Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Motreho Kebab (dokvet klonu Critical+) - Klikni zde pro originální téma
Motre
Tak zopar kecov na uvod...
Ako asi kazdy micro-pestitel som pocas svojho minuleho a zaroven prveho pestu riesil otazku ako osvietit co najvacsiu cast rastliny a pokial mozno rovnomerne. A napadlo ma svietit na kytku viac z boku a otacat s nou. To bolo s mojim napevno namontovanym scrogom nerealne ale mal som este na okne jeden klon ktory sa chytil, ale zakvitol a doteraz kvitol na okne ale pomali kvoli v podstate hroznym podmienkam, velkych tepelnych vykovov, zvysovanie doby svetla a pod.
Napriek tomu sa nadherne obsypal a teraz prisiel jeho cas.

Vyrobil som si rotacnu plosinku ktora sa otaca cca 12ot/min a bez vacsich tazkosti sa rozbehla a pracovala aj s 10kg zatazenim.
Prevesil som cele tienidlo vertikalne do rohu a pridal som aj ziarovku ktoru som kupil pri svojich zaciatkoch. O svetlo sa teraz staraju 70W HPS a 75W Sylvania GRO-LUX Reflektor priemeru 95mm. Jej svetlo sa sice v ziare sodiku skoro uplne straca, ale ma o dost modrejsie spektrum tak mozno to kytke prijemne doplni. Vzduch je privadzany pasivne cez okienka v boxe, o ofuk a odfuk tepleho vzduchu s a staraju 2x8cm PC vetraky a odtah tak isto 2x8cm v 100mm rure a homemade pachacom.

Kedze vonku uz svieti tiez dlhsie ako 12h a klon je na to navyknuty, zacnem na 14/10 a obden budem uberat 15min a pozastavim to na nejakych 11/13.

Tak ak chcete sledujte osud tohto perspektivne nakvitnuteho klonu pod tosku netradicne riesenym osvetlenim. A ja som uz teraz zvedavy ako pod tym bude dalsia kytka rast. Ak by ste mali nejake pripomienky, ci otazky tak sem s nimi.
Vičenzo
dobrý napad na to se rád podívam
tuffgong1
tak to je opravdu luxusní :D k+ a sledovanost jistá .-)
honzacek
Kebab, jak příznačné ! :D K+ letí
Motre
tak som sa niak tak pozbieral zo sklamania a teraz bohuzial budem muset sklamat vsetkych ktorych zaujmal a chceli sledovat tento thread.
vcera po prichode z vikendu som zazil neprijemny pohlad.. po bazenu dira, satelit v prdeli... rozhodol sa nas navstivit domaci a vsetko okrem kytiek nam zobral, zacal na mna hadzat obrovsku spotrebu, a chce neprimerane vykupne. :( nebyt tam toho "grillu" tak asi ani nerozmyslam o vykupeni...

tento thread premenujem ked sa dostanem ku kompu a bude tu aspon nezaujmavy dokvet na okne, a ked tak sa niekedy vratim k povodnej myslienke s novou kytkou.
a poprosim kompetentnych nech to odsunu zo sekcie "Čtete:" kedze to uz zdaleka nebude nicim vynimocne. ale zahrialo to na srdci. :-/

dakujem za pozornost, ohlasy a K+ a snad sa kolotoc brzi znova roztoci..
zagg911
Ahoj :-) v 1. řadě K+ (snad ti to aspoň trochu zlepší náladu, po nezdařeném growu..) a dále chtěl bych se tě zeptat kolik tě ten spiner stál, nebo spíš nakolik by vyšel mě :D kdybych chtěl použít 4 rotační desky, a pohánět to nejlépe pouze jedním (asi silnějším) motorkem.. jedná se mi hlavně o konstrukční záležitosti jako hnací řemínek, jestli si u motoru použil nějáký převod, jak s uchycením ložiska a jáké ložisko si použil? hodně bys mi tím pomohl, opravdu je mi to inspirací... rozložení zvažuji jak jsem napsal zde: http://grower.cz/forum/showthread.p...vertical+%2Bhps
díky moc
z.
Motre
tak som sa zobudil zo zimneho spanku... :D
klon uz je davno seknuty a ususeny. ani som to nevazil kedze siskoviny tam bolo docela maalo, skor decentne ocukrovane okvetne listky. ale ani sa nedivym, kedze mal dost krute podmienky a co som neskor zistil tak aj docela chudobny korenovy system.

kazdopadne box uz je doma, takze bud necham domaceho este trochu vychladnut, a skusim sa s nim dohodnut na nejakych podmienkach za akych by to tam mohlo byt, alebo to bude vsetko na predaj...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma