Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
WormOut - Sage, Danny Boy, Great White Shark... a jiné - Klikni zde pro originální téma
Wormboy
Zdravím,

takže po loňském, prvním relativně úspěšném outu zakládám svůj první thread, ve kterém bych se s vámi rád podělil o radosti z venkovního pěstění magických bylin. Budu rád za každou rozumnou radu, hodnocení, či jakékoliv ohlasy k mému počínání ze strany ostatních pěstitelů. Tímto považují vlákno za uvedené a dále už k věci :)

Plac: Mýtinka v houštinách uprostřed venkovských luk, sluneční paprsky doléhaj na místo téměř po celý den. Ověřeno z minulého roku. Druhym místem je záhonek na zahrádce, slunko tady pálí od rána, zhruba do 18 hodin, úspěšně odzkoušeno :)

Genetika: Řezy od místního člena, jedná se o Sage, Danny Boy, Great White Shark....

Substrát: Záhonek - na fleku je pěstěno už několik let s každoroční pravidelnou dodávkou uleželýho kravskýho a koňskýho shitu, bez chemie. Před sadbou přihnojený rohovinou.
Na luční pěst bylo použito substrátu pro pokojovky, přihnojený rohovinou a granulovanym koňskym koblihem.

Hnojky: Vzhledem k tomu, že bych do sebe nerad pral nějaký syntetický chemický svinstva a jsem zastáncem toho, že to jde stejně dobře s použitim přírodních surovin a organickejch hnojů stejně dobře jako s chemickejma, pojede se bez chemickejch hnojek. Kromě hnoje a rohoviny máme na růst kvašený slepičí geňo + rybí mix od BioBizzu. Na květ potom Bloom a v plánu je vyzkoušet účinky TopMaxu od stejného výrobce.

Snad sem k úvodnímu infu nic nezapomněl, so let´s GrOw :)
Wormboy
Takže zkusíme trochu popojet a ukážeme si, jak to vypadá + si povíme nějaký základní info.
Jak už jsem zmiňoval, kytky pocházej z řezů. Nepochybuji o kvalitě genetiky od mistra matkáře, nicméně deal se nám z organizačních důvodů trochu protáh a ve výsledku jsem dostal zárodky kvítí, který mi nepřipadaly uplně košér. Sic to byla moje první zkušenost s koupí řezů, měl jsem o jejich vzhledu a kondici trošku jiný představy. Myslím, že to, co se mi nakonec dostalo do ruky bylo řezaný na poslední chvíli. Na tom však momentálně nesejde, řezy ač krapet zkriplený a neduživý, chytly se všechny. Celkem si v hlíně prdí 10 kusů, z nichž 7 z nich obývá luční plácek a 3 zejou na záhonku u chaty. Vzhledem k tomu, že některý z řezů byly počmáraný nějakejma klikihákama, nejsem si u některejch kusů 100% jistej jejich identitou. Nu což, důležitej bude konečnej výsledek :) Řezy byly sazený koncem května, někdy kolem 27. Možná trochu pozdě, ale přece.

Po první návštěvě od sadby tedy přinášim první foto:

1) Sage
2) Sage
3) Danny Boy
4) Great White Shark
5) Sage
Wormboy
Chci se zeptat ( jestli to tady teda sleduje někdo jinej, než já :-D ), nemá někdo zkušenosti s nějakym z uvedenejch modelů?? Uvítam jakoukoliv informaci....Ke konci víkendu bych rád přinesl nějaký aktuální foto, budeme doufat, že se bude ještě na co dívat po těch smrštích a meteoúletech co se udály za poslední tejden...

Wormboy
Jak jsem slíbil v minulym příspěvku, přinášim nějaký aktuální foto. Bohužel, mám fotky jen z lučního pěstu, na fotodokumentaci záhonku se nějakym způsobem nedostalo, nebyl čas. Kytky právě dostaly druhou dávku rybího mixu. Vzhledem k tomu, že se na místo činu dostanu cca 1x tejdně, hnojim trošku vyššíma koncentracema, než udává BioBizz na obalu. Na postřik uvádí nějakej 1 - 2 ml/l. Já dávám cca 5 ml/l a stříkam vždy dvakrát. Na zálivku je uváděno nějakejch 2 - 5 ml/l, dávam zase trochu víc, cca 6 - 8 ml/l.
Po příchodu na pole, udělám postřik, obhlídnu, pokochám se, udělám, co je třeba, pohnojim zálivkou a na oschlý kytky aplikuju ještě jeden postřik. Zatim to kytkám vyhovuje. Při příští návštěvě zahnojim slepičákem ( kvítí už by ho mohlo snést) a kytky zase stříknu rybinou.
Jinak co sem tak v rychlosti zčeknul, kytky nějak moc nereagujou na muj zástřih z minulýho tejdne a větví se, jak se jim zachce. To je ale jedno, hlavně že se větví :) Dál už foto...

1) Sage I
2) GWS
3) GWS - trochu ohlodanej od nějaký zvěře...
4) Danny Boy - jede si zatim nejlíp
5) Pokus o zachycení celýho minipole... Nejde nafotit, musel bych si vysekat cestu do kopřiv a to mrdam :)
Wormboy
Zbylí tři odpadlíci... Jak jsem už uváděl, nejsem si 100% jistej, co je to za modely...

1) GWS - ten poznám dle sativoidního lupení, je naprosto identický s ostatníma. Tenhle chudák je na tom zatim nejhůř.
2) Dole - pravděpodobně Sage,
vlevo - nevím - buď C99 nebo Critical Mass, to už fakt nedohledam
vpravo - GWS z prvního obrázku
nahoře a dole opět Sage
3) Ještě jednou ožranej GWS a Sage
Wormboy
Tak po tejdnu přinášim zase nějakej ten malej upload. Kytky jedou poměrně slušně, myslim, že by z nich mohly bejt pěkný keříky na podzim. Zahnojeno bylo kvašenym slepičim shitem a stříknuto rybim mixem. Po minulý zkušenosti to nechci s tim slepičincem přehánět, aby byl výslednej produkt poživatelnej.
Konečně sem se taky dostal k tomu, abych zdokumentoval zahradní pěst. Kytky jsou oproti lučnímu pěstu kupodivu mnohem pozadu. Myslim, že sem taky přišel o jednu SAGE, kterou jsem přesadil cca 14 dní zpět... Chytla se, viditelně popojela, ale včera sem na záhoně našel to, co můžete vidět v příspěvku níž. Nenapadá mě žádný vysvětlení.
Mam taky trošku problémy se všema GWS, který maj takovou nějakou nezdravou barvu, přijdou mi flekatý a kropenatý světlezelenou barvou. Tipuju to na nedostatek nějakýho makroprvku, ale budu si muset projít G, abych si zjistil, co může bejt příčinou. Napadá mě ještě, že by GWS nemuseli tak dobře snášet ten předhnojenej substrát pro pokojovky. Momentálně mě nic jinýho nenapadá. Proto budu rád za rady.

Navíc zjišťuju, že se přestávam orientovat v tom, co je která kytka za model :-D Budu muset kytky označit, abych zbytečně nedezinformoval těch pár lidí, co to tu sleduje... :)

Takže:

1) Vlevo DB, za nim malej velkej bílej žralok, vpravo pak Sage
2) odspoda GWS, nad nim zřejmě C99 nebo CM - budu muset vymyslet nějakej pracovní název, nahoře pak Sage
3) zleva - Sage, kytka bez názvu (C99 nebo CM), DB
4) Kropenatej GWS
5) Sage a Sage
Wormboy
A ještě záznam ze záhonku. Omluvte kvalitu fotek, je to všechno focený telefonem. Do příště se polepšim :)

1) DB - včera přesazenej na lepší flíček
2) odumřelá Sage
3) + 4) GWS se stejnym problémem jakej sem uváděl výš. Příště pořídim nějaký detailní foto.

Možná někdo bude namítat, že kytky nemaj dost místa. Jsem si toho vědom, asi sem to nevyřešil uplně nejlíp, ale nepotřebuju mít na záhoně stromy, který každej čmuchal uvidí :) Jinak loni sem tam právě takový stromy měl a v podmínkách srovnatelnejch s těma letošníma - myslim kytky mezi rajčatama apod.
Wormboy
Tak nějakej ten up... Kvítí po měsící nijak extra nepovyrostlo, osobně sem čekal trochu vzrostlejší zeleň... I přesto, že jsou kytky poměrně košatý, vejška se pohybuje (a teď profesionálně metrologicky :) ) od výše kolen zhruba do výše pasu maximálně. Nemam obavu o to, že by trpěly nedostatkem základních živin, jen ten vzrůst trochu pokulhává. No uvidíme, ještě maj holky dost před sebou. Každopádně na DB už se objevily první chlupy, ale regulérní nákvět, myslím si, ještě nějakej týden potrvá...
Hnojení je pořád stejný, slepičáky a rybí mix - ten už ředim od oka a roztok zálivky i postřiku dělam několikanásobně koncentrovanější, než je uvedeno, kytky to schroupou uplně v klidu.

1) DB – ukazujem první chlupy
2) Pohled na paseku
3) Pohled na paseku z druhého konce… 

Zatím není moc na co koukat, ale těšíme se na květ, abychom mohli přinést nějaký zajímavější snímky…  Čekam, že do konce srpna se spustí květ aspoň u DB, páč už sem byl varován, že s dokvetenim SAGE a GWS bude zřejmě trochu problém. Uvidíme.
BTW. Nemá někdo zkušenosti s nějakym podpůrnym přípravkem pro urychlení přepnutí kytky do fáze květu?? Existuje na trhu něco takovýho?? Zatmívání totiž vzhledem k povaze pěstu nepřichází v úvahu…

Díky všem za K+
Wormboy
Zdravím,

takže po dnešní návštěvě fleku jsem byl celkem spokojen. Všechny kytky (až na GWS - a to všechny) už ukazujou chlupy - bobřeny, DB už by mohl koncem srpna plnohodnotně kvést (jak už jsem avizoval výše), páč je trochu napřed. Takže příští zálivka, vidim to tak na příští víkend, bude už obsahovat květovou hnojku. Možná ještě jednou zahnojim kuřincem, aby měly holky ještě nějakej ten dusík v květu.

Mám takovej pocit, že jedna z kytek, u který si nejsem jistej její identitou by mohl bejt Cheese, kterej byl v řezech zamíchanej. Vypadá a hlavně smrdí uplně jinak, než všechny ostatní kytky. Nechám se překvapit a uvidim, co tenhle kousek předvede v květu. V růstu mu to jde zatim asi nejlíp, větví jak hajzel, solidní keř.

Jinak proběhl profi záštip spodních nepotřebnejch větviček. Na nůžky jsem si vzpomněl až na místě, takže sem kytky na hulváta vorval o všechno nepotřebný vespod a všechno, co by mohlo inhibovat ideální vývoj pro maximální výnos top vrcholů (trochu chytře taky :-D ).

No nic, přihodim jenom fotky ze záhonu, na lučnim plácku neni nic novýho k vidění zatim. Jinak bohušel jsem se ještě nějak nedostal k tomu, abych vyřešil, co se to děje s těma GWS. Přikládam teda jedno trochu detailnější foto a kdyby náhodou někdo věděl vo co go, nechť se podělí o své vědomosti :)

Záhon:

1) DB a pachatel
2) GWS

3) a 4) Nemocnej GWS a jeho Power Ranger - Fly Zord
Pine
Zdravím tě! :-) ten tvůj GWS vypadá stejně jak moje vanilla kush .... mám takový listy taky úplně přesně... a ty starší začínají hodně zlátnout a jsou divný :-) Ale snad se nám z toho něco zadaří :-D a rád bych taky věděl co tomu je :-) Jinak se měj!
Wormboy
Po nějakym čase trochu aktualizace. Kytky pomalu přepínaj na květ, nejlíp jsou na tom SAGE, ty už kvetou obě, DB stále pomalu vystrkuje chlup, ale GWS nekvete ani jeden a to ani na jednom fleku. Stále vypadaj prapodivně, ale záhonovej se rozjel ¨celkem solidně.
Hnojim tak nějak od všeho trochu... Slepičák už jen tak sporadicky, trochu špricnout ke kytce a jinak fish mix a bloom. Tyhle dva míchám spolu do jedný zálivky. Doufám, že to nebude mít nějakej negativní vliv a vlastnosti hnojek se neminou účinkem. Myslim si ale, že by to vadit nemělo...
Tak nějaký foto...

1) 2) GWS ze záhonu

3) 4) Danny Boy... ze stejnýho místa
Wormboy
Flek č 2.

1) SAGE

2) SAGE s hmyzákem

3) Danny Boy

4) celek
Wormboy
A ještě jedno makro, kytička, kterou mi bylo líto nechat na pospas - zasazená na blbym fleku, pak se mě jí sželelo, tak sem jí v půlce života vyhrabal a přesadil jinam, je to spíš takovej odpadlík, TNRxICE od místního člena... Pár lidí to tu jede, jak jsem koukal...

Tak se číhněte... Lepí a voní krásně, ale mam takovej pocit, že jestli bude jen trochu vlhko, plíseň jí sežere během několika málo dní...
Wormboy
Takže dneska sem navštívil pole skoro po 2 tejdnech a byl sem mile překvapen. Všechny kytky, a to jakože všechny :) už kvetou... Nejlíp je na tom SAGE u který mi lidi vyhrožovali, že určitě nedozraje... Přitom začla kvést jako první a už začíná pěkně cukrovat :P
Něco málo sem zahnojil... Nafotil jsem i něco telefonem, páč foťák mi zdechnul hned při první fotce. Kvalita ale stojí pěkně za vyližprdel, takže si počkáme do neděle (uděláme si výlet) a přinesem nějaký kvalitní obrázky :)

Chci se zeptat ještě. Nemáte někdo vypozorovaný nějaký negativní zkušenosti při míchání hnojiv v jedný zálivce?? Teď sem totiž několikrát po sobě hnojil FishMixem a Bloomem (BioBizz) dohromady, jednou jsem to dokonce i naředil oboje do jedněch flašek... Co vy na to? Já myslim, že by to nemělo mít žádnej fatální účinek na kytky a vlastnosti hnojek se míchánim zřejmě taky nijak neovlivní... Samo, že nějakej vliv tam bude, ale nemyslim si, že nijak zásadní...
Má někdo zkušenost??
guarana
aj my sme kombinovali.tiez myslim ze nejaky fatalny ucinok to nema a bitches sa tiez nestazovali. Radsej skombinovane hnojky jak jeden Krystalon :)
Wormboy
Tak po víkendu teda up. Vypadá to zatim nadějně, SAGE mě docela překvapila, docela hezká bylina :).
Jinak dneska se mi náhodou do rukou dostal žralok a to navíc ze stejný lokality, co pocházej klony a musim říct, že chuťovka to byla výborná a stav mocnej... Tak třeba z mejch GWS taky něco sklidim :)

1) DB
2) políčko
3)Sage
4) DB
5) Cheese (pravděpodobně)
Wormboy
Abych nezahálel, tak přinášim nějakej ten malej up. Po tejdnu vydařenýho pozdně letního počasí se na políčku udály příjemné změny... Holky pěkně kynou - zatim nejlíp vypadaj SAGE a Danny Boy. Shark tvoří něco jako květy, ale nějak pomalu přestávam věřit tomu, že bych si ho letos zahulil z vlastní sklizně :-D

Kytky na políčku jsou zhruba tak o 2 - 3 tejdny napřed oproti záhonku, takže myslim, že jestli to všechno nezplesniví, bude to na záhonku jen tak tak...

Včera sem ještě přidal všem krasavicim trochu slepičáku, páč všem kytkám dost žloutnou listy - teda na muj vkus se mi to zdá až moc. Došel totiž Fish mix a hnojim už jen Bloomem, slepičáku sem jen tak špricnul.
Na druhou stranu mi to přijde ale taky trochu divný, protože do substrátu sem přidal dost rohoviny, která by dusík měla uvolňovat postupně a kytky nejsou žádný monstra na to, aby jejich potřeby nepokrylo množství, který sem do substrátu při sadbě přidal.

1) Vlevo DB, vpravo Cheese

2) Pole a náš vořech :)

3) DB a vořeší hlava

4) Palička SAGE

5)Detail zvlhlý paličky SAGE.... z toho by jeden taky vlhnul :-D


Jinak SAGE neskutečně voní lesníma jahodama... Nemůžu si pomoct, ale tenhle model je opravdu jahoda hadr....
Wormboy
A protože se mi moje kytky líběj, tak se kouknem ještě na další obrázky, který strejda pořídil :-D

1) Palička Cheese - ještě ani pořádně nevypadá jako květ a už se barví do fialova...

2) DB´s bud

3) GWS - na něm je fakt hovno

4) TNRxICE z lesa, kterou jsem včera sklidil... Paldy listnatý jak hajzel, ale lepí solidně. Usušíme, zahulíme a uvidíme, co s ní bude dál... :-D Při nejhoršim padne na hash nebo se z ní něco ukuchtí... Letos máme jiný koně...

5) A ještě detail TNRxICE
Wormboy
Zdarec,

tak víkend byl vcelku podařenej... Mam takovej pocit, že až přijdu příště, tak už bude sklizeno... Bohužel ne mnou...Navíc mi bylo na cestě zcizeno moje intergalaktické přemisťovadlo... A to zhruba tak 50 metrů přímo ode mě...
Než sem pohnojil kytky, kdosi jej naložil do auta a fouknul do picze.... Slyšel sem jen bouchnout dveře... :-D
Neudělalo mě to šťastným....
Budu naivně doufat...
Ale musim říct, že to začínalo vypadat solidně...

4x SAGE... moc pěkná kytka
Wormboy
Tady DB, taky solidní keřik... Krásná stavba rostliny... Šišky už teď poměrně tvrdý... Začíná fialovět... Možná :)
Wormboy
Tady ještě GWS, zatim vůbec nepřekvapil...
A muj HIGHWAY - DESTROYER


Kdybyste na muj H-D kdokoli narazil někde na cestách v bazáčích nebo kdekoliv jinde, dejte vědět... Tipuju, že už bude dávno za hranicema...
Tohle bude bolet...
W for Wormdeta...
Wormboy
O víkend plánuju další návštěvu placu... Doufám, že ne poslední, i když pravděpodobnost vybílenýho pole je opravdu vyšší, než velmi vysoká. Pořád naivně doufám, že kytky na fleku budou...
Wormboy
Tak dneska sem byl na fleku... :) Nějak sem prostě tušil, že nikdo do toho roští mezi šípky, ostružiny a všemožnej žahavej a trnitej bordel nepoleze... Už když jsem se blížil, cejtil sem, jak si kytky krásně voněj na metry daleko... A byly a stále jsou na místě :P Oddych jsem si teda solidně. I když mě dost sere, že mi nějakej zasranej zkurvysyn lohnul bike fakt pár metrů od fleku, dneska sem měl vyloženě radost a mam takovej pocit, že ještě větší radost budu mít tak za 3 tejdny, až přijde harvest-time :)

Pořídil jsem nějaký fotky, snažil se o makro, ale nejsem prostě fotograf. I když myslim si, je na co koukat. No posuďte sami... :)

1) Cheese - tahle kytka mě začíná překvapovat. Podle toho, co předvedla za posledních 14 dní začínam váhat, jestli to neni náhodou Critical Mass (byl mezi řezama), kterej by měl bejt znatelnej svym výnosem. Kdyby někdo měl zkušenosti s těmahle strainama a pomoh mi rozeznat o co go, budu jedině rád. Cukruje výborně, vůně je taková napůl skunk, napůl takovej prapodivnej neurčitej smrad. Ale krásně se barví s přicházejícim podzimem.

2) Jeho baseballky

3) Ten samej model blíže

4) A ještě blíže
Wormboy
A jedeme dál.... Danny Boy vypadá taky moc pěkně... Řek bych, že je tahle kytka dost náročná na živiny, protože listy žloutnou a opadávaj dost rychle. Jelikož už nemam hnojivo a nechci kytkám nic prát, nechávam je napospas, ať se zaříděj samy. Možná by se v tuhle chvíli hidol Grow od Biobizu, ale letos už to necham bejt, sem moudřejší na příští rok....

1) 2x DB, vpravo vzadu vykukuje GWS

2) Jeho palička 8-)

3) Pro porovnání.... Doufám, že tu lahev do sklizně předežene :)

4) Palička blíže...

5) A makro na závěr.... Je to prostě mrda...
Wormboy
Další střela je SAGE. Ta je volepená až hanba... Jak už sem psal, jedna z kytek nádherně voní lesníma jahodama... Nebo plodama... :-D To je jedno, každopádně mam pocit, že to bude velmi solidní kouř...

1) SAGE - jahodová bylina

2) SAGE blíže

3) Palička :)

4) Palice osypaná jak hajzel

5) A hodně zblízka... Je to hukot...
Wormboy
A nakonec ještě GWS... Ten je zatim největšim zklamánim.... Sice kvete, ale bude potřebovat ještě dobrej měsíc na to, aby se z něj dalo něco sklidit. Nejslíp vypadá kytka ze záhonu, ta je ale s květem ještě minimálně o tejden pomalejší.

Koukněte na ty tři kriply... :)

1) Tenhle záhonovej žralok je skoro nejobjemější kytka, co mam... Bohužel na ní zatim skoro nic neni... :(

2) Minipálka záhonovýho žraloka

3) Žralok z pole... Tahle kytka je ze všech nejmenší, je to takovej zakrslej pokroucenej zmrdek :-D Je mi tak ke kolenum... Paličky jsou sice orosený, ale zatraceně malý...

4) Palda většího žraloka z pole

5) A ještě jednou
Wormboy
Takže po tejdnu přinášim další up. Od posledně se toho už nic moc výrazně nezměnilo, kyne už akorát GWS. Na SAGE sem objevil miniaturní ložisko plísně, který sem hned zlikvidoval (otrhal, usušil a vyhulil :-D ). Kytky lepí až hnus :)
Další návštěva je naplánovaná na příští víkend, budu sklízet DB, bude mít přesně 50 dní květu, což je dle pána matkáře optimum.
SAGE by měla kvést 60 dní, ale myslim, že pude dolu taky příští tejden nejen proto, že se na ní objevila maličko plíseň, ale počasí už má stát za vyližprdel a už teď vypadá hodně libově. Sice jí bude scházet zhruba 10 dní, ale lepší to už letos asi nebude.
GWS bych chtěl nechat ještě aspoň 2, pokud možno, tak 3 tejdny... Nevim, co by se muselo stát, aby tenhle model dohnal ostatní kytky... Pálky, ač taky celkem hezky posypaný, sou pořád maličký a řídký...
No a Cheese, s tim nevim, čekam, že by moh taky ještě trochu nakynout. Uvidim, jaká bude situace příští tejden, nechci předbíhat. Ale zasloužil by taky ještě aspoň tejden slunka :)

Tak nějaký fotky... Snažil sem se zas o nějaký to makro, páč zblízka to vypadá fakt dobře :-P

1) Cheese - tenhle sejrovej pán, resp. paní bude zřejmě výnosová No.:1 vzhledem k ostatním kytkám. Moc pěkně posukrovaná, chtělo by to ještě trochu nakynout. Listy nestříham, přirozenej opad je docela intenzivní, nechávam tomu volnej průběh :)

2) Makro Cheese... Jsem zvědavej na chuť, má zajímavý zbarvení...

3) GWS - maličká pálka... Jedna z vrcholovek...

4) GWS hodně zblízka...
Wormboy
Pak tu mám ke shlídnutí ještě DB a nějaký fotky SAGE.

1) Jeden z vrcholů DB - v záři podzimního slunka

2) Makro DB

3) SAGE zvrchu

4) SAGE zblízka

5) A závěrečnej pohled na nekompletní políčko, zleva: GWS, Cheese (a jeho rakety :-D ), 2x DB a v popředí na pravý straně SAGE

Jinak na záhoně ještě smrdí jeden DB, kterej je oproti těmhle křovištnim DB´s zhruba dvakrát, možná třikrát objemější a větší, ovšem nakvet asi o 14 dní pozdějc. Stejně tak je na to i GWS, bohužel i s květem. Až to bude stát za foto, dovalim.
Wormboy
Jinak díky všem za K+ :)
Wormboy
Takže v neděli sem byl kosit. Padly obě Sage a oba dva Danny Boy. Nechal jsem na poli ještě Cheese a dva GWS.
Sage jsem zřejmě sklidil brzo, matkář mi řikal 60 dní květu, já byl na květu tak cca 50 dní, možná ani ne. Ale počasí stálo posledních pár dní pěkně za vyližprdel, tak sem to radši seknul. Zdálo se mi, že v týhle kose a vlhku stejně už moc na objemu neudělá, uvidíme, jakej bude účinek.
Danny Boy byl na květu cca 45 dní z optimálních padesáti. Vypadal už pěkně a za poslední tejden těch přízemních mrazů pěkně zfialověl.

Protože sem pospíchal, fotky se mi moc nepovedly. Na pole se dostanu zas o víkendu, podle situace půjde (nebo nepůjde) dolu Cheese, ten už by měl bejt tak akorát. GWS ještě minimálně 2-3 tejdny, spíš 3. Za poslední tejden ale pěkně popojely 2 žraloci z pole. Už jsem dokonce i koštoval záštipek. Účinek dobrej, ale sušit trávu narychlo v troubě je fakt píčovina... :D

1) Danny Boy


2) ještě jednou DB


3) Sage 1. ktyka


4) Sage 2. kytka

5) palička Sage
Wormboy
A ještě jen tak pro zajímavost fotka usušený paličky TNRxICE. Ještě sem to ani nehulil, ale vypadá to celkem dobře :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma