Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Sluncem slazené, nocí kořeněné- OUT 2011 - Klikni zde pro originální téma
Párek! Brkosaj
Zdravim všechni pěstitelky a též pěstitele!
Sezona začala a jako každý zde vám chci představit své počínání.
Takže, kytičky jsou na velmi prosluněném a boužel suchém svahu, takže budu muset hojně kropit. Substrát sem zvolil Plagron ligh mix a do toho koňský hovna. Hnojit budu výluhem z kopřiv občas plagron alga-grow na květ pak alga-bloom.
A teď ODRUDY: 3x AK-47 (z řízku)
6x Passion1 X (g13xmtf)- Od Pan Ker
7x Chonik X Hashspice?- ze semen z loňska
Tak doufám, že Jah bude mému poli nakloňen a že se sklidim já a ne nikdo jiný.
Kokoti hlavy?
Čau máš to moc pěkně vyřešené a ješte jižní svah pokud ti to nekdo nepočoruje tak to bude kruté. Jinak k tém G13mtf mám je taky a strašně se táhnou do výšky a moc se nevětví tak ti doporučuju to zašmikávat nebo ohýbat už od mala.
Držím palce a k+ :)
Párek! Brkosaj
Kokoti hlavy?: Díky za pochvalu:D. Sem rád že píšeš o tom větvení páč sem nad tim přemýšlel zda zaštipovat či ne a teď už mam jasno. Ohybání možná taky zkusim. Ješte se uvidí:D
Párek! Brkosaj
Ješte chci napsat jak sem řešim problém s vodou. Je to taková vohnoutovina, ale mě se to zdá dobrý. S kámošem sme vykopali jámu cca. 300litrů tu sme vyložili igelitem a nad ní udělaly zběrnou plouchu 2x2 metry. Jak na to naprší voda steče do jámy. Jediný co bylo špatný, že se voda rychle odpařila, ale to sem snad vyřešil zakritím jámy a selský rozum mi řiká, že co se odpaří vykondenzuje na zákrivu(další igelit) a skape zpět dolů. Snad se tak opravdu stane:D

A něco pro potěchu oka...
1. zběrná jímka na vodu
2. AK-47
3. kroužek chroniků, hrozně se mi to líbí :)
4. passion1xg13 - pacovní název GPčko
Fotky jsou ze dne přesazení proto vypadají kytičky lehounce zubožené.
Párek! Brkosaj
Zdravim všechny!
Nějakou dobu jsem byl v Norsku a tak se o kytičky staral kamarád spolupěstitel. Pod jeho péčí se jim vedlo jedině dobře :). Tímto ti děkuji. Jah bless you!
A jak jsou na tom kytky: Chronici se krásně větvej a společná jáma jim prospívá. Jedině dvě GPčka jsou trošku menší a takový zkleslý. Nejspíš mají málo slunka, jsou za velkým keřem a už v 16h na ně nesvítí. Jáma na vodu též v pohodě, ikdyž nějaký ztráty tam pořád jsou, ale to časem vyřeším :D
Párek! Brkosaj
Tady jsou nějaké fotky z dneška.
1. Dvě GP sem zaštípl tak sem zvědav na jejich reakci(ta větší, druhou jsem ani nefotil).
2. Největší GP, cca 53cm.
3. Chroniků keř
4. Znovu keř
5. GPčka ve špatné formě
Párek! Brkosaj
A jěště nějaké fotky z dneška.
1. Dvě GP sem zaštípl tak sem zvědav na jejich reakci(ta větší, druhou jsem ani nefotil).
2. Největší GP, cca 53cm.
3. Chroniků keř
4. Znovu keř
5. GPčka ve špatné formě
Párek! Brkosaj
A další...
1. ,2. AK-47, těm se daří jak jinak něž výborně
3. Tohle mi na svahu též roste. Co je zač? Neví to někdo?
Časlove
Nazdárek!:)
Sem si řikal, že je mi to nějaký povědomý ta krajinka i ta poslední kytička!:D
Jen podle tý první fotky, trochu se bojim jestli to neni místo, na kterym jsem pěstil cca pře 5 lety a byl jsem o vše okraden, ale stejnak i kdyby, dneska už to může bejt vše jiný...
Jinak nádrž na vodu je dobrej nápad, ale musela to bejt makačka v tomhle terenu!
Já mám asi 3 kytky na zkoušku na tomhle svahu taky, zatim jsem je nezalil a tak nějak to dávaj, ale nic moc, strašný sucho...
Tak hodně štěstí!
Párek! Brkosaj
Čus! Když sem tam byl poprvý, byl sem si jist, že tam někdo kytky už měl, tak kdo jinej než ty:D aj lahve od Braníku tam zbyly. Věřim, že stestí mít budu!
Nádrž byla za chvilku, když se člověk správně posílí jde to samo:D
Párek! Brkosaj
Zdravim všechny :). Omlouvám se že, sem dlouho nic nepřispěl, ale byl sem dlouho pryč no a stejnák nebylo moc co psát, fotit...
Takže na svahu se toho dost událo, jednak květinky rostou krásně a teméř u všech mam jasný pohlavý a pomalu začínám s květem. Booužel nevyšlo to moc dobře, 4GPčka jsou samci tudíš zbývají 2 slečny. U Chroniků zatim 4 ženy a AK-47 tam je to jasný vod začatku. Zítra jedu zas do píče a o květenu se postará kámoš Zambathan. Boužel nemám aktualní fotky, tak dám aspon starší.
Párek! Brkosaj
Jo a tady jsou fotky. Jen je na píču, že jsou docela starý tudíš to neni moc přesná představa svahu. Taky je to z doby kdy byli kytičky trošku zanedbané.
Párek! Brkosaj
Sorry zapoměl sem legendu :D
1. GP- znich jsou samice a dneska už sou daleko vetší
2. ...
3. AK-47
4. Též GPčka, ale ti už dneska nežijí
5. AK-47
PS: omluvte kvalitu fotek, neměl sem foták
Párek! Brkosaj
Zdravím, opět po delší době. Po návratu z prazdninových cest jsem byl velmi Svahem potěšen, kytičky krásně povyrostlia začaly kvést.

Jen škoda, že bylo poněkud víc samců. Celkem 8 :( a to 4 páni Passion1 x G13MTF (zkr. GP) a též 4 od Chroniků. Zbývjí tři AK-47, dvě GP a tři Chonici. A jak je na svahu sucho dost květinkám žloutnou a usychají listy takže je otrhávám, což asi není na škodu, aspoň se dostane slunko k palicím.
Víc prozradí fotky:
1) Dvakrát AK-47- už začaly kvést, ale vypadá to jěšte na dlouho... cca do půlky října, spíž díl. Doufám, že Jah bude nakloněn a podzim se vydaří


2) Chronici, celkem blbost bylo dát jich 7 do jednoho kvetináče a pak už to nešlo oddelit, takže moc nerostli a ted zbyli jen tři. Též ještě nejakkej ten pátek pokvetou.


3) Třetí AK-47 je trochu prcek, ale krásnej!
Párek! Brkosaj
Zdravím, opět po delší době. Po návratu z prazdninových cest jsem byl velmi Svahem potěšen, páč kytičky krásně povyrostlia začaly kvést.

Jen škoda, že bylo poněkud víc samců. Celkem 8 :( a to 4 páni Passion1 x G13MTF (zkr. GP) a též 4 od Chroniků. Zbývjí tři AK-47, dvě GP a tři Chonici. A jak je na svahu sucho dost květinkám žloutnou a usychají listy takže je otrhávám, což asi není na škodu, aspoň se dostane slunko k palicím.
Víc prozradí fotky:
1) Dvakrát AK-47- už začaly kvést, ale vypadá to jěšte na dlouho... cca do půlky října, spíž díl. Doufám, že Jah bude nakloněn a podzim se vydaří


2) Chronici, celkem blbost bylo dát jich 7 do jednoho kvetináče a pak už to nešlo oddelit, takže moc nerostli a ted zbyli jen tři. Též ještě nejakej ten pátek pokvetou.


3) Třetí AK-47 je trochu prcek, ale krásnej!
Párek! Brkosaj
A ted fotky věnované GPčkám. Ty mě mile překvapili, mají krásný, velký palice a řekl bych, že nějak za 2 týdny můžeme sklízet. Škoda, že ostatní byly samci, ale na zmar nepřišly, po vyvaření v mlíku sem se jimi dost zmastil.

1) Není moc co dodat, snad jen, že je krásná :D
2) Tadle je taková malinká,ale též dost palí
3) Špička hlavní palice, velká asi jako Uherák
4) A pěkně proti nebi... :D

Tak snad brzy sklidím, usuším a pak jen uživání v zeleném nebi. Též musím opět poděkovat Zambovy za péči o kytky když sem tu nebyl. Dík kámo dík! Jah bless you!
Párek! Brkosaj
Čus, eště mě napadlo, že by někoho zajímala jedna informace. Na konci prázdnin jsem byl ve střední Asii v Kyrgystánu a velkou radost a též mi dost vypalilo hlavu, když sem zjistil, že tam roste konopí volně v přírodě, normálně jako plevel u silnic, v horách a téměř na každý zahrádce :D cannabis ruderalis http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10549 fakt mě potěšilo to tam vidět. Škoda, že takle neroste všude aj u nás.
Párek! Brkosaj
Čus, mám tady jednu fotku GPčka, které bude co nevidět k sklizni, jen sem vůl páč sem vyfotil pouze palici a ne celý stonek. Takže pro představu, je to kytička cca. 61cm vysoká s pouze 4mi větvemi, ale fakt krasavice jako každá jiná :D myslim, že je vidět v předchozím příspěvku.

1) Passion# x G13mtf, fotka tušim z neděle
Párek! Brkosaj
Zdravim všechny, GPčka pomalu dozrávájí a ta malinká bude dnes v noci sklizena. U AKček se toho moc něděje, jen jim hodně žloutnou listy a na dozrání potřebují eště dost času. Chronici též maj do sklizně času jako husa hlasu.
Pár fotek at se máte čím kochat
1) GP ke sklizni
2) Hlavní palice velkého GPčka
3) .. ploštice na palici
4) Vršek jednoho Chronika
5) V popředí AK-47 v pozadí Chronici a mezi nimi můj věrný spolupěstitel

Jo a sorry za kvalitu fotek. Je to focený jen mobilem.
Tak se mějte všichni krásně a přeji vám povedenou sklizeň. Jah bless!
Párek! Brkosaj
Čus,
takže už byla sklizena i druhá kytka Passion1xg13mtf, useušena a též ochutnána. Při hulení dým trochu škrábe v krku a zdálo se mi, že má modrou barvu, jinak po chuti dobrý. Meditační stav, spíše na vytuhnutí doma než na nějaký divočiny, chill trvá velmi dlouho.
Na dvou či třech kytkám sem objevil plíseň tak snad sem se jí už zbavil. U AKček se mi nelíbí barva listů, zeleno-žlutý s fialovejma okrajema. Ale kámoš to ma na svých akačkách stejný tak to asi nebude nic neobvyklího.
Abyste viděli jak to vypadá na svahu zde jsou fotky.

1) AK-47
2) a jeho palice
3) Palice na chroniku, jak je vidět byla ní plíseň, proto je tak trochu necelá
4) další AK-47
5) a jeho palice
Časlove
Zdárec!
Hele ty žlutý listy budou z toho, že ted bylo dlouho sucho, tudíž nedostatek vody v kombinaci s nedostatkem dusíku a ta fialová bude díky chladnějším ránům!
My když měli kytky na tomhle místě, tak to vypadalo hodně podobně!
Párek! Brkosaj
Čus,
přes ty vedra sem zalejval každej den a stejně to nestačilo :D , na pytel je, že v takovymdle svahu ta voda hned stěče a vypaří se. Každopádně dík za radu.
zatim čus
Párek! Brkosaj
Zdravim všechny,
tak jsem sklidil zbylé co na svahu rostlo.
Chroniky a dvě AK-47 tušim 15.10. a 17.10. třetí z AKček. Dnes mám už usušeno a též stestováno.
Chronici se moc nezdařili. Bude to tím, že jsou zkřížený s nečím co se jmenuje Hashspice- seminka co jsem dostal od seedbanky zdarma k obědnávce (loni jsem to všecko vyházel, páč to nebylo k ničemu). Každopádně zkusit sem je musel(chroniky mam na mysly). No chutí nic moc a nevírazné aroma, učinky však nejsou špatné.
AK-47 mě popravdě malinko zkalamali, respektive já hodně zkalmal je. Nepečoval jsem o ně jak si zasloužili a těd toho lituju. Výnos jakš takš ujde, však aroma se trochu ztrácí. Na vlastní plíce zatím málo vyzkoušeno, ale chutná trochu jako jehličí či Stará myslivecká, prostě hodně pryskyřičná chuť. No vlasně docela se povedli :D
A fotky:1) menší AKčko
2) jeho palička
3) dvě Ak v díře
4),5) a jejich paličky(asi je to 2x stejná co?)
Párek! Brkosaj
JO abych nezapoměl, vodní nádrž sem po 2 měsícich zrušil, jelikoš byla dost nedokonale vytvořená a nezadržovala vodu natolik abych jí mohl využívat. Vodu (dešťovku) jsem nosil v báglu v petkách.

Abych to shrnul, na svahu se mi pěstovalo suprově, měl sem tam fakt hodně slunka a nikdo svah nenašel ,akorát z vodou to nebylo uplně idealní... S odrudama jsem též spokojen. A s výsledkem jak by smet.
Jsem fakt vděčnej zato jak se letošek zadařil, díky všem za Karmy a za příznivý počasí letos a tak, mějte se všicky krásně. Sportu zdar a pěstování zvláště. Zatim čus a Jah bless! Párek


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma