Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
2401 - monitoring médií - Klikni zde pro originální téma
breeder
Lidové noviny 24.1.2003| rubrika: Horizont| strana: 11| autor: Eva Šimsová

Dopisy redakci

Ad LN 30. 12.: Čeští mediální ochránci dětí trapně zaspali...

Jiří X. Doležal nehledal sociálně patologické příčiny útoku ani neodsoudil povrchní klasifikaci tohoto činu policií, ale obvinil z morálního selhání ochránce dětí. A viníka rychle našel v občanském sdružení Rodiče proti drogám. Pro mediálně známého propagátora konzumace a legalizace marihuany jsme totiž velmi nebezpeční. A tak nám to pan Doležal v článku pěkně nandal. První rána zleva: prý šíříme pavědecké drogové pověry. Zřejmě měl tento "vědec" na mysli rodičovské argumenty, že marihuana bývá až ze 70 % vstupní branou ke konzumaci dalších drog. Další ránu zprava zasadil pan Doležal sdružení slovy, že naše protidrogové aktivity chápe jako naše vlastní selhání při výchově dětí, které berou tvrdé drogy. My chápeme toto tvrzení jako pomluvy a všechny jeho tzv. hlubinné motivace naší činnosti považujeme za dehonestující. Jedna jediná informace, kterou o nás zveřejnil ve svém článku, není pravdivá. Vaše nátlakové praktiky, pane Doležale, až příliš připomínají 50. léta minulého století, kdy se v zájmu spravedlnosti a dobra pro všechny dělo neskutečné bezpráví a zlo. Velmi nás mrzí, že LN pravidelně poskytují Vašemu chorobnému fundamentalismu nemalý prostor. Pane Doležale, už není všeobjímající Národní fronta, a už vůbec nelze diktovat soudům, jak mají rozhodovat. To jste si spletl století a režim.
breeder
Zpravodajství ČTK 23.1.2003, rubrika: Právo a krimi - Ústecký kraj| autor: ELI

ÚSTÍ NAD LABEM 23. ledna (ČTK) - Laboratoř na výrobu kodeinu odhalili policisté v Děčíně. Od srpna loňského roku v ní měla vyrábět tuto drogu třiadvacetiletá žena z Ústí nad Labem, řekla dnes ČTK mluvčí severočeské policejní správy Jarmila Hrubešová.

Policisté ji obvinili z nedovolené výroby a držení omamných látek a také z přechovávání předmětů potřebných k výrobě drog. Za to může soud poslat ženu, která je stíhána na svobodě, na pět let do vězení.

Laboratoř si podle policie žena zařídila v bytě svého děčínského přítele. To se jí stalo osudným. Děčínský okresní soud totiž v souvislosti s vyšetřováním trestné činnosti jejího přítele nařídil domovní prohlídku jeho bytu. Policisté objevenou laboratoř zajistili.
sam 3
kdo chce ať si dává kdo nechce ať si nedává..........
fak.gesho
K prvnimu se snad ani nema cenu vyjadrovat, uz sem to psal ve dvou tehle threadech, ale musim uznat ze i haneni Dolezala je v celku opravnene, ale ty keci okolo a zase to zname strovaci droga marihuana.GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGRRRRRRRRR

No a k druhemu:D, tam stou laborkou mel neco docineni kamos hehe, ale nak ho nastesi neprskli, je to takovej blazen, ale ted uz to trochu prehanel, treba se zpravi po tyhle akci...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma