Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jak uchovat ganjamilk? .... je možné skladovat mlíko ? - Klikni zde pro originální téma
Dude
proč ne zmrazit?
Hasser_May
bo hrudky???
PiosOne
janda: jedine zmrazit, jinou moznost nemas. ja uz mam mlicko zmrazene cca 10 mesicu a stale je pozivatelne. dal jsem to do nekolika mikrotenovych sacku (kvuli zamezeni pristupu vzduchu) a ted vzdycky jenom odriznu cast mlika, tu rozmrazim a uz to jede. ani po nekolika mesicich se chutove mliko nezmenilo, nikdo se z nej nepoblil, takze predpokladma, ze je vse OK.
PiosOne
uplne normalni, zadne hrudky. proc by tam mely byt hrudky? kdyz to poradne uvaris, tak mas "normalni" mliko bez hrudek a kdyz to potom zmrazis, tak mas porad stejne mliko bez hrudek
PiosOne
time: pokud se podivas na thread o mliku, tak na 3. strane mam prispevek o mliku. je to porad to stejne mliko a vypada porad stejne. ten prispevek je z 15.8.2002, takze je to dokonce vice nez 10 mesicu. naposledy jsem to mliko podaval Realistovi asi pred 3 mesici a vsechno bylo OK (az na to ze me je z mlika vzdycky na bliti, ale to je muj problem).
PiosOne
Time: v pohode, ja ti zase chtel dokazat, ze nekecam ;). mel jsi tam dost tuku? a co zamezeni pristupu vzduchu?
PiosOne
time: tak to me uz nic jinyho nenapada, protoze jsem varil jenom jednou a vice zkusenosti nemam. kazdopadne to urcite funguje (otazkou zustava, jak dlouho to maximalne vydrzi v tom mrazaku). mam tam toho jeste necely litr, takze budu muset usporadat mlikovou akcicku a otestovat funknost mlicka na vlastni zaludek. tak zatim
Hicks
2 PiosOne:
Mám taky trochu nestabilní žaludek na mlíčko, proto doporučuji udělat takový vychytávky jako:

Ganja SHAKE: mlíko, zmrzka, ovoce - všecko mixneš a je to :D .

Puding: když dáš do misky dost ovoce a zaliješ to teplým pudingem, mňamka :D .

Palačinky: taky jednoduchý a dost použitelný s marmeládou je to fakt vychytávka :D .
PiosOne
hicks: zkusim to, ale nevim nevim. me ani tak nevadi chut konopi jako spise citim v tom mliku ten tuk a z toho je mi na bliti. uz jsem co cpal do kakaa, mixoval s medem a porad to citim. staci mi kdyz to jenom rozmrazuju a zachytim pach a uz me natahuje a to me prejde az za hodne dlouho. pokusim se to nejak vychytat a dat to do te zmrzky. tak zatim a diky
PiosOne
chell: vzdycky pri rozmrazovani to pomalu micham lzickou a drtim ty zmrzle kousky. dalsi moznost je dat to do mikrovlnky na nizky vykon na par desitek sekund, potom to vytahnout, pomichat a zase zpatky do trouby. temito zpusoby se mi jeste nestalo, ze by to zhrudkovatelo. dalsi moznost je nechat v mikrovlnce nahrat hrnek a do nej po vytazeni dat zmrzle mliko.
PiosOne
chell: te mikrovlnky se bat nemusis, testoval jsem to rozmrazovat pri pokojove teplote i v te mikrovlnce a funguje to porad pri stejnem mnozstvi mlicka. jenom bys asi nemela nastavit mikrovlnku na 1000W a na 5 minut, to uz by asi bylo trosku moc. idealni je, pokud mas v mikrovlnce program na rozmrazovani nebo na ohrev napoje.
Jo taky sem teď rozmrazoval mlíko v mikrovlnce. 6ádnej problém. Akorát toho mlíka sem pak vypil moc. Podcenil sem jeho sílu a dost sem na to doplatil.
kouba
já vařím vždy silné mléko proto že ho taky moc nemusím, takže jsem vychytal přibližné množství tak abych věděl kolik stačí nato aby to šlapalo. mléko namrazím do sáčků na LED když se chci zmrkvit tak si hodím jednu kostku do kafe a bohatě to stačí na půl dne (celí recept jsem popsal v novinách konoptikum)
karezz
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli je možné něak skladovat konopné mléko, protože ho mám docela dost a nechci aby se mě skazilo. Když ho naleju do krabičky od zmrzliny, zavřu deklem a šoupnu do mražáku, vydrží dokud ho zase nerozmrazím ? pište tipy díky ...
Pohroma
jasan, zamrazit a hotovka... bo z nej muzes vyrobit zmrzku.. rozmixuj v tom nejaky ovoce, dohut cukrem a hotovka...
karezz
aha tak to je šupa !! a tu zmrzku určitě vyzkouším. :)
Hlava
..sem to spojil :D
kola666
ja sa tiez chystam na totochkurva , diky chlapci , bomba ispirace ;) .............. ?????? :D :D :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma