Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Kambu Venek 2011 - Klikni zde pro originální téma
Kambu
Zdravím :punk:

Pro letošní sezonu jsem si sehnal semínka od zdejších členů + něco co mi dal kámoš..

Semena od místního člena (Jahmaican) :

*2x Passion#1 x G13 MTF
*2x Outdoor mix x G13 MTF
*3x G13 MTF
*2x NL5 x Haze x G13 MTF

Od kamaráda :

*2x No Name (přesněji těch semen bylo 5ks,ale 3ks jsem rozdal,tak mi zbyly jen 2 semínka..přesnějí nevím co které je,ale mělo by se jednat o nějaké sativové phena,takže v průběhu pěstu,zjistím přesnější název).

Tyto semena jsem dneska zasadil do substrátu pro množení a výsev.
Ke konci týdne mám v plánu ještě vysadit tyto semena co tu mám a to
:

*2x feminizovaný Early Skunk
*3x Skunk x No Name od člena MDe-co mě daroval + 3ks automatů Diesel Ryder x Diesel Ryder díky chlape!

Pak mi ještě mají přijít od zdejšího člena Mirex řezy a to

*Sensi Star
*OM2 -(outdoor mix)
*Trance

Letos budu sadit na placu,na kterém jsem jel minulý rok-půda není nijak zvlášt upravena,je jaká jaká byla,minule jsem sní problém neměl,tak to ani měnit nebudu :) na první pohled nevypadá 2x nejlíp,ale svůj učel plní,což mě stačí :)Zbytek kytek budu sadit různě po okolí s kámošem.

Co se týče hnojek,tak pojedu výluh z kopřiv a na květ použiju z minulé sezony co mi zbyla tableta od Bcuzzu + nějaký ten kuřinec -(ale ty použiju jen 1x,podle mě kuřince jsou výborná hnojiva,ale zbytečně to nechcu přehánět a 1x to pohnojit bohatě stačí)..Možná eště nějakou hnojku časem dokoupím..jo a eště kořenový stimulátor..a ke konci to budu prolévat klasika-dešťovou vodou..

Foto č. 1 - plac na kterém budou 2 max 3 kytky
Foto č. 2 - 2x passion x G13MTF ,2x out mix G13MTF a 2x NL5 x Haze x G13MTF
Foto č. 3 - 3x G13 MTF a 2x No Name

To by pro začátek asi bylo všechno.

PS: Za případné pravopisné chyby se autor omlouvá,ale pokud by někdo chtěl prudit,tak polibte autorovi tohoto dredu perdel:biglaugh:

:megafon: Prosím Vás,snažte se to tu zbytečně nezasýrat zbytečnýma broskvovinama :smash:-(tipu: máš to hezký,jak to pokračuje atd).Takové to komentáře budu nechávat mazat! Od toho je PM nebo karma. Děkuju za pochopení. :whip:
Zdar!
Perdel ti libat nechci :D
Jen bych rád podotknul že řezy jménem "OM2" je jen pracovní název, takže se v podstatě jedná o noname model, je to out oprc od jednoho člena.
Kdyžtak třetí podpis, tam by to mělo někde být.
Kambu
Zdravím :cool:

Přináším menší aktualizaci..vyklíčily všechny semínka,které jsem dal sázet,takže v tuto chvílu 100% klíčivost..uvidíme pak jaké bude % samice/samec.. (automaty,ty budu sázet asi až příští měsic)..

foto č. 1 : uprostřed jsou Passion#1 x G13 MTF a po stranách jsou NoName Semena

foto č. 2 : vzadu ty tři jsou G13 MTF a vepředu jsou NL5 x Haze x G13MTF

foto č. 3 : vzadu Outdoor mix x G13 MTF a vepředu jsou Early Skunky (jediné feminizované semena)

foto č. 4 : Skunk x No Name
foto č. 5 : společné foto :cox:


:megafon: U 2 kytek se mi trochu chytly listy,protože sem kytky nechal ve foliáčku (mini pařník) a zapoměl sem ho otevřít (dotýkaly se folie-ty listy),tak se trošku chytly,ale nic hrozného ;) už je to vcajchu :winner:
Pokud si myslíte,že substrát je suchý,tak ano je,zalél jsem ho,až když sem kytky vyfotil :bath:
Řezy jsem postnu později..


Tak to by bylo zatím vše.. :shots:
Kambu
Zdravím :crazy:

Dnes jen krátce..

Kytky dostaly před 3 dny kořenový stimulátor.
Zalevam jen deštovou vodou a kopřivovým lákem.
Early Skunk a Skunk x No Name-tolik nejedou jak tyhle vyfocené..až se trochu více rozhýbou tak je sem postnu i stěma zmíněnýma řezana ;)
Kambu
Zdarec :wink:

Chtěl sem upnout jen Skunky x No Name,Early Skunky a řezy,ale když sem byl u toho,tak sem upnul vše,at mám klid a pak se tu ukážu,až tak za 2 týdny :D

Hnojeny jsou zatím jen kopřivovým výluhem a sem tam stimulátorem na růst a kořeny.
Kytky budu přesazovat do květináčů v průběhu týdne,akorát 3ks jsem už zasadil na plac,kde jsem sadil minulý rok.

(viz. příspěvek č.1)

Foto č. 4 jsou řezy
Kambu
A toto jsou už přesazené kytky..jinak na pohled hlina nevypadá 2x nejlíp,ale minulý rok jsem sní problémy neměl,takže v cajchu :)

Edit: jo málem sem zapoměl :D 1.6.2011 jsem zasadil 3ks automatů Diesel Ryder x Diesel Ryder

Tak to by pro dnešek bylo vše a uvidíme se až za 14 dní :)

Ať to roste:flower: a svítí :heart:

Mějte se :wink:
Kambu
Zdarec ;)

Takže jsem už zjistil,co by to měly být za odrůdy co mi dával kámoš (2xNoName viz. příspěvěk č.1).Mělo by se údajně jednat o tyto phena: Monster ,Sage and Sauer,ale bylo mi řečeno,že se tam může objevit i nějaká Afrika(otázka-jaká,protože kámoš přesnější název neví,jen to že Afrika,tak se uvidí co z těch 2ks semen co mám se ukáže za zmíněné odrůdy)..Každopádně pokud bude "Sage and Sauer",tak naněho budu velice zvědavý-informace o této odrůdě jsem nesehnal,takže kdo tuhle odrůdu někdy pěstoval,tak dejte vědět do PM nebo sem do treedu,děkuji. Tak to by bylo pro dnešek vše:)

Ať to roste:flower:
Kambu
Zdravím

Po posledním up se toho vcelku pár věcí změnilo a to,že skoro všechny kytky jsem zasadil po okolí s kámošem,takže fotky z okolí přinesu později.Dále co jsem chtěl mít v květináči,tak budu mít jen Early Skunky a Sensi Star,zbytek je v přírodě.Early Skunky,ty budu přesazovat zitra,rostli vcelku pomalu,ale už se začínají pěkně rozjíždět a košatit,akorát pohlaví zatím ještě neukázali,takže budu zvědavý co nakonec znich vyleze :).Hnojeny kytky jsou zatím jen výluhem z kopřiv.Tu Sensi Star sem postnu později.

foto č.1 G13 MTF

foto č.2 Outdoor mix x G13 MTF-je to takový hybryd :D vrcholek to žádný nemá-zněho vylézly jen 2 listy,takové mega lopuchy,ale postraní vetvičky lezou krásně.

foto č.3 No Name

foto č.4 No Name- moc do výšky neleze,ale zato se to košatí jak prase a je to samice :)

foto č.5 Early Skunci-feminizované-jediné feminizované semena co mám.
Kambu
foto č.6 NL#5 x Haze x G13 MTF- to to je samec,vcelku mě to aj štve,ale tak nenadělám nic,mimo domov mám ještě 1 kytku,tak doufám,že to samec taky nebude..tohoto samca ani přesazovat nebudu a nechám ho tak jak je,poslouší pro natočení porna :D

To by pro dnešek zatím bylo vše,ostatní kytky sem postnu,až k nim půjdu.

Mějte se :wink:
Kambu
Tak tady je ten řez Sensi Star.Je ve 4 litrovém květináču-větší sem nechtěl-chcu z toho malou kytku.V květináču je takový mix..hlina z pole+písek+zahradní substrát a vpohodě :).Hnojen jen výluhem z kopřiv+kořenovým stimulátorem.Květináč bývá na poli,kde svítí slunko od 8 do pozdních hodin,tak se nedivte,že ten květináč je zasraný jak prase :D Seru na image :D Co se týče ostatních řezů,tak jednu OM2 a Sensi Star mi cosi sežralo,nevím,ze dne na den zbyl jen ohlodaný stonek..ostatní řezy to nedali..1x Trance tak ten je nakvetlí,takže škoda..Chtěl jsem dneska jít na další 2 fleky,kde mám kytky,ale venku je vcelku mokro,tak tam zbytečně lozit nebudu,až bude trochu víc sucho.Není to zrovna 2x přístupné misto.. A brodit se tam v bahně se mi 2x fakt nechce-zbytečné stopy po sobě :wink:
Kambu
Jelikož sadím s kámošem,tak sem postnu 1 příspěvek ohledně automatů co jsem mu dával a jedná se o stejnou genetiku co mám a to Diesel Ryder x Diesel Ryder 2 ks včera sekl a 1ks mi dal,než odjel na dovolenou,takže díky :wink: ale ten je potřeba ještě tak 4-5 dní nechat.Jinak já sem sadil automaty 1.6.takže uvidím co znich vyleze,doufám,že budu mít štestí na samice :)Pokud budou samci,tak poslouží k rozmnožovacímu aktu :D
Kambu
Zdravím

Přináším menší aktualizaci.Opět jen ze zahrádky,poněvač počasí jaké ted je venku,mě opět nedovoluje jít na další 2 fleky,což mě vcelku "sere" ale nenadělám nic..Co se týče kytek co mám na zahradě,tak od minule nic nového,jen to,že sem vytrhl samce G13MTF,No Name ,který poslouží na oprc a to samé taky samec NL#5 x Haze x G13 MTF..ostatní kytky co mám na zmíněné zahrádce,tak jsou samice,jen u toho outdoor mixu si nejsem uplně jistý,ještě počkám :)
Kytky zalévám jen kopřivovým výluhem a deštovkou..akorát sem zapoměl postnout fotku No Name-je to samice :)
Co se týče kytek co mám ještě na ostatních 2 flekách,tak se jedná o odrůdy 2x Skunk x NoName, 1x Outdoor mix x G13 MTF, 1x Passion#1 x G13 MTF,1x NL#5 x Haze x G13 MTF, 1x G13 MTF,...to bypro dnešek bylo vše..


At to už konečně svítí! :)

EDIT : jen doplním,že odrůda OUTDOOR MIX x G13MTF není zastřihávána..vyrostl z toho takový zvláštní hybryd,kdy z hlavního stonku-centrály vyroustly jen 2 mega velké listy,kytka dávala energii a sílu jen do postraních větvích,takže NE není to opravdu zastřihávané!!
Kambu
U poslední fotky je list z outdoor mixu :) jen tak :)

Kambu
Zde je AF Diesel Ryder x Diesel Ryder viz příspěvek č.11..ale tato kytka už vysí :) to je jen pro představu,jak vypadala :) omlouvám se za kvalitu první fotky ;) Tento automat byl zasaděn v 10 l kýblu-ve kterém byl kompost,substrát,perlit a keramzit.


EDIT: 3x Automaty Diesel Ryder x Diesel Ryder,jsou zatím na růstovém procesu :) vprůběhu týdne dodám fotky,ale mám je jen v malých kvetináčích a v hlině z pola,ale jedno je jisté jsou to samičky .)
Kambu
Zdarec :wink:

Opět nějaké info jak to roste..kytky hnojeny ted skoro 22 dní vůbec nebyly a ani je nehodlám už ani hnojit :) Až na květ něco nasadim,bud tu tabletu od Bcuzzu nebo něco jiného eště uvidím.
Kytky rostou pěkně,všechno jsou to samice,takže oto více radosti :)


Jo ještě dodám,že Sensi Stár jsem vysadil z kvetináče a zasadil na flek přímo do hliny,jediný Early Skunk zůstal v kýblu-a taky zůstane..to je jen pro info..
Kambu
dyštak se omlouvám za první 2 fotky ohledně kvality.. poslední foto,je automat Diesel Ryder x Diesel Ryder,který byl komplet celý oprcán-chtěně a to pylem z NL#5 x Haze x G13 MTF ..tak uvidím,co ztoho vyleze-příští rok :)

Zatím hola:wink:
Kambu
Zdarec

Během týdňa se stalo pár věcí a to takových,že největší kytka co byla (OUTDOORMIX x G13 MTF) tak ta zhermila,což mě vcelku sere,páč tohle sem nečekal..byla to krásná kytka,ale nenadělám nic a to samé se i stalo s kytkou (PASSION#1 x G13 MTF) i ta nakonec zhermatila :(
Další věc je ta,že po vytrhnutí zhermatěné kytky (outdoorMix x G13 MTF) bylo místo,tak jsem vrazil poslední kýblovku a to EARLY SKUNKA,ikdyž jsem si říkal,že ho dávat přímo do zemi nebudu,že ho nechám v kýblu,ale nakonec sem to risknul a zasadil jsem ho :) (měl jsem v plánu ho zatemňovat),tak uvidím..
Hermáč by se už neměl ukázat-doufám :D

SKUNK x No Name a No Name už kvetou,u ostatních (sensi star,2x early skunk a G13 MTF) tak ty eště ne..jen ukazují pohlaví..

To by bylo asi vše..
Kambu
Tyhle poslední kytky,sice nejsou moc "košaté a silné podstavy" jak třeba sensi stára nebo Early Skunk,ale zase se hodně táhnou do výšky..ale taky zatím jediné,které už kvetou (týden a nějaký ten den)..
Kambu
Zdarec

Menší aktualizace..
Nic zvláštního,kvetou Skunk x No Name,No Name,G13MTF a řez OutdoorMix-je malej,páč byl nakvetlý a byl v květináči-v malém,tak jsem ho zasadil do zemi a má tak kolem 30-40 cm :) vypadá jak automat :D
Early skunka sem začal zatemnovat,a Sensi Stáru až po neděli-pracovní nápln mě to nedovoluje.
Hnojeny momentálně zatím nejsou ničím..
Tož tak to by asi bylo vše..

Hoj ;)
Kambu
...
Kambu
Zdarec

Opět nějaká aktualizace,jak to vypadá.Vypadá to tak,že kytky krásně kvetou..G13MTF se rozjela nádherně,krásně kvete..Ten skunk co mám (prej nakonec je to s nečím prclé,ale nevím přesně sčím) tak ten taky krásně kvete no a ten No Name to vypadá na pěknou sativovou odrůdu,sice šišky to zatím má malé oproti skunku a g13 mtf,ale zase na druhou stranu to luxusně voní..Pak tu mám OutdoorMix-to je řez,který byl nakvetlý,sice není velký-je to jak automat :) ale pěkně lepí a má velice hezkou vůni,takže se na něho teším :)
jediné co mě zklamalo,tak je Early Skunk, 10 dní sem ho zatmíval (nevím jestli to bylo málo) ale po těch 10 dnech ani náznak kvetu! Sice ted už vypadá,že bude začínat kvest,ale tohle sem nečekal-hlavně že "Early" no uvidím jak dopadne :) Sensi Staru sem chtěl taky zatmívat,ale ohledně málo času sem nemohl,takže ta vypadá že nevím nevím..nechám ju co pude a uvidím..

Kytky,momentálně ničím nehnojím..ale už mám objednaný BioBizz Bloom a tabletu od B´Cuzzu-minulý rok sem sní byl hodně spokojený...

Kambu
první fotka to jsou paličky od G13 MTF.. no a ta poslední fotka,to je čili paprička,sice nevím co je to za odrudu,ale už se to červená a sem na nu hodně zvědavý má to dost velké plody,tak snad to bude mít i velké grády :D

No tak to by asi bylo všechno..

Tak at to svítí a kvete ;)
Kambu
Hoj :)

Další up... dnes došlo od Bcuzzu P-K 13-14.. takže jak se spotřebuje tableta (která stejně spíš bude dávána pro Early Skunk a Sensi Staru) tak nasadím P-K.. zatím jsou hnojeny Biobizzem Bloom..
Kambu
Hola ve spolek ;)

Aktualizaci jsem dával sice před nedávnem,ale tak dám ještě dnes a pak zas za 14 dní.

Jinak ten Skunk je s nečím prclí,ale nevím sčím.Místní člen od kterého tyto semena mám,tak mi psal,že je to s nečím prclé,ale sčím tod otázka.Popravdě se mi nechtělo ani věřit,že by Skunk#1 v půlce září by byl skoro na kosu.Palice ale opravu každým dnem kynou a krásně lepí,co se týče vůně,tak to voní velice nasládle. U odrůdy G13 MTF se palice krásně cukrovatí a co se týče vůně,tak to má podle mě takovou silnou těžkou vůni,nevím velice těžko se mi to popisuje,každopádně i této odrudě to krásně kyně.Co se týče u No Nameho-sativa,tak nemám co řešit,krásná vůně,krásně pocukrované.Palice jsou oproti zmíněným odrůdám řidší. U Sensi Stáry tak u ni teprve palice začaly..Ale u Early Skunku to už je jiné oproti Sensi Stáře..palice začaly kvést 28.srpna a za tu dobu se jejich objem solidně zvětšíl a pocukrovanost je nezkutečná,na to že to má poměrně malé palice,tak to lepí jak zmíněná G13 MTF..

Early Skunk a Sensi Stara byly hnojeny tabletou od Bcuzzu a BioBizzem Bloom.. ted už hnojím P-Káčkem

Skunk x No Name,G13 MTF a No Name byly hnojeny jak Biobizzem Bloom,tabletou,tak ted už jen od Atami P-K..

OutdoorMix,ten už týden prolévám jen vodou,toho už hnojit nebudu,protože tak cca za týden pude pod kudlu.

Jinak letos s počasím to je na výbornou,ale jediné co mě letos sere,jsou houseny,těch je letos fakt dost!

To by bylo vše..

At to všem kvete a zraje :)


EDIT: nějak se mi plete slovo srpen se slovem unor :D
Kambu
Zdarec ;)

Aktualizaci jsem předevčírem dělal,ale abych postnul palice to ne :) tak tady něco málo postnu a to by bylo už vše :) Další UP bude až za 14 dní ne-li pozdíš :)

At to kvete a zraje.
Kambu
...
Kambu
Zdarec

Opět po nějakém času postnu jak to roste.
Skunk#1 x No Name tak ten se už suší-1/3 mám už suchou zbytek se ještě dosušívá-byl sklízen na 2x ..
Dneska sem sekl G13 MTF páč se objevila plísen tak sem to sekl,stejně by šla za pár dní pod kudlu.
Další dnešní adept byl No Name-sativa,ta už taky vysí.

A dnes postnu fotky posledních 3 kytek co mám,těm dávám jen PK-13-14 a počítám že by to mohlo být tak max konec října,ale nechám se překvapit,třeba to bude o nějaký ten den dříve :) Každopádně dnes sem dělal provizorní střechu na ty kytky,pro případný déšt,abych trochu omezil případnou plísen..

Jinak celkový smokereport udělám až na závěr,až všechno bude vcajchu ;)

Zatím hola a at to zraje bez plísně ;)

PS: omlouvám se dyštak za případné špatné fotky ;)
Kambu
...
Kambu
citace:
Původní příspěvek od CannabisForMan
Kdy myslíš že budeš sklízet??


sem to tam psal,počítám že nějak koncem října-to tak vidím-pokud bude takové pěkné počasí co je ted tady,tak by to snad mohlo býti dříve..ale taky to může být i později prostě to mám v plánu to tam nechat jak jen to pujde..
Kambu
Hola..toš jak sem psal minule,dělal sem provizorní střechu.Je to jen z důvodu,aby na ně tolik nepršelo a abych minimalizoval plíseň..Igelit je cca 20-30cm nad kytkama takže v pohodě..Jsou to hliníkové trubky,které byly nasazeny na železné tyčky-(průměr:0,5cm)...

zdarec
chuta
cus jak vypada ta sensina?
Kambu
citace:
Původní příspěvek od chuta
cus jak vypada ta sensina?


zdarec.. sensi stara vypadá pěkně (stavbově aj i co se týče palic) ale estli dozraje do plné zralosti toš to nevím.. každopádně ju nechám co to pude.. zatím tu nemrzne nějak šíleně,takže není třeba to nějak předčasně kosit,střecha se vyplatila..párkrát tu pršelo,takže na kytky nepršelo a zatím nemám žádné problémy s plísní,jak u sensistáry tak aj u early skunků-ten menší early skunk počítám že tak týden a pude pod kosu,ten druhý-větší,tak ten vypadá stejně jak ta sensi stara-nechám to té doby než budou nějaké velké mraze..během soboty sem hodím fotky..
chuta
kolik kvete dni? ja jsem je sklizel od 48-56 dne
Kambu
citace:
Původní příspěvek od chuta
kolik kvete dni? ja jsem je sklizel od 48-56 dne


Mě začala kvést mezi 6-12. zářím + - ..
Kambu
Zdarec

Předem se omlouvám za kvalitu,je to focené přes mobil (ten můj harapák má jen 3 mp )

Sensi Staru a Early Skunka č.1 krmím jen PKáčkem..počítám,že by tak za 3 týdny by měla být zralá tak uvidím jak dopadne-to samé i s Early Skunkem č.1 ten je na tom stejně jak Sensi Stara..

Early Skunk č.2 tak toho už jen krmím deštovkou,za týden a pár dní pude pod kudlu.. Tak to by asi bylo zatím vše..

Hoj
MDe_
Toě co milhaus, jak to vypadá ? Nějak to letos si odflaknul:D tak šup updejt foto sušiny a gramážž a nebud pořád v té robotě, to není ono :)
citace:
Původní příspěvek od MDe_
Toě co milhaus, jak to vypadá ? Nějak to letos si odflaknul:D tak šup updejt foto sušiny a gramážž a nebud pořád v té robotě, to není ono :)

Psal že se sem teď nedostane, taky se mi zdá že to odflák letos :D
Kambu
Sklizen byla vyborna,sklidilo se uplne vse,akorat jedina kytka Sensi Stara byla sklizena driv,protoze byly mensi naznaky plisne a hlavne by to nedozralo,chtela este tak tri tydny ale moznosti me to uz neumoznovaly..Chutove vsechny odrudy byly vyborne,ale nejlepsi byl Early Skunk...osobni problemy me neomoznily tento tread dokoncit,tim se Vam vsem,kteri jste toto vlakno sledovali omlouvam! Letos se tato vec uz nestane.Tim to to tady uzaviram.Pokud by Mel nekdo nejaky dotaz tak PM. A vsem dekuju za K+.Kambu
PS: poprosil bych nejakeho MODa o uzavreni tohoto vlakna dik ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma