Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
první klonování - Klikni zde pro originální téma
Borisek
Tak sem se rozhodl že odřežu ještě něco na letošní out od přátel tudíž zakládám tento thread ve kterem si potřebuju ujasnit pár věcí :)

1) Řezat budu na vícero místech takže jako způsob transportu před samotným zasazením do RW kostiček jsem zvolil převoz v PET flaškách s perlitem (transport nezabere víc jak 3 hod.)

2) Řízky budou kořenit v pařníku pod 20W úsporkou v koupelně kde je samo o sobě dost vlhko a na zakořenění bude použit Stimulax gelovej :)

3) Trochu mi jde hlava kolem z tý destilovaný vody ve který mam namočit sadbovačky. Znamená to že si na to můžu koupit Vincentku ze sámošky? Nebo postačí převařená a odstátá voda z vodovodu? :D

4) Dále jsem na rozpacích s tim postřikem. Co jsem tak vyčetl tak jsem pochopil že jako prevence proti uhnívání je dobrý postřikovat roztokem peroxidu ale nemam páru v jaký to má bejt koncetraci/poměru a kolikrát denně. Má s tim někdo zkušenosti?

Předem děkuji za všechny odpovědi :)
Mr.Klo
Hola samec
Mno vincentku??si delas srandu?ta je snad opak destilky:-)ale myslim kdyz to das do sacku a pokropisto trochem normalni vody tak to urcite ten transport prezije!a pak to das do kostky s gelem(doporucil bych praskovej nej spokojenost)a namocis je do normalni vody(klidne odstate) tak nou problemou:-)good luck
dripER
Zdravím

1) na převoz ti stačí do PET flašky s vodou, jako kytky do vázy.
2) úsporka stačí, ale musí být v tý koupelně taky min. 23°C. Nejlépe to však koření mezi 25-27°C + vlhkost. Stimulax taky dobrý.
3) postačí odstáta voda z kohoutku, ale vyPHčkovaná na 5,5-5,8.
4) postřik peroxidu osobně na klony nepoužívám, ale normálně se dávkuje 1ml/1l vody při 35% koncentraci.

Není zač
FeSTeR
Ja by som chcel vediet ci uz skusal niekto klonovat outdoor :afro:..

Mam nieco zasadene 10.4 tak okolo 1.6 typujem ze by sa uz dalo nieco potrhat na klony..

Skusal to uz niekto ? :baby:
fire.ent
tak teď nevim co všechno si chceš ujasňovat... add 1) bez problémů ale dodržet bez 50°C na přímým sl. světle apod.. add 2)opět v pohodě pro soukromý užití na pár klonů si myslim víc jak dostačující klony nepotřebujou moc světla, ale dával bych pozor jestli chceš mít jenom pařník bez boxíku tak na návštěvy koupelny behěm kloní noci mohlo by to začít nakvejtat,nekořenit apod. díky stresu... add 3) nejde ani tak o to aby voda byla destilovaná spíš aby byla odstátá a měla správný PH...add 4) o tomhle sem nikdy ani neslyšel takže na to nedokážu odpovědět.ale jako prevence proti uhnívání doporučuju udržovat sadbovače pouze vlhký nikoliv mokrý..
PS:než začneš zakládat hledej..skvělej thread je Klonujte s Hlavou kde tě naučí místní Mr. Yoda vše co potřebuješ vědět..pic f.e :smoker:
Edit:koukám že už mě někdo předběh...jo holt zdlouhavý přemejšlení:baseball:
Borisek
ok děkuji za info :) čím se dá nejsnáž a nejlevněji upravit to PH? no ty noční návštěvy koupelny to by mohl bejt problem zkusim to všem zúčastněným náležitě vysvětlit :D
bezdechu
citace:
Původní příspěvek od fire.ent
2)opět v pohodě pro soukromý užití na pár klonů si myslim víc jak dostačující klony nepotřebujou moc světla, ale dával bych pozor jestli chceš mít jenom pařník bez boxíku tak na návštěvy koupelny behěm kloní noci mohlo by to začít nakvejtat,nekořenit apod. díky stresu...


Tohle tvrzení mi nějak neštymuje. Já bych řekl, že do koupelny múže i během kloní noci, už jsem takhle v koupelně kořenil mnohokrát i bez přisvicování a nikdy jim nevadily občasné noční návštěvy v koupelně.

Ano nesmí se přerušovat noc ve fázi květu, to jo. Ale za rústu to snad nevadí..
dripER
citace:
Původní příspěvek od Borisek
ok děkuji za info :) čím se dá nejsnáž a nejlevněji upravit to PH? no ty noční návštěvy koupelny to by mohl bejt problem zkusim to všem zúčastněným náležitě vysvětlit :D

Pořiď si třeba kyselinu dusičnou 38% Canna grow pH minus - 189,-/1l. Důležité je hlavně, mít to čím přesně změřit. ;)
Borisek
ok děkuji za cenné informace, na tu kyselinu dusičnou jsem se chtěl sám zeptat :) večer update s fotkama.peace
fire.ent
citace:
Původní příspěvek od bezdechu


Ano nesmí se přerušovat noc ve fázi květu, to jo. Ale za rústu to snad nevadí..


Snad ne...omlouvám se za možnou dezinformaci ale stejně bych jim tu periodu moc nenarušoval..pic f.e :teef:
Borisek
tak jsem to zpracoval :) viz.foto


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma