Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Rady do začiatkov - Klikni zde pro originální téma
J@m@L
Ahojte, mám podľa vás skúšať Supercropping alebo podobné typy ohýbania, keď idem dávať von prvý krát??? Alebo aká metóda zaštipovania je najlepšia? Ohýbacie kolíky sú dobré do začiatku?

Flek mám perfektný, zabezpečený, slnný, všetko ako má byť, akurát tam je nenormálne zlá pôda (hlavne kamene). Stačí keď vykopem jamy 50x50x25 (ŠxHxV) cm? Alebo koľko litrov zeme do jednej jamy?

Dosť pomôže keď okolo rastlín dám kamene proti odparovaniu vody či sa s tým trápiť nemám?

Zatiaľ všetko díky vopred!


EDIT: Klíčiť idem dávať priamo do zeme. Je lepšie narezať flašky a zasadiť rovno do jamy a prikryť fľaškou alebo do kelímku, nech vyrastú kus?
chily
cau, tu diru bych kopal spis do hloubky nez do sirky, takze klidne pulmetra dolu, prumer by mohl stacit kolem 30cm, tedka nedavno jsem hazel ven a na jednu kytku asi 20l hliny mozna vic, podle toho jak se vleze do diry:) cim vic hliny tim lip, zalezi do ceho kopes...

rovnou do zeme bych to urcite nedaval, nech si ju trosku povyrust (cca 20cm), a az to bude pekna sazenicka flakni ji do te hliny v dire
Kambu
Zdarec,tak ohledně ohýbání,tak toho se bát vubec nemusíš,klidně mužeš ohýbat,není natom nic těžkého.Minulý rok,jsem taky poprvé ohýbal a paráda (viz. Venek 2010),akorát si jen musíš dávat pozor,aby si nezlomil stonek,boční větve..jestli ti trocha rupne větev při tom ohýbání,tak nevadí,stačí ju nečím stáhnout a ona se zacelý..
Co se týče jam,tak čím větší uděláš jamy,tím lepší.
Jinak okolo rostlin ty kameny dávat nemusíš,spíš si okolo rostlin místo těch kamenů,rozsypej VANISH- to je proti slimákům.
A jestli zasadit rovnou nebo ne..záleží na tobě..osobně dávám klíčit zvlášt a pak až mám nějakou sazeničku,tak ju dávám do připravené hliny,jinak na tyto otázky,je tu spousta odpovědí,stačí jen hledat :wink: At se daří..;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma