Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Oznámení

 
Nový engine fóra je tu! - Klikni zde pro originální téma
carlos
Jsme zpět! Jak se dalo očekávat, vyskytla se při upgradu databáze velká hromada překvapení :pimp:. Naštěstí vše dobře dopadlo a můžeme se společně těšit z uživatelského komfortu, který tato nová verze fóra přináší. Nečekejte žádnou drastickou změnu. Je to spíše dlouhá řada drobností, které nám všem usnadní život a učiní používání fóra o něco pohodlnějším. Pokusím se shrnout ty nejdůležitější možnosti, které jsou nyní k dispozici:

Až tři obrázkové přílohy můžete nyní přidávat k příspěvkům ve všech kategoriích fóra. Můžete je tedy využít, kdykoli potřebujete text doplnit ilustrací. Galerie zůstává místem pro výstavy pěstíren, ke každému příspěvku zde můžete přiložit až 10 fotografií. Automaticky jsou k nim generovány náhledy.

Uživatelské galerie také změnily svou podobu. Jednak se zobrazují jako náhledy a druhak mají také konečně vlastní navigaci. Zde je ještě spousta místa pro vylepšení a brzy se dočkáte uceleného systému organizace vlastních galerií s funkcemi jako přetáčení obrázků, změny velikosti, vytváření kustomizovaných náhledů, apod.

Karma doznala také jistých změn: nově můžete spolu s pozitivní nebo negativní karmou posílat i krátké komentáře. Díky tomu snad zmizí zbytečné jednoslovné příspěvky typu K+ a podobně. Ale pozor! Pokud spolu s karmou pošlete uživateli i komentář, není již anonymní! Karmy bez komentáře zůstávají jak byly - anonymní. Každý uživatel si nyní může přehledně procházet veškerou jemu udělenou karmu ve svém ovládacím panelu "Můj Grower".

Ignore List a Buddy List (Seznam Přátel). První má stejný význam jako doposud - dovolí cíleně ignorovat příspěvky, vzkazy a karmu od konkrétních uživatelů. Seznam přátel slouží k udržení přehledu o tom, zda jsou přátelé on-line a můžete také všem lidem na tomto seznamu najednou poslat soukromý vzkaz.

Nový poznámkový blok pro rozepsané příspěvky a další věci... máte k dispozici v submenu Můj Grower.

"Předplacená" témata a fóra. Starý systém záložek a notifikací se nyní přeměnil ve funkci předplácení (odebírání) témat. Veškerá odebíraná témata spravujete opět v ovládání Můj Grower. V Nastavení si můžete zvolit notifikaci e-mailem k těmto diskuzím.

A pak jsou tu maličkosti jako vylepšený editor příšpěvků, možnost otevřít si veřejné hlasování při zakládání tématu, obrázkové avatary, atd... Podívejte se a uvidíte sami :bandit:...

A konečně prosba: neměl jsem možnost tuto verzi důkladně o beta-testovat, proto mi prosím pošlete reporty veškerých chyb, na které při prohlížení fór narazíte - může se stát, že něco nebude fungovat nebo jsem někde přehlédnul nějakou chybu. Také si můžete všimnout, že fórum není ze sta procent počeštěné, na čemž budu v následujících dnech pracovat.

Při této příležitosti také oznamuji, že hledáme další spolupracovníky Grower Teamu. Jde především o moderování fóra a organizování FAQ archívu. Pro oboje jsou nyní k dispozici luxusní prostředky s intuitivním ovládáním. Pokud si myslíte, že máte čím přispět, pošlete mi PM. Podmínkou jsou samozřejmě dostatečné pěstitelské zkušenosti a přístup ke Grower.cz na denní bázi.

Všem stálým i novým členům děkuji za již několikaletou přízeň! :sun:

DŮLEŽITÉ: Doporučuji smazat staré cookies vašeho prohlížeče a přihlásit se do fóra znovu. Poté zkontrolujte nastavení ve svém profilu, aby vyhovovalo vašim přestavám - přibyly některé nové položky.
m.y.s.e.l.f
Přesně takhle jsem si to představoval !:bounce:

Klobouk dolů a díky za námahu.
Havro
VYPADA do SQELE!!!!!!!!!!!!

CELKEM SE TO CEKANI VYPLATILO
Idea
:sun::sun: nice
Walhalla2000
ze jdou pridavat avatari uz vsichni vedi, ale jen pro zajimavost, muzou byt i animovany a taky tu je ono hlasovani... vypada to takhle, kdybyste chteli zkusit

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=5770
Hlava
... ho , ho skvělá práce pánové :smoker: klobouk dolů , fakt super připadámsi jak na OG .

Super

Hlava :eek:
Graetar
Ještě si trochu zvyknout na novinky, ale jinak je to paráda! :)
azbest
vypada to sqiele jak na O.G. k+4 carlos
Inkvizitor
:bounce: Pěkný, pěkný, móooc pěkný, díky. :bounce:

Myslím, že jste z toho udělali nejen nejživější, nejhezčí a nejzajímavější fórum o konopí v .cz, ale troufám si říct, že nejlepší diskusní fórum u nás vůbec.

P.S. :bandit: líbí se i Homolkovi :smoker:
amater0
Je to O.K.
Sido
Take se pripojuji ke kladnym ohlasum...je to super :)
TheKeptn
Zdravim ,
hele potreboval bych poradit jak mam udelat abych se nemusel porad prihlasovat a byl prihlasenej porad , vubec nevim jak na to. DIKy.
harry
no uz sme byli nervozni a je to parada - nejake zmeny je treba vyzkouset. H
cross
supr supr supr...grower je cim dal tim lespi...mas muj obdiv i moje dik...fakt to zacina vypadat jako 100% profesionalni stranka...fakt supr:)



...prave jsem ti chtel pridat karmu...ale some problems coming....
Idea
Pro Kapitána
Můj grower > nastavení > Automatically login when you return to the site? (uses cookies) (dáš yes) anebo neodcházej přes LOGout :wink:
virus
fakt bez chyby!!!!!pochvala carlosovi!!!
MUT
Dost dobrý, hlavně Můj GROWER.....tam mám všechno přehleně a na jednom míště :p:
fak.gesho
Dobra prace groweri:eek: :eek: :eek: !!!
borifield
fakt super , tenhle engine ja hodne oblibenej. jen tak dal :D
nobody4
Sqěle kucká, přemejšlel jsem proč to tady tak dlouho nemakalo. Musim uznat, že to za to stálo. Ale aby jsme jen nechválili a kontsruktivně mouchy všechny vychytali.
Všimnul jsem si takový "drobnosti" (jak pro koho). Při použití zformátovat pro tisk vzniká problém s kodováním češtiny (nebere to znaky s háčkama) takže následné čtení se stává peklem. Dále obrázky, jsou vyloučeny úplně. Chápu, že v původní velikosti byli mnohdy netisknutelné(taky jak pro koho, ale budiž), ale ty náhledy by tam klíďo bejt mohli. Nebo spíš měly! Člověk si jaxi líp vybaví woco go.
Jinak musim uznat, že jste odvedli hezkej kus práce.
Stay high N4
P.S.: když nemám čas si grower číst, vytisknu to a přečtu v klídu třeba na WC.:flick::frog: Teď jsou ty tiskový výstupy dost horor. Ale to by neměl bejt problem dovychytat.
Hellboy
MNo, musim se pripoji k vseobecnemu nedseni :cool: - hotovej overgrow a taky to na prvni pohled docela slusne slapa, carlosi. Fukt peknej kus praace ...
carlos
Díky všem, tenhle engine se dá především výborně administrovat a kustomizovat. Programovat nová vylepšení je prostě jednoduchost sama ;). Pokud vás napadnou jakékoliv další funkce, sem s nimi - uvidím co se dá dělat.

Dobrej postřeh, nobody. Na zformátování pro tisk mrknu - já sám to nepoužívám, pro sebe jsem si udělal "Stáhnout téma do Palma" :D (viz FAQ).

Z dalších vychytávek jste si možná ještě nevšimli, že pokud podržíte kurzor nad názvem tématu ve výpisu fóra nebo výsledcích hledání, objeví se vám zkrácená citace prvního příspěvku.

Také se začíná postupně naplňovat Slovník Pojmů, z něhož náhodný pojem máte vždy u psaní odpovědi na levo (stačí kliknout). :bandit:
fasmos
hm pěkný sqělý.......................
mmed
Hmm... Po nějaký době návrat mezi starý přátele a je to pěkný...
drinker hulič
jojo, ale me osobne bude dlouho trvat nez si zvyknu na novej system, ja sem ted prijel z hor, predtim co nefachcilo, takze sem tady dlouho nebyl, sednu ke komplu pustim grower a baf! kde to sem???? budu si muset zase zvyknout na jisty odlisnosti. jinak me osobne prijde ze minula verze byla prehlednejsi, ale snad si zvyknu. diky a mejte se pekne
m.y.s.e.l.f
Jeee!

Koukám že přibylo pár nových smajlíků :jumper: :love: :beer: :crazy: :vampire: :afro: :baby: :rejp: :death: :bong: :grrr: :popcorn: :punk: :mutant: :angel: :girl: :bravo:

Moc dobrý ... klidně by jich mohlo být i víc ;)
Třeba některé z těchto...
brel
Zdravím,
nějakou dobu jsem tady nebyl, je to paráda. Představte si, že byste se prokousávali třeba tímhle [http://www.marihuana.at[/URL],jak to dělaj rakušáci, jsem rád že jsou tady šikovný lidi.
azbest
to Carlos
zdravim te.chtel sem reagovat na tvuj prispevek v threadu zahradnicky bazar tema PRAVIDL"A BAZARU ,kde radis bezpecnejsi pripojeni pres SSL.protoze tema bylo zavreny tak reaguju v tomhle threadu.
Zajimalo by me jak to udelat.z tim malem co vim o compech (pravdepodobne to bude nejakej certifikat zabezpeceni, neco jako pri pripojeni k bance?????)nejak nevim jak to vygenerovat.kdybys mohl (nebo kdokoliv)dat nejaky info bylo by to cool. dik azbest:beer: :beer:
nobody4
2carlos : Mno možná by helfnulo poradit jak zkonvertovat výstup pro palma na něco rozumnýho. Co neporadíš nějakej soft????? Docela by to helflo.
Jinak připojuji se k možnosti stáhnout si nějak celej FAQ. Myslim, že by to hodně pomohlo začínajícím growerům. Ne každej může bejt furt připojenej že?:wink: :flick:Jinak myslim, že to platí i pro slovníček pojmů.
Jo do toho palma to taháš i z obrázky?
Díkes N4
carlos
Díky ED za vyčerpávající popis. SSL je relativně velmi bezpečné, takže zkuste http://grower.cz

nobody4: do Palma je to bez obrázků - pro návod mrkni do FAQ, kategorie "Diskuzní Fórum". Zatím se dají stáhnout celé kategorie, možná udělám i celý balík v jednom-- uvidíme. Zatím nemá FAQ zdaleka finální podobu a je na něm ještě třeba spousta práce.
Milhosie
fakt super co jsem zatím zkoukla tak je to bomba:jumper:
Milhosie
Jo jenom jedna věc docela jsem byla zmatená těmi všemi cizimy sllovy kterým jsem nerozuměla když jsem se registrovala .
Díky
Cpt. Pierre
Osobní důvody mě donutily se na čas skovat a po návratu žasnu!!!A ty smajlíci no je to ted prostě nádhera!!!Ste boží!!
A tím končím s tím lezením do vašich zadků vážená redakce!!:jumper:
sam 3
dobrý
Pako
:bravo:Konečně uě jsem vto snad ani nedoufal:bravo:
lamie
HEZKÉ klucí!
vriter@cz
je to squake udelane
petra
cagos chci se zeptat kde je ikona s karmou nejak mi zmizela nemuzu ji nikde najit !!!!!!!!!!!!!!!! dycky byla napravo pod prispevkem u ikon na opraveni prizpevku a odpovedi s citaci ???


diky za odpoved
Ant
Je furt tam napravo dole u přízpěvků ale musíš být přihlášená a karma jde udělovat pouze v Galerii a (ještě někde ale nevim přesně kde) :) :pimp: Prostě pouze tam kde se to vyloženě týká pěstování......


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma