Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Další vítězství demokracie - Klikni zde pro originální téma
Nevim jestli někdo z Vás zaregistroval:

Ganja Guru obviněn z kultivace marihuany

Ed Rosenthal (59), na západě HÓODNĚ známej jako autor mnoha knih o pěstování ganjy byl 31.1.2003 byl porotou obviněn z kult. marihuany obviněn ze spiknutí.

Podle obvinění pěstoval více než 1000 rostlin Cannabis a pokud bude u soudu 4. června shledán vinným může čelit až doživotnímu trestu.

Teď trošku světla do případu - v roce 1996 se voliči v Kalifornii rozhodli pro povolení užívání lékařské (medical) marihuany. 1000 rostlin, které byly nalezeny nebyli dospělé rostliny - spíš řízky, které měli být distribuovány nemocným lidem. Tento program běžel pod záštitou města Oakland. Dalších 8 států v USA povoluje těžce nemocným lidem pěstovat MJ na doporučení lékaře.

Federální vláda bohužel tyto státní zákony neuznává - jak řekl mluvčí DEA Richard Meyer - "Neexistuje žádná taková věc jako léčebná marihuana"

Celý článek třeba zde
stránka na podporu EDA ROSENTHALA zde

FUCK FUCK FUCK :flick: :flick: :flick:
Dude
do hajzlu - kdyby něco, tak jsem to psal já a ještě navíc sem sám sobě na ignorlistu.SHIT
Porota se vzdává vlastního verdiktu

Poté co Marney Craig a další porotci shledali Eda vinným z pěstění marihuany a obvinění ze spiknutí, shledala že učinila obrovskou chybu.

Zjistila, že místo těžkého komerčního pěstitele obvinili člověka, který s povolením místních orgánů pěstuje léčebnou marihuany pro těžce nemocné lidi. Tuto informaci soudce před porotou zatajil, protože federální zákony léčebné účinky marihuany neuznávají.

"To co se stalo byla parodie na soudní proces a je neuvěřitelné, že byl tento muž obviněn. Cítím se hrozně," řekla Craig."Učinili jsme hroznou chybu, za tohle by do vězení jít neměl."

Craig není samotná ve své lítosti. Pět dalších členů poroty, včetně jejího předsedy, je očekáváno že se připojí k vypovězení svého rozsudku na tiskové konferenci tento týden.

"Nebylo mi umožněno říci svůj příběh,"řekla Rosenthal. "Pokud by porotě bylo umožněno slyšet celou pravdu a nic než pravdu, byl bych osvobozen."

Další porotce Debra DeMartini řekla, že byla zhrozena, když se dozvěděla že Rosenthal byl městem Oakland, CA zmocněn pěstovat marihuanu pro jeho program léčebné marihuany.

V úsilí poskytnout léčebnou marihuanu pacientům,kteří nemohli pěstovat svou vlastní, město poskytlo Rosenthalovi imunitu před stíháním dle zákou o kontrolovaných substancích (Controlled Substances Act). Soudce Charles Breyer přerušil každý pokus týmu obhájců říci pro koho marihuanu Rosenthal pěstoval a během soudu nedal šanci ani městským úředníkům vysvětlit celou situaci.

celej mnohem delší článek je zde
Dude
už mě to sere, dycky když dam preview a potom submit, tak to hodí příspěvek vod neregistrovanýho:mad:
Hellboy
Amiiici sou zmrdiii - manipulace - a zneuzitii na xtou - no jak vidiime, nee vsichni sou nastestii tag debilnii a tag je ED zase venku :-)
ale tak co.nakonec je to v poho ne?:p: duchodci pestujou dal
hoveho
vevejka
kde si sa naucil tie kroky....to mas z televizie?
:-))
fak.gesho
:D:D:D
hoveho
haj maj,
tak to bude jedno, dve, tri
styri, pet piv na tydle dva mlade pany
:-)))
fasmos
fuck U.S.A
BaBiBo
taktak, USA je zeme svobody? hovno! to se jen tak rika a beztak to tam chodi jako v SSSR :-)
breeder
američani jsou prostě děsně svobodný
batman
je to tak demokraticka spolecnost az hanba :))
High_Land
Typicky postoj americanu. Dovoli mit jednotlivym statum vlastni zakony a pak postihuje lidi - "Jsme v prvni rade Americane, az pote Kalifornane" jak rika reditel (nebo kdo to je) DEA. Fuck it! V USA jsem stravil 2 roky zivota jako student a jedine co me na te zemi laka je nekde nadherna priroda.A to jsem tam stravil pohodove 2 roky legalniho studijniho zivota.

Ale nejsmesnejsi na te veci je, ze porota, ktera rozhodla o Rosenthalovi, vzapeti lituje svych cinu, protoze nevedela co a jak. A proc jste si to nezjistili, woe, drive?
A jeste jedna absurdita-zakon plati od r. 1996. Ale teprve ted se Rosenthalovi neco stalo. Co asi delal tech 6 let predtim??A proc se tim tedy nikdo nezabyval driv?

I have nothing to say but FUCK jU eS ej
hh-top
Miluji Ameriku celý život, trávu jsem se naučil kouřit tady v roce 1971 (byla z Donbasu) a musím říci, že rozhodnutí vyhlásit drogám totální válku je jedno z nejméně šťastných, která kdy Amerika učinila. Ve hře jsou však tak velké peníze, že ani tato nejsvobodnější země světa neodolá tlaku drogové lobby.
Kopírujeme víceméně jejich politiku, neboť i u nás jsou peníze až na prvním místě. Zakaž trávu a ona bude stát 250 za gram. Povol jí a ona bude k mání za 60 a ještě nedostaneš svůj podíl. On by totiž jako vybraná daň spadnul do státní a ne do soukromé kasy.
Tož tak, synci...
Dude
já se naučil kouřit ganju taky v Americe, akorát o necelejch 30 let později:)
- ganja byla nelegální / alkohol byl sice legální, ale až od 21 (to mi v tej době ještě nebylo) - a víte co, ganja byla pro mě jako mladistvého mnohem jednodušejc k sehnání než chlast;) - myslim docela dobrej argument pro legalizaci (s rozumně nastaVENejma parametrama)

BTW: nice to see you back in town HH:pimp:
hh-top
Svatá pravda.
Jointa ti v US nabídnou hned, chlast spíše ne.
Jinak díky za přivítání, it is nice to be back.
satva
diky Bohu ze sem se nenarodil usa-spiknuti proti konopi
satva
vzkaz pro batmena mas moc hezky foto toho pana mam moc moc rad


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma