Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
BRKO PRED SPANIM - Klikni zde pro originální téma
Zoltan
Kazdy z nas ma bezpochyby neaky svuj ,,rytual" ten muj nejobliibenejsi je brko pred spanim... kazdej (skoro kazdej) vecer si sednu kpocitaci pustim si oblibenou muziku - ted zrovna James Bown - a zacnu balit, pak si votevru okno sednu si a poradne si vychutnam ten slastny pocit... vecinou pak hned zalehnu a spi¨m ajk zabitej dokud me nezbudi ten kurva budik :-)

Zajima me jestli si tohle zprijemeni noci taky doprejete nebo jestli si myslite ze jeto zbytecny jako par llidi skerejma sem se otom bavil...
Kvetak
Podle mě je to zbytečný-o spoustu se okradeš spánkem, příde mi to dost monotónní a rveš do sebe zbytečně ty ostatní sračky, ale proti gustu... . Jo James Brown je dobrá muzika, zkus Luise-skvělej hlas i zvuk a taky hulil (dost).
Pakobilka
Zbytecny to je,ale obcas,casto si speka pred spanim dam.Spis hulim rano,to je nejlepsi...jeste driv nez se nasnidam...posnidam spek a hlad je ta tam,jen ta chut..:bandit:
chobot
Ja treba hned po speku neusnu, honi se mi hlavou tolik picovin, ze mi to proste neda spat :D. Neco jineho je zahulit tak 1-2 hodiny pred spanim, pekne si vychutnat ten stav a jak zacnu strizlivet tak zalehnout - pak okamzite upadnu do komatu a celkem fajn se vyspim.

Mimochodem, nestava se nekomu, ze kdyz zahulite pred spanim tak potom brutalne chrapete? Ja jsem to na sobe jeste nikdy nepozoroval, ale spolulezici si obcas dost stezuje :wink:....

chobot
hydrantek
Ja pred spanim nehulim ...rano jsem pak uplne pitomej .....:o)))
Srooga
Špek před spaním je dobrej sluha, ale špatnej pán (ostatně, jako ganja sama)...

Pak se ti může stát že jednou ten špek před spaním nebude...pak usnout...střízlivej...NECHUTNÝ! :wink:

TheKeptn
pak rano se clovek probudi a zjisti ze prisel o spoustu myslenek ktery nechterl zapomenout vece a to je na p..u. na(zdar).
eMson
... bez tabaku :D
virus
jo to ja drif delal taky,ale ted uz ne..ted ho davam hned jak se probudim..taky dobry...:D
Idea
tuhle vec praktikuju kazdej den a v podstate je to jedinej joint za den (po-pa) ,protoze pres den mam hodne prace do skoly ,zvlast tedka pred maturou ,a vlastne je to pro me ted i takova inspirace (honem honem napis ty otazky) a das si vytouzenyho jointa ,hulim spolecne s rostenkou a je to fakt o pohode
btw. a zadny problemy rano nemam ,naopak bych rekl ze me to vic nakopne a rano sem ready :)
hehe na kazdyho to asi pusobi jináč ;)
vecernim prdum zdar hehe
eMson
JO JO lednice je pruser - pak vypadam tak jak vypadam :D

asi na ni budu muset udelat neco jako ciselnej zamek a zapomenout heslo (snad se mi vykouri z hlavy :D)
g_man
Take jsem zkousel pohulovat pred spanim, ale vetsinou pak nemuzu usnout a vykejsnu u kompu..
To jeste vetsinou hulim kvuli sexu a pritelkyne samo usne a ja pak tri hodiny a vice cumim na fotky z thehun.net...
Speka po ranu jsem mel zatim jen jednou a to se mi libilo daleko vic...
eMson
no to je fakt - co by clovek neudelal pro ukojeni zakladnich potreb - i kdyz zrava neni zrovinka vo hladu :D

...leda ty dvere opancerovat - hmmmm.... - ale to bych se tam pak moh zkouset prosekat pres motor :wink:
Kvetak
Mam lepší nápad-zahulte eště odpoledne-vyžerte ledničku a večer si dejte v klidu prda a ne že si necháte něco dovézt!!! :)
FASTGROW
Dřív sem brko před spanim odsuzoval,protože se tim ochudíš vo ten stav.Pak sem,ale párkrát spal u Zoltana a přišel sem tomu na chuť!!Brko po ránu je taky dobrý,ale většinou pak zase usnu nebo sem půl dne uplně malátnej. 2 Zoltan:Počkej až budem dávat před spanim ten BULLET PROOF!!!!
uzzi
já si teda před spaním brko nedávám. Jenom občas na nějakejch akcích. teďka sem byl s kámošema na horách a párkrát sme dali špeka těsně před spaním a nijak zvlášť to na mě nezapůsobilo. možná to bylo tím že sem byl vždycky tak unavenej že sem okamžitě vytuhl...


_______________
born to be high!!
Rowley
Srooga:100% s tebou souhlasím,když jsem měl prázdniny tak sem byl zvyklej každej den usínat úplně vyřízenej a bylo to v klidu.Ale začlo se chodit do školy a já usínal už střízlivej a než sem si na to zase zvyk tak sem hodněkrát byl třeba do 3 vzhůru a nemoh usnout,a řeknu Vám je to pěknej shit!
Frantapa
Já osobně mám s brkem či mlíkem a to v různé podobě, na noc jen ty nejlepší zkušenosti. Jsem již poněkud v letech a s travkou jsem začal asi před dvěma roky a to ze zdravotních důvodů (glaukom). Vyřešilo mi to však v podstatě i jiné zdravotní problémy zejména chronickou nespavost a problémy se zažíváním na což jsem bral několik let strašnou spoustu léků s minimálním pozitivním efektem. Nyní si dám večer 1 - 2 hod. před spaním špeka nebo mléčnou specialitu a jsem v pohodě, spím jako zabitej. Nejkrásnější ze všeho je vlastní usínání. Jsem-li v klidu a zavřu oči, vidím před sebou různé fantastické měnící se obrazy a scenérie, které se jinak při otevřených očích nedostavují. Akorát to chce vzít zavčas, jinak jsem ráno jak po opici. Přes den nic neberu, neboť musím být 100% fit.
fak.gesho
Ja teda nehulim moc casto, takze si radsi dam speka na nejaky akci nebo kdyz si to chci fkt uzit, ale verim, ze to muze bejt pohoda, uvolneni atd, usinat zhulenej je strasne prijemny, pokud se tomu nebranis. Jednou sem si dal takovou spaci akci na festaku na Vyrave. Meli sme tehda zastipky, takze se to hulilo porad, sli sme asi 10 kilaku a za tu dobu padlo mezi 4 lidi asi 20 speku, prisli sme tam a fsichni sme hodili celo:D, ja se pak nak prvni probral a zrovna hrali Schizofreni, coz memu uchu az tolik nelabuzi, dal sem si fajfku a zase sem hodil celo, proberu se hrala Znouze, zrovna hasici, tak sem si je poslech a dal sem dalsi fajfku a zase sem hodil celo, docela sranda, tohle se udal jeste trikrat a den byl ten tam, festak koncil, ale ja nebyl schopen jit 10 kilaku spatky, nastesti pro nas prijeli kamosi tak sme to nemuseli slapat, byl sem neskutecne stastnej, prijeli sme k nim, ubalili speka:) a sli do hajan a verte jen malokdy se mi takhle pekne usinalo...
MR.DAN
..::[@]
brko na noc ma svy kouzlo.....
.....ja osobne zmastenej vnoci neusnu dokad nezacnu vytuhavat....a to se paxpanek hodi....
ale je to mozna trochu skoda.....omezenej vyhled, tma.....rozhodne to nema treba na huleni na vyvysenejch mistech.....

.....nojono samozrejme...proc nepresunout postel na vyvyseny misto...? [#@#]

HIGH!!

_____
..::[Mr.Dan]::..
''''''''''''''''''''''''''''''
z3zzz
kourim brka jak rano tag vecer pred spanim ... teda kdyz mam chutku ci naladu :) ... spim docela dobre / pokud se neoddavam vecer alkoholu :) / ale rani brka sou lepsi :) ...
menurak
KOUŘIM KDy CHCI, nebo po doho s oklim, no a špek pred spanim je rozhodně v poho
to jo!
abra007xas
Nepraktikuju to nějak pravidelně. Ale jsou prostě dny málo a hodně náročný. Prostě večer ležim u telky a chci rychle usnout bez ohledu na to jestli si prožiju stav rauše nebo ne. Prostě lepší než se cpát práškama dát si pár prdů. Tak si ubalim šedesátku podle síly modelu hulim až mám dost. Někdy to vyhulim celý někdy na 2-3 krát. Pak se napiju a krásně vytuhnu. Alternativa když nemám model tak si vyhonim péro a usnu stejně. Někdy obojí ale pak to dlouho trvá a usnu většinou z únavy že se zhulenej nemůžu udělat ... :-)))))
hoveho
vacsinou hulim az vecer, takze hulo a spanok priam nasleduju.

nehulim do postele. raz. ukecali ma kamosi, ze na dobru noc (boli sme na chate). tak som si dal, a aj som to tak ponal, ze na dobru noc. ale oni sa zrazu zacali hybat, pobehovat a (co je najhorsie!!) zacali ma budit a chceli, aby som sa hybal tiez.

verte mi, velmi tazko som sa ubranil :-))

hvh
Shiva
Jo brko pred spanim, to je krasa...cloveku se pak zdaji tak krasny sny....:rejp:
merlin
joo - sny bejvaj fakt husty..bez pála si většinou nepamatuuju nic (nebo se nic nezda??) - ale spalenej si lítám ve svý hlavě co to dá..- až na ty přistání ráno..
brko po ránu je v poho..hlavně když pěkně sluní svítíčko a je (právě začínající) jaro.. - ale eště radši si ho nechám na vodpoledne - to pak náramě vychutnám ten kontrast mezi strizlivosti a vypalenosti (coz se mi casto nedari kdyz hulim hned rano..)
ichtyl6
mne se huleni pred spanim strasne libi.Pak mam hezke sny
Cicmon
Huleni pred spanim je super. Uplne nejlepsi mi prislo kdyz jsem si v zari v noci ubalil "zkusebni brko" z novy kytky (noname) - absolutne jsem necekal, ze bude tak dobra ;-). No a spalo se sladce :-)

Cicmon
india
Kouřím snad jedině večer. Co se týká tzv. hulžravky jedna osvědčená metoda ( pouze pro hloubavé www.volny.cz/frank.navratil/ ) přežírat se zdravě, alespoň doplňíte vitamíny :-)
tim180
no dat si brko a pak jit spat no to si to moc neuzijete to spis se nekam jit bavit a nejit spat
cuz tim
Hansganja
No podle mě je hulení před spaním celkem o ničem.Ale občas to bodne.Ale je tady taky ryziko, že se můžete probudit někde jinde, mám s tím vlastní zkušenosti...
Podpi
já myslim že je to na nic o hodně se přiravim,ale občas chodim zhulenej spát,a mam pak dost husty sny
Yennefer
Hmm, tak to ja ma zasadni problem s nespavosti a prave huleni mi dodava, takze kdybych do toho nepila i alkohol, tak neusnu treba nekolik dni. A to vas pak nenapadaji vesele myslenky. je to zvlastni, na vsechny lidi co znam to ma presne opacny ucinek.
plout v letargii na ruzovych oblaccich euforie a vychutnat si pocit dokanaly svobody a uvolneni. vcetne pochopeni neni nad to spojeni s vyssi moci pri baleni softovy mrkve. to uvedomení si stavu v kterem se nachazim mi prinasi neskutecnou radost ktera je vsak v zapeti srazena sedivou realitou bezneho monotoniho sveta. kazdy den mym zivotem prochazi tolik lidi uz sem je prestal pocitat a vsichni se zenou za to spokojenosti s lahvacem u bedny + gumovaní mozku z televizního prijimace. palení mi dává svobodu mysli kterou je treba si vychutnat pred spanim po spani rano odpoledne kdykoli je treba a je opravdu smutne ze to nekteri nedovedou pochopit...
Jasně, když hulim ráno tak jsem ať dělam co dělam celej den takovej malatnej, kdežto v pozdnim odpoledni si brko člověk vychutná dle mého víc - ne že bych se tím nějak řídil :)
chobot
Yennefer: To chces rict, ze kdyz se vyhulis tak se ti usina hur nez za strizliva? To je fakt zvlastni, taky to mam opacne: kdyz palim spim jak mimino a kdyz pak vysadim tak nekolik dni trva nez zase bez problemu usnu za strizliva.

Jo, a zvlastni je, ze kdyz usinam zhulenej, nikdy se mi nic nezda. Naopak, v te fazi kdy po pravidelnem huleni usinam strizlivy, se mi zda treba 5 snu za noc. A vestinou v tech snech hulim :D.
dha
Brko před spaním je velice fajn věc, ale problém je v tom, že když hulím často a hodně a pak si nezahulím, tak taky nemůžu usnout, takže mi zbývá hulit pořád!!!

Jinak s kamošem tomu pohodovýmu stavu před usnutím, nebo v polospánku říkáme výstižně Nirvána.
hasan
pro mne je jedina sance kdy si zakouřit opravdu až večer. a jak už jsem tu nekde psal nemůžu se potom za boha odlepit z pohovky a přesunout se do pelechu. mít dvě místnosti je totiž s prominutím úpně na hovno. hlavně když ti v ložnici celou noc hučí 150w větrák...
Dejva
nic proti tvýmu ritualu ale ja kdyz si dam brko tak v zadnym pripade nejdu spat (pokud mne teda neslozi:D) fakt se ti mozna dobre spi ale bejt po speku bdelej je daleko lepci ale na druhou stranu kdyz ti to tak vyhovuje tak je to f poho ne
Dejva
este jedna pripominka ja kdyz sem vypalenej tak se mi taky blbe usina furt se jenom prevaluju a nemuzu zabrat no
johnykrnda
Ja se teda skoro vždycky zhulím tolik, že když jdu spát tak sem ještě furt zhulenej. Takže si užiju dlouhý hodiny akce po špeku a pak i ten spánek, to je nejlepší, ne?
Ladunkaaa
brko na spaní? To je škoda brka podle mě, my si večer sedneme na balkon dáme brko a až už fakt musím domů tak se du teprve vyspat...
:bandit:
THC_girl
Je to sice dobrý,ale připadá mi to celkem škoda!A navíc sem vždycky potom celej den nepoužitelnáá
pan dan
nooo, jedno sklicko tak 90 minuteq pred spanim ujde, sedim pak u kompa a dam si starou dobrou civilizaci I a jsem na ostatni narody jako beranek :) a pak prichazi strnulost a muzu sebou placnout do postele a spim jak zarezanej, ale kdyz si dam tesne pred spanim, tak peknou chvili neusnu, cumim do tmy, sice je to fajn, ale lepsi je imho jit spat s hlavou aspon polocistou :D

Mam znamyho, kterej je schopnej usnout s vyhaslym jointem prilepenym na spodnim rtu :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma