Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor 2011 - Frisian dew - Klikni zde pro originální téma
papua
Outdoor Frisian dew 2011

Pro letošní rok jsem zvolil dle mého názoru krásnou odrůdu Frisian dew. Semínka jsem objednal z 5semen, jednalo se o pět feminizovaných semínek, které měli 100% klíčivost. Letos jsem začal poměrně pozdě, klíčit sem je dal až 8. května - 12. května. Prozatím se rostlinkám vede dobře krom jedné, která byla napadena v ranném stádiu sviluškou což se na ní podepsalo. Jedno semínko bylo zasazeno do 20l květináče zbytek přímo do zeminy (předpřipravená zahrádka) tyhle 4 rostliny sou poměrně malé na stávající datum, jelikož v jejich blízkosti byla máta peprná, která jim s největší pravděpodobností brala živiny. Mátu jsem přesadil (30.5), snad mi nechcípne, abych si měl z čeho dělat mojito :/

Semínka

- Frisian dew 5ks (Dutch Passion) - feminizovaná objednáno z 5semen

Popis odrůdy:

Nejhezčí venkovní odrůda s kterou jsme se kdy setkali. Matka Super Skunk x táta Purple Star , jejichž výběr z klonů trval 3 roky . Ačkoliv jsme v posledních 20 letech vypěstovali mnoho hybridů Skunk/Purple, nikdy jsme neviděli nic podobného této odrůdě. Světle fialová barva.(50% Indica, 50% Sativa). Je velmi výnosná a s velmi dobrým poměrem stonků a listů (má pouze malé listy). Venkovní odrůda odolná vůči plísni s absolutně prémiovou kvalitou. Nezbytnost pro venkovního pěstitele.

1st Prize Outdoor, High Life Holland 2008

Substrát

Zahradnický substrát 75L
Substrát Agro pro muškáty 20 l
Substrát pro výsev a množení 10 l Agro
Keramzit

Hnojiva:

Preferuji přírodní hnojiva...

Slepičince
Popel ze dřeva
Kompost
Hnůj
Plagron ALGA - Bloom (květ)
AH Final Solution
Granulované univerzální kombinované hnojivo N-P-K 16-12-14

Ochrana proti škůdcům:

při výskytu mšicí použiji Zolone.

Voda:

Letos budu zalévat vodou z nedalekého podzemního pramene + déšť.

rozbor pramení vody:

ph při 25°C - 7,08
Chloridy - 20,6 mg/l
Dusičnany - 24,1 mg/l
Dusitany - < 0,01 mg/l
Sírany - 83 mg/l
Železo - < 0,05 mg/l
Mangat - < 0,01 mg/l
Amonné ionty - 0,05 mg/l

Kde pěstuji:

Pěstuji na mé krásné, velké zahradě, která je velmi prostorná a orientovaná na jih. U mě na zahradě sou k nalezení okrasné kytičky, slunečnice, jahůdky, dýně, melouny exotické rostliny, marihuánkové rostlinky, zkrátka je toho habaděj. Podnebí, kde se nachází má zahrada je v teplé klimatické oblasti s dlouhým až velmi dlouhým, velmi teplým a suchým létem. Přechodné období je velmi krátké s teplým až mírně teplým jarem a podzimem. Zima je krátká, mírně teplá a suchá až velmi suchá s velmi krátkým trváním sněhové pokrývky. Stručně řečeno: mám velmi dobré podmínky pro pěstování.

Čím budu fotit:

Panasonic DMC-FZ8
Mobil 3.2 Mpix
Olympus bla bla bla
tagra1
A co dál?
prysk
Dávej fota, nebo wipe :D
papua
Teď sem delší dobu pryč :/ a ještě nějakou dobu pryč budu, ale o kytí se má kdo starat :leaf:
Takže jen co se vrátím přidám nějaké fotky :rasta:
IgorGrinder
Alga bloom sa dáva kedy ? v ktorom mesiaci?
prysk
Stači trochu hledat :rejp: ve :faq:...jinak nezáleží na měsíci, ale kdy ti začne kyti kvést. !!!
papua
Aktualizace
Měsíc a pár dní života - 31 den růstu

tak je na čase menší aktualizace a přidání nějakých fotek.
No, rostlinkám se prozatím vede dobře až na jednu, která odešla do květinového nebe, jednalo se o gandžátko, které bylo na začátku růstu napadena sviluškou a to se na ní podepsalo, vůbec nerostla a nakonec zhynula...
Ostatní rostliny za poslední týden výrazně porostly, nejmenší má 25cm největší skoro už 40cm. Prozatím sem ničím nehnojil a je na čase s tím něco udělat, takže nachystám hnůj a vrhnu se na to.

Akt. počet rostlinek: 4
papua
Aktualizace
Kapitola druhá "Rosteme rychleji" - 37 den růstu

Tak po krátké době přidávám aktualizaci. Za posledních 6 dní kytky vydatně porostly. Bylo pěkné počasí, které jim přálo k rychlému růstu, v úterý 14.6 byla velká bouřka a úhrn srážek byl nadprůměrný což zapříčinilo zaplavení mé zahrádky, v jeden okamžik stálo mezi kytkama 15cm vody. Hlína to naštěstí zpracovala sama a za hodinu nebylo po vodě ani památky. Před dvěma dny jsem přesadil jednu rostlinu z květináče přímo do země, kde jsem dal vrstvu kompostu + zahradnický substrát.
Políčko pravidelně kypřím, aby byla půda krásně provzdušněná.

Rostlinky hnojím tekutýma Hoštic. slepičincema 15ml/3l (N - 5%, P -10%, K - 5%) prozatím jen 1x za 2 týdny až bude nastupovat fáze květu tak 1x za týden, nyní převážně hnojím výluhem z kopřiv, myslím, že celkově rostliny dostávají víc N než P.

Foto:

1. a 2. - Frisian dew - Nejsilnější a největší rostlina, která má něco málo přes 50cm, je zaštípnutá.

3. Frisian dew - Přesazená rostlina z květináče, má nedostatek dusíku, proto je trošinku nažloutlá, doufám, že se to za chvíli změní. Hnojit, hnojit....

4. a 5 Frisian dew - Menší osazenstvo cca 35cm - 40cm.
papua
Aktualizace
Kapitola třetí - 46 den růstu

Tak po 9 dnech přidávám menší aktualizaci. Tři kytky porostly o 30 cm, krásně se větví a táhnou se vysoko za sluníčkem. Kytičku, kterou jsem přesadil 17.6 z květináče do země, jenž byla značně zažloutlá konečně nabírá zelenou barvu, tenhle deficit byl zapříčiněný nedostatkem dusíku. Půdu kypřím velmi často dle mého názoru je to důležitý prvek pro vitalitu rostlin.

Rostlinky hnojím výluhem z kopřiv zředěný s vodou v poměru 1:15 a to 2x za týden na večer. Dále jsem přihnojil granulovaným univerzálním kombinovaným hnojivem N-P-K 16-12-14, jedná se o bez chloridové hnojivo, které obsahuje mikroprvky B,Fe,Mn,Zn.

Foto:

1. a 2. - Frisian dew - Rostlinka, která byla přesazena 17.6 z květináče do země a konečně začíná nabírat barvu, je o polovinu menší než ostatní kytky. Má cca 43cm.

3. Frisian dew - Kytička, která má 70cm =)) je velmi silná..

4. Frisian dew - Osazenstvo cca 85cm
papua
Mini aktualizace
Kapitola čtvrtá - "rozšiřujeme řady" Frisian dew 47 den růstu

Zasadil jsem jedno no name semínko, nemám ponětí o jakou genetiku vůbec jde. Uvidíme jestli vůbec vyroste.

Aktuální počet rostlinek: 4x Frisian dew
Aktuální počet klíčícih rostlinek: 1x No name odrůda

Foto:

1. Frisian dew - každým dnem rostou rychleji a rychleji... =)
papua
Menší aktualizace
Kapitola pátá - "už máme přes metr" Frisian dew 62 den růstu

Rostlinám se velice dobře daří, všechny kromě jedné mají přes metr. Teplé počasí je žene do oblak. Krásně se větví.
Kytičku, kterou jsem přesadil 17.6 z květináče do země je nyní zcela v pořádku, je nádherně zelená a konečně začala růst. Má sice kolem 90cm, ale snad ostatní dožene, hnojil sem ji častěji výluhem z kopřiv než ostatní. Bohužel během tří denních tropů jsem nebyl doma, tak je neměl kdo zalít. Zítra to napravím a dám jim napít.

No-name semínko vyklíčilo, rostlinka má asi dva týdny. Bude to sní takový hokus pokus.

Aktuální počet rostlinek: 4x Frisian dew
Aktuální počet rostlinek: 1x No name odrůda

Foto: - byly pořízeny 10.7.2011

1. a 2. Frisian dew - 2 rostlinky mají okolo 1.30m

3. a 4. Frisian dew - Obrovské listy u jednoho z Frisiánků

5. Frisian dew - kytička, která nabírá na síle, má 90cm, jedná se o kytí, která byla před měsícem skoro celá žlutá. Teď už je v pořádku
papua
Menší aktualizace
Kapitola šestá - "preflowers" Frisian dew 64 den růstu

Včera jsem se vrátil po 4 dnech domů a nestačil jsem se divit, jak kytičky zase porostly. Bezmála o 30 cm za 5 dní. Vede se jim velmi dobře i přesto, že nebyly zalévány přes tropické dny.
Největší rostlinka má 165cm, druhá 155cm, třetí 130cm a je to takový spíše keřík, který roste do šířky. Čtvrtý opozdilec, který byl zpočátku v květináči má 110cm nyní velmi rychle roste. No-name byl přesazen do země, tak uvidíme co z toho bude.
Na nejvyšší rostlině se objevil samičí preflowers.

Aktuální počet rostlinek: 4x Frisian dew
Aktuální počet rostlinek: 1x No name odrůda

Foto: - byly pořízeny 16.7.2011

1. a 2. Frisian dew - preflowers u nejvyšší rostliny, která ma 165cm

3. Frisian dew - velký krasavec 165cm.

4. Frisian dew - nejmenší Frisian, který ma 110cm. Snad ještě dost povyroste.

5. No-name - zatím ještě v plenkách...
papua
Aktualizace
Kapitola sedmá - "už máme přes dva metry" Frisian dew 74 den růstu

Po deseti dnech opět přináším aktualizaci. Počasí poslední týden vůbec nepřeje, stále prší a je poměrně chladno. Rostlinky mně opět, ale výrazně povyrostly v průměru o 60 cm za 10 dní. Nejvyšší má 215cm, druhá 205cm, třetí povyrostla o 30cm na 165cm je to keřík, který roste do šířky a krásně se větví. A poslední opozdilec mi povyrostl ze 110cm na 165cm. Rostlinky krásně voní. Teď už jen by to chtělo jen sluníčko, aby to ještě malinko povyrostlo....

Rostlinky hnojeny před 9 dny: granulovaným univerzálním kombinovaným hnojivem N-P-K 16-12-14, jedná se o bez chloridové hnojivo, které obsahuje mikroprvky B,Fe,Mn,Zn. Dnes opět přihnojím granulovaným hnojivem. Výluh z kopřiv vynechám, protože už tak je dost mokrá půda...

Aktuální počet rostlinek: 4x Frisian dew
Aktuální počet rostlinek: 1x No name odrůda

Foto: - byly pořízeny 26.7.2011

1. Frisian dew - pohled na dvě největší rostlinky, nejde vidět spoustu větví, takže pohled není kompletní z technických důvodů =)))

2. a 3. Frisian dew - pěkně větvené, silné, krásně vonící...

4. Frisian dew - opozdilec, nyní má 165cm. Neměl jsem ho tak dlouho nechávat v květináči. Po přesazení a výrazném hnojení se rozjel na plno.
papua
Aktualizace
Kapitola osmá - "kveteme" Frisian dew 90 den od nasazení a 10 den květu

Po šestnácti dnech je čas na aktualizaci. Počasí od poslední aktualizace, nebylo vůbec pěkné, stále pršelo a sem tam vykouklo sluníčko, které se spíše více schovávalo za mrakem, než aby svítilo na mé krasotinky. Navíc v posledních dnech je celkem i zima, kdy teplota přes noc a z rána je okolo 10C. Tohle neletní počasí nás všechny štve, ale mělo by se to změnit a sluníčko snad už bude...
Rostlinky i přes tohle počasí výrazně povyrostly a všechny čtyři mají přes dva metry. Dvě největší mají okolo 275cm, jsou to obrovské, mohutné a silné keře, na které je radost pohledět. Třetí rostlinka, ze které byl pěkný široký keřík se začala nepochopitelně kroutit, asi aby měla více sluníčka, hrozilo jí to, že se zlomí, a proto jsem musel větve po přivazovat, uchytit a ohnout. Také jsem tuhle zajímavě zkroucenou rostlinku prostřihal, měla oproti ostatním Frisianům, nezvykle "obří" listy, které měly i na délku 26cm. Čtvrtá rostlinka, opozdilec z květináče (viz starší příspěvky), který měl před dvěma týdny 165cm má nyní 205cm, má malinkaté lístky a je z něj pěkně větvený keřík, ale oproti ostatním má výrazně řidší strukturu větví.
Všichni Frisiani začaly asi před 10 dny v plné síle kvést, voní po ovoci a kávě.

Rostlinky hnojeny před 14 dny: tekutýma Hoštic. slepičincema 30ml/10l (N - 5%, P -10%, K - 5%) a dále hnojeny 9.8: Plagron ALGA - Bloom (květ), každá rostlina dostala 4ml/1l (N - 1,5%, P - 13%, K - 14%). Plagronem budu hnojit každý týden a mezitím slabounce přihnojovat slepičincemi.

Aktuální počet rostlinek: 4x Frisian dew
Aktuální počet rostlinek: 1x No name odrůda

Foto: - byly pořízeny 11.8.2011

1. Frisian dew - pohled na mé osazenstvo... =)

2. Frisian dew - opozdilec, nyní má 205cm.

3. No-name - nějaká indika, je to takový hokus pokus, sazeno 29.6. Nyní má okolo 40cm

4. a 5. Frisian dew - kveteme.....
papua
Aktualizace
Kapitola devátá - "fialové blizny" Frisian dew 102 den od nasazení a 22 den květu

Krásné, letní, tropické počasí se vrátilo a já přináším menší aktualizaci. Všechny rostlinky kvetou a daří se jim velmi dobře. Tři rostlinky se začaly pěkně cukrovat a dva Frisiani kvetou fialově, voní po citrónu až po nějaké tropickém ovoci.
Doufám, že se nepřižene nějaká bouře a přívalový vítr :/

Rostlinky hnojeny 18.8: tekutýma Hoštic. slepičincema 15ml/10l (N - 5%, P -10%, K - 5%) a dále hnojeny 23.8: Plagron ALGA - Bloom (květ), 50ml/10l (N - 1,5%, P - 13%, K - 14%). Plagronem hnojím každý týden a mezitím slabounce přihnojuji slepičincemi.

Aktuální počet rostlinek: 4x Frisian dew
Aktuální počet rostlinek: 1x No name odrůda

Foto: - byly pořízeny 23.8.2011

1. a 5 Frisian dew - krásně vonící květy!
papua
je to v piči :( vše je zlomené od větru ! KURVA! A já nejsem doma, abych to nějak napravil, takže asi konec letošku, vyjebaný, zkurvený větr
papua
myslím, že není potřeba komentáře !
papua
tímto se s vámi loučím a přeju hodně štěstí!
Snad příští rok založím nějaký tread v téhle sekci.
Hodnotit letošní sezónu nebudu, protože nemám slov...
MDe_
Pokud není zlomená cela větev ( 2 kusy ) tak to ještě zachráníš .. přivaš to pořádně kde se to zlomilo (jakoby s rouboval) a to se zacelí.
bublaspiel
Já bych to také nevzdával ...mám skušenost,že přesto,že se kytka zlomí či rozlomí v klidu kolikrát dojede i na zemi ...stačí ji trochu zafixovat a hlavně dbát na to aby nechytla od země plísen.Věřím tomu,že se vzchopí nebo aspon část .Rád bych věděl jak to dopadlo pokud jsi již kytky nepoužil třeba na mast.
papua
vše je ok,ale měly na mále.5 hodin práce ->Prostřihání listů,přivazování,lepení.No máknul jsem si.Nádherně kvetou.Později fotoreport
papua
Aktualizace
Kapitola desátá - "po apokalypse" Frisian dew 118 den od nasazení a 38 den květu || No-name 73 den od nasazení a 15 den květu

Zdravím všechny,

po delší době opět přináším fotoreport. Před 12 dny zasáhl náš kraj velmi silný nárazový vítr, který způsobil to, že zlámal všechny 4 stonky u mých Frisianů, všechny rostlinky byly na zemi, myslel jsem, že je s nimi ámen, protože jsem navíc byl hodně daleko od domovu a neměl jsem šanci je dát dohromady. O částečnou neodbornou opravu se postaral bratr. O dva dny později jsem se o ně postaral sám, stonky jsem pořádně obvázal izolačkou, byly rozpůlené i po délce 60cm. Dále jsem po přivazoval větve a zbavil je velkých listů, aby světlo dopadalo i na méně přístupné paličky. Veškerá práce zabrala cca 5 a půl hodiny. I přes tuhle hektickou záležitost se nyní rostlinám opravdu dobře daří. Dvě rostliny měří přes 3 metry, jsou to obrovské keře, které mají obrovské palice, voní po tropickém ovoci s nádechem žvýkačky. Krásná vůně se line do okolí 10 metrů. Dvě rostliny jsou si podobné spíše na Purple 1 a dvě na Super skunk.
No-name měří k 50 cm, vůbec nevím o jakou odrůdu se jedná (indika), nicméně pozdě jsem ji vysadil (29.6) a dopadá na ni jen 2hodiny přímého slunečního světla, jinak je pořád ve stínů. Je to to experiment a pro potěchu oka. Kvete 15 dní a nádherně voní, pár gramíku snad bude =)

Děkuju za k+ a hlavně za podporu, příště snad před sklizní =)))

Rostlinky hnojeny 31.8: tekutýma Hoštic. slepičincema 15ml/10l (N - 5%, P -10%, K - 5%) a dále hnojeny 31.8 a 8.9: Plagron ALGA - Bloom (květ), 50ml/10l (N - 1,5%, P - 13%, K - 14%). Plagronem hnojím každý týden a mezitím slabounce přihnojuji slepičincemi.
Dnes 8.9 hnojeny naposledy, teď 14 dní flushing

Aktuální počet rostlinek: 4x Frisian dew - kvete 38 dní
Aktuální počet rostlinek: 1x No name odrůda - kvete 15 dní

Foto: - byly pořízeny 8.9.2011

1. a 2. Frisian dew - pohled na celek

3. a 5. Frisian dew - paldy
papua
pokračování foto:

Foto: - byly pořízeny 8.9.2011

1. a 3. Frisian dew - hmmm květy...

4. a 5. Frisian dew - no-name
papua
Menší aktualizace
Kapitola jedenáctá - "semínka" Frisian dew 119 den od nasazení a 39 den květu || No-name 74 den od nasazení a 16 den květu

dnes jsem si všiml, že jeden Frisian má semínka. V průměru 2,3 na jednu paličku, vůbec neznám původ opylení. Nejspíš to je hermafrodit, který měl minimální počet samčích květů, které byly ukryty tak, že mně to uniklo... Další varianta je, že od domu asi 500m roste nějaký planný cannabis (cannabis ruderalis), který mohl odpanit mou Frisianku, ale je to velmi nepravděpodobné, protože jsem ty planné rostlinky zlikvidoval, jedině, že by nějaký ten ruderalis se zatoulal a já ho přehlédl a nevytrhl.

Ostatní Frisiani, kteří jsou vedle nemají ani jedno semínko což mě přijde divné.
No aspoň budou semínka na příští rok a do závěrečné soutěže =)))

Foto: - byly pořízeny 9.9.2011

1. a 4. Frisian dew - Frisian, který má semena

5. Frisian dew - palička jiného frisianu, která je metr vzdálená
papua
nějaké foto:

Foto: - byly pořízeny 13.9.2011

1. a 4. Frisian dew
SMART
zdar, máš to moc pěkný.. jedu taky FD, ale v kýblech..máš už to krásně nakvetlý, to ty moje se s tim nějak loudaj xD udělal sem chybu že sem nezkusil alespon jednu v zemi, je vidět, že tam se z tohohle modelu stává monstrum xD
Im-2Pac
Zdar a silu B-), nechci prudit ani rozumovat, ale... Kde ma tvuj FD fialovou barvu palic? Mas origos seminka od Dutche? popr. z jake stranky sis je objednaval? A seminka neschovavej, mozna par let ziju v omylu, ale jestli kyticka neni oprcana- coz se ti zda nepravdepodobny, tak to je par semen ktery kazda kytka vytvari a snazi se dal do budoucna "zachranit" svuj druh. Vyroste ti z toho takova plana kyticka. Kytka potrebuje samce na opyleni. V nasem svete uz to tak holt je... Baba potrebuje k potomkum chlapa B-). Ale jinak to mas pekny, tak veselou sklizen preji ;-)
papua
Jo, mám originál semínka z 5semen.cz
Zkusím si ty semínka příští rok vysadit, ono za zkoušku člověk nic nedá, aspoň bude o zábavu postaráno =) třeba to je oprcané z okolí a může a taky nemusí z toho něco být...
Zioło
Moje dve Frisian Dew tiež nie sú fialové. Ale sú v kvitnutí voči tvojim asi týždeň pozadu. :)
Im-2Pac
Nejsem zase tak sectelej a nechci sirit nepravdu, ale... nikde jsem zatim necetl o tom ze ma frisian 2 varianty stejne jako Durban, to ale neznamena ze to tak neni :-/. Mam semena taky z 5semen.cz, co jsem doposavad videl seminka z holandu nebo z ruznejch seedbank od kamosu, byly to krasny, velky semena. Me prisli takovy seminka, ze kdybych za ne nedal tolik penez tak je mrsknu do hajzlu :-). Taky se mi nezda 2x v klidu ze mi z feminizovanych semen vyroste samec :-/... Ale treba jsou samci z feminizovanych semen normalni a treba jsou normalni zeleny frisiany :-)... Hlavne ze je veselo -_-
Zioło
No, každopádne má Frisiana viacero ľudí tento rok, tak uvidíme, čo komu z toho povylieza. A budeme o niečo múdrejší do budúcej sezóny hehe. Ja som mal seeds 3x fem. z konopnesemena.sk, a tiež neboli nejak moc veľké. Ale minulý rok som mal DP fem. a tie boli ako špendlíková hlavička. Ale úroda bola fajn... :)
papua
já osobně jsem velice spokojený s FD od Deutche.....
H.U.L.
Ne všechny FS jsou fialový, stejně tak shaman atd. Jsou to kříženci Skunk a Purplu. Já letos mám jednu ze tří a v loňským roku byla jedna ze dvou fialová. Někdy mají ještě taky fialovej nádech kterej ale po vysušení skoro není vidět, to je ale normální a neznamená to že to není FS. A ty, Im-2pac ,by jsi neměl přirovnávat kytky k lidem, protože např. lidský hermafrodit neexituje, ale u kytek je to dost běžný, takže kytka samce nepotřebuje když má někde na větvičce svůj vlastní samčí květ. Z literatury a ze svých skušeností vím že pokud má kytka jen jedno nebo dvě semínka, říká se tomu sinsemila a většinou je z toho samička. Když jich je víc můžou z toho byýt i hermouši nebo samci, ale letos sem zkoušel pár samooprcaných fem a bylo z nich víc jak 50% samic. A na velikosti semínek podle mě teda vůbec nezáleží, už jsem měl taky z fem od Dutch pár hermáčů, ale s velikostí semínek to nemá co dělat.
papua
nějaké foto před :chef: :

1. Frisian dew pheno #1 57 den květu a 134 den od nasazení
2. Frisian dew pheno #2 65 den květu a 149 den od nasazení
3. a 4.No-name 46 den květu a 104 den od nasazení
5. Frisian dew pheno #1 měl jsem štěstí na masivnější palice, bylo jich více u všech 4 phen. =)))


teď nemám moc času, ale za nedlouho napíšu finální příspěvek, kde zhodnotím tuhle sezónu, info o :chef:, nějaké fotky, smoke report atd.

ať dozraje bez újmy! :beer:
lex
zdravim,

hele ja to nechapu. mam taky fd, ale vypada uplne jinak, zdaleka nema tolik kristalku, i ta stavba palic je jina, fakt to nepobiram. s kamosem jsme koupili klasicky 5 semen za litr od DP, a on ma taky trochu jiny, to je asi tim phenem, ma je fialovy a ja ne, ale jinak jsou si podobny, ale to tvoje je uplne jiny... je to normalni?
auroraindika
je to super....tam záleží ne jen jaký to je phenotip ale taky z jaký matky jsou brány semena...
papua
jde o dědičnost =)
Tady se dá něco vyčíst =)
http://grower.cz/forum/showthread.p...ight=%2Bgenotyp
papua
Aktualizace
Kapitola jedenáctá - "Závěr & Smokereport" Frisian Dew - Super Skunk x Purple Star fem. semínka Dutch Passion

Zdravím všechny milovníky zeleného listu,

po dlouhé odmlce jsem se rozhodl napsat poslední příspěvek a tím zhodnotit dosavadní sezónu 2011, která byla pro mě velmi vydařená. Frisian dew je bez pochyby dle mého názoru velmi kvalitní odrůda, která by určitě neměla chybět v každé české zahrádce. Už jen kvůli vzhledu a vůni, je to rostlina s nádhernými prvky, na které nejedno oko spočine.

V následujícím příspěvku jsem popisoval charakteristické vlastnosti, abych se neopakoval tak dávám pouze odkaz.

citace:
Frisian Dew Super Skunk x Purple Star fem. semínka Dutch Passion
Nádherná odrůda, která je vhodná do našich podmínek, vysoce odolná vůči plísním. Je to robustní odrůda, u které převládají rysy sativy, ačkoli je to 50% sativa/50% indica. Tvoří obrovské, masivní a tvrdé palice jako kámen, které mají spíše malé lístky. Charakteristická vlastnost u každého fenotypu byla výška přes 2 metry, nejvyšší dvě rostliny dosahovaly 3 metrů. Sklizeň tří fenotypů proběhla na konci září a v prvním týdnu měsíce října sklizen poslední fenotyp, průměrná doba květu je 60 dní.

URL: Popis odrůdy Frisian dew včetně fenotypů

Smokereport a sušina:

Vzhled:

Fenotyp #1:
http://www.youtube.com/watch?v=iRBu...feature=related
Fenotyp #2:
http://www.youtube.com/watch?v=q3oU...feature=related
Fenotyp #4:
http://www.youtube.com/watch?v=bK4W...feature=related

Vůně:

Voní nádechem hub, po rozlomení se rozline sladká vůně mixu tropického ovoce. Avšak jeden fenotyp má nádech po pomeranči.

Stav:

Nahořklý, zemitý a hustý kouř, který je jemný bez škrábání v krku. Účinky se rozchází v závislosti na fenotypu, jde spíše o energetický, fyzický, stimulační a uvolňující stav, který silně působí na vnímání reality, je vhodný do společnosti, na celodenní pokouření, jde během něho vykonávat běžné činnosti, vyskytuje se tvořivost, kreativní myšlení, člověk je více empatický, je také ideální na relax a uvolnění při hudbě. Stav trvá 1-3 hodiny v závislosti na užití sklo/bong. U fenotypu, který dozrál později pociťuji mírný stoned, meditační až psychedelický stav, který je dlouhotrvající (2-3 hodiny), avšak při dojezdu se dostaví mírná únava a ospalost, která jde s trochou snahy přemoci.

Foto:

foto dodám později, musím nafotit nějaké pěkné fota =) ...

Děkuji všem, kteří sledovali a "karmovali" tenhle report!
V příští sezóně snad napíšu další report, rozmýšlím nad modely od Dutch Passion: Durban Poison, Hollands Hope, Passion #1, White Widow.

Mír a slunce v duši!
adam73
Jaky Byl vynos?
papua
extrémní


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma