Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Prvni grow ( misto, kvetinace, samonakvetacka, prostrihani ) nejsem si jistej... - Klikni zde pro originální téma
Legy
Ahoj,
zacal sem svuj prvni grow a narazil sem cca po mesici pestovani na tyhle problemy:
1) nejsem si jistej, zda mam dost velky kvetinace (mely by bejt cca 4l) hlavne u trpaslika, sice se sklizi za cca mesic a pul, ale je stvercovyho tvaru a jedna strana je dlouha 15cm.
2) nevim, jestli mam kytky prostrihavat a nebo ne. Pokud ano tak co? Docet sem pro rozdvojeni a vetsi vynosy ustrihnout horni patro a pripadne dolni vetyvky. Mne na ty spodni vetyvky nejde moc svetla, pac ty listy z hornich pater jim stini, nemel bych odstrihnout trebas jen je?
3) nevim, zda svetlo ( 2x 36w trubice zarivkova- vyrovnany spektrum (jedna deni bila, druha trochu cervenejsi) ) a nastaveny na 18/6 nebude vadit vyvoji a kvalite palic u samonakvetaciho modelu cervenyho trpaslika. Taky nevim, jestli ten model mam nejak strihat, nebo ne a pride mi na sklizeni docela malej a uz ho mam mesic a jestli sem se dobre docet, tak se sklizi cca po 2 a pul mesicich...
4) chtel bych se zeptat, jestli kdyz budu normalni sativy/indiky pestovat treba jen 5 mesicu, misto az do podzimu a prepnu na 12/12 tak by mi mely zacit kvest, ze? Stejne tak jde jednu kytku pestovat treba 3 roky, byt je to jednoleta bylina...
5) nevim, jak to mam udelat se svetlem, protoze kytky mi rostou docela brutalne do sirky a zarivka je uzka... snazim se to maximalizovat tak, ze davam na latkach alobalovou folii pred ne a z druhy strane je zed obalena folii za radiatory (taky slusne odrazi) ale za chvili mi latky nebudou ani stacit a spousta kvetinky nebude pod zarivkou ale docela dost mimo ni... jestli mi ty trubice 2x36w budou stacit na 3 rostliny, nebo budu muset poridit nejaky doplnujici svetlo... ?

kdyztak sem udelal amatersky video, treba tam bude neco videt ;)
http://www.youtube.com/watch?v=KNI5KPAdSfA

jeste jednou dekuje Legy :)
zagg911
čuss, takže :D RedDwarfa rozhodně nestřihej! autoflowery se nezastřihujou ;-) čim větší květináče, tim líp.. pokud se vějškově vejdeš pod světlo... a jestli silnější světlo záleží na tom jakej očekáváš výnos a jakej máš prostor ;-) změř a uveď
Legy
jinak koukam oni vetsinou, kdyz pisou indoor, tak myslej mensi kytky, ja bych je klidne k tem 2 metrum indoor vyhnat moch, takze asi je pak jeste jednou presadim, ale to az budou vetsi, a lip prorostli korenama, aby to pro ne nebyl takovej sok, dam tam rovnou nejaky 10l kyble, nebo proste obri kvetinace... jen na toho trpaslika asi prdim, je to sice malej kvetinacek, ale kdyz se bude sklizet za chvili :)
je to mistnosti, takze lehce pres 2 metry vysoka a siri bych ani neresil, protoze pro ty 3 rostliny tam je mista az az... ale jestli chces cisla, tak reknu 3-4m na 3-4m a vysoka jako klasicka mistnost (lehce pres 2 metry)
jinak jestl bys mi moch poradit, co s tema normalnima kytkama, jestli nejak strihnout, nebo ne a taky bych, jestli mi muzes vysvetlit jak je to s tim kvetem.. a vynos samozrejme co nejvetsi ;) a jeste bych chtel vedet, jak s tou kvalitou palic u toho reddwarfa, jestli mam nejak jinak svitit na nej :jerk:
diky :)
zagg911
tak teda přidej světlo a do co největších květináčů je hoď rovou ;-) když nebudou omezený prostorem pro kořeny, dáš u RD i 25 na kytce, což je na Af slušný ;-) jo a daleko víc se ti vyplatí mít tam 3 nižší growy s menšíma kytkama, než jeden s vytáhlejma ;-) zvlášt př takoví hloubce boxu a výkonu a průsvitu CFL trubic ;-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma