Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Otázka na Myši - Klikni zde pro originální téma
Marselos
Mám docela strach o můj box darkstreet II myslíte si že by myši byli tak drzé a jetak mi zničili prokousali ten box aby se dostali dovnitř za teplem? Mám ten box v jedný bunce a v podleze je díra myši tam byli poznal jsem to podle hoven a prokousanýho nafukovacího člunu. Jesli si mám opatřit nejakou lepač a nebo to nejak kolem dokola vytunit aby mi ten box neponičili.

budu rád za vaše názory a nápady dík ..
MDe_
Jebni kolem zdí pasti a máš klid :) Myši a krysy moc nevydí tak chodí kolem zdí , další možnost je nasypat kolem jed.
Marselos
Budu muset neco takového pořídit nechci aby mi zničili fungl novej box, koukal jsem i na ty odpuzovače pro jistotu bych tam dal jed a tu past tu díru co jsem našel tak jsem na ní položil itong kvádr prozatím :-/ ale stejne se o to bojím, Myši jsou svině


http://www.deramax.cz/deramax-01-kl.../d-70579-c-908/
Noobs
chudak myš
chuck53
Vyrob si jednoduchou past. Vezmi dřevěnou bednu a do jedné stěny udělej tak 5cm kulatý otvor. Pak pod úhlem vyvrtáš díry a nastrkáš tam staré špice z kola tak, aby směřovaly dovnitř.

Hladovec se protáhne za bufetem,ale zpátky už to není tak user-friendly!

Doporučuju udělat si průhlednou jednu stěnu a otevírání na panty. Taková parta rozdováděných potkanů může být plná elánu, až je budeš vypouštět někde v polích :)

Nebo si to za 100kč kup;)
Marselos
nebo me ješte napadlo ten box vypodložit tak 10-20cm nečeho jako.např polistiren,laťkama nabo tak aby na to proste nemohli z boku ale jed dám 100% a ty pastičky mám taky,ješte mám možná jestli jí teda najdu past že do ní vlezou a už nevylezou neco jako říká chuck53 akorád tohle je menší taková drátená kopulka a nahoře je dírka o průmeru 2cm dá se zmenčit i zvetšit a na konci té dirky jsou roztřepené drátky že se o ne zaseknou nebezpečný tam strkat prs drátky se zakousnou protitahem do prstu slušná past,doufám že jí zítra najdu jestli jo tak hnetka zítra dávám pasti .
Balon
myši jsou dost dobrý lezci, takže polistiren, latky atp zapomen... a skákat ty mrchy taky uměj velice dobře... 20cm je málo... dej pasti, dej jedy a oni tam snad polezou mín, jsou celkem chytrý.... moje doporučení je přemístit stan:)
Marselos
Jo to bude tešký páč to mám na míste kde nepotřebuju pacháč a VK ale na zimu mám v plánu si to vzít domu tak doufám že do té doby mi to neroskoušou .co třeba i moč nepomohla by jak lidcká tak i třeba psí,nabo pepř jako odpuzovadlo ??
pindras
neni nad pochcanej stan. Jinak jed bych nepouzival, stejne by nechciply hned a navic kdyz pak nekde pod podlahou hezky tleje par mysich telicek, tak to je pak parada. Kup si takovy ty drateny "babovky", jak do nich mysi vlezou a uz nevylezou - muzes je pak nekam vypustit, bez toho aniz bys musel provadet mysi genocidu - maji pravo na zivot, holky chlupaty.
bruno.kudrna
Zdravím
Nemám to tak úplně k tématu,ale myši se to týká tak se zeptám tady....
Je to cca 3 týdny usadila se nám doma myš (v obýváku).Po večerech je slyšet jak chodí,hlodá,škrábe.A už sme ju i párkrát zahlídli.
De mi o to jak ju chytit nedaří se.Mám 4 pastičky každá jiná.Dřevěná klasika,želazná, jak dřevěná akorát železná,plastovou a pak ještě jednu plastovou na kterou se nemusí dávat návnada.Je tam takový kolečko z toho strhnete papír a začne to smrdět.Já sem tada nic necítil ale ta myš prej jo a mělo by jí to vonět,nějakej hormon nebo co a jako že po tom de...
Ale je tomu již týden a stále nic.Do těch třech pastiček co sou na návnadu sem zkoušel-uzenej tvrdej sýr,domácí klobása,salámy-rio erbo,vysočina,lovečák,anglická slanina,moravský uzený maso a pečený kuře.A nic.....Pastičky má normálně v cestě kudy chodí.Já už nevím, co taková myš žere?? Jako nedělám to poprvé že jo.....,ale toto se mi ještě nestalo...Na co určitě zabere?
Už sem koupil i jed,ale do toho se mi nechce to nechám až jako nejkrajnější řešení.Díky
Zdárek:sun:
fikus37
Kámošovi vlezli krysy do potrubí a prokousali mu ventilátor prima klima. Lopatky byly prozrane. Jsem cumel.
odo
:-)
No, pokiaľ ju chceš nehumánne zlikvidovať, tak ako návnadu použi orech...
Ináč najlepšia je mačka! :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma