Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Nepravděpodobný Outdoor 2011 - RQS Special Queen - Klikni zde pro originální téma
retrobo
Zdravím,
letos se mi povedlo konečně rozjet pěstění na zahradě. Jelikož sem si nebyl jist jestli kytky dorostou dnešního data, zakládám galerii až teď a nahodím i ty starší fotky.
Je to takový lowednový pěstování, ale s velkou láskou.

SEMENA
Special Queen #1 (z 5ti/4ks) od Royal Queen Seeds později i Special Kush #1 (z 3/3ks). V podstatě nejlevnější feminizovaný semena rozumné kvality.

MÍSTO
Předpěst za oknem. Oplocená zahrada, svah jihovýchod.

HLÍNA
Předpěst BioBizz LightMix v 0,5l petkách, později smíchán LightMix s hlínou na zahradě. Na zahradě je půda dost písčitá.

HNOJIVA
Zatím jsem pořídil BioGrow a Fish Mix opět od BB
Hnojím přibližně od prvního měsíce a půl růstu.

Fotky dělám mobilem, tak to není úplně ideální kvalita.
retrobo
8.4. - SQ byly dány na klíčení, o 3dny později šli 4ks do hlíny
15.4. - 3ks vylezly
retrobo
8.4. - SQ byly dány na klíčení, o 3dny později šli 4ks do hlíny
15.4. - 3ks vylezly
21.4. - si dala načas ta poslední, ani sem už nečekal

Fotky jsou z (1) 27.4., (2) 29.4. (3) 1.5. Přibyly Special Kush, vylezly dva dny před focením (4) 5.5. Jedna z královen se dost fláká
retrobo
Tady jsou ty tři holky 13.5. a jedna po druhé zblízka. Začali trochu hnědnout listy, nejspíš kvůli lehce předhnojenýmu substrátu. Je to lightmix tak je mi to trochu divný, nevím jaký máte zkušenosti, možná jsou holky trochu citlivý.
retrobo
26.5. jsou holky už 5. den přesazený na zahradu a zdá se že se jim daří. Hnojím zatím jen BioGrow 2-3ml/litr. (1,2) jsou asi týden před přesazením zaštípnutý (3) zaštipovat nechci, ať je trochu porovnání jak to roste přirozeně
retrobo
Fotky z 2.6., holky pěkně valí. (1) nezastřižená královna (2) její detail, (3) další ze sester .(4) třetí holka, ta se začíná pěkně tahat.
retrobo
Další sada fotek je z 6.6., zdá se že se jim opravdu daří. Začínám aplikovat v týdenním intervalu 1ml/l FishMix v postřiku a do zálivky 2ml BioGrow + 2ml FishMix na litr. Do kytiček si sem tam nějakej hmyz kousne, ale už začínají být ve věku kdy jim jen tak něco neublíží.
retrobo
16.6. mají holky již míry 85-65-75. Zajímavý je, že největší a nejmenší jsou ty které zaštípávám velmi pečlivě na každé nové, alespoň 3 patra staré větývce. Všechny valí rozhodně vstříc slunci.
(1) pěkně přirozeně větvící se nezaštípnutá, 75cm. Na této královně se na horních mladých listech objevují světle zelené fleky (2,3), jelikož stárnutím pozvolna mizí nevěnuju tomu přiliž pozornost, ale přece jen tím něco kytka naznačuje ne?
(4) jedna z těch zaštípávaných, 65cm a větví se pořádně. (5) nejinak, na té narozdíl od předešlé rostou mnohem větší listy a je nejvyšší s 85cm
retrobo
Dvě fotky té nejšikovnější královny ze včerejška, která mimochodem už atakuje metřík.
Třetí fotka je z místa kde bude žít adoptivní trio Special Kush a jedna mírně opožděná královna. Na tohle místo nebudu mít přístup moc často hlavně od začátku srpna, tak snad je pak do sklizně ještě uvidím a vyfotím. Foto je z 14.6. Queen je dole vlevo. Holky jsou vedle sebe trochu na husto, ale to už je zvůle především adoptivních rodičů.
retrobo
Po týdnu děvčata zase trošku povyskočili, ale dvě z nich evidentně trochu strádají. (1) je cca od 8-12h ve stínu jabloní a (2) je zase asi metr od jabloně, je nejmenší a má docela drobný listy (tak snad budou aspoň dobrý jablka). Zato (3) proroste zaručeně i sousedovi přes plot, má už průměr přes metr.
retrobo
Po delší době informace o aktuálním stavu. Děvčata mi začala dělat víc starostí. Počáteční žloutnutí listů moc neustává, spíše pokračuje.
Navíc do jedné se pustily nejspíš třásněnky. K dnešnímu dni už tak prošly kůrou Bioolu, česneku a v pátek třásněnkám chystám snad definitivní tabákovej výluh.
Měl by někdo nějakej nápad s tím žloutnutím? Hnojím 2x (teď už 3x) týdně 2ml FishMix + 2ml BioGrow, tak z nedostatku živin to snad není, jak jsem myslel. Kytky rostou dál (+/- 10cm za týden), ale je vidět že se jim něčeho nedostává.
Foto (1) a (2) z 26.7, zbytek z 29.7.
retrobo
Ještě připojuju detail napadení.
retrobo
Necelých 14dní a dávám další fota. Děvčata se už vzpamatovali a jdou pomalu pomaličku na květ. Výše zmíněný problémy to trochu zbrzdily. Začínám dávat 5ml BioBloom + 2ml BioGrow + 2ml FishMix, později snad i TopMax.
Protrhal jsem je od žloutnoucích a hnědnoucích listů, taky sem odstříhal pár menších neperspektivních větviček. Ná závěr jsem ty dvě zaštípávané pomocí provázků trochu roztáhl. Snad se mi už pohromy vyhnou.
farmer36
Podla mna je to spálené prehnojením nie napadnuté ale ty vieš. čus
retrobo
pouze fotky z 13.9. ..... 3. týden květu
retrobo
♠fotky z 13.9. ... 3. týden květu
retrobo
holky přišly o dost listí kvůli viditelné list. plísní (obzvlášť jedna), zdravé teda úplně nejsou, a už asi ani nebudou. teď jen čekat čím mě podarujou při sklizni.
hnojím BioGrow(teď už fishmix-grow došel) 1-2ml/l a BioBloom 4-5ml/l. dávám jim ještě tak měsíc, měsíc a půl. problémy s listama to zrovna neurychlí:( zatím se mi však zdá že šišky budou dost husté, ani za mokra nejdou skoro zmáčknout.
retrobo
Pár nočních fotek, holky už solidně bobtnaj a cukrujou
zdravím, kyne ti to pěkně. shodou okolností jedu ty samé modely, ale ve skleníku. po 2 kusech obě odrůdy a málem mi to roztrhalo fungl nový skleník, ořezal jsem tak metr a půl růstu a pořád to je boj s těma obludama. mam otázku ohledně sklizně, ve 3. týdnu květu píšeš, že jim dáváš ještě měsíc a půl. To je skoro 10 týdnů květu, zatímco seedbanka píše 7 týdnů. To je necháváš přezrát schválně? jaká je SQ venku, co se týče plísně palic? ve skleníku jsem už odstranil 3 paličky..

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=59336
retrobo
hoj,no já upřímně očekával něco podobnýho, ale mě různý problémy potkaly už během růstu viz. vejš.
první náznaky květu sem zaznamenal 23.8. a na nepříliš kvalitních fotkách z 26.9. je vidět že holky budou ještě určitě chtít čas, palice zdaleka nejsou to co by být měly a ani velkej nárůst hnědnoucích blizen sem nezaznamenal. neberu čísla v katalozích úplně vážně. palice mi zatím přezrátý nepřipadnou. strašně se to může lišit podmínkama a i ty nemoce a různý problémy tomu nepřidaj. plíseň u palic sem zatím neobjevil, nemám (bohužel) zdaleka tolik listí jak ty a taky to bude tím skleníkem. můj největší problém je zatím furt to to: http://grower.cz/photos/030963/0050.jpg
do palic to naštěstí neleze, ale na výnosu se to určitě podepíše. těm tvejm se daří podstatně líp.
jinak samozřejmě sleduju a rád budu dál porovnávat, na tom je totiž nejlíp vidět jak vypadá jeden model v jiných podmínkách.
zítra nahodím aktuální fotky a info.
Zdravím, ty problémy to určitě ovlivní, s tím souhlasím. Na té fotce to vidím na listovou plíseň. Můžu doporučit zálivku a jemný postřik polyversem (pozdě, ale přece, nejlepší je začít odmala) a tento posilovač vitality: http://www.homegrown.cz/growshop/es...ity-plus-0-25l, který je proti stresu a škůdcum a je to s ochranou lhůtou 6 hodin, kytky po tom posílí, jestli teda nejsi odpůrce postřiků, chemka nebo bio.. Ale pokud to chceš nechat ješte alespoň měsic, tak se to myslím vyplatí zainvestovat.. Koukal jsi po sviluškách, královna jim chutná, vím to od kamaráda z minulého roku..
retrobo
nj. taky listová plíseň to určitě bude, zkoušel jsem jen Bioton tak před 14 dnama.příště budu chytřejší, teď už do toho nic ládovat nechci. naposled sem hnojil před týdnem a ani hnojit už nehodlám. po dněšní prohlídce bych to tipnul na kosu tak za týden +/- podle počasí
většina trichomů jsou mléčný a blizny cca z půlky dohněda. viz. makro
jestli má někdo jinej názor rád si ho poslechnu.
Namy91
ja teraz rozbieham 1.indoor a pozorujem na Growru ako sa dari SQ... mam skrinu 170 vysoku tak po zastrihavani to sa tam vojde... je ta kyta sirsia ako 70x40x (s,h) ??
retrobo
s indoorem nemám prakticky zkušenosti tak nemůžu říct jak se dají takhle rychle rostoucí mrchy zkrotit v relativně malé skříni. myslím, že najdeš spoustu jinejch min. tak dobrejch odrůd i za podobnou cenu který budou do skříně pasovat víc. já si vybral SQ jako lowend páč sem si nebyl vůbec jistej do jakýho se to podaří dotáhnout stádia. příště zainvestuju určitě do fajnovější genetiky (což ovšem neznamená že bych byl nespokojen). jinak někdo už to ve skříni určitě jel tady nebo na jiných fórech tak si to najdi.
retrobo
přihazuji další fotky z 3.10.
retrobo
další...
retrobo
a nějaké to makro...
chuta
zdarec muzu se zeptat co mas za fotak?
retrobo
je to vcelku obyčejnej automat canon a620. žádnej stativ, jen větší rozlišení. i mě to překvapilo co se s tím dá z ruky vyfotit. mikroskop není ani potřeba.
Namy91
ako to nakoniec dopadlo a chutilo?? velmi by ma to zaujimalo :)
retrobo
OK, no chystám se na to už asi půl roku:D
tak aspoň stručně.

teď již loňské pěstování pro mne dopadlo nad očekávání dobře. kytky na fotkách výše jsou asi 2dny před sklizní. den po sklizni přišli deště a ochlazení min. na týden. takže snad sklizeno v pravý čas.

Výnosnost
nemohu hodnotit úplně přesně na gramy, ale celkově i s menšíma šiškama okolo 1400g obraného čistého. Konkrétně na kytku to nevím vůbec. na vzrůstu a výnosnosti se podle mě docela podepsaly problémy s hmyzem i plísní listovou. po sklizni jsem už nezvládal rozlišit jednotlivé kytky SQ, což je trochu škoda.

Vzhled
můžete posoudit dle fotek, šišky jsou náležitě porostlé trichomy a hezky tvrdé. před hulením bývá čatej dotaz je-li to lampa či venek. myslím že výsledek důsledného hnojení.

Vůně
popsal bych to jako kombinaci citrusové kůry a žlutého melounu.

Chuť
dle mého velmi subjektivního názoru nejlepší šišky SQ, mají právě chuť citrusové kůry.
bohužel při sušení sem se nejspíš ukvapil a začal s curingem moc brzo. takže dost materiálu má trošku zatuchlou chuť a velmi hutnej kouř mírně škrábe v krku. původně jsem myslel že je to nedostatečným propláchnutím před sklizní, ale pár halouzek co sem nechal na půdě o nějakej měsíc déle byly chuťově podstatně lepší.

Účinky
má SQ silné, více stoned a přemýšlivé. hodinku se dá společenská komunikace a zábava všeho druhu zvládat, pak nastupuje plíživá únava jak už to bývá. já si docela zvykl a obecně toho snesu asi víc. pro méně otrlé to však na hulení přes den moc není.
retrobo
závěrem děkuji všem, za rady, karmy, informace. hlavně aby se povedla sezóna 2012!
Paja602
Neznám lepší out za ty prachy


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma