Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
má cenu svítit ? první indoor LED - Klikni zde pro originální téma
davex2x
Caute,

zkousím poprve indoor pod LED. Nejaky venek uz mam za sebou.. :-) Mam dve LED UFA, kazde 90 W, ale kytky jsou line růst. Vlhkost udrzuji kolem 60 - 80 %. mozna je probelm v kvalite semen. Zkusil jsem nirvanu - white snow, ale asi to byla chyba. Svitim na ne uz asi 15 dnu a kytky se mi zdaji byt malinke. kdyz jsem presazoval z klimku, tak korinky byly pekne prolezle, ale proste to neroste. Co si o tom myslite ? maji sanci se rozjet ? Ma cenu na to svitit ?
MDe_
jakou tam máš teplotu ? Myslím že si měl raději místo těch 180w LED dát 150w sodík nebo 125 - 200w usporku ale to je na tobě že jo :¨)
carda1993
presne to mas jako u usporek ze je mas co nejblize nad vrcholky kyti.. no vedet teplotu by taky nebylo spatny... a nebo by to mohlo byt i ph ale to si nejsem jistej,to by se nejspis jevilo na listech......
davex2x
ledky jsou tak 60 cm nad vrcholkana, teplota kolem 22-23 stupnu. taky už jsem premyslel, že vymenim svetla. LED mam od kolegy, jemu to rostlo o poznani lepe..
carda1993
no to je jasny tak to dej co nejniz tak dej tam pod to ruku a po nejaky dobe ti na ni musi bejt porad prijemne nesmi to palit to bude akurat vejska :-)
davex2x
listy jsou zdrave. zatim :-) zkusim to tedy dat niz, dal jsem to takhle do vysky, aby byly rovnomerne osvetlene vsechny kyti..
carda1993
dyztak si to projed tady od Hlavy ten se vyzna: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=55899
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od davex2x
listy jsou zdrave. zatim :-) zkusim to tedy dat niz, dal jsem to takhle do vysky, aby byly rovnomerne osvetlene vsechny kyti..


Zdar

hele opatrne s tim snizovanim - ono to ma jiny vykon nez usporka a muze se stat, ze to nebude rust dobre .... jestli se ti nezda vykon, tak to sniz treba o 10 cm za den, dulezite je postupne a ne jim zadelavat na stresy ....

jinak ta velikost muze byt zpusobena genetikou a ne svetlem - mel sis poridit rizky ;)

jinak komentar k srovnavani HPS, LED a CFL proste nejde ... smirte se s tim, ze to jsou rozdilne kategorie ...

edit: u LED je nejvetsi problem s nizkou teplotou .... jakou mas teplotu, kdyz mas zrovna rosviceno??
davex2x
tohle mam vsechno projete, i od skunk1 - pest pod 144W panelem. nemyslim si zase ze by meli oni ledky tak nizko, naopak .. napada me jestli fakt neni chyba v odrude. cetl jsem tady na groweru, ze dost lidi melo spatne zkusenosti s nirvanou.. :-( ale jsem rad za kazdou radu a napad.. :-)
davex2x
jak uz jsem rikal teplota je kolem 23 stupnu nekdy vyskace i na 24.. pod 21 nejdu..
MDe_
Nejlepší možnost bude, když si klikneš na profil od HLAVA a klikneš na PM a napíšeš mu co a jak s veškěrým infemo teplotě, vlhkost, wattáž, výška atd a zeptat se ho na potřebné věci.
Hlava
Dej je tak 35cm nad to , pošli do kytek ofuk aspoň se světlem , vlhkost teplota poho , muže se zdat že to trva ale oni se rozjedou , pod tema ledkama to neni takovej fofr , bud trpelivej , jak dlouho je to od přesazení a prolil jsi to potom pořadně ?? .. dej vědet , cau Hlava
davex2x
Zdar Hlavo,

dal jsem LEDky níž, jak říkáš. co se týče ofuku, tak než jsem přesadil z kelímků tak jsem foukal prakticky pořád větším pc větrákem. Co jsem to přesadil tak už nefoukám, protože tenhle větrák už to neufoukne. Mám objednaný větší ofuk. Jinak je to dva 3 co jsem to přesadil z kelímků. zalil jsem to tak 200 ml /kytku. je to 6,5 l květník, né úplně plný.. napadlo mě jiná věc, jestli nemůže být kytka vystresovaná... než jsem to vychytal s vlhkosti.. jednou jsem prisel domu a vlhkost v mistnosti byla jak v destnym pralese :-) některé kytky si lehly vahou vody na listech, když byly ještě menší, díky skondenzování páry na světle. na vlhkomeru bylo 100 % ..
Hlava
citace:
Původní příspěvek od davex2x
. zalil jsem to tak 200 ml /kytku. je to 6,5 l květník, né úplně plný..


...no to bude ono , ja sem do 3,6L květníku při presazovani nalil 1litr , 200ml do 6,5 je jako plivanec , zalej to pořadně , stres neřeš , čau


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma