Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
sannies jack 400w, test flower dragon ! - Klikni zde pro originální téma
Zdravím místní
začnu od selekce na outdoor 2011 vevnitř pod 400w
Hlava
citace:
Původní příspěvek od jusr


aplikuju někdy po prvním týdnu květu . má se aplikovat později, ale to už by mohlo být zavádějící - doporučení 2-4týden ve mě vyvolává skepticismus. všechny řízky pocházejí ze stejné matky , takže vyberu sobě nejpodobnější větvičky a rozhodně budu sledovat výšku i nástup květu ,)


No podle zastupce Narrdenu kterej mi to dával se to má přidávat 10den květu , ani dřiv ani pozdějc prostě 10den květu s a lejt to tam 10dní max , Tvoje doporučení ktere je jiné oproti výrobci ve mě vyvoláva skepticismus zda chápeš na co píšou na lahvi v návodu nebo ne ??Tady je vidět že FD dělá co má , tak sem zvědav jestli dopadneš jinak .

Takže bych doporučoval držet se návodu dle výrobce . Hlava
dneska první den květu
živiny: vermesfluid, BAC grow/bloom, trochu PK, plantella zahrada (mořský řasy). občas atami rootfast
____ spíš postřikem zatím prvních pár dní květu, většina tam má kompostu něco a symbivit na kořenech. ph ani ec netušim.

flower dragon aplikuju podle potřeby můžu už od 7.dne na doporučení zástupce naardenu nebo kdo to byl :) nakonec sem se rozhodl dát poloviční dop. množství v 8. a 13. dnu květu. mezitim voda nechci tam moc hnojek takže takovej první větší proplach

někdy okolo 12.dne květu měly den tmu - praskla lampa, ale druhej večer už sem zas svítil díky jednomu človíčkovi :afro:
takže sem jim dopřál i plant vitality + co se mi tu válí asi dva roky


odrůda / min.doba květu

purple maroc1 (56)
tnr1, tnr3 2x (65)
8miles high1 3x (60)
purps 3,4,6 (56)
hazed erdpurt2 (56)
early durban 1x (56)
ultimate (dutch passion) 1x
__
__
25dní květ

1. hazed erpurt 2









2. purps 6















3. purple maroc
31.den květu
38.dní květu
pěkný výnosáři asi :frog: a to zrajou trochu dýl než ostatní 65+

8miles high 1 první fotka
vůně není tak výrazná ale příjemná - více tónů dohromady nedokážu to popsat nic tam nevyniká , po usušení prej nemá skoro odér tak uvidíme


druhá je tnr1
sem i chutnal zpod ledky od jednoho grouwra : ) spokojenost -energický a svěže voňavý kouření -vůně zkušeného nepřekvapí - taková nasládlá svěží , vybral sem nejsativovější pheno a thai se drží v hlavě dobře dvě tři hodiny viva la sativa


asi si říkáte proč hnědnou chlupy :D
teďka jim solim nejvíc, víc genetik stejný ec ,některý maj rády míň prostě :rejp:
43 nebo 44 - začíná flushing pro většinu, palice padaj navzájem se drží zatim

lampu sem dal nejblíž co to šlo ke konci takhle (cca 15cm od nebližších palic)

první foto early durban v 3,5l , dobrá obsypanost
50.
tejden bez hnojiv, během toho tejdne prolívačka enzymama 2x a už jenom voda.rozhodl sem se i ty pozdnější který by se daly hnojit(65+dní - u 8MH a TNR) zalívat only water , celkově mají zatím asi 20 dní v květu vodu což vede k nižšímu výnosu než jaký by mohl být , ale nechcu kouřit hnojky :smash:
55. den květu
mikroskop říká ještě nechat až tejden u většiny, takže flushing tři tejdny a víc :)

jinak když je to ta selekce, tak předběžně vyhrává 8miles high/phenotip 1(fotka2) a purps3, jinak nic extra ale pohoda. vůně a chuť nechám po curingu , stavy jsou idividuální a různý :rolleyes: sušit se bude hezky ve vlhku , žádnej spěch
....
tak sklízim trošku dřív, chci někam odjet , to už by byly suchý moc a zalejvat se mi je taky už nechce :D čtyři dny byly bez vody a spodní stonky už měly většinou praskavej zvuk při kose, byla tam jedna tnr3 ta by chtěla ještě tejden, některý by pár dní snesly, ale kvůli tomu už svítit nechci ...
nevím jestli to mám dávat na fenixe s tim flower dragonem , už sem ho vylil, ale paldy to dělá pěkný :frog:
později přidaná PM1 snesla by i 10dní , vůně tropickýho ovoce a do manga , sativa side - ne výnosář, ale feer střípky :)

purps 4 nakonec možná nebude v matkárně - je listnatější než bych si představoval , možná purps3 -- se rozhodnu po usušení , a určitě 8MH1
winner by bylo asi TNR1 - svěží hulení , výnosově průměrný, kvalitou nadrpůměrný dlouhý thai high, akorát hermí :mad: fuck kcbrains
Časlove
Nazdárek!
Ta The Purps je trochu listnatější (teda i ta F1), ale ještě bych ji nevyhazoval, dokud bych to neusušil a nezkusil testem ohněm:D!
Ta chut a síla to vše vynahradí!
Jinak, ale musim uznat, že ty F2 řezy od tebe vypadaj trochu jinak než ta původní F1, jsou víc sativoidní...
Zato ta jedna S1 co mám vypadá naprosto identicky (což by i měla:)) jako ta původní matka. Když nebude hermit, tak ji zamatkuju a pak se klído podělim.
určitě, purps je dobrá , trojka je lepší než 4 ... sladceovocná vůně, jemnej kouř, silná zhulenost , ale celkem aktivní :) bohužel ne tak stabilní se světlem , ale čtyřka venku stíhá luxusně a ta trojka kvete normálně později ,,,, rozhodně si počkám na tvoji z původních f1 ,-)
už je z skoro usušíno, teďka poputujou do otevřenejch sklenic a uvidíme co z toho vzejde...můžu říct, že tři tejdny flushingu se vyplatily :teef:
už je to téměř suchý - nechávám zrát ve vlhku&tmě po celou dobu cca tři týdny, mezitim něco uždibnu a před vážením je to za den v pokojový teplotě suchý..
výnosově nic moc, nakonec cca 150g kvalitních tvrdých palic a popcorn ani uhulený nepočítám :popcorn: :flick: příště ve větším prostoru s lepšíma genama :)
choross
vypada to hodne krasne...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma