Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
!!!-Konecne samice---ale jaka???? - Klikni zde pro originální téma
Pospi
Tak po po nekolika mesicich neuspechu konkretne po 3:sun: sem mi podarilo vypesto vat samici:o (predtim asi 9 asi samcu ale kdo vi).... Clovek by ani neveril ze to samice bude ponevadz se celou doby jevila jako samec a po prvnim tydnu 12/12 jsem ji chtel uz vyhodit... tak stala tyden jen tak v pokojicku a pak prisel kamos ze ji tam mam jeste nechat ze to ze to bude samec to neni jeste 100% tak jsem ji tam hodil a ubehlo 14 dni a tohle vyrostlo.... posudte sami.... :bandit:
Protoze jsem zacinajici grower tak me to nuti se zamyslet nad tim jak rozeznavat samice samce pripadne hermouse.... proto urcite pripravim prispevek na tema pohlavi a zvlaste pro zacatecniky.... :wink:

No a ted neco TECH FAQ:
Pestovano v hline, seminko rostlo asi 1,5 mesice pod 3x 60cm 18W zarivkama (Osram Flora, SunGlo, Coolwhite) Pak 1x 75W a 50W Philips SonT plus

Hnojeno Zatim Kristalonem start

... na Vas bych mel dotaz ( krome ostatnich pripominek a postrehu)jestli nevite co by to mohlo bejt za model Dik :confused:
a jeste prozbicku... mel bych zajem o seminka nebo lepe rizky takvzdy tak 1-2ks - blue berry, white widouw a dugha mata nebo jak se to pise.... muzu zaplatit nebo budu mit na vymenu rizky green spirit (ale to az za dyl)

psilos
Jak rozeznat samce od samice je dost jednoduchý a podrobně to už popsal, tuším, Walhalla a tak stačí zkusit chvilku hledat............ , tak než začneš s příručkou, tak to womrkni abys nedělal už hotový.
Kytku máš nějakou vytáhlou, jakej je to model jde poznat dost těžko. Má sympaticky úzký lístky.Počítám, že to bude ještě nějakej ten týden ke zralosti chtít. Ty makrofotky qětu jsou moc pěkný.
Pospi
to psilos:

No kdybych se ridil tech rad podle kterejch se urcuje samec samice tak je tahle kytka uz davno v popelnici(a taky sem to uz malem udelal).... treba na owergroweru sem se docetl ze takzvany preflower (predekvet) u samicich kytek nemusi treba vubec vykvest(to znamena ze se objevi jen male koulicky skoro jako samci) a o tom tady neni ani zminka.... treba...

No a kyti je vytahla protoze stala tyden mimo lampu.... tak proto asi

Jinak dalsi foto urcite pridam.... peace
Havro
Je to fajn pokus, ale ja jsem hned napoprve investoval do sodiku a sodik(i kdyz to tady padlo 1000x) je sodik. Mas to dost ridky, ale lepsi nez vubec nic. K+

kdyztak mrkni na muj prvni indoor(GALERIE\WHITE WIDOW:-)) a to ze to vypada jak to vypada je dano fakt svet


NEVITE NEKDO PROC SE MI PRI VKLADANI OBRAZKU NEZOBRAZI CELY, NEBO JE POSKOZEN?
psilos
to pospi: to je celkem divný , nikdy jsem s tím problémy neměl, občas se u některých samic nebo hermoušů objeví taková koule něco jako samčí qěty, to stačí urvat a je klid. Vždycky, když rozsvítím sodík a změním periodu na 12/12, kytka okamžitě začne qíst.
Pospi
To Havro: Sodik tam ma jednu 50W a 75W. Kyti bude minimalne jeste tak mesic kvist takze to treba jeste zhoustne.....uvidime... fotky budou...
Pospi
...takze dalsich 23 dni v kvetu ubehlo a kyti vypada asi takle...trosku jsem to prehnal z hnojenim takze listy jsou trochu spaleny...vim
Walhalla2000
2 havro - obavam se, ze problem bude u tebe, proste to neodesle cely ten obrazek. jsi pripojen prez telefoni linku? modemem?
vriter@cz
mas to pekne :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma