Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
250W - Erdbeer, Sage, CM, WW, Chronik, Blue Cheese, Cheese - Klikni zde pro originální téma
loeX
Celé to začalo před cca 14 dny, poslední slečny z venkovního předpěstu opustily matkárnu a já si jich pár nechal na indoor pokus.


- skříň je 80x50x180
- světlo na růst 200W CFL, květ 250 sodík
-odtah UFO 160m3/hod, přítah pasivní, větráček na ofuk



OSAZENSTVO
-2x Erdbeer - řízky z matek na venek

-2x White widow - feminizovaná semínka (sensi seeds)

-3x Blue chees - taktéž z fem. semen

-2x Cheese - řezy od známého

-3x Mix - po kusu Sage, Critical Mass a Chronik

Paleta je to celkem široká, ale zatím se mi to lámáním a uvazováním daří udržet v relativně stejné výšce.

Slečny jsou v 10l kyblech, substrát je tvořen kompostem.

Přepínat hodlám tak cca za týden, ale když se vyjádříte budu rád:), na prvních pár dnů nechám CFL a pak sodík.

Teplotu a vhlhkost pro všímavé uvádět nemusím. Zvlhčovačka odešla, tak zatím rosím manuálně.

Jelikož kompost je co se týče výživy pecka zatím vůbec nehnojím a uvažuji, že hnojit nebudu vůbec. Přemýšlím, že pár dnů před přepnutím odrížnu spodek kýblu a celý ho vložím do druhého, který naplním do půlky, aby holky na květ měly čerstvou zásobárnu živin. Na konec možná dám final solution - venku se mi osvědčil.
loeX
1. KÝBL

- 2x white widow a critical mass - zatím slabší část, vdovka má docela pomalý růst a critical mass byl řízek v horší formě, ale i přesto mi kýblýk dělá radost:) obzvláště vdovky maj po otření ruky velmi nebezpečný zápach:D
loeX
2. KÝBL

- 2x blue cheese a sage - poslední jmenovaná má taktéž jako vdovy pomalejší růst ale nic hrozného, o to líp se daří semínkům blue cheese, obě jsou jednou zaštípnuty a doufám, že dostojí svému jménu a budou mít alespoň nádech do modra
loeX
3. KÝBL

-2x cheese a blue cheese - asi nejrozrostlejší kýbl, cheese roste jak z vody a podbné vlastnosti má i kříženec s blueberry...blue cheese je jak již bylo řečeno z fem semínek, tuto rostlinku jsem jako jedinou nezaštípnul a těším se na krásnou centrální šišku:)
loeX
4. KÝBL

-2x Erdbeer a Chronik - Jahůdek mám venku velké množství a toto jsou řízky ze dvou z celkem asi 20 samičích rostlin, takže se možná můžeme těšit na dvě phena, řízky jsem po zakoření dal do půl litru hlíny, zakryl sáčkem a nechal pár dnů, pak jsem pokusně sáčky odkryl, jestli holky zvládnou nižší vlhkost a zapomněl na ně:D holky to přežily, bohužel v dost zuboženém stavu, takže dohánějí moji chybu. Chronik je chlouba toho kýblu:) známá ozkoušená genetika, tvoří krásný keřík do indiky..
loeX
Uplynulo 9 dní a dnes je 23 den růstu. Kytky se furt drží ve zhruba stejné výšce, košatí a roztahují se do prostoru - samy by to samozřejmě nedělaly:D takže se jim dostává z mé strany poměrně silné represe v podobě ohýbání, 2 vdovky včera ještě zaštípnuty.
loeX
Taky jsem si dnes dovezl další kýbly a plánuji odříznout spodky u kýblů s kytkama a posadit je ještě do tak 3/4 zeminou naplněných kýblů, které jsem dneska dovezl, nechám tak 3-4 dny prorůst kořínky a přepnu.
Slibuji si od toho, že budou mít kytky i v průběhu květu zásobu kompletních živin a projeví se to na výborné chuťové kvalitě kuřiva.
Vycházím z analogie např. chuťě jahod. Dovežené jahody většinou stojí za nic - jsou pěstovány na vyčerpané půdě a hnojeny. Domácí jahody zasazené do prohnojené hlíny mají delikátní chuť - rostou bez potřeby hnojiv. Pokud uvážíme, že se chuťový vjem jahody skládá asi z 350 různých chemických látek, je jasné, že na vytvoření komplexní chuťi je prostě potřeba kompletní výživa, které se dá jednoduše dosáhnout použitím přírodních hnojiv.
Podle mě je to u konopí podobné - chuťově je velký rozdíl mezi běžně hnojenou lampou a nehnojeným venkem. Ku prospěchu čeho nemusím zdůrazňovat:)
Toť důvody, vedoucí mě k atypickému výběru pěstebního substrátu a metod:)

Btw co si myslíte o přepnutí, je už čas nebo byste jim ještě nechali víc dnů? Dlouho jsem indoor nejel, takže si nechám rád poradit:)
loeX
Tak jelikož právě pokuřuji první spodní jakštakš doschlé paličky a mám chuť to tu dodělat jdu na to:)

Začnem pomalinku...jak z předchozího příspěvku vyplývá - přesadil jsem je ještě do jedněch kýblů, ikdyž jen z půlky naplněných aby tam původní lépe zapadl...stalo se cca 22/16.

1.fotka 26/16




Přepnuto po 30 dnech na růstu




2.fotka 7/12 - předělal sem nlite za sodík:)
loeX
Moc jsem nefotil, takže z průběhu květu toho bude méně. Více o odrůdách se rozepíši až to doschne ve formě smokereportů, vyjma odrůdy bluechees. Ta mě dosti zaujala, takže jsem si jí parkrát vyfotil zblízka, ale dozrála jako poslední, tudíž jako poslední bude konečné stanovisko nad touto odrůdou:)

1.fotka 11/23








2.fotka 23/12
loeX
Hnojení dostaly pouze jednou a to na začátku květu OBM, přenášíme se téměř k závěru. Vše je z 56/12



1.fotka - celek





2.fotka - roh s vdovami:)
loeX
Bluecheese předvedl dvě fena.. - celková doba květu tohodle modelu byla 65 dní, ale myslím, že to je adept na vítěze smokereportu:) ta vůně těch lesních plodů, okořeněná skunkem:D




fotky jsou z 56/12

1.foto indica feno





2.foto sativa feno
loeX
60/12 - sklizeň, alespoň pro 9 slečen z 12ti. Vyfotil jsem si jen vdovku, protože mě zaujmula, krásné tvrdé šišky:) i psa to šmikání málem uspalo, začínám to mít nerad a čím víc se blíží konec outu tím víc mě to děsí páč se vyved:D
loeX
Už to vísí - došmikáno. Jak jsem již naznačil 3 rostliny blue cheese putovaly ještě na 5 dnů ven(pěkně svítilo). Sklizeno včera.


1.fotka - první várka sklizně






2.fotka - vyhoštěnci:D
Moje
pic,jako krajan to sem musím napsat,dvě věci které si udělal špatně:nehnojit kytky v bedně je chyba stejně jako sázet víc kytek do jednoho kbelíku,oboje se ti znatelně podepsalo na výnosu.Nehledě na to že ta genetika od známeho je už dosti unavená.Nevím jak se ti to vydařilo chuťově,třeba se to i ke mě dostane ,však město je malé :)

imho jak se ti osvědčilo použít kompost pro indoor pěstování? neměl si nějaké nezvané hosty ?
loeX
Nehnojení...už sem si vyzkoušel, že uplně bez toho to nepude. I když se jednalo o kompost tak ke konci bylo patrný, že už je hlína vyjetá. Tam je potřeba říct, že to asi bude tak o citu. Dát jim dost, ale né moc...pak víme jak to dopadá...zvláště chuťove.

3 kytky kýbl - s tím nesouhlasím podle mě se to nijak negativně nechová..

Genetika od známého...jj to je fakt critical mass dokonce zhermil!!!! sice jen jedna koule ale je to blbé..

Kompost celkově - podle mě výborná věc...právěže mi navíc skoro samovolně zmizely svilušky:D, takže problémy nebyly. Holky mi přišli daleko zdravější než v koupeným.

Poslední věc - chuť - zatím to ještě pořádně dosychá, ale už teď to chutná velmi dobře - jemné neškrábe - přisuzuji nehnojení a kompostu..

K tobě se to asi nedostane, neb je to hlavně pro osobní spotřebu:) pokud bys měl zájem není problém dát ochutnávku. Sice sem se osamostatnil a nežiji v našem městě, ale 10 km od něho, takže není problém:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma