Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
cirkulace vzduchu v panelaku - Klikni zde pro originální téma
seli
Zdarec lidi, za par měsíců se hodlam trhnout od rodičů, už mam i kam tak uz zacinam se stavbou nějake super skřínky. Mam i misto, ale. Je tam odtah vzduchu (špajz) takova ta roura co je na ni napojena digestoř nad sporakem. Ale zajima mě jina vec. dkyž na to dam odsavani ze skříně a až to začne kvest a "vonět" jestli to nepoleze i do ostatnich bytu. Je to preci společnej "komín" ne? Tak jestli mate nějakou skušenost tak dejte vedet jo?


PS: chtel jsem to skusit tim že tam stříknu slzak a počkam jestli lidi vyběhnou ven nebo ne...... ale nakonec jsem usoudil ze je to mooooc drasticky a určitě nezakony....
SMOKER
No to záleží na tom na akom poschodí máš ten byt. Pokial by si ho mal na najvišom poschodí tak je to OK. Ale ak si niekde nižšie tak to by som na tvojom mieste otestoval (Napr. nastriekaj velké množstvo nejakého silno zapáchajúceho spreju do "komína" a skús v byťe o poschodie viššie bez zapnutého digestoru vičuchať či to je cíťiť alebo nie). Slzní plyn by som neradil, je to trestné a nemôžeš vedieť či sa niekto nachádza pri šporáku.
cross
Pouzij vyhledavani a zadej slova jako fitr nebo aktivni uhli...good luck
premys
žádný problém, bude tam dost silný tah, navíc smrad z vaření je ve vzduchovodu tak nasáklý, že to nebude vůbec cítit. Bydlím v paneláku a když sousedi pode mnou smaží tvargle, tak nic necítím.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma