Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
First outdoor - 2011 (sklenik/pole/automaty) - Klikni zde pro originální téma
krupier77
Vůbec první outdoor. Načerpané zkušenosti z Grower.cz, tímto děkuji.

Velký dík už dopředu Medvědovi za supr rady.

Čekujte, budu rad za každej Váš názor.

Peace
krupier77
Tááákže, co se týče osazenstva, hodně jsem se rozhodoval co pořídím za odrůdy. Po dlouhé úvaze jsem zvolil Himalayan Gold a Orange Bud od jednoho borce z prahy, jeho vlastni selekce, tak jsem zvedavej.

Potom model z GHS The Church - 5 fem. semen a v neposledni rade automaty Orange Bud Diesel a Northern Lights z ceskeho Growshop.cz (taky fem.). Popravde jsem zvedavej, jak budou kytky vypadat. nekde jsem tu cetl o horsi genetice, no uvidime... kazdopadne zasazeno do 6,5 l kvetniku substrat Plagron Light Mix s perlitem. 4 dny v hline a jeste nevyklicilo ani semeno... bomba :-D Zasadil sem 5 od kazdeho modelu automatu, jeste mi zbylo 5 NL, ty se chystam vymenit, takze bude se sadit jeste na konci cervna varka vymenenych automatu za LRxAK.

Venku je uz pekne, u nas pres den pece slunicko, pres noc je 17°C takze nechavam aj klicit semena venku, vim, trosku dyl to trva, ale at si zvykaj... Ted ma byt nejaka bourka, ale mam to pod pristreskem, nebojim se, sice kyti sou dost maly, ale vydrzi, mrazy uz nebudou :-D

Jinak zasazeno bylo zhruba pred tejdnem (20.05.), a zbytek-automaty a the church toto pondeli (23.05.)

Tak a jdeme na fotky:
1. postavil jsem foliak, docela drina ale nakonec byl pocit z odvedene prace lepsi jak to samotne trapeni v tech vedrech s pilkou v ruce.
2. osazenstvo dohromady
3. makro malinkeho orange budu id typka z prahy
krupier77
jinak samozrejme ten foliak je potazenej folii, ale dal jsem sem fotku bez ni aby byla videt velikost. Takze bez sten je to urcite lepsi. Mam tam navozenej kompost s hlinou, vsechno poryty a promichany. uz se jen ceka az budou mit kytky aspon tak 3 patra :) pak presadim a zastrihnu.
vinczenzo
Jestli hodláš sadit kytky do toho foliáku už teď tak hodně štěstí...... :-D Abys to ukočíroval
krupier77
Nene, rikam, az budou mit tak 3 patra :) nechci to moc velky.. aby se to nedotykalo stropu :) budu hodne zastrihavat, natahovat, zkusim aj stipat mozna, chci keriky ne zadny dlouhy kostata :) no uvidime no.. kjazdopadne nejvetsi cast bude venku, tohle je jenom takova zachrana spolecne s automatama, kdyby mi pole vybrali corky... ikdyz se to snad nestane...
vinczenzo
Když jsem jednou viděl jak mi to roste ve skleníku, tak bych tam sadil do země začátkem července a možná i to je moc brzo....
krupier77
no jo ja jsem zacatkem cervence na dovolene vis, takze to musim zasadit okolo 20. cervna... nejak to dopadne no :-D jak po 14 dnech dojedu, prostriham to jak blazen a bude se to snad pekne kosatit :) Kdyztak odklopim strchu. Tady na te fotce to neni videt, ale da se to cely odklopit jakoby, to sem udelal na kvet. Budu tomu asi otvirat strechu jak bude prazit slunko :)
krupier77
Takže abych nějak ohodnotil semínka přímo z Growshop.cz, konkrétně se jedná o AF odrůdy, tak klíčivost nic moc... dlouho trvá než vylezou z hlíny. už je tomu týden a musel sem se podíval (poodhrnout) pod hlínu jak na tom jsou. naklíčený už jo, derou se, ale pomalu. No tak uvidíme. Každopádně klíčky lezou ze všech, takže zatím to vidím na 100%. Sice pomale ale ať, stejně je tedkom hnusne pocasi :)
krupier77
Tak se to vsechno trosku pohlo dopredu, automaty sou uz venku, rikam, az na ten jeden co jsem posral sam vylezly vsechny, takze klicivost growshop seeds 100%, jeste sem zvedavej na genetiku :) jinak od mistniho clena vycenzovany nejake semena, takze se bude sadit dnes model LR2xAAK47 automaty + cross nonameXwhitewidow.
Vecer upload fotky. Zatim
krupier77
Takže mám tu další report.
Nafoceno včera. zhruba 10. den od zasazení. zdají se mi stejně nějaký zabržděný. čekal jsem že to bude letět směrem vzhůru rychlostí světla a vono prd :-D No to je jedno, každopádně automaty už jsou taky venku, jeden je nějakej zakrslej a jeden sem posral ja, takže z 10 jich je 8 (4 OB a 4 NL) do zbylého květníku (na fotce je prázdný) jsem zasadil LR2xAAK47 reg. od zdejšího člena (děkuji). Nacpal jsem 3 semena do 1 květníku a další 3 semena do dalšího květníku.
Dále v těch malých kelíémkách jsou normálni OB a Himalayan Goldy. Poslední fotka obsahuje již výše zmíněná semínka od kamaráda, NoNameXwhitewidow v počtu 10 zasazených. sou to regulary. když budou 4 samice, budu spokojenej :)

Jinak jsem byl najit už další místa pro sazení. Vím že je v mém případě ještě trošku času ale vyhlidle to mužu mit dopředu. Příští rok až budu hledat dleky, tak zasadím pár automatů regularu a nahazu je na ty fleky k otestovani mista a vyskytu lidi.

Jestli mate nejake pripominky, prosim napiste, je to 1. grow, zajimaji me vase nazory.

Jinak jeste chybi foto RW kostek, ve kterych mam dalsi OB a HG a feminizovanych 5 semen The Church modelu. Tuto foto dodam třeba dnes večer, nebo zítra.

tak zatím a díky za připomínky. peace
krupier77
Takže si tu píšu jen Pro sebe to tak vypadá. No nic, včera jsem opět fotil a tak přikládám další foto do seriálu. Nikdo nic nepíše, přitom by mě docela zajímalo, proč mám tak suchý listy na těch všech kytkách. může mi někdo poradit? myslel sem že budou víc výživný, ale příjdou mi když na ně sáhnu takový fakt suchý... tak nevím... okomentujte prosím.
Dík a peace
MedvedBrtnik
Listy nemáš suché, vypadají normálně. :)
krupier77
Tak včera jsem přesadil holky (teda doufám že holky) z rockwoolových kostek do kvetinacku. Odpoledne nafotim a hodim UP i s fotkama. tak zatim
krupier77
Zdravím, tak jsem tu s další várkou fotek. Květinky byly přesunuty do foliaku, kde je mam zatim vsechny pohromade az do zastrihnuti. Potom ve foliaku zustanou pouze 4 kusy (2xThe Church, 2xOrangeBudDiesel) + 4 kusy automatu, konkretne Northern Lights. Dalsi osazenstvo pujde na samotku ven na uz vyhlidle misto, o kterem samozrejme nic psat nebudu a podle toho taky budou vypadat fotky. Jen upresnim nadmorskou vysku-okolo 450m.n.m.

Tak a jdeme na fotky:
1.celek
2.OB z aukra --- nejsem si jistej modelem, je to nejaky divny, semena za aukra nikdy vic, chyba ktera se nesmi opakovat! :)
3.NL ozranej slimakem (uz je propichlej na kompostu, ted sypu Vanishem)
4.OrangeBudDiesel
5.Northern Lights AF
krupier77
Dale tu mam kytky z aukra.. sou to ty vytahly v kelimkach od smetany a jogurtu. Melo by se jednat o OB a HG.
krupier77
Další věc je škůdce kterej se mi usadil v jednom květníku Northern lights AF... samosebou ze objeveni neprezil, jen jsem se chtel zeptat, jestli to bylo nutne zmareni jeho zivota ci n ikoliv... diky za nazory, je to rozmazany, mam fotak s dost velkym objedktivem a mel jsem ho asi 2 mm od nej :-D dik.
krupier77
Tak vite nekdo co je to za parazita ?? nikdo nic nenapise nebo co?
Pongo
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

mrkni sem, třeba něco najdeš
krupier77
no nejvic to odpovida tem sviluskam co jsou v tom threadu na 1. obrazku, ale nejsem si jistej, potreboval bych vedet, jak jsou zhruba velky v pomeru treba ke stonku nebo neco a to jsem tam nenasel bohuzel... :-( co uz, dalsi sem tam nevidel, takze to neresim. Dnes budu o kyti trosku pecovat, budu zastrihavat a pokusim se i o nejaky ten FIM zastrih. neco jsem procetl, tak uvidime jak to dopadne :-) vecer nebo zitra hodim UP fotek. peace
power
Však to je malý pavouček ne? já mam dokonce i pavučiny mezi paldama , takže jsi asi zbytečně zabil ... Vrahu :D
papua
citace:
Původní příspěvek od power
Však to je malý pavouček ne? já mam dokonce i pavučiny mezi paldama , takže jsi asi zbytečně zabil ... Vrahu :D


svilušky taky zanechávají pavučinky =)
citace:
Původní příspěvek od krupier77
no nejvic to odpovida tem sviluskam co jsou v tom threadu na 1. obrazku, ale nejsem si jistej, potreboval bych vedet, jak jsou zhruba velky v pomeru treba ke stonku nebo neco a to jsem tam nenasel bohuzel... :-(


Na svilušku je to moc velký, sviluška je tak malá, že je i těžký si ji všimnout pouhým okem. Tohle bude fakt nějakej pavouček, jak říká power a podle mě naprosto neškodný. Ať se daří
krupier77
Aha, tak to se omlouvám, že jsem tak zabail pavoučka... ale takovej hnusnej se mi stejně nelíbil... a s těma sviluškama je pravda že taky zanechávaj pavučiny... právě já jsem se nikde nedočetl jak jsou právě velký v poměru k listům. jako viděl jsem na obrázku jak zhruba to vypada, ale myslel sem ze se to da videt okem... :) to je uz sumak, zivot mu to nevrati. diky za vyjadreni vsem
Jenom abych se upřesnil - svilušky se dají vidět pouhým okem, ale pokud je záměrně nehledáš, tak si jich většinou nevšimneš, spíš si všimneš škod na listech které dělají. Pokud chceš mít jistotu, mrkni se na listy, jestli na nich nejsou takový malinkatý světlý tečky a na dolní stranu listů, jestli tam nějaký potvory neuvidíš. Pak smáznu...
krupier77
Nic nemaz, je to prece forum... :-) a zadny fleky nejsou takze legal. dik moc :)
krupier77
tak po tydnu zase pekne povyrostly.

Chtěl jsem se jen zeptat, zda-li mi někdo může poradit, proč se mi dělají díry v listech? Upnu sem zítra foto, dnes vážně už nemám čas, ale buď mi to něco vožírá nebo nějaká nemoc :-D je to jakoby to někdo propálil lupou.

Předem díky za radu a UP fotek zítra. peace.
MDe_
Zustavá ti tak žilkování ? Pokud jo, tak to jsou ...... (ted sem zapoměl :D :D ) takové černé malé potfůrky :)

Nebo housekna :)
krupier77
Jaaaj, jak ja jsem mohl zapomenout tvorit thread tady na groweru? No asi skrz dovolou 3 tydenni a nejak sem mel malo casu, jeste nejsem ani vybelenej a sem doma tyden skoro :-D kazdopadne hodne zmen probehlo. prvne mi kamos, kterej se mi o kytky staral, na dovolou psal, ze nam nekdo nasel misto v te skolce jak mame kytky, ze okolo posekal prerostlou travu, ale kytky tam nechal. dokonce tam nechal i automaty v cernych 6,5 litrovych kvetnikach, coz me teda docela ale ok, po tejdnu jsem dojel a kytky tam byly porad, i ty v kvetnikach, tak si rikam, ze asi nejakej starsi clovek, kterymu to je jedno. Tak jsem udelal opatreni kterym doufam predejdu nejakym komplikacim. Vzal jsem flasu fernetu, zabalil ji do igelitky, napsal na papir, ze dekujeme za pochopeni, ze nam to nezkosil a ze stromky nenicime a odneseme vsechen bordel z lesa po sobe a napichl to na tavou tycku, aby to bylo videt. Tak doufam ze ten clovek bude natolik vpohode, ze vezme priste aspon tu flasku a necha nas tam sadit i pristi rok, protoze tohle misto, byt je to daleko, je uplne luxusni :)

Jinak v tom lese asi 5 automatu auto northern light, 2x orange bud diesel, 2x the church, 5x orange bud a 5x himalayan gold. (orange bud a himalayan gold, jsou z aukra a jsou to naposled takto koupeny semena-jsou uplne stejny obe odrudy, zacina to fialovatet, takze nekdo jen vysemenil naprcanou kytku, asi fialaku a prodaval to jako jiny modely)... no rikam, uz nebudu kupovat z aukra.

Dale ve foliaku mam 2x the church, 3x orange bud diesel + 3 jeho rizky, 1x autoAK, 1x AF norther light.

Chtěl sem se vas zeptat, jestli ma jeste tedkom smysl zacit pestovat dalsi automaty????

Díky za odpoved a tesim se priste s uploadem fotek.
prysk
Ja vcera zasadil jeste 2x AF NL :) stim, že věřim, že bude hezky :)
krupier77
je pravda ze v zari je vetsinou krasne pocasi a v srpnu taky, takze to mozna bude jeste lepsi jak tedkom :) sak uvidime , nechme se prekvapit :-)
krupier77
Takže po dlouhé době jsem si udělal čas a uploaduju nějaký fotky z průběhu růstu.
Z orange budu a himalayan goldů zbylo jen pár relativné normálně vypadajících kousků. No ponaučení že přes aukro už nikdy nekoupím ani semeno :-D

Takže osazenstvo
4x autoNorthernLigh (3x venku, 1x zůstala ve skleníku)
3x orangeBudDiesel (ve skleníku)
5x The church (skleník)

Fotky Vám sem dám pouze z počátečního růstu všech rostlin ve skleníku a poté už jen venkovní automaty a jednu automatku ve skleníku. Na ostatní fotografování nějak nebyl čas nebo nejsou dostatečně kvalitní fotky.

Jsem rád, že jsem odzkoušel pěstování automatů jak ve skleníku, tak venku a pro příští rok vím, že nejlepší variantou je pěstovat je ve skleníku v 6,5 květníku a jakmile začnou malinko nakvítat, přesadit je na slunný místo ven. Ve skleníku jsem měl totiž moc vlhk, který jsem nezvládal korigovat hlavně přes noc a tak sem musel ostříhat docela dost plísně, což mi samozřejmě nedělalo vůbec radost.

Taky jsem rozpoznal rozdíl v palicích. Nemyslím si ze by to byla nestabilní genetika, že by byla každá kytka jiná. Ze skleníku sou palice hutný a tvrdý jak kamen ale malinký a ne moc ocukrovaný. Zato venku jsou palice řidší, velký a plný pryskyřice a zelených listů, na kterých je krupice taky. Všechny 3 automaty venku vypadají stejně, odlišuje se pouze automat ze skleníku.

Však posuďte sami. Pokud budete mít někdo jakékoliv připomínky, moc rád se poučím ze svých chyb a každá rada pro mě bude další zkušeností do příštího pěstu. Takže předem dík.
krupier77
.
krupier77
Takhle probihalo sazeni do lesa :)
krupier77
Zastipnutí vrcholu u OrangeBudDiesel ve skleniku
krupier77
A takhle uz nakvita automat ktery je ponechan ve skleniku (touto dobou teda se uz susi jeho palicky) :-D
krupier77
Automaty venku. Nevím kolikátej den, absolutne nepočítám, nevim kdy jsem sadil :-D chtělo by to nějakej software v komplu na hlídání záležitostí okolo pěstování (včetně datumu posledníhío hnojení atd.) Ono když člověk musí zhulit to co si vypěstoval, tak nějak potom zapomíná... :-D

Takže kdyby někdo měl nějakej tip na povedenou hračičku do pc, napište mi ji prosím.
krupier77
Další fotky automatů
krupier77
Něco ze života chudáků z Aukra
krupier77
A teď zpět k automatům
krupier77
Nějaké detaily (pro rejpaly ANO není to makro!!) :-)
Je to automatka ze skleníku
krupier77
A další...
krupier77
No a to byla automatka Northern Light ze skleníku. Palice tvrdý jako prase a nakonec se jeste víc osypala než byla, takže fajn. Šla pod kosu, moc z ní není, jenom takový malinký paličky, za to skákaly po skleněným stolku jak pingpongový míčky :-D počítám že sušíny bude tak 5g slabých. Co už, příští rok vím, že ze skleníku po růstu přesadím automaty do země.

Hodně lidí, jsem tu viděl spekulovat nad tím, že není lepší automat přesadit, jelikož se tím zbrzdí růst. Já sem to letos udělal tak, že jsem počkal na první známky blizniček a to byl ten impuls, přesadil jsem je do zhruba stejných děr, přidal trošku NPKčka a nějakej uplně běžnej substrát za 60 korun asi 50 litrů. a srovnání bude až budou, je pravda, že ještě trochu povyrostly, což dávám za vinu o trochu větším dírám než byly květníky. přecejen to člověk uplně neodhadne, takže kořeny začaly zase růst a s nimi asi i vršek. No každopádně palice sou o dost větší a bude i susiny vic. Uvidime jak se tohle všechno projevilo na kvalitě.

Ještě jedna věc k automatům ... zajímalo by mě, jestli je někdo z vás ohýba takovým tím stylem, že to vohne uplně k zemi tu kytku a ona vlastně i z těch sekundárních vyhodí primární větve... nebo aspon podobně velké... ?? pokud má někdo zkušenosti, sem s nimi :)
krupier77
No a další automaty, tentokrát už vlastně poslední 3 co mám
krupier77
Tak a je to, dohnal jsem co jsem měl dělat průběžně a teď už nás čeká pouze dnešní cesta za automatkama a po jejich sklizni (buď už dnes, nebo na konci týdne-má být totiž ještě slunce a to bych rád na posledních pár dní), no, po jejich sklizni už nás bude čekat pouze The Church, který mám ve fóliáku a který určitě musí dojet a nezplesnivět!! :) a dál OrangeBudDiesel, což se trošku obávám, ale někdy v listopadu by to být mohlo, budu muset ve foliaku vetrat vetrakem kuli vlhkosti urcite, ale co... kdyz to nestihne dojet, tak bude aspon na mast,h lavne at to neplesnivy :) No a ještě nesmím zapomenou že mám vysazeno jedno AutoAK47, který je už v květu, ale moc z toho nebude :-) uvidíme. Tak zatím lidi, budu rád, když někdo něco napíše, sere mě to že to všichni tak hejtujete :)
krupier77
Chtěl jsem se Vás zeptat... podle té předposlední fotky... ještě to asi nemám kosit, co? kolik to tak ještě chce? 3 dny? tejden? dva? co myslite? moc diky za jakykoliv info... :)
Aladin
Zdravím já bych to viděl na minimálně týden když bude hezky,a možná i více,teda pokud nezačne plesnivět.
prysk
Taky bych to ještě nechal, ale jen tak 3-4 dny, má ted bejt zase asi 2-3 dny hezky a pak bych jí cuttnul :)
krupier77
Tak včera jsem byl na fleku a tohle mě dorazilo... jedna kytka chytla uplně fialový pheno :) ale předtím ani náznak... takhle zfialovatět stihla za asi 3 dny... :) u te bych uz asi cuttnul jak říkáš, aspon tu vrcholovku, protože tipuju, že zrovna tahle odrůda je jak dělaná na postupnou sklizeň. Vrchni palice sou krásný, ale spodní maj ještě bílý blizny. Co s tím? kytku ze skleníku jsem zkoušel sklízet postupně a nebyl s tím problém, dokonce se mi zdálo, že potom do těch spodních palic šlo ještě o trochu více "šťávy", takže víc narostly. Nevim jestli je to jen subjektivni pocit, ale potreboval bych poradit co a jak s tim setnutim, jestli radsi celou kytku, nebo po castech? jake jsou vyhody nevyhody?
predem dik
prysk
Nechal bych jí ještě přes ty hezký dny co maj bejt(ode dneška do pátku) a bach bych jí dal dolu-celou.
krupier77
Tak jsem to tak trochu planoval no.. pres ty pekny dny by to mohlo jeste posunout o kousek dal a ´pak to asi strihnu. A nemas zkusenosti s postupnym kosenim?
Aladin
No ono to koseni nezáleží jen na tom jak máš hnědé blizny,ale na zbarvení tzv. trichomů,můžeš se zhruba orientovat podle těch blizen,ale hodil bych to pod mikroskop. No a k tomu postupnému sklízení,můžeš zkusit zkosit ten vrch a spodek nechat ještě dále a potom porovnat co je lepší. Ale já bych na to sklízení nepospíchal,pokud tam nemáš žádnou plíseň a bude hezky tak asi uděláš lépe. Ale to je věc názoru,a hlavně tvá. Hodně zdaru!
krupier77
jj, vim, trichomy no... ja mam takovej detskej mikroskop ale to je uplne shit videt pres to :-D asi to radsi vyfotim fotakem s makrem. da se to z toho taky poznat? :) fotak docela dobrej olympus s 30x optickym zoomem, to by mohlo vyjit, ne? no dneska vecer zkusim na kytce ve skleniku a uvidim, kdyztak vezmu po tech peknych dnech do lesa a uvidim, jestli jsou uz mlecny nebo jak na tom sou :) zadnej bolehlav nechcu a gaucak by mi taky nevyhovoval. takze kdyz to bude napul v patek i na spodnich palkach, pujde to pod kosu nekompromisne cely :-D dik borci za rady :)
Aladin
No možná to poznat půjde ale bude to chtít hodně dobrý makro,ale ten mikroskop by byl lepší,já měl půjčený takový malý přímo na to i s přisvícením a ten byl bezva.
krupier77
No a kde si to mam ja pujcit? :-D kolik to tak muze stat? mrknu se na aukro a snad neco najdu, ale to asi nejak rychle neporesim (do konce tydne) :-(
Aladin
No zkus si třeba půjčit nějaký větší,který je lepší než-li ten tvůj,nebo to zkus se tvým a nějak si s tím pohrát.Ale přinejhorším to skliď kdy uznáš za vhodné.
krupier77
No asi budu muset neco vykoumat, tim fotakem je to dost spatny... zkousel jsem to prri minimalnim seru, ale je to spatny, trichomy nevidim. jde to videt i pod lupou?
Aladin
Jo možná to bude lepší než-li ten foťák,chce to zkusit. Přinejhorším se budeš muset řídit sám sebou,nech zhnědnout všechny blizny,a pak tomu dej třeba dva dny,a snad to bude.
krupier77
No tak dalsich par peknych dnu mame za sebou, jsem na kytky zvedavej :.-)
krupier77
FINAL GROW & SMOKE REPORT

Tak Vážení, jsem tu, abych zhrnul to jsem již letos sklidil, nebylo toho moc, ale už i ochutnáno záštipek a není to tak špatný jak jsem myslel. Takže dotoho:

Model: Auto NorthernLight (zasazeny 3 semena)
Banka: Growshop.cz (10 fem seeds 600kč)

Celková doba od vyklíčení: 72 dní
(*pozn. dle mého se na tom podepsalo i trošku počasí, bylo poslední dobrou před kosou docela hnusně a tak se to protáhlo)

Sazeno do Light mixu od Plagronu do 6,5 litrových květníků. Těsně na začátku květu přesazeno do přírody do hlíny smíchané s klasickým substrátem za 60kč z HORNBACHU. Na každou kytku tak 35 litrová díra. Posypaný nějakým sajrajtem proti slimákům (asi 200 kč taky HORNBACH). K tomu tyčky aby se nezlomili a dále víceméně bez starostí a bez jakékoliv péče. Zalívat nebylo potřeba, jelikož bylo docela deštivo. Nicméně mě překvapilo, že na to, jak tento model má tvrdý palice, tak se na něm nějak obzvlášť nechytala plíseň, za čož jsem samozřejmě moc rád. Jasně, ke konci se něco sestříhalo, ale bylo toho dohromady snad tak 2 gramy, takže nic.

Ostříhané palice pověšeny na půdu kde je relativně teplo a zapnutý větrák k tomu. Jedno k druhýmu a po týdnu mám suchý hulení a dnes půjdu převážit a zítra hodím výsledek, čímž Vám dávám možnost se zúčastnit soutěže o karmu, a to s otázkou, kolik že nasušeného hulení bude z uvedených obrázků?

Dále jsme se rozhodli letos vyzkoušet také něco uvařit z lístků, které jsme z palic ostříhali a přišlo nám líto je jen tak vyhodit, jelikož hulit to nechceme :) Sme přecejen tak trošku lampoví :D Takže jsme spařili asi půl hrnce listů asi 5 krát vřělou vodou a odstranili sajrajt, poté ve vodní lázní rozpustili máslo a ppřesypali ganju do hrnce a za postupného vaření pod 100°C jsme po 2 hodinách máslo scedili, třičtvrtě množství jsme nechali na zatuhnutí a čtvrt jsme ponechali v hrnci a přidali jednu velkou hořkou studentskou pečeť + nasekané mandle a nechali rozpustit a hned poté servírovali do připravených cukrářských košíčků. Už ochutnáno a je to opravdu šupa, příště mín hulení na jedno máslo určitě :D

Toto není pro letošek všechno, ještě nás čeká The Church (GHS) a očekávaný OrangeBudDiesel (growshop.cz), který asi budu muset jet ve fóliáku až do zimy, ale už mám nachystaný klipsňáky větráky 4, takže bez plísně to snad zvládneme.


Takže vyhlašuji tedy soutěž o K+. Tipujte množství suchého. SMOKE REPORT bude zároveň se zveřejněním výsledku zítra nebo pozítří.

Omlouvám se Vám za kvalitu fotek, 5MPX foták v telefonu není zrovna ideální.

Zdraví Vás krupier77.
34,5g
prysk
37,8g
sunking
33,5g
auroraindika
44g......
jeousek
39,9g
Aladin
46g
krupier77
chtěl jsem se někoho zkušeného zeptat, jak poznám, že je hulení usušeno ale nikoliv přesušeno. Chtěl bych si něco uskladnit v mrazáku zavakuovaný na pozdější horší časy a nechtěl bych to tam cpat zase uplne preschly... poradte mi nekdo ;) dikec predem
TomasD
tipuju 36G :D
MDe_
49G bude
SkaMasta
70G! :)
DoublePowa
Minimálně 45,759g tam bude ;) :winner:
krupier77
DoublePowa díky za přesný tip :D :D
power
No vidim to na 25g

Ja jsem susil podle navodu ve FAQ a to tak , ze jsem po ostrihani listi a zacistení sisky hodil do papirovych putliku na svacinu a az byly na povrchu krehke , tak jsem to nacpal do zavareninovych sklenicek a nechal na pude po tme . Ze zacatku jsem to kontroloval denne a pak uz mi nic nezbylo :D
Ale do mrazaku bych to dal urcite hodne ususene , prece jenom jak to vytahnes tak to nejakou vlhkost urcite nabere a 100% ti to nesplesnivi ani nic jineho .
gremlin101
43géček
greenlight
50
kola666
..........48g
53,4gé
pedro_devil
62 g toť můj tip! :D
zevrajsom
55
DoublePowa
citace:
Původní příspěvek od krupier77
DoublePowa díky za přesný tip :D :D


Nz, a tak to má být :D :D Takže doufám že to zvážíš na tisíciny :D :D


EDIT: Napiš kdyžtak do zpráv a smazný ;)
lubik07
z vlastnych skusenosti....:D
Usus to tak, aby ked sa pokusis zlomit palicku, tak pukne, ale nezlomi sa celkom....a takto ususene daj do nejakej nadoby, z vekom( ja pouzivam plastove nadoby na uskladnenie jedla)...a sup ho do mraznicky....ked si odtial budes vytahovat po troche, travka ti ostane vonava....a cerstva....skus neolutujes....kazdy tvrdi ze moja ganja je najvonavejsia....:girl:
Gautama
35,5g
KamiRool
42,5g :leaf:
Dandy
58,5g :)
krupier77
Takže Vážení, omlouvám se za prodlevu, která byla zapříčiněná dlouhodobým výpadkem internetu u nás tady v zapadákově :)

AutoNorthernLights
Dostal jsem se k vážení a do součtu jsem započítal pouze odstonkované a řádně vysušené paličky.

Konečný výsledek tedy:63 g

vítěž tipovačky je pedro_devil, se svým tipem 62g tipoval nejblíže a to s hendikepem -1. Karma letí tobě ;)

Co se týče kouře, je hodně cítit po nějakých bylinách, řekl bych třeba rozmarýn nebo tak něco, každopádně silné, první dva tri prdy chutnaj skvele, ale další jsou už nic moc.. prostě jako venek :) Vůně skoro stejná jako chuť, taky do těch bylin.

Stav je velice STONE :) gaučák :)

Pro příští rok tuhle odrůdu zase pojedu už jen pro ten výnos a krásný palice :)
Gautama
moc pěknej výnos;) a celej grow ;)
krupier77
Takže po delší odmlce se přesouváme do skleníku, kde se těší 3x OrangeBudDiesel a 5x The Church.

1.9. - 10.9.

Nálož fotek...
krupier77
Tak Vás po delší odmlce opět zdravím growerstvo :-) nějak jsem se pod tím proudem jointů zasekl u mě v pokoju :-D nyní po skoro půl roce pouštím pc abych napsal něco o vypěstovaných modelech :-D

OrangeBudDiesel (growshop seeds)
- vynikajici model, hned bych ho koupil na příští rok znovu, neuvěřitelně orosené palice, stav velice energetický, až jsem měl pocit, že mi vyletí hlavou ven. Chuť velice ovocná; s velice velice malou představivostí jsem v tom opravdu cítil pomeranče, nebo nějaký citrusy prostě. Jel jsem jak je vidno výše, ve skleníku, ale i odolnost proti plísni se držela. Ze 3 kytek sem ostříhal v přepočtu na suchý, tak max 10g. Zapříčiněno možná hezkým počasím koncem sklizně, že toho bylo jen tak málo plesnivýho. Výnos ze 3 kytek zhruba 500g a to jsem to dost krotil.

The Church (GHS)
- model jak sám název napovídá je vůní hodně podobný kostelnímu kadidlu, ale chuť která v něm přetrvává vám v puse vyzní až po pár šlukách. Můžu vřele doporučit pyrexářům, hutný, tvrdý palice. Zhulenost je ze začátku takovej těžkej high, až se záchvaty smíchu (při vtipných příležitostech), postupem času ovšem přechází do mírného stone. To nemění nic na faktu, že se výborně hodí do společnosti a dokonce i na vyřizování na úřadech :-) Výnos z 5 kytek něco okolo 200g. Měli na úkor orangebuddieselů méně prostoru a jsem rád, že jsem se tak rozhodl.

Tímto ukončuji pěst 2011. Mrzí mě, že jsem sem neuploadoval fotky, ale třeba se mi ještě něco podaří najít ve foťáku. Pro příští rok určitě budu shánět semena AutoFlowerNorthernLight od Growshop.cz, který sem si nemohl vynachválit a slavily úspěch, viz. výše v threadu. Dále určite hodím AF AK47 který mi zbyly v lednicce z lonska. Co se týče normalních modelů, chtěl bych nějakou klasiku, třeba shamana, nebo frisiany. Uvidíme jestli půjdu do řezů u kterých je to omezené s výběrem modelu, nebo koupím zase něco přes seedbanky? Toť je ještě překvapení i pro mě :)

Budu se s Vámi těšit na začátek nového zahrádkářského počínání a celé toto vlákno zakončím pokřikem

PĚSTU ZDAR !!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma