Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
u jahod 2011 - Klikni zde pro originální téma
Flí
zdravim
tak takhle to letost roste:)
z leva bila vdova uprostred bubblegum a vpravo nvm aley bud zvejka nebo misty...
vsecko je to z rizku
hnojil sem zatim jenom 2x hnojkama od atami myslim tera max nebo nak tak:)
Flí
a este kmen:P
jo a nevite nekdo co dela takovyhle diry do listu??
greenlight
zdravim te mas to pěkný krasná barva stavba ať to jede!!!S těma listama ti neporadím.
loeX
Zdravim, úplně to samý se mi letos vyskytlo taky na kytkách, za x let jsem se s tím nesetkal. Včera jsem byl na kontrole a nové listy už jsou v pořádku. Žádné škůdce sem nenašel. Přijde mi to jak kdyby to byl nějakej atmosferickej jev, nebo kyselej déšť:D
Aladin
Jestli to nemáš po celé kytce a je to jen občas a nějak rychle nepřibývá,nemusíš nějak moc něco řešit. Jestli jo tak je třeba podívat jestli tam nemáš nějaký hmyz nebo něco co to má za příčinu. Ale já to na pár listech mám také a nepozoruji že by jim to vadilo.
Flí
loeX: taky to vidim prvne a skoumal sem to i lupou a zadny broucci musky housenky nic
aladin: hlavne zezacatku to bylo na cca kazdym 6tym listu ted uz tak cca 1 z 30..spis sem zvedavej co to je
mati0n
Zdarec,
Taky to tam mam, na autoflowerech, a fakt to vypada jak od kyselyho deste, ale to by musela prset rovnou vysoce koncetrovana kyselina :D, se asi prehnalo hejno dravych kobylek :P... ted uz rostou novy listy v cajku.. myslel sem si ze je to od trasnenek, ktery mam na jine kytce a v dost pokrocilem stadiu uz to taky vyzira dirky, ale na autoflowerech ani stopa po trasnenkach..
rastapasta
Ty díry v listech dělají takové malé kobylky,které skáčou po celé kytce. Já se jich zbavuji jednoduše- najdu je a pak je rozmáčku v prstech...chce to rychlé reflexy ale funguje to. Jo a na jedné kytce sem měl maximálně 3 tyto mršky

At to roste ;)
Dolfa
Ahoj, mám to na všech autoflowerech a na normálních kytkách to nemám (zatím), hmyzáci žádní. Vidělbych to na nějakou houbu asi. Skusil bych modrou skalici se smáčedlem. Mám to už v květu tak už to řešit nemůžu, zatím to nijak nevadí.
Rasta_pasta
citace:
Původní příspěvek od Flí
zdravim
tak takhle to letost roste:)
z leva bila vdova uprostred bubblegum a vpravo nvm aley bud zvejka nebo misty...
vsecko je to z rizku
hnojil sem zatim jenom 2x hnojkama od atami myslim tera max nebo nak tak:)


Čau Flí, kytičky máš věru hezké, jen taková drobnost.
Atami Tera Max je květové hnojivo. Na růst se používá Tera Leavs...

Ať to jede.
R.
greenlight
Přemýšlíš o stříhání spodků a nějakých listů?teď mám celkem dilema asi nejspíš střihnu jen pár spodků a listy nechám jak sou.
Flí
Rasta_pasta: jo tak je to teda leaves...tera max tu mam pred sebou na stole tak sem myslel ze se to menuje stejne:)
greenlight: ja uz o strihani premejslel ńekolikrat ale ve finale je mi to lito tak to spis necham az na pozdejsi cast kvetu:)
CwincZ
Zdarec. Ty díry v listech se mi taky objevily na listech, tak sem trochu hledal tady na fóru a zjistil sem že to dělá Píďalka !

http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
Flí
tak po 14ti dnedch zase davam info...moc uz to neroste a zacinaj se ukazovat prvni chlupky....taky mi vitr vyvratil dalsi vetev ale tentokrat sem ji zkusil opravit tak snad se to chytne:) taky sem na lsitech objevil naky maly skakavy potory co zerou ty listy ale videl sem asi jenom 3 tak to nechavam v klidu..
a ted kdyz uz se zacinaj objevovat prvni pestiky ale fakt jenom mistama muzu zacit hnojit na kvet? dik a cus
Rasta_pasta
citace:
Původní příspěvek od Flí

...a ted kdyz uz se zacinaj objevovat prvni pestiky ale fakt jenom mistama muzu zacit hnojit na kvet? dik a cus


Skus ten přechod z růstovýho na květové udělat plynule. Pomalu snižuj tera leavs a začni přidávat Tera Max do zálivky. Je to jako u dvousložkových hnojiv, kde dle potřeby měníš poměr A ku B...
Pro kytku by to mělo být úplně v klidu a bez stresů .
Flí
okey dik za radu zacal sem teda s pomerem 4/1 TL a TM a budu postupne pokracovat 3/2 2/3 a tak..jo a taky sem se chtel zeptat jak casto vlastne muzu hnojit...pac kdyz to dycky rozdelavam v 6ti litrech tak hnojim relativne malo 2litry na kytku...takze muzu timhle zpusobem hnojit treba vic jak jednou tejdne? jakoze pomalejch davkach casto nebo psis jednou za cas zvysovat davky?...dik za odpoved a jeste prihazuju dve fotky z druhy strany:¨)
Rasta_pasta
radši po malejlch dávkách a častěji.
Lépe a hlavně rychleji odhlalíš a odstraníš nedostatky, či přebytky...
Flí
zdravim tak sem davam info jak sem na tom:) ostrihal sem spodni vetvicky co nemeli sanci na opalickovani u dvou kytek a u jedny kde se hlavni vetve dotykaji zeme sem se na to vyprdnul...predvcerejsi bourka a megavitr me vsak pekne nasral vyvratilo mi to prostredni nejhezci kytku a tu v levo to celou nak pochroumalo...nabil sem do zeme kolik a privazal to k tomu snad to prsite vydrzi...jinak tady sou dalsi fotky...jo a nejak mi to furt ne a ne zacit poradne kvest...vsechny kytky ukazuju pestiky ale furt je jich nejak malo a netvori se palicky...myslite ze to stihne dokvest?
Flí
tak uz se to pekne rozjelo kdytky se jeste vo kus vytahli:) ta kytka z prava ma celkem dost zlutejch listu(cca 30) a naopak kytka uprostred je lehce prehnojena...listy nejsou spaleny ale takovy zbarveny..mozna to je na naky fotce videt...kazdopadne to letos frci:)
Flí
tak uz to pekne jede snad to nesplesnivy a v klidu dozraje:) je to krasa:P
Flí
...
Flí
nesak sem ostrihal pulku prostredni kytky..sice by se dalo este 3 dny pockat ale co mam doma uz mi nikdo neveme ne:P..zbytek pude cca za tejden az na kytku uplne vpravo ktery chybi vic ale vo to vic na ni bude...dela paradni tvrdy palice a vypada celkove nejsilnejc:)
Flí
tak a je to v prdeli zajebany zlodeji voprsky nejspis za bilyho dne vostrihali 95% ze zbytku kytek kdyz sem byl ve skole a doma nikdo...coz bylo nakonec cely dve a pul kytky bez toho co sem ostrihal driv..doma mi zbylo cca 150g z kterejch pude vetsina na masticku a neco si necham pro sebe...kazdopadne clovek uz nema jistotu ani doma na zahrade strilet to...
Flí
to co mi nikdo uz nesebere:P
Flí
to co mi nikdo uz nesebere:P


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma