Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
stroumový outdoor - 4x Blueberry Skunk, 2x Double Dutch (2011) - Klikni zde pro originální téma
Leny4815162342
Zdravím growery.
Jelikož bydlíme blízko velkého města, kde se v lesích, na polích a loukách pohybuje neustále mnoho lidí rozhodli jsme se s kámošem vyzkoušet možnosti pěstování kytiček na stromech.


Vše začalo 1.4. kdy jsme vyrazili na celý den do přírody hledat vhodný strom na vhodné lokalitě. Měli jsme představu o tom v jakém typu lesa by se mohly vhodné stromy nacházet, ale stále jsme nebyli spokojeni. Až odpoledne jsme narazili na smrkový les, ani vysoký ani nízky, velmi hustý a obtížně prostupný.





Leny4815162342
3.4. jsme se vrátili na danou lokalitu rozhodnuti zhotovit žebřík, pomocí kterého by bylo možno vystoupit do vršků stromů.

Našli jsme 2 rovné kmeny, zrobili záseky, potom příčky a byl žebřík.
Leny4815162342
7.4. jsme se pomocí na žebříku dostaly skoro na špičky stromů. Nad žebříkem jsme dál postupovali po větvích za pomoci jednoduchého jištění a asi 2m pod vrškem jsme na 3 stromech vyřezali pár větví a obnažili tím kmen z jižní strany. Také jsme našli nedaleký pramen, což nás potěšilo.
Leny4815162342
22.4. proběhla sadba. Na místo jsme dotáhli perlit, zeminu, lano, flašky na vodu které jsme později schovali u pramene, lepové desky proti hmyzu, 3 upravené 10l plastové kyble a řízky kytiček.


Ty jsme poté rozesadili po dvou, do tří kyblů a díky obrovskému úsilí se je nám podařilo upevnit na stromy. Poté zalili. 6ebřík jsme nechali pohozený asi 15 metrů v roští.
Leny4815162342
pokračování...
Leny4815162342
pokračování...
Leny4815162342
7.5. jsme se vydali v obavách na kontrolu. Během týdne sněžilo, byly mrazy a to dokonce ve městech. Kytičky ovšem vypadají k světu a tak dostali pouze malou zálivku Fish Mixu. Takhle vypadají po 14 dnech od zasazení. (Bohužel foceno mobilem.)
Leny4815162342
pokračování...
Leny4815162342
12.5. proběhla další kontrola a kýtí roste jako z vody. Znova dostaly FishMix.
Leny4815162342
pokračování...
Rumcajs
Mate to pekne vymyslene, akorat ty kyble mate male. V lete bude behat kazdy den zalivat. To mate lepsi aspon 20L pytle. To nepocitam, ze mate po 2 kytkach na tak maly kyblik.
.:INDI:.
Rumcajs and Leny to zalievanie sa da vyriešit nejakym jednoduchim zavlažovaním ...na growri je vela navodou...inač k+ samozrejmostou nech sa darí
MedvedBrtnik
Rumcajs má pravdu, s tím zavlažováním to bude průser, v parných dnech můžete lítat obden s vodou a do každýho kýble určitě jen jednu kytku, méně je někdy více. Kdybyste dali ty 20l vědra, stačí jednou za 4 dny, navíc kýťa víc vyroste. Jel jsem loni 10, 20 a 25l => čím větší nádoba, tím míň starostí. Jak psal INDI, možná by stálo za zvážení automaticky zavlažovat, osobně bych volil tropf blumat, sada na dva kýble Vás nezrujnuje, k tomu nějakou větší nádobu a týden by to mohlo samostatně vydržet. Každopádně good luck.
bezdechu
A třeba napříště zkusit, cituji PLANTASORB? je přípravek pro udržování vody v půdě a její uvolnění pro potřeby rostlin. Pomáhá rostlinám přežívat období sucha. Naopak v případě nadbytku vody v půdě je přípravek PLANTASORB? schopen tuto vodu zadržet a následně ji poskytnout rostlině, když okolní půda vyschne. To je dáno vysokou zadržovací schopností složek obsažených v přípravku PLANTASORB http://www.symbiom.cz/eshop/?prid=175572
Pan Ker
Pěkný to je, ale práce jak na kostele a výsledek nebude nikdy takovej jako na zemi.

Smysl treegrowingu mi asi poněkud uniká. Člověk se na jaře x hodin sere s budováním, když teploty v létě vyšplhaj na maximum, tak v noci nemůže spát, jelikož se bojí vyschnutí a nemá v podstatě ani den volna, pže většina, byť i těch "nejsofiskovanějších", zavlažovacích systémů je úplně k hovnu. Zatímco na zemi stačí najít kvalitní místo s kvalitní zeminou, zasadit, v létě jít párkrát zkontrolovat a prošmikat a na podzim sklidit.

Ale přeju good luck a rád se ti na podzim poklonim, pokud to vyjde;)...
xpapousek
jj tropf blumat je v pohodě, viz Aahz a jeho počínání, prý mu to na týden zalívalo, chce to jeste poresit sber destove vody... :confused:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=45028

A smysl treegrowingu? Myslím, že to nebude půl kila na kytce, ale spíš brko v koruně stromů, také znám: foto žádný skleník za barákem, prostě HC guerrilla grow.

Leny: Respekt a užijte si to...
Svarslav
Ahoj, moc vám fandím. Pro dvě kytky tam nakonec ale nebude skutečně místo, vždyť do květu jdou až ke konci srpna, spíše září, takže ještě min. 3 měsíce na růstu. Možná by šlo po nějakém čase vložit kýbl do většího, a z toho prvního byste polovinu pilkou odřízli plast, vše doplnili novým substrátem. (To samé by šlo udělat s pevně upevněným pytlem.)
Ať se daří, budu průběžně sledovat.
S.
Koblihostrom
zdravím stromaře,mno jak tady někteří píšou že víc jak jedna kyti do 10l kýble je moc,dovolil bych nesouhlasit,páč po mých ,,stromových zkušenostech,,jsem zjistil že je naopak lepší vysadit do 1ho kýblu klidně i 4kousky.,jelikož je lepší když kyti nerostou moc do výšky,a tímto lze toho nejjednodušeji dosáhnout.akoráte bych chtěl připomenout že v korunách stromů to více fouká,a je nutno kyti připevnovat ke větvím,má to jisté výhody i ve výsledném výnosu,kytky více roztáhnout do stran káá letí
Leny4815162342
Zdravím všechny fanoušky stromového growingu. Dne 10.6. 2011, přesně po 30 dnech proběhla další návštěva našich stromků a jak vypadají můžete posoudit sami.

(2 nějvětší kytky jsme přivázali.:-), opět dostaly FishMix.)

Leny
Koblihostrom
zdravíčko tož hezky ti to roste,mám to podobně velký,jen bych ti poradil pokud mášvedle kýblu nějakou delší větev, zkus kytku ohnout opatrně tak 10cm k té větvi,přidrátuj na více místech,a uvidíš jak se ti to pořádně rozvětví,je dobrý když nezastřiháváš, tak kytku co nejvíc roztáhnout at se hezky prosvítí.taky bych ti doporučil častější návštěvu,pač když už mají kytky tak kolem metru,potřebují více zálivky,toto je potřeba dodržovat pač jinak ti kytičky velice rychle uschnou,v plné bujnosti i jestli si dal perlit,je pak třeba zalévati nejpozději co tři,čtyři dny, at ti rostou do krásy
Leny4815162342
Zdravím, zde je foto z 12.7. Na radu Koblihostroma byly Double Dutche před 14 dny ohnuté a zdá se, že se jim to velmi líbí, takže to samé uděláme i ostatním rostlinám.

(Jinak žebřík se nám zlomil na dvě poloviny...:-()
Leny4815162342
Zdravím growery, zde je foto ze 3.8.
Leny4815162342
další foto ze 3.8.
furian
Zdravíčko pánové...,
moc Vám fandím a jsem zvědavej co z toho dostanete.
Kdyby mě tohle někdo navrhl, tak bych nikdy neřekl, že to je možný zrealizovat :-)
Takže držím palce a na jaře zkusím taky zaexperimentovat.
citex
zdarec jo mas to moc pekny na stromech to roste jedna radost:) ale podle myho by jsi mel vyhchytat naky samozavlazovani kytky vyoadaji vcelku ziznive:) ale leti K+
Leny4815162342
Zdravím,
tak nás dostihlo počasí a vypadá to, že bude ještě hůř. Zatím jedna kytka KO. (foceno mobilem 23.8.)
gremlin101
Tj tohle počasí je docela extrém a v takle malejch nádobách to vyschne hned, by jsi to musel zalejvat aspoň 2-3×denně aby to neseschlo..Každopádně škoda kytky.
krupier77
No jo, to je nevýhoda tohodle pestovani, proto jsem radsi zvolil variantu asi 4 denniho hledani vhodnyho mista na pest v lesle na automaty a ... vyslo to, mam to odzkouseny a pristi rok na jednom miste pojedu 20 automatu. Pri predstaver ze musim lezt na stromy pri kazde navsteve, by mi jeblo. Ale samozrejme chapu, z e v nekterych oblastech moc sanci na dopestovani nezvyba kvuli corkam a nadsencum do houbareni a jinych radovanek v lese... jinak preju at ostatni kytky dojdou vporadku. peace
Koblihostrom
tak tý kytky je škoda,když dáš příště na dno kýble tag 10čísel perlitu,tak zalévání co 3 dny postačí,já mám horší problém,místo stromové zahrádky jsem našel jen pařezy,lesáci mi stromy setli,a zničili mi tak nejlepší kyti,ještě že jsem něco s prdele pích do lesa,ale bude letos bída,nu co nadělám
Příspěvek smazán.
Leny4815162342
info po 2 letech: nakonec to skoro všechno uschlo. na 1 kytce zůstaly 2 paličky. všem, kteří uvažují o pěstování na stromě doporučuji pořádně promyslet zalévání, protože jakmile substrát jednou zcela vyschne, tak jím voda pouze proteče.

PS: ty kyble jsou pořád na stromech, nemůžu to místo najít... :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma