Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
MŮJ první FOLIOVNÍ 2011 - Klikni zde pro originální téma
skaX
Zdarec, můj první foliovník
odrůdy :
4x Master Kush
5x Northern Lights
4x Wonder Woman
všechno Feminizovaný
hnojivo : Alga Growth od PLAGRONU
Substrát : Plagron Royality mix

Mám malej foliovník , byl bych rád o radu co bych měl udělat jinak nebo mam sřihat hodně? fotky sem snad nějak nandám :)
skaX
.
skaX
,
Pongo
Čau,

máš to tam docela narvaný, a už jsou docela velký. Jsi mohl vysadit klidně až teď a nehrotit tolik kytek. Z Vlastní zkušenosti vím, že to ve skleníku/ foliáku přerůstá jako prase :) ... radím Ti ohnout, počkat, zastřihnout, ohnout ...... zkus to nějak naohybat do stran jinak se z toho posereš :) na takovým prostoru co máš ty všechny kytky mám jednu :)
Good luck :)
skaX
Mě by zajímalo jestli to třeba udělá celkovej velkej keř. jestli to neovlivní třeba úrodu? Zejtra to teda na ohýbam po celém prostoru. a dodam fotky.
Časlove
No jestli nemáš ten foliovník nejmín tři metry vysokej, tak štípni ty kytky v půlce, tak půlku přesad jinam, klidně i víc než půlku... Vypadá to drasticky, ale ve výsledku to bude lepší než tohle!
Nebo ten foliovník uplně sundej jestli máš tu možnost a kytky rozsad dál od sebe! Foliovník je stejnak dobrej jen pro růst když chceš mít místo kytek stromy...:D
Takhle ti to přeroste, slabší kusy stejnak zůstanou někde hluboko v keři, kytky budou naplácnutý na folii a ve výsledku ti to shnije...
pestitelpompo
Být tebou tak ty kytky co máš v květináčích tak vyndám a dám jinde.Jinak se ti to tam nevleze,zatím je tam můžeš mít ale pak bych je vyndal až budou větší.I tak budeš muset stříhat a ohýbat,jinak to vypadá pěkně a nezapomen pokutit i větrání v tom foliaku at v květu nemáš plísen,zdar
skaX
já to dneska na ohýbam co to jde .
a dodám fotky.
Ale chci se ještě zeptat jestli by ty kytky měli tak 1m jestli bych na to mohl dát třeba pletivo aby to tim prorustalo jak se to občas dělá. dam jsem fotku co jsem jentak našel pro znázornění . jestli to třeba trochu srazí růst nahoru a vyjedou jen palice ( prostě to hlavní) :D děkuju za radu nebo názor.
brujeria
Pletivo ti vubec nepomuze,ty kytky budou mít metr za 2-3tejdny prorostou pletivem a vesele si porostou dál! Řešil bych to tak jak ti radí Časlove!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma