Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Joker in the Pack 2011 (Passion #1, Chronic, Skunk #1) - Klikni zde pro originální téma
Smoker&Joker
Zdravím všechny pěstitele v nové sezóně, letos jsem nějak váhal se založením galerie, ale mám docela pěkný holky, tak mě to nakonec přemohlo. Letos jedu Passion #1, Skunk #1 a opět Chronic, kterého mi zbylo 8 semen, a vím, že je na něj spoleh, vše F2. Sázel jsem 6.4., a to první kolo, 9 Passionů, protože jedno semínko se mi někam zatoulalo. Jinak jsou to děti od Ruprechta. Z 9 semen se mi čaplo 6, ale jedno zůstalo u děložních lístků. Takže 5 kytiček vitálních, 3 starší, stejně velké, dvě mladší, tak o polovičku menší, u kterých ještě nevím pohlaví. Z těch 3 jsou dvě krásné samičky, a jeden samec. Takže budu mít určitě 2 vzorové holky na okně, jako vždy, které budu zatemňovat. Substrát mám jako vždy na pelargonie, a asi 20% kokosu. Uvidíme co ty menší dvě, s těma moc nemůžu počítat, takže udělám pár řezů od každé samičky, které pak pudou postupně do skleníku, kde by měli být 3 malé keříčky. Toť Passion, a druhé kolo půjde společně Chronic a Skunk #1.
Tak snad letos se trochu zadaří i na výnos. V loni to Bud ve skleníku nestihl, což jsem si měl ale zjistit dřív :whip:
Jinak tady je loňský Chronic a Big Bud

Foceno 10.05.
1. Passion #1, vyrostl 12.04. Samice









2. Passion #1, vyrostl 13.04. Samice











3. Passion #1, vyrostl 15.04. Samec
Smoker&Joker
A tady už jsou novější, včerejší fota. Poprvé jsem včera trochu přihnojil, ale myslím že není ůbec potřeba, holky jsou krásně vitální, nic jim nechybí. Zalévám odstátou vodou jako vždy. Tak tady jsou ty samice.




1. Passion #1 vyrostl 12.04.









2. Passion #1 vyrostl 13.04


Joker
Smoker&Joker
Zdárek, Passiony za posledních 5 dní rapidně popojeli, takže ode včera je zatmívám, jinak by se mě nevešli. Takže zase každý den v 06,30 ven a v 18,30 spát. Než jsem je dávál kvést, udělal jsem 3 řezy, u kterých čekám na zakořenění. Jeden nebo dva by měli jít do skeníku a jeden ven, nebo naopak. Zároveň jsem zasadil další semena, a to 5x Skunk #1 a 5x Chronic. Ty pak vystřídají Passiony v druhém kole. Ideál by byl od každého alespoň jedna samice.
Z těch Passionů mám velkou radost, jsou hodně kompaktní, žádný velký rozestupy, krásně už od 1. měsíce větví, listy má krásně kulaté, vypadá to na čistou indiku, jak píší v DP, aspoň teda ta druhá určitě. I když Ruprechtovi, od kterého semena jsou, se třeba zdály strašně sativoidní, tak nevím. Každopádně už teď se těším na závěrečný stuff, tady jsou fota.


1. Passion #1 F2, doba růstu 43 dní, 1. den květu







2. Passion #1 F2, doba růstu 42 dní, 1. den květu


Joker
Smoker&Joker
Dnes už bylo venku zase trochu hezky, a tak jsem se šel podívat po okolní krajině na nějaký fleky. Prochodil jsem 3 hodiny, ale tak dobrý místo jako jsem si našel v loni, už prostě asi nebude. Ještě mám chvíli čas než budu dávat něco ven, tak snad ještě na něco natrefím. Jinak už mi po 3 dnech vyjeli první 3 Chronici.
Passiony vypadaj luxusně, takhle pěkný kytky jsem ještě neměl, vždycky byly řidší a s většíma rozestupama, tohle je dobrá jungle. Větví tak, jak by asi indika měla, uz teď když jsem to stopnul z toho bude pěkný keřík. Od začátku nejeví žádné problémy, ani spodní listy nejdou pryč tak, jako vždycky. Už začíná pomalu nakvétat, těším se co vyprodukuje, všechny kytky by podle Ruprechta měli bejt růžový až fialový. Tady jsou fota.










1.-3. Passion #1, F2, 3. den květu














Joker
Smoker&Joker
Zdárek, jsem tu opět po delší době s updatem. Začnu novými přírustky. Z 5 zasazených Chroniců vyjeli po třech dnech 3, a 4. den vyjeli zbylé dva, takže rychlost a 100%. Zato z 5 skunků vyjel jen jeden a to po čtyřech dnech. Dnes asi po týdnu jsem vysypal 4 zbylé semena, nejsou naklíčená, ale nevypadají špatně, tak jsem je dal na vatu, jestli třeba ještě vyjedou. Mezitím jsem zasadil nových 5 skunků. Z řízků mojeho Passiona se zatím čapl jeden, ten už je jasnej, teď uvidim jestli se ještě chytnou zbylé dva.

Passiony už kvetou sedmým dnem, chvíli se ještě přestavovali na květ, a poslední dva dny už začly pořádně nakvétat. Od této chvíle by to mělo začít pořádně bujet!, vzhledem ke krátkému období květu. Jinak první spodní listy začali slábnout až předevčírem, což se mi vždycky stalo už na růstu. Hodně vitální a kompaktní strain. Mezery jsou minimální, skoro jako u řízku, což je pro mě lepší pro výnos, kvůli omezené výšce. Přístí update zřejmě bude o víkendu, a tady jsou fota, fotil jsem i zadní stranu, kde vyniknou větve.









1.-2. Passion #1, F2, doba růstu 43 dní, 7. den květu


























3.-4. Passion #1, F2, doba růstu 42 dní, 7. den květu


Joker
Smoker&Joker
Čus groweři, za posledních pár dní se staly nějaké novinky, tak doufám že nic nezapomenu. Protože z prvních 5 skunků co jsem vsadil, mi vyjel jen jeden, tak jsem nedávno zasadil ostatních pět, do tří dnů vyjeli 3 kousky, a dneska zbylé dva, takže najednou zase 100%. Takže zatím mám na druhé kolo 5 Chroniců a 6 Skunků. Jinak jsem dostal skvělou nabídku od Čáslava, ten mi sám nabídl že mi pošle modely, které v loni křížil, a ty by nestihly dojet venku. Spočítal jsem si, že letos stihnu odjet 3 kola. Až dokvetou Passiony, hned pude Skunk a Chronic, a ty by po té střídali 1. září ony krosy. Měli by to být Chemdog D IBL x Nebula a Chemdog D IBL x MK-Ultra. Tímto děkuji za skoro už dneska nelidskou ochotu.

Tak a na outdoor mám zatím připravený 3 Passiony, z toho by šel jeden do skleníku, a dva ven. No a do skleníčku ještě pude Skunk a Chronic, který zbydou, nebo které nařežu. Ale nechci už žádný mega džungle ve skleníku, takže je budu dávat postupně, podle toho jak kvetou.

No a teď už ke kvetoucím Passionům. Už se to začíná pořádně rozjíždět, ten první, víc košíčkovitý, má celé řapíky tmavě fialové, kdežto ten druhý, je má od začátku zelené. Stavbově jsou také jinčí, takže snad čekám 2 phena. Už delší dobu mi nejde můj foťák na makro, a s těmahle co mám, tak dobrý makro neudělám, i když jsou to 2x lepší foťáky. Teď už dost keců, tady jsou fotky.





1.-2. Passion #1, F2, doba květu 13. den květu
























3.-4. Passion #1, F2, doba květu 13. den květu




Joker
Smoker&Joker
Dnes jsem Passiony trochu oškubal, protože ta bush byla už hustá, a slunce by se nedostalo na všechny paličky. Pár velkých a pár malých listů šlo pryč, nic vážnýho, ale bylo vidět že ty na které nesvítí jsou chudší, takže jsem udělal cestu všem. Jinak je konečně vidět že už to kvete, teď s každým dnem víc a víc. Příští update bude až v pátek nebo v sobotu, protože o víkendu jsem na Adicts. Jo a dorazily už semena krosů, tímto ještě jednou děkuji. A tady už jsou holky po pročištění, pořád jsou tak husté, že to není skoro znát.










1.-2. Passion #1, F2, 14. den květu





Joker
Smoker&Joker
Zdravím, opět po dlouhé době jsem tu s updatem. Byl jsem přes víkend na festivalu, takže holky jsem nechal dva dny bohužel ve tmě. Naštěstí jim to očividně nevadilo, a za ty dva dny napálkovaly 2x víc. Rozhodně show Adicts jsem si náramně užil, a při písni Joker in the pack, podle které se jmenuje můj letošní trejd, jsem chytl i kartu. Jestli tam někdo byl, můžeme se podělit o zážitky! :punk:

Jinak ty Passiony moje jsou určitě 2 phena, ta první je jasně indička. Druhá se mi zdá do sativy. Navíc ta indiková má fialové řapíky, a kvete rychleji, kdežto ta sativová má zelené řapíky a je pomalejší. Teď nevím jestli je to možné, když v DP píšou že to je 100% indika, ale kdo tomu má věřit. Ruprechtovi se taky zdály všechny spíš do sativy.

V pátek jsem přesadil 5 Chroniků a 1 Skunk, všechny kytky z 28.-29. 05. Ještě zbývá zasadit 5 Skunků, které jsem přisazoval o týden déle. takže na druhé kolo mám 5 Chroňasů a 6 Skanků. Z toho bych chtěl mít od každého jednu na okně, a zbytek půjde do skleníku. Řezy Passionu už zapuslily kořeny, a začínají růst. 2 jsou z té první indikovější kytky, 1 je z té sativové. Když to vyjde tak bude ve skleníku 1 Passion, 1 Chronic a 1 Skunk. Zbylé dva Pasiony půjdou ven. Toť dnes vše, zejtra asi hodím ty nový přírustky. A tady jsou kvetoucí Passiony.





















1.-3. Passion #1, F2, 19. den květu, indikovější pheno




















4.-5. Passion # 1, F2, 19. den květu, sativovější pheno







:guitarist Oh Yeah! Oh Yeah! Oh Yeah! Iam Joker in the Pack! :guitarist
Smoker&Joker
Zdravím, dnes ráno jsem si konečně udělal čas na pořádné fotky a vyplatilo se. Už to jsou zase ty staré dobré obrazy. První indikovka, ta rychlejší pálkuje tak 3x rychleji, než ta druhá sativovka. Vidím to na rozdílnou sklizeň. Odpoledne odjíždím na dravce, a vracím se až v neděli, takže bude vidět určitě veliký rozdíl za ty 4 dny.











1.-2. Passion #1, F2, květ 22, indika pheno




























3.-4. Passion #1, F2, květ 22, sativa pheno






Joker
Smoker&Joker
Když jsem se po víkendu vrátil, tak jsem se nestačil divit. Passiony za ty 3 dny pořádně popojely. Jak jedno tak i druhý pheno je zajímavý. Jsem zvědavej jak se která zbarví. Mám po nich dva řezy, od každého phena jeden. Ty už pořádně zakořenily a začínají pěkně růst, takže až budou trošku větší, půjdou ven. Jinak počasí je teď takové střídavé, ale slunko vysvitne málo kdy. A fotky, bohužel bez maker, protože nesvítí. Zatím. :injured:


1. Passion #1, F2, květ 27, indikovější










2. Passion #1, F2, květ 27, sativovější


Joker
Smoker&Joker
Zdarec, dnes nemám moc co říct, spíše jen doplním makro fotky, které jsem včera neudělal. První tři fotky je kompaktnější, rychlejší pheno. Zbylé dvě fota jsou té pomalejší, táhlejší slečny.
























1.-3. Passion #1, F2, květ 28, 1. kytka z předešlého příspěvku






























4.-5. Passion #1, F2, květ 28, 2. kytka z předešlého příspěvku







Joker
Smoker&Joker
Tak předpověd počasí opět nezklamala. Místo toho aby bylo hnusně a pršelo tak je zase konečně trochu hezky, o to lépe pro nás. Passiony makaj jako zběsilí, už se na nich tvoří dost pryskyřice. Zbejvá jim ještě tak 20-25 dní. Nevoní ani nijak sladce, ale ještě tim těžkym zatuchlym. Jinak jsem je taky dost proškubal, aby všechny palice měli přístup ke slunci. Tak to je vše, a já valim ven, čus!





1.-4. Passion #1, F2, květ 30









































Joker
Smoker&Joker
Tak po delší odmlce jsem tu s nějakým updatem. Passiony jsou na 35. dni květu, a vůbec to nevypadá, že by měli do 10 dnů dozrát. Blizny jsou ještě pořád bílé, barva se taky zatím nemění, uvidíme. Druhý passion, ten sativovější (druhé foto, předchozí příspěvek) pomalu dohnal objemem ten indikovější, který je zase ale pekelně obsypaný.

Těch 5 Chroniků, které mám na druhé kolo, bylo ve skleníku, kde se strašně vytáhli. Vypadá to tedy, že domů si je nedám, protože by se to nevyplatilo, takže nejspíš později půjdou do země a zůstanou ve skleníku. Tam budu dávat zanedlouho 2 klony Passionů, od každého phena jeden, a začátkem srpna přibudou teda 2 Chronici.

Skunčíci zůstali doma, takže se netáhnou a krásně patrujou. Ty by měli vystřídat Passiony v zatmívačce. Jen aby byla nějaká samice z těch 5 kusů, a kdyby dvě, byla by to bomba. Z pěti Pasáků a pěti Chroňasů se mi dvě povedli, tak snad budu mít stěstí. I když kamarád měl 3 kusy, a všechny samce, a ten jeden můj kterej vyjel dřív s Chronikama byl taky. Tak jsem zvědavý tady na těch 5 mohykánů. Toť dnes asi vše, tak ať to roste! :einstein:




1.-2. Passion #1, F2, květ 35, rychlejší pheno, fialové řapíky a větve, hodně jemných blizen, rychlejší pryskyřice
























3.-4. Passion #1, F2, květ 35, pomalejší pheno, zelené řapíky a větve, méně "tvrdých" blizen, pomalejší pryskyřice








Joker
Smoker&Joker
Report ze 37. dne květu. Zatím žádná známka zraní (a to se uvádí 45?). Prvních pár blizen zhnědlo, ale dalo by se to napočítat na prstech jedné ruky. Alespoň už je vidět že nabírá hmotu.

Z pěti chroňasů mám tři samice, které jsem včera zastřihl. Jestli z těch pěti skanků nebudou dvě samice, teda vlastně ze čtyř, už jsem objevil jednoho samce, tak si dám dva chroniky dom a jeden zůstane ve skleníku se dvěma pasákama. A to budu brát asi ještě nějaký trance na ven, a po skankách nebo chronikách doma pojedou chemdog d ibl x nebula, a chemdog d ibl x mk-ultra.







1.-4. Passion #1, F2, květ 37




































Joker
Smoker&Joker
Dnešní up ze 40. dne květu. První blizny začínají pomalu hnědnout. Vůbec to nevypadá na 45 dní ja se uvádí. Řek bych že přes 50 to půjde určitě. Změna barvy taky žádná, možná je to tím že jsou doma, uvidíme co udělají ty venku. Počasí je poslední dobou hrozné..a tady jsou fota..









1.-2. Passion #1, F2, Květ 40








Joker
Smoker&Joker
Čus groweři! Dnes jsem pasáky pořádně oškubal. Teď krásně prokouknou všechny palice a dostane se jim slunka. Blizny hnědnou čím dál tím více, ale zatím je to ještě sem tam. Docela dlouho si to dával na bílo, až na 40. začal, na tak brzkou rostlinu divný. Ostatní modely co se jedou dýl mi už začínali hnědnout po 30 dnech.




1.-2. Passion #1, F2, květ 41












Joker
Smoker&Joker
Po včerejším škubání jsem konečně mohl pořádně nafotit palice, tak tady jsou. První dvě fota patří první kytce z minulého příspěvku, a zbylé dvě logicky té druhé. Tak už zrajte mrchy! :freddy:




1.-4. Passion #1, F2, květ 42








































Joker
Smoker&Joker
Včera mi nešel internet, takže tady jsou fotky ze včerejšího dne. Blizny už jsou tak z 50% hnědé, u té štětinaté (foto 4-5). Ta první, jemnější (foto 1-3), jich už má tak 80% zralých, je zajímavé že zraje od spodu. Krásně kynou, každým dnem. Rozhodně ještě budou nějaké ty dny chtít, ta hrubší asi víc.
Večer hodím zase štangle za světla, z dnešního dne.



1.-5. Passion #1, F2, květ 44, včerejší foto


























































Joker
Smoker&Joker
Tak k večeru házím raní slunné fotky. Už není asi moc o čem psát. Viděl bych to ještě na týden, u té hrubší možná déle. Když tak víc infa v odpoledním příspěvku. Přístí fota budou už možná poslední, pak už porazí Skunk #1. Snad se budou fotky líbit.


1.-4. Passion #1, F2, Květ 45












































Joker
Smoker&Joker
Po delší době jsem tu opět s reportem. Passiony dozrávají, mají odkveteno 48 dní, ta první indikovější bude rychleji, už teď je skoro celá hnědá a má kalichy krásně nafouklé. Druhá, ta s tvrdými chlupy bude chtít delší dobu, má tak 50% hnědých blizen. Zítra nafotím fotky z blízka, aby byla vidět barva pryskyřice. Jinak už mám první samici skunku, takže jeden tam určit bude, teď ještě jeden a bude to.


1.-4. Passion #1, F2, květ 48











































Joker
Smoker&Joker
Passiony už nám krásně dozrávají, ale pořád ne a ne to ukončit. Dnes jsem kontroloval pryskyřici a je ještě čirá. Každopádně ta první, indikovější, půjde do 4 dnů, nakynuto už má taky dost, a není vidět že by něco víc dokázala. Blizny už jsou taky z převážné většiny hnědé. Druhý pasák, ten s tvrdými chlupy, bude zřejmě chtít asi 60 dní. Hned po sklizni je vystřídají dva Skunky. Které se mi nakonec vylouply z posledních dvou nejmenších rostlin. Takže letošní stav samic je: Passion #1 (2/5), Chronic (3/5), Skunk #1 (2/5). Takže letos je to hodně velké štěstí. Přístí fota už před kosou. Mějte se



1.-4. Passion #1, F2, Květ 51








































Joker
Smoker&Joker
Dnes beze slov, hodím jen fotky k pokochání. Už to začíná pěkně svádět... :rip:




1.-5. Passion #1, F2, Květ 53


























































Joker
Smoker&Joker
Tak passiony už dojíždějí, takže dneska šla většina listů pryč. Většina jich za poslední dva dny zežloutla. Pryskyřice se pomalu zakaluje, takže ta levá na fotce půjde pozítří na 58. dni květu, a pravá půjde na 60. dni.



Levá - sladce vonící, paličky jemnější, víc pocukrovaná, košatější, fialové větve a řapíky. - indika dominantní


Pravá - voní tuchle, paličky tvrdý, prorostlý, méně cukru, méně větvení, zelené větve. - větší hybrid


V pátek půjdou kvést Skunky #1, u kterých ty fena budou podobné. Jedna víc větví a má fialové řapíky, druhá nikoliv. Fota naházím až po odjetých pasácích.





1.-3. Passion #1, F2, Květ 56
















Joker
Smoker&Joker
Po douhé době užívání si Passiona jsem si konečně udělal čas a je tu rekapitulace.

Život:

Kytky ze semene, F2. Původní generace originál od dutch passion. Mělo by se jednat o čistou indiku. Rostly jako vždy v substrátu pro pelargonie, asi s 10% příměsí kokosu.. Slunce od 6 do 12 na okně, od 14 do 17 na druhé straně. Tentokrát jsem hnojil jen na růst, a to asi dvakrát, ale nebylo třeba. Záléváno odstátou vodou. Zatemňováno od 42.-43. dne růstu. Jednoduchá na pěstování, staví velmi hustě, a dobře větví. Hnojit snad nepotřebuje vůbec. Měl jsem dvě fena, to první, víc košaté, jemné blizny, víc pocukrované. A druhé, méně větvící, méně pocukrované, s tvrdými bliznami a delší dobou květu. To první se mi zdá lepší, i hezčí. Při květu sladce vonící. Ideální odrůda na ven, o tom ale ještě doplním info na podim.

Růst: 12.-13.04. - 25.05. -> 42, 43
Květ: 26.05. - 22.-24.07. -> 58, 60

Smoke Report:

Kytky jsem sklízel, když byly trichomy napůl mléčné a napůl čiré. Na kytku s dobou květu 45 dní mi těch mých 60 přišlo nějak moc. Výnos je lehce nadprůměrný, palice jsou nádherně pocukrované a tvrdé, jedno feno voní sladce, druhé moc ne. Rozdíl fena je znát i na kouři, ale minimálně, ta dominantnější, je lahodná se středně těžkým kouřem a sladkým tónem. A je to silnější pecka. Druhé feno je větší hybrid, kouř je podobný, méně sladký a víc kořeněný. Neškrábe. U mě vede první feno, na všech fotkách ta levá + 3. foto. High je velice silné, u lepšího fena je to dobrá prda. Druhé feno je taková normální nedělní pohodovka.


Joker
Smoker&Joker
Nazdar Konopníci,

hned jak jsem sklidil Passiona, tak jsem dal kvést skunk #1, je to f2, originál byl od sensi. Takže už jsou nějakých pár dní na květu, zatím sem hodím foto z růstu, aby bylo vidět taky jak rostly. Mám zase dvě fena, hodně podobný jako u passiona. Jedno se víc větví, má fialové řapce a druhé se moc nevětví a řapíky má zelené. Příště hodím ještě jedno foto z růstu a pak už půjdu na květ. Mějte se...



foto z 21.07.


Skunk #1, F2, růst 44










Joker


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma