Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Aloha!!! - Klikni zde pro originální téma
papua
Zdravím všechny milovníky přírody, konzumenty marihuánky a growery!

Ve stručnosti něco o mně:

Jsem mladý student, kterého baví příroda a pěstování marihuany. Bydlím v malém městečku, kde se pohybuje hodně konzumentů ganji. Já sám nejsem konzumentem téhle krásné rostlinky, raději si dám 10 pivek. Volný čas trávím s kamarády, touláním a cestováním po krajích, :D což se děje jen o víkendu. Rád jezdím na kole, ale co jsem řidič jsem zlenivěl. Přes týden chodím do školy, ale snad se to brzy změní právě jsem v období, kdy skládám ten nový výmysl jménem Dobeš je **** alá státní maturita.
Také rád fotím, fotka v příspěvku je můj no-name z roku 2008.

Kde pěstuji:

Preferuji outdoor pěstování, ve kterém mám tří letou zkušenost. Pěstuji na mé krásné, velké zahradě, která je velmi prostorná a orientovaná na jih. U mě na zahradě sou k nalezení okrasné kytičky, slunečnice, jahůdky, dýně, melouny exotické rostliny, marihuánkové rostlinky, zkrátka je toho habaděj. :D Podnebí, kde se nachází má zahrada je v teplé klimatické oblasti s dlouhým až velmi dlouhým, velmi teplým a suchým létem. Přechodné období je velmi krátké s teplým až mírně teplým jarem a podzimem. Zima je krátká, mírně teplá a suchá až velmi suchá s velmi krátkým trváním sněhové pokrývky. Stručně řečeno: mám velmi dobré podmínky pro pěstování.

Outdoor 2011:

Pro letošní rok jsem zvolil dle mého názoru krásnou odrůdu Frisian dew. Semínka jsem objednal z 5semen, jednalo se o pět feminizovaných semínek, které měli 100% klíčivost. Letos jsem začal poměrně pozdě, klíčit sem je dal až 8. května. Prozatím se rostlinkám vede dobře. Více rozepíši později v sekci outdoor.

Doufám, že se zde toho hodně přiučím...
Všem přeji úspěšný rok jak v pěstování tak i v osobním životě ;)
PEACE!
MDe_
Vítej .. konečně další "normalní" človíček :) Podle hodně lidí FD je dobrý gen, chutný a stihne bez problemů dozrát. Jinak sázení i v tu dobu je ještě dobré.

At se t letos daří !
šapša
Toz vitaj at se ti tu libi a at se dari. ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma