Banány |
zdravim všechny lidičky, ráno jsem se z nenadání pustil do výroby trochu čarasu tak jsem si řekl, že to zdokumentuju.
Krok #1:
Suchý materiál, (ale né tak, aby se rozpadal na prach) vložíme na pár hodin do mrazáku. Nepřeschlou sušinou docílíte toho, že čaras bude čistčí a víc plastický díky většímu poměru pryskyřice ku bordelu.
Krok #2:
Sušinu nasypu na 200 µm síto, v kterém mám kovovou nádobu. Překryju potravinářskou folií, přehodím přes něj úťěrku, dole stáhnu, vezmu si paličky a veselu bubnuju. Čim déle budete bubnovat, tím více vymlátíte. Pozor, jestliže máte suchou hmotu, že se dá rozdrolit na prach, nemlaťte ani silně ani dlouho, pak budete mít čaras plný bordelu a nebude vám ani držet při sobě.
Krok #3:
Pryskyřice uvnitř nádoby buďto pomocí klepání na sťěnu nebo, jako v mém případě, pomocí např. řidičáku sklepem a pokud bude výsledný matroš plastický, bez problému uděláme kuličku.
Doporučuji celou tuto procedůru dělat v chladné místnosti, v teple se vám pryskyřice nalepí na stěny a jde špatně dolu.
Z 3 Gramů ostřihaných lístku z palic z indooru je možno dosáhnout 0,5 gramu skvělého plastického zhulovadla, tudíž poměr 1:6.
Konzistence ZDe |
|
|
Banány |
přikryto fólií a následně i utěrkou. |
|
|
Banány |
váha produktu a váha sušiny |
|
|
UncleBatman |
velmi zajímavé .. otestuju :) |
|
|
alpa |
jojo tohle je moje nouzovka;] je to rychle a efektivni....delamto spise s trim listy a pytle mam na 45L takze plochy je dost;] hasisi zdar;] |
|
|
|