Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
SIDova OUTroda 2011 - Klikni zde pro originální téma
sajdis
Pár foteček vrchních budů :)
sajdis
A tady ještě pokusy o makra :D
Dvě poslední fotky jsou 1x a 2x zvětšený.
sajdis
- ZENSATION -
Moje hodnocení + smokereport

- řízek přes kámoše z práce
- matka asi z fem. semena od Ministry of cannabis (reg. semena koukám asi nedělaj) - odkaz: http://www.ministryofcannabis.com/c...minizovane.html

ZAHRADA, HNOJKY atd

- slunná zahrada číslo 2.......přímý svit od 6:30 do 18:30 v nejslunnějších dnech
- plastovej květináč 25 litrů + konstrukce na vyvazování větví - bambus
- hlína Plagron royalty mix ve vrchních 2/3, podtím light mix s pískem, na dně drenáž z kačírku a keramzitu
- prvních 6 týdnů bez hnojení, pouze postřik Phyt-aminem jednou za 5 dní, poměr dle etikety
- v růstu hnojeno Rybí emulzí a pak Terra growem od Plagronu......dle psaných poměrů v každé druhé zálivce, stále Phyt-amin + v každé první zálivce 30% peroxid vodíku v poměru 6ml/10l.......(0,6ml/1l)
- na začátku květu.......první 2 týdny......hnojeno Alga bloomem dle doporučeného poměru + Phyt-amin a peroxid
- pak každých 5 až 6 dní Alga bloom + P-K 13-14 dle psaných poměrů, již bez Phyt-aminu a peroxidu
- kolem 14. 10. nasazen Final solution od Advanced hydro......propláchnuto jen 2x, dávkování dle psaných poměrů……..kvůli předčasné sklizni jsem ji nestihl pořádně propláchnout
- po celou dobu zaléváno odstátou vodou ze sudu, načepovanou ze studny........úprava Ph na hodnoty kolem 6,0 pomocí 40% kys. dusičné v růstu a 61% kys. fosforečné v květu

DATA + POPIS ROSTLINY

- řízek zasazen 23.5.
- začátek květu cca 25.8.
- sklizeň 24.10. – předčasná kvůli plísni

- délka květu = 60 dní (potřebovala ještě min. týden)
- výška kytky = 129cm (od hlíny po nejvyšší vrcholek) – nejvyšší kytka
- výnos:
................spodečky – vážených 38g
................vršky - vážených 60g.........moc mi toho fakt nezbylo!
................výnos celkem = 98g

Tato slečna byla 14 dní od zasazení zaseklá a kořenila! Takže necelé 3 týdny na ní nebyl vidět skoro žádný růst.
Pak se ale asi rozhodla, že to všechno dožene…….brutálně se rozjela!!! Nakonec z ní byla nejvyšší kytka ze všech!
Listy byly středně široký s krásně světlou zelenou barvou.
Rostla opravdu rychle a byla krásně vitální…….za celou dobu jsem jí neviděl povadlou :D
Vyvázal jsem jí ve třech patrech a pak už nechal být…….vyvázaný větve se parádně sekundárně rozvětvily, takže v době kdy začala nakvétat, byl z ní úžasnej stromeček!!!
Bohužel se moc líbila i píďalkám……..sežraly nebo nakousaly jí tak čtvrtinu všech listů!
Ke konci září = cca v půlce květu vypadala už fakt mocně! (největší kytka…..říkal jsem si, že ve výnosu třeba překoná i S#1)
Za měsíc mě ale čekalo hodně nepříjemný překvápko……….během pár dní tahle kráska prakticky celá zplesnivěla!! :(
Takže následovala předčasná sklizeň.
To co zbylo vypadalo ale moc hezky!
Paličky byly středně tvrdý, krásně omuněný a vlivem počasí lehce nafialověly!
Voněly jako ovocná žvýkačka s lehkými podtóny jehličí…….luxusní odér!!
Do dokonalosti by potřebovala ještě tak 10 dní života + pár proplachů.

SMOKEREPORT

Suchý paličky se krásně třpytí, jsou středně tvrdý a fakt zvláštně voněj!
Zůstala jim vůně žvýkačky, ale přidaly se tóny nějakého dřeva nebo tak něco.
Nastříhaný paličky tu vůni ještě zvýrazní a k tomu se přidá lehká vůně jehličí.
Chutná podobně jako voní což je paráda!!

Při vtahování kouře se na jazyku utvoří velice pronikavý sladký povlak, který z jazyka jen tak nedostanete :) U výdechu se ta sladká chuť ještě rozvine a vy máte pocit, že v puse máte opravdu nějakou ovocnou žvýkačku.........mazec chuť!!!!
Po vydechnutí ta sladká chuť pomalu ustupuje a do popředí se lehce dostává chuť jehličí.
Nakonec se v puse rozvine mírně těžká zemitá chuť podhoubí!
Je to opravdu mocná mňamka!!! Mladý chutná nejvíc ze všech modelů :love:

Smotek z tohohle modelu je jako vypínač! :winner:
Tělo se krásně uvolní a hlava vypne od všech starostí!!
Mozek nepřemýšlí nad blbostma a věnuje se pouze jedné věci……….klídečku a relaxu!
Není to ale žádnej velkej zabiják…...do gauče usadí jen na chvíli :)
Moc produktivní kouření to ale taky není, spíš taková odpočinková ganja……nejlepší k televizi zaseknout se na nějakém dobrém filmku a nebo když potřebujete vypnout po úmorným dnu!

KONEČNÁ ZNÁMKA

Tato modelka je společně s Kandahárem z úplně jiné sorty než ostatní, proto jsem byl taky hodně zvědavej co z ní bude!
Ze začátku se jí do růstu moc nechtělo, ale pak si to rozmyslela a byl z ní parádní stromek.
Chtěl jsem si z ní vypěstovat „indikového zabijáka“ což nakonec nedopadlo kvůli předčasný sklizni………plíseň se na týhle slečně fakt vyřádila.
Suchýho materiálu mi zbyla tak třetina……..paličky jsou středně tvrdý, krásně se třpytěj, nádherně zvláštně voněj a parádně zhulujou!!
Kvůli tomu plesnivění dávám: 5/10 jinak je to velice good weed!

Tady je pár fotek:

Foto 1, 2 - materiál rozložený na novinách - vlevo hromada paliček, vpravo top palice
Foto 3 - palice versus zapalovač
Foto 4 - výsledná gramáž
Foto 5 - naplněné sklenice - ve sklenicích označených * vedle popisu odrůdy jsou top palice
sajdis
Tady pár detailů vrchních budů.
sajdis
A tady jsou nějaký pokusy o makra.........moc se nepovedly!!
Poslední dvě fota jsou zase zvětšeniny.
sajdis
- KANDAHAR -
Moje hodnocení + smokereport

- řízek přes kámoše z práce
- matka asi z fem. semena od Ministry of cannabis (reg. semena koukám asi nedělaj) – odkaz: http://www.ministryofcannabis.com/c...minizovane.html

ZAHRADA, HNOJKY atd

- slunná zahrada číslo 2.......přímý svit od 6:30 do 18:30 v nejslunnějších dnech
- plastovej květináč 20 litrů + konstrukce na vyvazování větví - bambus
- hlína Plagron royalty mix ve vrchních 2/3, podtím light mix s pískem, na dně drenáž z kačírku a keramzitu
- prvních 6 týdnů bez hnojení, pouze postřik Phyt-aminem jednou za 5 dní, poměr dle etikety
- v růstu hnojeno Rybí emulzí a pak Terra growem od Plagronu......dle psaných poměrů v každé druhé zálivce, stále Phyt-amin + v každé první zálivce 30% peroxid vodíku v poměru 6ml/10l.......(0,6ml/1l)
- na začátku květu.......první 2 týdny......hnojeno Alga bloomem dle doporučeného poměru + Phyt-amin a peroxid
- pak každých 5 až 6 dní Alga bloom + P-K 13-14 dle psaných poměrů, již bez Phyt-aminu a peroxidu
- necelý měsíc před sklizní nasazen Final solution od Advanced hydro......propláchnuto 3x, dávkování dle psaných poměrů
- nakonec 3x propláchnuto jen čistou vodu
- po celou dobu zaléváno odstátou vodou ze sudu, načepovanou ze studny........úprava Ph na hodnoty kolem 6,0 pomocí 40% kys. dusičné v růstu a 61% kys. fosforečné v květu

DATA + POPIS ROSTLINY

- řízek zasazen 23.5.
- začátek květu cca 25.8.
- sklizeň 15.11.

- délka květu = 82 dní
- výška kytky = 115cm (od hlíny po nejvyšší vrcholek)
- výnos:
................spodečky – vážených 29g, cca 2g jsem zhulil před vážením
................vršky - vážených 129g
................výnos celkem = 158g

Tahle holka se od mala hodně lišila od všech ostatních! Už jako řízek, 14 dní po zasazení, byla tak hustě listnatá, že nebylo vidět na stonek.
Znatelné ale bylo, že se nebude moc větvit…….sekundárně se nevětvila prakticky vůbec!!
Přesto jsem ji jednou vyvázal – spodní větve rovnou ke květináči a pak nechal normálně růst.
Po vyvázání začala růst ještě odlišněji než ostatní……nerostla do šířky = do keříku, ale jakoby do sloupu! (válce)
Celkem dobře se pak rozjela, a přestože byla v nejmenším květináči, nebyla to nejmenší kytka.
Listy měla hodně široký s tmavší zelenou barvou…...v průběhu růstu ještě více tmavly!
Nakvétat začala před koncem srpna. Píďalky jí zlehka napadly asi o 14 dní dřív.
Že bude tenhle model trpět na plísně jsem si říkal už od začátku…….byla fakt hodně listnatá!
Takže po prvotním zjištění plísně v paličkách jsem ji přesunul na terasu…….tady se plesnivění zpomalilo, řekl bych že i úplně zastavilo :) Znovu se rozjelo až začátkem listopadu…..počásko tomu vyloženě nahrávalo! Plesnivěly nejvíc cca uprostřed vrchních salámů a to zevnitř okolo stonku.
Zralý palice byly krásně pocukrovaný a monstrózně tvrdý!!! Tak tvrdý šišky jsem ještě nevypěstoval……fakt šutry!!
Voněly hodně ovocně…..luxusní odér, úplně jiný než u ostatních! Cítil jsem z nich jakoby hroznový víno, angrešt a lehce tóny citrusů a jehličí.

SMOKEREPORT

Sušina je opravdu kompaktní a velice tvrdá!!!
Voní stejně parádně jako před sklizní, ale o dost intenzivněji :)
Navíc se k vůni přidalo takové zvláštní lehké aroma něčeho, co vůbec nedokážu popsat.
Po nastříhání se k vůni přidá ještě středně silné aroma jehličí…….voní to fakt úžasně!

Při vtahování kouře je lehce cítit zvláštní chuť něčeho co opravdu nevím co je :D
Když je kouř v plicích začínají se postupně projevovat ty parádní ovocné chutě!
U výdechu se tyto chutě trochu umocní a přidají se tóny jehličí. Čekal jsem tu ovocnou chuť ale o dost výraznější…….třeba ji trochu pokazilo to počasí před kosou – mráz jim dobře určitě nedělá!
Po vydechnutí zůstane na jazyku jen středně těžká zemitá chuť.

Stav po smotku je jedním slovem pohodový!
Brutálně uklidňující a relaxační. Máte pocit jakoby jste se vznášeli na obláčku.
( použil jsem definici od mladý…..je celkem trefná a mě nic nenapadlo :D )
Je to naprostej klídek a mám pocit, že mě nemůže nic rozhodit.
Tělo je středně ztuhlý a rozhejbat ho se moc nechce……..je to trochu „gaučovka“.
Vyvíjet nějakou aktivitu by se dalo zvládnout, ale ten nádhernej pocit pohody a klidu většinou vyhraje a neuděláte nic :)
Kouř je do plic krásně jemný a vůbec neškrábe ani netlačí……..luxusní pokouřeníčko!

KONEČNÁ ZNÁMKA

Společně se Zensationem byly tyhle dva modely dost odlišný od ostatních…..…hlavně vůní a stavbou rostliny.
Proto jsem na ně taky byl o to víc zvědavý!
A tahle slečna vybočovala z řady úplně nejvíc……….stylem růstu a vůní, která byla hodně ovocná a vůbec ne „skunková“.
Sušina je extrémně tvrdá, krásně voňavá, třpytivá a luxusně vypaluje!! :D
Výnos nebyl ale nijak ohromující, jde spíš o kvalitu než kvantitu.
Dávám: 8,5/10

Tady je pár fotek:

Foto 1, 2 - materiál rozložený na novinách - vlevo hromada paliček, vpravo nejhezčí vrchy
Foto 3 - topy versus zapalovač
Foto 4 - gramáž
Foto 5 - naplněné sklenice - ve sklenicích označených * vedle popisu odrůdy jsou top palice
sajdis
Fotky top budů.
sajdis
Pokusy o makra.......poslední dvě fotky jsou zase zvětšeniny :)
sajdis
Tak Kandaharem uzavírám letošní kapitolu smokereportů :)

Bystřejším určitě neuniklo, že jsem nenapsal hodnocení a smokereport k Double gumu.
Důvod je jednoduchý..........výnos jsem nevážil a k otestování jsem se ještě nedokopal. A popravdě ani nevim jestli se k tomu dokopu :D
To její "aroma" mě totiž vůbec neláká, spíš naopak!
Ale třeba se na ní řada dostane až nebude co jinýho hulit........teda pokud dřív neskončí celá v mastičkách.
Mastiček máme velkou spotřebu..........až od doby co jsme je začali s mladou "mastit" jsme zjistili kolik máme příbuzných :D

Takže k Double gumu napíšu jen tohle:

NA OUTGROW DO NAŠICH KLIMATICKÝCH PODMÍNEK JE NEVHODNÝ.........TAKŽE NA OUT NEBRAT!!!

Pár foteček jsem ale blejsknul, tak tady jsou:

Foto 1 - DG uskladněný v krabici od kolečkových bruslí
Foto 2-4 - paličky Double gumu
Foto 5 - sklenice s naskladněnýma spodníma paličkama ostatních modelů........na ty dojde řada až zhulim vršky :D

No a to je zatim vše.
Ještě se chystám zmastit pár řádek ke konečnému zhodnocení letošní sezóny + si od vás nechám poradit s výběrem sativního modelu na příští rok a to už bude úplnej závěr!
sajdis
- ZÁVĚR -
Konečné zhodnocení sezóny + plány na příští rok

KONEČNÉ ZHODNOCENÍ LETOŠNÍHO GROWU

- co napsat nakonec………snad jen to, že jsem se svým letošním snažením spokojen!!
- 100% spokojenost to sice není……..nemám totiž žádnej vyloženě sativní model - všechno jsou to spíš indiky = bral jsem co bylo momentálně k mání :)
- jinak ale naprostá paráda a to i přesto, že z Double gumu žádná sušina k hulení nebude, ale alespoň je celkem dobrý materiál do mastiček a na vaření!

- celkově jsem z 6ti kytek dostal přes kilečko a čtvrt suchýho materiálu, což je krása!!!
- přesně toho bylo 1 298g uskladněných ve 29ti sklenicích……..(ve skutečnosti toho bylo o pár desítek gramů víc, a kdybych počítal i DG, bylo by sušiny víc jak kilo a půl)
- všech 6 modelů kvalitně nahuluje, ale hlavně luxusně chutnaj!!!..............ganju co mi nechutná nehulim, i kdyby nahulovala sebevíc!!................jasně, že když je krize, tak si zahulim i listí z bongu, ale pokud je z čeho vybírat, tak jsem fakt vybíravej = asi jsem už trošku rozmlsanej :D

- počásko letos nic moc……léto skoro žádný nebylo, ale myslím si, že babí léto v září a začátkem října nám to všem vynahradilo! :)
- se škůdci jsem moc problémů neměl, snad jen s píďalkami, který se vracej klidně ve 2 i 3 cyklech, ale těch se zbavuju snadno pomocí Biobitu XL
- horší už to bylo s plísní, ta mi celkem škodila!!!........i po přesunu kytek na zastřešenou terasu nakonec několik desítek g šežrala – nepoužíval jsem žádný postřik

- absolutní vítězkou ze všech slečen je pro mě Skunk#1 – sice trochu plesnivěla, ale i přesto největší výnos, pevná a tvrdá struktura palic hustě pokrytých trichomy, krásně rostla a větvila se, parádně nahuluje a fakt moc mi chutná………..prostě „skunk“ a k tomu ještě číslo 1 :D

- kdybych měl své letošní snažení vyjádřit čísly, dal bych si tak 7,5/10……...když sečtu známky, kterými jsem ohodnotil všechny modely a podělim to 60 ( maximální známka 6 x 10 bodů ) dostanu se na známku 8/10

PLÁNY NA PŘÍŠTÍ SEZÓNU

- poté co jsem zkosil poslední kytku, začal jsem hned koumat další sezónu……….nebaví mě když mi nic neroste a není se o co starat :(

- chystám se hodit 5 slečen do květináčů a 2 zasadim rovnou do země…….rozhodl jsem se, že to po pár letech zase zkusim!
- koupím si dva nový 40ti litrový květináče = všechny kytky budou mít stejnou litráž květináče
- zeminu a hnojky pojedu stejné jako letos, ale chtěl bych k tomu pořídit ještě Plagron Repro forte + enzymy a root stimulator…….snad budou keše!?
- dál bych si chtěl koupit na pozorování zbarvení trichomů kapesní mikroskop

- vylepším si taky konstrukce z bambusů na vyvazování větví..…….udělám z toho takovou skládačku, aby se to dalo lehce složit a rozložit, a hlavně to vykoumu tak, aby se mi to během sezóny nepovolovalo a já už na to za celou dobu nemusel sáhnout!!
- chystám se udělat si konstrukce na vývaz i ke kytkám, který dám do země…….vyvazování mě fakt baví a hodlám si hrát i příští rok! :D

- 3 modely (řezivo) si vezmu stejné jako letos a to: Skunk#1, který si vezmu 2x (jednu dám do květináče a jednu do země) dále Critical a Cross X po jednom kuse do květináčů
- další 3 slečny chci nějaké sativy z fem. semen a nejlépe hned dva různé modely…….2 kytky půjdou do květináčů a jedna do země
- a to je asi vše co mám v plánu na příští OUT

VÝBĚR SATIVNÍHO MODELU NA SEZÓNU 2012

- chtěl bych vás požádat o radu, vaše postřehy a zkušenosti…….a sice ve výběru vhodného SATIVNÍHO modelu do našich klimatických podmínek

- kritéria jsou jasná:

- co nejkratší doba květu (aby stihla dozrát)
- co největší podíl sativy
- co nejvýnosnější…….není tak důležitý :)
- odolnější vůči plísním
- 3 max. 5 feminizovaných semen v balíčku
- obchody pouze z ČR…….myslím tím české growshopy, 5semen.cz atd.
( a to proto, že nemám žádné zkušenosti s objednáváním ze zahraničí)

- já se jako první juknul na stránky pardubického growshopu ( v Pce pracuju, takže stavit se tam není problém a nemusel bych platit poštovný) a vybral následující:

http://www.growshoppardubice.cz/nov...oor-outdoor.htm
http://www.growshoppardubice.cz/nov...oor-sklenik.htm

- z těchto modelů se mi nejvíc líbí Acapulco gold a Mekong high……máte s nimi někdo zkušenosti??? a který z výše uvedených modelů se nejvíce zamlouvá vám???

- prosím pište vaše postřehy a zkušenosti k těmto modelům, ale posílejte i odkazy na jiné, se kterými máte zkušenosti - ale ne Durban poison - ten nechci!!.......nic proti, ale chtěl bych něco méně „profláknutého“ :D
- takže se vůbec nebojte vlastních komentářů a hodnocení a házejte sem odkazy!!

DÍKY za vaše názory, zkušenosti a připomínky…….věřím, že pro mě budou v rozhodování co pořídit za model velice přínosné!!!

Přikládám i některé dosud nezveřejněné fotky……..říkal jsem si, že by to bylo takový prázdný jen s textem :)

Foto 1 – foceno 21.6. – zahrada#1
Foto 2 – to samé datum – zahrada#2
Foto 3 – foceno 3.10. – terasa
Foto 4 – foceno 24.10. – terasa
Foto 5 – no a můj miláček a favorit Skunk#1………fotka z 16.9.
sajdis
Taky bych vám všem chtěl poděkovat za to, že mi posíláte karmy a můj pěst se vám líbí!!
Je to pokaždý povzbuzující, když mi přiletí nové K+ ………beru to jako ocenění toho, jakým stylem pěstuji a vedu tento thread :D
Některé komentáře ke karmám mě opravdu hodně moc potěšili!!!
Jen díky vám mám už 7 zelených čtverečků…….a to jsem začal pořádně přispívat až s tímto „dredem“ :)
Všem moc díky!!!
sajdis
Každých pár dní se koukám na thread jestli někdo nenapsal..........a ono pořád nic :(

Je to škoda, čekal jsem, že aspoň někdo něco napíše a nebo pošle odkaz na seeds.
Asi se nikomu psát nechce, nebo tady nikdo nemá zkušenosti s uvedenýma odrůdama a nebo nikdo nechce prozradit svoje tipy na seeds :D

Já se rozhodl, že prostě zkusím ten Mekong high a ukecám nějakého kámoše, aby si koupil semena Acapulco gold a pár jich počenžujem :)

Takže asi tak!
Kdyby se někdo odhodlal tak pište a nebo posílejte odkazy!

Všem hodně zdaru v letošní sezóně!!!!!!
Poprask
Nazdar ja som ti to tu nechcel písať keď to máš celé také pekné :)
ja chcem ísť ďalši rok la blanca a matrao blue od kannabia plus chcem skusiť klasiku od dutch a to friesen dew shaman a pasion, sú to vychýrené klasiky ale ja som ich akosi este nikdy nesadil tak to chcem vyskúšať, plus LowKiller čo som tento rok šiel, narastlo mi to vysoke košaté a dorzelo to skoro :) tak keď sa rozhodoneš pre niečo daj vedieť mozno sa necham este inspirovat :)
Mr.Eko
V prvom rade ti posielam K+ a to bez váhania :) Myslím si, že si tu spravil jeden z najprehľadnejších threadov. Ďalej ma veľmi uchvátilo ako pekne dokážeš opísať chuť a vôňu materiálu. Celý tento trýd bol jednoducho luxusný a vážne som ho preštudoval od A po Z. No a čo sa týka modelov na ďaľší rok. Skúsenosť mám s Acapulco Gold od Barney's Farm. Je to vcelku náročná kvetinka, ale keď vidím akú radosť ti robí growing, myslím že tým lepšie :D Btw acapulco gold je nenormálna sila, fakt som vživote nič lepšie nefajčil a myslím že už ani nebudem :) Ešte raz K+ a ďakujem za spríjemnenie večera :)
Chmelomok
Čau. Tak ja ti v prvom rade gratulujem k fajnovej úrode :leaf: a čo sa týka odrody, tak by som ti doporučil IPOT od Ministry of Cannabis. Kamarát ho pestoval indoor (dostal ho ako bonus :) ) a bola to nádherne voniaca sativa s krásne tvrdými a lepkavými šiškami. A stav...no to bol srandy kopec...hlava dostala priamy zásah :D , veselosť, veľa smiechu a ako to prišlo, tak to aj odišlo....poviem ti pravdu, že keby ho predávali regular,tak doňho určite idem a rozmnožím si ho, ale predávajú sa len feminizované...napr. tu... http://www.5semen.cz/shop/detail/20...indoor-outdoor-

Neviem kedy na out dokvitne, ale to sa dá poriešiť Tibethovou metódou rýchlenia nástupu na kvet .... http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=3

Toť vše :)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma