markal |
cau vsem mam tady po par dnech nejako info kitule jedou paradne dneska jsem navezl 80 l vody tak na dve zaliti vody bude kitule jsou zdrave
Z LEVA
DUTCH DRAGON
NEBULA
AK 47 |
|
|
markal |
mozna jeste neco vymislim s tema par kitulema na balkone sam se necham prekvapit jestli se hecnu |
|
|
kovin |
Ahoj, moc pěkná zahrádka. Tak ať se daří |
|
|
markal |
cago snazim se sec to jde ale casu je nedostatek ale diky za sledovanost |
|
|
markal |
nazdar growerstvo tak posledni osazenstvo na balkone jsem presadil ven par mazaru nejake NL BM SQ |
|
|
markal |
POKRACOVANI FLEK KDE JSOU REZI VYPADA TAKHLE DAL JSEM JIM HOSTICKE SLEPICAKY TEKUTE NA ZALEVANI PADLO ASI 40 LITRU HOLKAM SE DARI MOC DOBRE HODNE PODOBNE JAKO MINULEJ ROK VSAK MRKNETE SAMI |
|
|
markal |
nazdarek mam pokracovani prostrihal jsem par listu nezastrizeno ani jednou dneska dostali jen vodu
OSAZENSTVO
TRI KITULE Z LEVA ZA SEBOU JSOU DUTCH DRAGON
TRI KITULE UPROSTRED ZA SEBOU NEBULA
TRI KITULE PRAVA STRANA ZA SEBOU AK47
ROSTOU JAKO BY TO BYL STEJNEJ MODEL MRKNETE |
|
|
markal |
nazdarek tak mam tady daaalsi prehled jak to pokracuje na prvnich dvou polickach nam holky zacinaji brat na kvet zalito jen voda |
|
|
markal |
jeste foto tretiho pole zalito jen vodou roste to paradne |
|
|
markal |
nazdar panove a dami tak na prvnim fleku mi vsechno kvete
foto 1
na druhem fleku take vsechno pomalu nakveta
foto 2
a na tretim fleku kde jsou jenom rezi tak zatim nic ani naznak tak zacinam mit dojem ze to asi nestihnou ale budu doufat |
|
|
markal |
nazdarek vsem co sledujou mensi priblizeni jak mi to pokracuje
PRVNI POLICKO
SPECIAL QWEN
NORT LIGHT
BLUE MISTICK
MAZAR
VSE SEMENA MINULICH LET
DNES POHNOJENO HOSTICKE SLEPICAKY A PK |
|
|
markal |
DRUHE POLICKO
SESTAVA
BLUE MISTICK
MAZARI
SPECIAL QWEN
NORT LIGHT
TAKE ZALITO HOSTICKE SLEPICAKY A PK |
|
|
markal |
foto s predeslich dvou prispevku neplati zbabral jsem to tohle foto plati
policko 1 |
|
|
markal |
policko 3 rezi
dutch dragon
nebula
ak 47 |
|
|
markal |
cus bus autobus mensi prehled jak to pokracuje pohnojeno zalito prostrihano pomazleno
PRVNI POLE |
|
|
markal |
POLICKO 2
FOCENO DNES |
|
|
markal |
POLICKO 3 REZIVO
LEVA RADA ZA SEBOU DUTCH DRAGON
UPROSTRED NEBULA
PRAVA STRANA ZA SEBOU AK47 |
|
|
markal |
ahoj vsem co sleduji i vsem ostatnim prvni pole HNOJENO ATA PK 13 14
AGRO VITALITY KOMPLEX
OSAZENSTVO
SPECIAL QWEN
NORTHERN LIGHT
BLUE MISTICK
MAZAR
LECHCE PLISEN ODSTRANENO |
|
|
markal |
DRUHE POLE
HNOJENO ATA PK 13 14 VITALITY KOMPLEX
OSAZENSTVO SEMENA
SPECIAL QWEN
NORTHER LIGHT
BLUE MISTICK
MAZARI
PLISEN ZADNA TEDA ZATIM |
|
|
markal |
TRETI POLICKO
REZI OSAZENSTVO
DUTCH DRAGON
NEBULA
AK 47
JEDNO AK 47 MI NAPADLA NEJAKA PLISEN CI CO TO JE MRKNETE A JESTLI NEKDO ZNATE TAK DEJTE PROSIM RADU DIKY MOC |
|
|
Gorzan |
citace: |
Původní příspěvek od markal
JEDNO AK 47 MI NAPADLA NEJAKA PLISEN CI CO TO JE MRKNETE A JESTLI NEKDO ZNATE TAK DEJTE PROSIM RADU DIKY MOC |
Stonková plíseň.
Když ji podchytíš včas, stačí ji setřít a je od ní klid, když to i něčím stříkneš, asi jí to neublíží, ale mně to většinou stačilo seškrábnout- setřít a byl pokoj. Ve tvém případě už je to hodně pokročilé stádium a docela koukám, že ta kyti ještě žije a nesplesnivěla celá |
|
|
markal |
cago pokracovani prvni policko 45 den kvetu jedna kytule sla pod kosu je blue mistick prekvapive zacla kvest nejdrive a dneska skosena 54 den kvetu |
|
|
markal |
cago pokracovani prvni policko 45 den kvetu jedna kytule sla pod kosu je blue mistick prekvapive zacla kvest nejdrive a dneska skosena 54 den kvetu
seknutej blue mistick
celek |
|
|
markal |
takze druhe pole take kolem 40 dnu kvetu
celek
blue mistisck kterej ma krasne podzimni barvy |
|
|
markal |
treti pole rezi tak 30 den kvetu dve AK47 napadena stonkovou plisni ale zatim se jaks taks drzi zbytek plisen zadna tak jen doufat ze vyjde pocasi |
|
|
markal |
cau par fotos foceno dnes
jedno ak 47 po smrti stonkova plisen a zbytek vpoho |
|
|
markal |
caute vseci co sledujete muj letosni pocin moc dik za kacka a sledovanost jen doufam ze pocasi dovoli a vse dojede majte sa nazdarek |
|
|
markal |
caues vsem mam tu pokracovani prvni dve policka 52 den kvetu plisnen odstranena doufam ze jse pocasi umoudri a nebude prset podrobnejsi popis pri sklizni |
|
|
markal |
TRETI FLEK REZI
tri ak 47 umreli stonkova plisen skoda
ale DUTCH DRAGON VYPADA MOC PARADNE PRVNI RADA Z LEVA
PRAVA RADA NEBULI JSOU TAKE PARADNI JESTE JE NECHAM ALE PLISEN POSTUPUJE JAK MOR |
|
|
markal |
cau vsem dneska kosa pole rezi od posledni navstevi plisen na 60 procentech fakt mazec ze to za par dni poskocilo jako prase no co jse da delat |
|
|
markal |
cau vsem letos se to vubec nepovedlo plisen mi vse znicila zustalo mi tak 20g takze pristi rok jedu jen automatos doporucte neco zajimaveho |
|
|
|
letos jsem jel hodne magnum a zadnej zazrak za ty penize. takze spis osvedceny mazary a extreme. magnuma uz nekoupim nachylnej na plisne a rozhodne zadnejch 200g na kytku xD |
|
|
markal |
mazary jsem jel minulej rok a podivejse sam bylo to uplne o nicem jinem mrkni sam |
|
|
|
myslel jsem auto mazary. kvuli tobe jsem si mazary sehnal a zasadil. bohuzel se mi vubec nepovedly jako tobe. a to protoze mi je ukradly a ve skleniku zacly kvest pozdejc. takze jsem nemel takovy mordy jako ty, ale i tak je to kurevskej model ! |
|
|
Zajac |
citace: |
Původní příspěvek od markal
cau vsem letos se to vubec nepovedlo plisen mi vse znicila zustalo mi tak 20g takze pristi rok jedu jen automatos doporucte neco zajimaveho |
na maty venku se vykašli, spíš najdi kytku co se ti bude hodit na ten flek, třeba dalši sezonu chci zkusit fem- The ultimate do skleníku, pišou že kytka je velmi odolná vůči plísním a hnilobě, tak snad budou mít pravdu, na ven nevím co dát, rozhoduji se mezi whitewidow x the ultimate ( reg.) nebo chronic, |
|
|
markal |
cau MAZARY jsem jel minulej rok s rezu a faaakt se povedli pristi rok je pojedu asi znovu mozna jeste porozmislim pokusim se obeslat par lidi mozna nekdo neco prepusti JO A PROC NE AUTOMAT VEN |
|
|
|