Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
first grow 200+600W RQSeeds - Klikni zde pro originální téma
rqsuseronly
Ahoj vseci, chtěl bych tu prezentovat svůj první grow. Trochu zpětně jelikož jsem už od 1. června na květu.
Skříň jsem si vyrobil podle návodu tady někde, je to homemade stará almara která se hodila už jen k podpalu.
Rozměry 1200X800X1800(mm)
Oblepil jsem jí obyčejnou folií z obi za 30Kč.
Do zadní stěny jsem přidělal větráček z obi za 390 Kč.
pasivní vdechy jsou na přední straně(tam jak jsou dveře)
Vlhkost jsem pořešil kýblem s vodou a do něj jsem pověsil ručník a za to větráček.(stojací datart 290Kč)-nikdy jsem ji neměřil,ale snad to stačilo.
Stínítko obyčejné OLDSCHOOL které jsem dostal v 600W setu z jednoho obchodu (growshop nebo growmania) za 1990Kč.
Na růst 200W úsporka(viz foto později) za 1540Kč.
Kabeláž mě stála celkem asi 200Kč koupeno v obi.
Květináče mám 5x 4l z globusu asi 25Kč jeden. příjdou mě ale dost velký.
Semena Royal Qeen Seeds 1X special kush n1 + special qeen nebo tak nějak. Oboje jsou nejlevnější fem semínka ze seedbanky. Po 5ti kusech za 390 a asi 450 Kč.
Hlína kombinace třetina rašelina, třetina písek a zbytek hlína pro pelargonie. Na 200 stupňů v troubě po dobu 30 min. celkem asi 100Kč za vše.
rqsuseronly
Fotky nastrojů
rqsuseronly
Tak konečně se mi povedlo vložit holky 20 den růstu
rqsuseronly
Janicka (special kush n1) 32. den na růstu. kočka je strašně vysoká, o 20cm vyšší než ostatní č holky
rqsuseronly
Růženka(special qeen cca 400Kč za 5 ks) Stejně tak jako všechny ostatní 32. květ. teplota přes den je max teplota okolí(az o 5 míň) protože svítím v noci. V noci mi to větráček dokáže odtáhnout na 25 úplně vpoho
rqsuseronly
Péťa, moje favoritka, ze všech "největší paličky"
rqsuseronly
Wandička, stejná jako Péťa, ale menší paličky
rqsuseronly
A poslední z harému, nejzaostalejší Eržika
rqsuseronly
Pár fotek celku ve skříni a to je vše co mám. Za 2-3 dny vyfotím znovu, snad bude poznat rozdíl
Rascal33
Zdravím tě. Jen několik poznámek..

1. když už nic, tak alespoň tu skříň zevnitř nabarvi na bílo, ať se ti 50% světla neztrácí v těch stěnách, to je podle mě obrovské plýtvání.. vylepit to reflexní fólií, mohl bys tam klidně svítit 400W a světla by tam bylo více si myslím

2. když máš pod 600W jenom 5 kytek, měl si je nechat více vyrůst a více je zastříhávat. Zdá se mi (nejde to úplně poznat, není tam žádné "celkové" foto) že ty kytky jsou na 600W malinké a je jich tam málo. Myslím, že na plochu 120x80 bys klidně těch kytek (velkých jako ty na fotkách) mohl mít dvakrát tolik..
rqsuseronly
Cus
1. proto mam šestikilo, spotřebu nijak neřešim tak mi z toho snad i tak něco dojede a na další kolo mám aspoň světlo do homeboxu. Mě totiž chcípnul i kaktus, takže jsem čekal, že mi to do 2 tejdnů rozežerou plísně a červíci. Díkybohu je to plevel takže pořád žije.
2. Stejně jako bod 1 prostě pokus jestli mi to vubec poroste, nechtěl jsem kupovat box za těžký prachy abych ho za 3 tejdny prodaval protože mi to vychcipalo. Malinky bohužel jsou, ale snad když to nechám o něco dýl tak se to trošku dožene.
Hlavně nechápu jak je možný, že eržika má uplně stejný podmínky jako všechny ostatní, denně jim ve skříni měnim pozici a i přes to nemá pomalu ani náznak paliček. No holt nejsem zahradník.
rqsuseronly
Foto celku, vešlo by se jich minimalně 8.
rqsuseronly
Nějaké detaily paliček, ono z toho nakonec určitě něco bude
rqsuseronly
tak ted mi prisli dalsi seminka, budeme sazet. mam vpredvyrobenou rustovou skrinku, fotky dodam az bude hotova, osazenstvo bude 10X special qeen n 1 od RQS. holky budou ted tak do stredy klicit a pak skocej na rust. jakmile mi pak dojede tehle 5 mršek v květu, tak tam hodime 10 dalsich
rqsuseronly
Tak něco malo z dneška. ty bile "pestiky" nebo co to je za srace uz pomalinku zacinaji mirne cervenat az hnednout, snad je to ok.
rqsuseronly
Nazdar vsichni, preci jen to tu uz videlo aspon par lidi tak snad mi nekdo pomuze. Tohle jsem objevil na kytickach 35 den kvetu.je mozne ze to jsou samci kvety? u feminizovanych seminek... Ma to pouze 1 kytka z 5 a jen na trech vetvich.
el_castillo
Podle tý první fotky to vypadá na koule, uštípni to a každej den sleduj, teda pokud nechceš semínka ze kterejch by rostly další hermafroditi, jestli se to neobjevuje znova. Může to bejt třeba jenom pár květů a pak to de uhlídat...ale spíš ho vyhod ven. Tedka čtu, že to sou semínka od royal qeen seeds, takže bych i řek, žes jim někde něčeho naložil moc a tohle je výsledek. EC
rqsuseronly
no jsem z toho takovej zmatenej, nemam zkusnosti, ale odstraniljsem jen 3 "koule" a kazdou jinde. mozna jsem jen paranoidni a je vsechnov pohode. zitra pokud se to tam objevi tak dam dalsi fotky, ale je to divny. dostavaj vsechno jak maj, nevim. snad je to ok. davat do hajzlu ji nechci ma krasne palice.
zajonc
rqsuseronly: muj nazor je, ze feminised semínka jsou dost nachylné na cokoliv... takze koule utrhavej.. kazdy den sleduj... hold ta jedna vypada jako hermafrodit..(dvoji pohlaví) takze s tim uz nic neudelas si myslim.... jen kazdy den sledovat a trhat... feminised seminka jsou dobre... ale potrebuji vetsi péči... jsou na vic veci nachylné.. pro přiste ti spis doporucuji koupit normalne regular seminka... nejlépe rizky... je tu hodne mistnich clenu, kteri davaji dobrou genetiku a navic mas i na výběr :)... hodně stesti s otrháváním... urcite se ti to vyplati sledovat kazdy den


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma