Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
je to komplet? poradte - Klikni zde pro originální téma
Novas
zdravim chci se zeptat jestli je box opravdu kompletni: HOMEBOX: Homebox XXL 240x120x200cm (100% světlotěsný) - OSVĚTLENÍ: 2 x MIG STUCCO - velké - 2 x Předřadník 600 W Gib-Lighting PRO-V - 2 x Výbojka Gib Flower Spectre XTreme Output 600W - 2 x Koncový kabel 3m - 2 x Zásuvkové spínací hodiny digitální - 4 x RB-S háček + 4 x Easy Rolls na bezproblémové zavěšení lampy- Teplovlhkoměr digitální se sondou - VENTILACE: TT 150, 552 m3/h (Průměr pro připojení ø 152mm) - Pachový filtr Home Edition 450 - 620 m3/h ø 160 mm - 3m Aluflex hadice ø 160mm - 2 x Nerezová rychloupevňovací páska ø 165mm - 2 x Ventilátor s klipsem - KVĚTINÁČE + SUBSTRÁT: 36 X Květináč hranatý 11 L - 9 X Power Mix 45L - HNOJIVA: Sada Advanced Hydroponics 1 L (GROW, BLOOM, MICRO) - A H pH- kyselina fosforečná 1 L - Stříkačka 20ml

pokud by jste navrhovali nejakou zmenu radu jedine uvitam je to hodne penez tak bych chtel poradit od odborniku... co by jste vymenili ten komplet je k mani za 27litru
letec
Krome kytek je to asi vse:). Kazdopadne pokud jedes prvni grow, tak sis nevybral zrovna malou vataz:). Ale jako zvladnout se to i napoprve urcite krasne da, neni to zadna veda.
Muminex
Mělo by to být všechno, ale přijde mi zbytečné kupovat kyselinu. Bud si k tomu koupit ještě PH metr, nebo nekupovat ani kyselinu.

Nevím co to je za hlínu, ale šel bych radši do Bio Bizzu, nebo Plagronu, popř namíchat si vlastní s perlitem a čímkoli co se hodí, nějaký wormhumus, trichodermu, nebo cokoli co kytky ocení ;).

Pokud máš hlínu je zbytečné měnit pH, ona voda moc PH hlíny neovlivní, takže lít tam kyselinu je vždy horší, než lít čistou vodu s možná trochu rozhozeným pH.

Každopádně to je takové hnidopišství :D, máš tam všechno ;) a dobře poskládané ;)
mozna bych vymenil AH za nejakou jinou znacku;)
Novas
no ono je to na shopu takhle zkompletovany a jde mi o to jestli to bude fungovat tak jak ma. jak jiz bylo receno je to muj prvni grow nebo spise by byl:) tak bych chtel aby to slapalo aby technika byla takova jaka ma byt a chyba byla jen na me.
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od Muminex
Mělo by to být všechno, ale přijde mi zbytečné kupovat kyselinu. Bud si k tomu koupit ještě PH metr, nebo nekupovat ani kyselinu.

Pokud máš hlínu je zbytečné měnit pH, ona voda moc PH hlíny neovlivní, takže lít tam kyselinu je vždy horší, než lít čistou vodu s možná trochu rozhozeným pH.


zdar

na to jsi prisel kde, ze je lepsi zalevat hlinu neupravenou vodou ?? Nepis tu takove zvasty plz .... potom se toho nekdo chytne a zacne to tak delat ....

pH vody ma skoro kazdy jine a to co plati u tebe muze nekomu jinemu udelat docela paseku. Takze pH vody si hlidat, dokaze to zmenit pH hliny. A hlavne je dulezite hlidat vodu na odtoku, at vis jake mas pH u korenu.

na pH nepotrebujes pouze pH metr ale je i Ben test (ale to urcite vis ...) takze se da upravovat voda i pomoci techto testu .

jinak dobra sestava - jenom jestli jedes hlinu, tak bych se taky postavil spise za BioBizz ... poptej se a mozna ti to i vymeni -> lina huba, hole nestesti :D :D :D
nektere hnojky si lehce zreguluji PH samy, coz je myslim taky plus
Muminex
BloodyBeer: Ve většině pitných vod v kohoutku je taková voda, která pohým zaléváním nerozhodí PH hlíny tak aby měla problémy s vstřebáváním prvků. Takže lepší než do Bio pěstu cpát kyselinu a mít Ph dokoanalé, tak radši levněji a Bio, zalévat jemně rozhozenou vodou v Ph, která nezmění Ph hlíny natolik, že květina nebude schopna vstřebávat některé prvky.
freefood
do hliny radsi bio hnojky. jinak nekery veci jsou az moc (36 X Květináč hranatý 11 L - 9 X Power Mix 45L, to je tak na telocvicnu ;-)
s PH bacha, jakoby tu byl skoro kazdy v mensine s problemovym ph z kohoutku, radim sledovat a ladit!!! jde to i za nekolik desetikorun.
a zalivat to vsechno budes jak?
at se dari a pak tu garaz vyfot
citace:
Původní příspěvek od Muminex
BloodyBeer: Ve většině pitných vod v kohoutku je taková voda, která pohým zaléváním nerozhodí PH hlíny tak aby měla problémy s vstřebáváním prvků. Takže lepší než do Bio pěstu cpát kyselinu a mít Ph dokoanalé, tak radši levněji a Bio, zalévat jemně rozhozenou vodou v Ph, která nezmění Ph hlíny natolik, že květina nebude schopna vstřebávat některé prvky.


blbost, záleží na zdroji.Kdyby jsi tak blbě neradil a radši se kouknul na web vodárny tak by jsi zjistil tohle: REAKCE VODY - pH:

Hodnota pH je významný ukazatel jakosti pitné vody. Přípustné rozmezí je 6,5 - 9,5. Nižší pH má voda agresivní, která rozrušuje materiály potrubí a může pak obsahovat více toxických kovů, při vyšším pH je významně snížena účinnost desinfekce vody. Přímé zdravotní účinky na kůži a sliznice se projevují až při extrémních výkyvech pH pod 4, nebo nad 11.

Zdroj: Okresní hygienická stanice ve Svitavách ©

Státní zdravotní ůstav uvádí jako přípustné rozpětí 4,5-9,5 a ze zprávy roku 2009 vyplývá že i tato hodnota byla špatně u cca 18 procent zdrojů.
Ph a jeho vliv na vstřebávání živin je jasně daný.
Novas
freefood : to jako ze tech 36 kvetinacu tam nedam do toho boxu? jinak pisou ze tam cokoliv vymeni podle přání zákazníka takže hlínu bych vzal jinou a to samé s hnojkama. jelikoz jsem nikdy nic takového nedelal krom 3 sklizní venku ale to je naprosto neco jineho, to jsou nebe a dudy. tak bych chtel ten prvni na tuty sklidit dobre a pri druhym pokusu uz muzu zkusit prubuvat ruzny výmysli...
myslel jsem že bych zkusil možná i kokos místo hliny??
growesweden
Novas: Kyselinu dušičnou,Ph metr,PK 13-14 nebo nějaký obstojný bloom Booster.Taky nejaký fungicid,pesticid,rozprašovač.
Možná zvlhčovač(osobně u hydra nepoužívám).
Vybojku na růst (např. MH-4000K).
Je toho víc,ale záleží na tvych schopnostech a fantazii.
Kokos na poprvé bych osobně raději nezkoušel,co kluci?
Edit: Vybojku na růst již netřeba.Tvoje má část blue lights.
NORM
Toto si přečti, je to skoro stejný setup, jako chceš ty... Moc pěkné thready..

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=37970
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=40445
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=42997
freefood
citace:
Původní příspěvek od Novas
to jako ze tech 36 kvetinacu tam nedam do toho boxu?

jasne ze se to tam vleze, jde spis o velikost kvitek. imho v 11l udelas i "stromy", 6l uplne staci. hlina taky neni zadax a lip se s tim pak manipuluje.
jinak NORM to shrnul krasne.
Novas
tak to možná dopadne jinak a přece jen pojedem ten první asi v mensším:) ale nic neni jisty


děkuji za rady a každopadně vás budu informovat co se děje a jak to probíhá
letec
Jinak jeste k te hline - je to asi o vkusu, ale me prisel rozhodne lepsi coco. Pokud nemas moc zkusnosti apod, tak na tomhle nemas co ztratit - kytku neprelejes, pokud budes lit spravny pomer hnojek tak neprehnojis, nespini to a obecne mi prijde ze mas lepsi kontrolu nad tim co v tom mas, protoze to je fakt jen ciste medium a veskery ziviny apod tomu davas az v te vode.
Jinak k tomu PH - voda z kohoutku rozhodne neznamena kvalitni vodu. Pekne si napust kybl(ten tam uvedenej nemas;) a nech den i vic odstat(vyprcha chlor a podobny srance), pak si primichej hnojky a pak merit a ladit to PH. Casem to dostanes do ruky ze to neni potreba, protoze ty kapkovy meridla jsou trochu otrava(ale rozhodne to ma smysl).


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma