valid part of human system shit! FUCK OF SYSTEM"

TheOx
:eek:
Maggie
No jo, kdyz ma nekdo pitomy napady... :) Jedna vec je, co kde komu nakecas (pak se nesmis divit), druha vec je, ze i kdyby te vyhmatli a tys u sebe zrovna nemel kilo marjany, tak se ti nemuze nic moc stat (ale za ten strach to asi nestoji). Ale asi by sis mel davat bacha, co kde komu rikas, pac by to priste mohlo skoncit i jinak, nez takhle... Jednoho kamose prijelo zlikvidovat cikansky komando jenom kvuli tomu, ze si mysleli, ze dyluje a ma spoustu prachu... Takze si priste dej speka, ale radsi drz jazyk za zubama.
gunman
Theox, ty si teda fták :D:D:D
grassgeo
Musíme se prostě smířit s tím, že tajný policajti, donašeči a bonzáci byli, jsou a budou. Tajný nejsou sice jako Johny Deep v Donniem Brascovi, ale snažej se.. Takže tyhle kecy s cizíma lidma o nějakým prodeji( nota bene když nejsi dealer), jsou fakt zbytečný. .Paranoia je na hovno, ale nikdy nevíš, jestli po tobě nejdou...Zase si to tolik neber, máš čistý svědomí a to je hlavní.čus
uzzi
no před cizíma lidima bacha co říkáš a děláš mohlo by se to nevyplatit :(

_______________
born to be high!!
fak.gesho
wow, zaprve bych nesouhlasil stim prodavanim, ale co delejte si dal diry do tohole nenapadne a mirumilovne vypadajiciho systemu, to mi nevadi, doplatit na to muzete jen Vi.
Zadruhy ses peknej idiot, kdyz chces rozjet nakej kseft a za zady mit dva naprosto neznami zmrdiky, to uz si fakt rikas vo pruser a driv nebo pozdejc budes-li v tom pokracovat na to dozajista dojedes.

Mam taky takovou zvlastni story, kratouckou...
Sel sem si po namku in our town a potkam znamyho, dost velikej hulic, cajti ho maj nekde nahranyho na videu jak huli, ale tim mu samozrejme nic nedokazou, chtej ho chytit pri cinu a on si moc pozor nedava. No sedeli sme si takhle na lavicce a zapalili fajfku, po par minutach uz patricne zdumly kecame, tak trochu nesmysly a najednou pride takovej vadnej chlapek a spusti na nej prezdivkou. XXX(simulace prezdivky:D:D:D), potreboval bych nakej kour uz mi dosel, nemoh bys mi neco prodat?(znelo to docela znale a na nase mesto slangove:)). On rikal, ze samozrejme neprodava, je to hodnej typek... Chlapek spustil:"A nemoh bys mi aspon dat zahulit?", normalne by mu hned dal, je dost neopatrnej, ale ted byl zcuzenej jak kralik a furt se tlemil, rek mu:"SeS fizl", on na to:"neee, v zadnym pripade", ja se nak tak tlemil, docela me to bavilo, chlapek dal vopruzoval a kamos zase:"Tahni fizle". Uz mi toho chlapka bylo skoro lito, ale nic moc sem nerikal. Najednou ho chlap chytil za kosili a rika:"Priste si dej pozor ty zmrde, dostanem te!"...
No neveril sem vlastnim usim, v nasem malem mestecku takovejhle civil.
PS: Nikdy nevite co od koho (ciziho) muzete cekat, tak si na to dejte bacha, fakt bacha, v tehle situacich se na to da hooodne spatne dopatit.

GL4future&peace
hoveho
jak to, ze policajt v civile povedal ze neni fizel?
alebo take tupe gentlemanske spravanie mam iba z tupych us filmov?
polis kludne moze tvrdit, ze neni polis?
Hicks
Bacha na to lidi !!!

Ne každý město má hodný fízly jako u nás (viď Uzzi a Gizmo :-)).

Co vím, tak někde sou na huliče fakt moc nasraný a dou po nich.

Ale na druhou stranu, někde o huličích ví a maj záznamy, ale dokud se nezačne prodávat tak nic nedělaj. To je dle mě mnohem lepčí než zavřít maníka na 2 roky za to, že kámošce hodil z balkonu jointa (samozřejmě nic za to nechtěl). U nás dokonce někteří ti "švestky" zahulej v hospě taky :smoker:.

Jinej kraj, jinej mrav....
fak.gesho
2hovedo

Hele tak to fakt nevim. Ale urcite rak bych ze urcite yo, proc by to nemohl tvrdit, kdyz tim napr. napomaha reseni zlocinu. Nevim, ale vem si treba prikald z tupich US filmu jak ty rikas. Predstav si si civila co chce proniknout do naky paseracky bandy a abchodovat snima, pride na obchod a oni se ho zeptaj jestli je fizl, on odpovi:,,No nemuzu lhat, ano jsem polda, ale snad to neprekazi obchod ne?", nevim jak daleko bz stimhle fugovanim dosla Police, co mzslis???
fak.gesho
...jejda to sou hezky chyby, asi si to ted budu zase cist, nez neco napisu, to je degradace Cestiny....
Theox
Tak vam musim napsat, že tenhle tejden pro mě byl fuckt dost pernej. Furt sem se otáčel a hledal za gdekym fízla. Ale asi sem spíš propad lady paranoie hrdlem. No nic. Teda fuck.gejsho, asi bych se stěhoval. Nojo..ale kde by byla romantika bez fízlů?
hoveho
fak gesho:

no ale v tych filmoch ty polisi vzdycky povedia:
"co blbnes, vyzeram tak?"
alebo "jasne, ze som a moja babicka bola na mesiaci..."
"alebo no jasne ze som" a gangsta vzdy skloni zbran a povie "nie, ty nie si, to by som spoznal" (a po akcii sa nestaci divit...)

ale ked si to pozorne vsimnes, tak nikde (pozor) NIKDE policajt nepovie
"nie, nie som policajt"

ale to tiez moze byt propaganda, aby vsetci gangstas uverili, ze to policajt musi priznat a s klepetami na rukach dumali o pravdovravnosti chlpacov.

este cosi: mam dojem, ze v knizke "serpico" o jedinom spravnom poldovi v usa, to bolo tiez spomenute. sam sa prezliekal ako posledny vagus a na otazky typu "si policajt" odpovedal vzdy vyhybavo vid hore.

nuz, teraz by sa mohli zapojit do debaty tajny co to tu sleduju a dat nam rady :-))
fak.gesho
yo to by chtelo, ted si me trochu dostal, je to mozny, ale nevim nevim, spis bych rek, ze si muze pri vykonavani prava rikat vcelku co chce...
Vyhozeney
Přesně tak... schíze tohodle typu se dá jednoduše předejít, chce to jen trochu sebekontroly... horší je to koncem léta, kdy každej kdo jde kolem může jít na pole a může ho jít buď vybrat nebo zjistit čí je a toho pak sebrat grrrrrrr
drinker hulič
fak.gesho: haha, no ja bych si mozna taky tak vystrelil z nejakyho zdunenyho typka kterej by me narkl ze jsem fizl... jen at ma bobky ;)
fak.gesho
Ja sem sice dozajista paranoik, ale zatim mi je to spis kuprospechu, kdyz vidim co se u nas deje, nezletili "chudaky" posilaj do diagnostaku bez svoleni rodicu jen zato, ze hulili, to u nas cajti proste potrebujou delat jednou zacas recesi a vetsinou to odnesou prave ty nejmene nebezpecni konzumenti.

Pak du po meste a primo pred policejni stanici vidim jednoho kamose (trochu ho svedli okolnosti, ale byl to vzdicky dobrej kluk, ted uz mu to nevimluvi nikdo) jak se nastreluje, vidim tam pohazeny, primo pred vchodem strikacky, je to VYSMECH tomuhle systemu, vidim to hlavne, kdyz se nekdy zapletu do vyssich drogovych kruhu u nas (a vezte, ze na malomesto to je docela vostry), proste doslicham se veci jako--->U nas sou 3 velky dealeri od hera(to moc ne), pres kox, piko(hlavne), chemii a travu, tyhle tri maj neskiutecny kontakty nato, jak sou vypatlany, sam sem zazil rozhovor, kde jeden pochybnej fizl prisel za dealerem a rek mu, hele zbal se na 14 dni a vypadni z mesta, mi to tady trochu procistime od toho mladyho smeti(me je 18:D), no docela sem cumel, kazdopadne sem info poslal vsem kamosum, dokonce i nekamosum a dokonce i tem mladejm skejtakum, ktery normalne v lasce opravdu nemam, ale nestoji to zato, aby to odsrali tyhle lidicky(formalne opravdu neskodni), kdyz vidim co tady vsechno projde. Premejslel sem i o anonimnim udani, ale za prve nejsem praskac, za druhe se mi to opravdu prici i kdyz de o lidi-svine, za treti by to zrejme nemelo stejne smysl, kdyz sem videl nasi policii...
fak.gesho
to Drinker
i to ye mozny, ale nespolehal bych nato, kdybys bydlel u nas mozna bys me pochopil, apson tady jsou nekteri lide opravdu kurvy...
fak.gesho
jj, urcite dobra rada a ja si ji cennim, ale tohle mi rikat nemusis:), vez, ze nekdy je lepsi byt s dealerem za dobre, kdyz se snim tak ci onak dostanes do kontaktu...
fak.gesho
Ono ye to trosku slozitejsi, teda u nas:) - ale jo nic dobryho na nich neni, ale radsi mu reknu cau nez aby me jeho kamosi lamali klouby. Tady v tom jede cely mesto:), je tezky chodit na mista, kam oni nechodej, nemam je vlasce, ale rozhodne nevyhledavam problemy (pokud nejsem fakt moooc pripitej) a oni jsou problemy se kterejma se proste jednou zacas sejit musim...
Killer_Queen
to: Maggie Neco hodne podobnyho se stalo brachovi myho dobryho kamose.Bydli v jedny vesnici....no...mozna to patri uz k nasemu mestu,ale to je jedno.Po ty vesnici sem tam neco prodal a vykladal,ze toho muze sehnat hafo...Jednou si v klidku sel od autobusu domu.Najednou zastavila stara skodovka,vyskakali 4 cikani,dali mu do drzky a corli mu mobil a nejaky "drobny".Kolem 500.A to jen proto,ze si mysleli,ze kdyz takhle dealuje,tak je ve vate...Proto ja radsi drzim hubu.Nikomu neprodavam,jen obcas kamosum neco dam...
Killer_Queen
Dealeri jsou dneska vsude...Nejsem z Prahy.Jel jsem si tam koupit telefon.Ten kram je kousek od I.P.Pavlova.V kapse jsem mel osm litru.Mal jsem hlad,tak jsem zasel do KFC.V klidku si zeru svy kure...prisedl si ke me frajer-takova hubena socka-,a rika:"Nechces piko?".Cumel jsem na nej a rikam:"Nechci."A on ze ma i neco jinyho,extazi,herak.Rikam:"Fakt nechci,tohle me nelaka...".Porad mi vtloukal do hlavy,ze to je za dobrou cenu atd.Asi po 15min odesel.Vyjdu z KFC a zase ke me prisel.A za par vterin jeho 5 kamosu.Ten nejvetsi rika:"Prej chces neco koupit...Mas prachy?".Byl jsem uplne posranej.Rekl jsem ze nemam penize a myslel na tech osm litru.Chytil me za bundu a rika at ho neseru.Jakmile me nachvilku pustil,odstrcil jsem ty co stali okolo a rychle utikal pryc....Kdyz jsem asi za 14 dni jel zase do Prahy a shodou okolnosti na I.P.Pavlova,uz jsem poznal ty zmrdy co tam dealujou....Od nich radsi pryc!!!-----TO JE CELA MOJE STORY
tovarisc
To Fak.gesho:
ty krávo, to se dozvídám hustý věci vo dění ve dvoře.
No, vopatrnosti není nikdy dost, na tom něco bude.
fak.gesho
Je to trosku vostry, nekdy... Kdyz je to chytne, sou to fakt magori. Nastesti se od nich vetsinou distancuju. Hele, jestli budes v patek v Rondu, tak se tam mozna uvidime, dokonce mne asi i poznas, mozna budu mit zase kvadro, du asi na ples 6.C Gympl, kdyztak na mne nak houkni...
nebudte tak vysrany ja se v tyhle spine pohybuju snad uz od 14ti a lidi co hazej patky bejvaj vetsinou neskodny a kdyz ne tak jim staci ukazat chrom a serou kostky hehe :D takze no fear madafokas.. ps: bengum sou naky typove s 150w nebo 250w uplne v hajzlu :))))) hele du spat takze piss a jak rikam nebudte zbytecne paranoidni tyhle lidi sou jak psy kdyz ukazete strach nenechaj vas jen tak :frog:
fak.gesho
Ted nevim, jestli myslis dealery nebo fizly?, ale jestli dealery tak bych te chtel videt, videls nekdy nasmazenyho blazna v akci, tady ten klucina o kterym mluvim, kdyz mu bylo 17 jezdil do ciziho mesta na takove dementni diskoteky s rezetezem jen proto, aby nekoho vytriskal, ted uz je mozna klidnejsi, ale co ho nedavno nasral jeden cikan, dopadlo to snim na desticku v hlave. Bud si nepotkal ty prave ostre hochy nebo musis bejt fakt docela killer. Ve meste je jen jeden clovek, o kterym bezbecne vim, ze z nej nema strach a neni to z neznalosti (a to je bratranek), ale jinak hospoda drzi hubu, kdyz se tam obevi...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma