Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konvenční Zahrádky

 
Ďábel s tváří anděla (projekt E.) - Klikni zde pro originální téma
šapša
Ahoj zahradníci chceme vám ukázat projekt malé talentované začínající growerky lehce předškolního věku. Bude to tentokrát tu oblíbené HABANERO RED . Bude jen jedno jistě chápete,že i tak má starostí nad hlavu :).

Měli jsme jen tři semínka vyklíčily dvě,ale i přes naši veškerou snahu se nám jednoho slabšího jedince nepodařilo odchovat. :) Klíčení začlo na přelomu ledna-února v jiffě. Poté přesazeno do čistého kokosu (lignocel) a umístěno do miniboxíku pod zářivkové sluníčko 2x18w.

Hnojeno: B-cuzz A+B 1ml/l ph 5,7-6,2

Dnešním dnem přesazeno do hranatého květináče 6,5 l . Substrát universální + kompost+perlit+guano. Dále přemístěno do foliáku, počítáme s transportem na podzim za okno. :girldevil
šapša
Hoja, tak Habanero se začíná aklimatizovat, ve foliáku si to užívá včera se půl dne slunilo volně na zahrádce. Trochu jsme propláchli substrát jen vodou s upraveným Ph, začly se oběvovat mrtvá místa na listech Ph odpadu 6,3 tak snad ok.
Začíná tradiční boj se slintáky slimáky nasadíme jim papáníčko v podobě modrých granulí Ferramol aby byli víc v kondici :) trocha vitamínů :D
Jinak slečna E. děkuje všem svým fanouškům za přízeň a za karmičku ;).
:popcorn: :busted:
šapša
Takže zdravíme,celou dobu jsme se slečnou E. přemýšleli kde jsme udělali chybu. Jednalo se o šedé skvrny z příspěvku č.2 . Nemohli jsme na nic přijít až posléze vyšlo najevo,že v našem rosítku je Roundup - herbicid. Což byl důvod také likvidace vzácné zeleniny z dalekých krajů v počtu cca 30 ks .
Viník byl nalezen, dopaden ,usvědčen a náležitě potrestán. Rozsudek byl velice mírný vzhledem k tomu k jak závažné události došlo, padaly dokonce hlasy TO JE NA ROZVOD!
Trest byl jednohlasně stanoven takto: viník nedostane 2 dny jíst. Jeho obhajoba byla : „rád“ . Nástup trestu ihned.
Začal jsem slečně E. číst knížku o Dinosaurech ,to jsme ještě nevěděli co nás čeká!
JIŽ PO DESETI MINUTÁCH viník kňučel,že má hlad,pokračoval jsem v četbě… Za dalších 30 minut si viník začal okusovat nehet a škemral o prominutí trestu… začal jsem číst novou kapitolu.
Po dalších 20 minutách viník začal vyhrožovat, že se odstěhuje k mamince. Vzal jsem slečnu E. na procházku. Po návratu začalo to pravé peklo hrozil celodenní nákup v dalekém městě. Jak jistě uznáte toto jsem nemohl riskovat a po krátké poradě se spolupěstitelkou byl trest s okamžitou platností zrušen. :)
Začínáme přihnojovat a to Plagron Alga grow 4 ml/l nebo Atami B-cuzz A+B 1 ml/l dle toho co je po ruce.


1) kveteme tedy zatím převislý jahůdky
2-4) pěkně se větví až na ty slimáky
5) snad poupata :wink:
hanelle
šikulka
FeSTeR
Držím palec !!
šapša
Zdravím sluníčko pekelně pálí a náš ďáblík to začíná pekelně rozjíždět. Nasazuje květ za květem a krásně se vytáhl není se co divit neboť má silnou konkurenci rajčátek který začaly oblizovat strop našeho foliáku ve výšce 2 m. Taky se rozvětvil nějak si nepamatuju že by byl zaštípnut asi sám začal tvořit korunku jako ostatní papriky. Taky by mě zajímalo jesli budem lítat se štětečkem a opylovat bo to dopadne jak vloni a vše se opýlí samosprašně no dáme se podat jak zní nová fráze slečny E. ;)
šapša
... včera jsme prvně hnojili na květ PK 13-14 3ml/10l. + A,B 3ml/l. vše Atami B-cuzz. :sun:
šapša
Tak máme půlku prázdnin a nám už roste třetí paprička. Květů má Habanerko jako máku tak snad budeme v zimě spokojeni a konečně udělám tu chilli omáčku páč mi to vloni vše pomrzlo ve fóliáku. Hnojíme 2x týdně 2ml/l A+B + 4ml/l PK 13-14 (vše Atami B-cuzz)
šapša
Zdravíme zahradníky tak po delší době up celkem se daří až na to že bojujem s nějakým prevítem kterej se celkem rafinovaně schovává nějaká housenka či co žere listy a ožírá i papričky. Asi má plechovou hubu :D mrška. Na rajčatech jsem objevil 2 mandelinky vyzkoušely si roli mr. J. Husa po koncilu Kostnickém. :flamer:
Zálivka na střídačku voda a pak B-cuzz 3+3 ml + PK 10-15 ml/10l dle teho jak se nám klepou ruce :D. :shots:
golgotha
Paráda, já jedu Rokoto a Apache. Jinak to máš moc pěkný, příští rok to chci trochu posílit o Habanero, Jalapeno a Nagu + něco normálně jedlýho :)
Až to ochutnáš dej vědět a ty rostliny dej někam přezimovat, jsou to trvalky, takže příští rok to budou větší kyti a víc papriček! Rozhodně to nelikviduj! A aktualizuj to tu, jsem zvedavej ...
šapša
Zdravím Tě, vím že je to víceletá rostlina mám v plánu ju koncem měsíce hodit dom. Habanera jsou moc dobrý a pálej aspoń mě velice příjemně, ikdyž je to mazec :) . Už jsem ochutnal ne teda z týhle kytky, ale tu papričku z které bylo semínko na tento pěst. ;) :flamer:
šapša
Zdarec, tak začal čas zrání v podobě první vlastovky. Jsem rád že jsem se nespletl a je opravdu RED . :) Zálivka omezena na nejnižší možnou četnost někde jsem vyčetl že prej pak chilli hořkne tak uvidíme ;) :bravo: :chef:

Taky nás trochu trápí, že nám to nějaká potvůrka ožírá asi nějaká housenka,ale za ruku jsem ji nechyt ... :hanged:
šapša
Zdravíme, začínáme se pěkně vybarvovat. Měli jsme menší problém se mšicema zničeno ve vteřině tabákovým výluhem :death::freddy::banana: . Hnojíme stále B-cuzz A-B 5ml/l + PK-13-14 15ml/l. Tak 1-2x týdně.
Přes den slunění na zahrádce a večery už doma v teple rodinného krbu ;)
šapša
Pěkně zdravíme, menší up jak to vypadalo cca 14 dnů zpět a taky nám letos podruhé dozrály maliny. :)
hanelle
ted už jen ochutnat..
šapša
Ták a dnešní foto vše skoro zralý. Slečna E. děkuje za karmičky. :babovka: :goldcup: :winner:
šapša
Zdravíme tak poslední fota toho našeho ďáblíka a šmik sklizeno. :)
šapša
...
šapša
Zdravím jedna osobní fotečka od hlavní pěstitelky. Moja maličkost s největším úlovkem. Jinak super spokojenost Habanerka jsou super šťavnatá a pálí tak jak se na jednu z nejpálivějších papriček sluší. Konzumace v gumových rukavicích doporučena! Páč je člověk pak překvapenej kde ho to všade může pálit. :D
golgotha
sledoval jsem, fakt paráda, doufám, že kytku přezimuješ a příští rok budeš mít další pálivou várku!
šapša
Hola, hola opět se tady spolu setkáme, habanerko krásně přezimovalo. Ela z něho má velkou radost a všem papričky ukazuje a rozdává s nutnou dávkou lsti, že nepálí:-))) Baví ji dívat se na kouzelné obličeje návštěv po požití této malé malované papričky:-))) Dokonce už dostala jako odměnu několik kokin a dva meče (bublifuky) je to rozená obchodnice ,,nic není zadarmo''
šapša
Zdravíme, tak ukážeme druhou sezonu našeho ďáblíka. Po sklizni jsme na půdě vyhrabali tomahawk od praprapradědečka. Jmenoval se Sedící Býk náčelník Siouxů. :) Vyzkoušeli jsme cca v 1/3 výšky provést řez. Je to trvalka a chtěli jsme docílit max. síly stonku + větší košatost kytky.
Z jara přesazeno do nového kompostu s perlitem přihnojována nepravidelně trusem našich Oblovek.
šapša
Další do party jsou tyto kočeny: Habanero Orange, Pimento Sweet a Cayenne Yellow. Vše jsme měli ve více exemplářích navíc ještě Habanero Yellow a rozdávali jsme tak dlouho až nemám víc jak tyto čtyři hérečky. :)
Stupnice pálivosti :
Pimento Sweet : 0-500 SHU velice příjemná vhodná do salátů i k kulinářským úpravám. Dar semínek od velkopěstitele na G.
Cayenne Yellow :20.000-45.000 SHU výborná dar od téhož člena G.
Habanero Orange : 150.000-325.000 SHU
Habanero Red : až cca 350.000 SHU výtečná sladká příjemná pálivost.


1-3) Pimento Sweet
šapša
Letošní přírustky si prděj do profi hlíny velice příjemné struktůry předhnojeno cca na sezonu v podobě modrých mikrogranulí.


1-2) Habanero Orange :grrr:
šapša
1-3) Cayenne Yellow

Jinak zmiňované Habanera Yellow jsem zasadili opět a už maj 2 cm budou mimo soutěž víme že je už na ně pozdě. Taky jsme ještě dali do Jiffy tablet Cayenne Red jehož chuť mě velice nadchla...



:goldcup:
šapša
Habanero red
šapša
...
šapša
Habanero orange
šapša
Cayenne yellow
šapša
Pimento sweet
šapša
Zdravíme, máme letos asi trochu smůlu nějak nám holčiny dozrávaj blbě a musíme otrhávat průběžně ne, jak vloni kdy tam červený Habs všecky visely vystajlovaný jak na našej vánoční jolce baňky. Stanou se i horší věci na jaře jsme rozdávali naše kapsiatinem zapálený průzkumnice zdejšího pozemskýho matrixovýho neopunkovýho sebedestrukního žití. (To je zas chujovina :D). Jo to jsem chtěl ještě vypotit dával jsem malý kytky všem možnejm kamošům a zdaleka mi ještě nedocvaklo s čím ty kytky skřížili páč vypadaj uplně nestandartně třeba dnes jsem dostal Pimento Sweet. Protáhlej špičatej tvar jak kdyby rysy Cayenskýho pepře.
Hnojíme dle potřeby B-cuzz 5+5 ml/l A,B + PK 3,5 ml/10 l. Je to opravdu hodně na náhodu občas.

1-5) Habs
šapša
Hab orange
šapša
Cayenne yellow :punk:
šapša
Pimento sweet :wink:
šapša
Naši ježečci asi před měsícem.:sun:
šapša
1) Habanero yellow klíčeno až v létě skoro celý sežraný od slimáků ve foliáku zůstal jen jeden list už v poho :bravo:
2) Cayenne red taktéž v létě klíčený den před focením nádherná kytka skoro totálně ted sežraná od slimáků ve foliáku už je přemístěna ted je ještě menší páč mi ho ještě zlomili hafani :grrr: :smash:
3-5) celek :dance:
šapša
Zdarec a máme to za sebou :)
šapša
...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma