Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Syrup (Buddha Seeds) - Klikni zde pro originální téma
ludd
Ahoj,
tohle je muj prvni grow ever. Pro zacatek jsem se rozhodl pro automatky, protoze nejsou prostory pro indoor a pro venek jsem zatim nenasel prihodne misto.

semena: 5x Syrup autoflow. fem. - Buddha Seeds
substrat: Plagron Bat-mix
nadoby: 5L kvetinace
hnojky: růst - zatim nic nemám, snad bude stacit substrat
kvet - zatim se doma nachazi jen Kristalon (plodn a květ), ale spiš koupim guano, popripade PK 13/14


Zasazeno: 21.4. - přímo do substrátu, nechány venku
Vylezly: 26.4. - vylezlo vsechno, ikdyz pocasi celkem heges

Jinak vysazeno mám na strese v kvetnicich. Z ruznych zbytku dreva jsem jim zbouchal parenak (viz. obrazky). Prvni verze parenaku mi pri vetsim vetru proletla kolem okna a nastesti nikoho nezabila))). Druhou verzi jsem dokoncil dnes a kytky do ni dám zítra (řádně zatizeny aby znovu neletal :D).

Jakekoliv rady, připomínky, konstruktivní kritika - piste, piste!

Obrazky:
1) 8. den růstu - kdytky mi rpijdou hrozne malé, asi za to může to odporné počasí venku a málo sluníčka. co mi odletel parenak tak je mam apson doma za oknem ... snad se brzo otepli
2) DIY parenak z par zbytku dreva, nahore plexi, okolo pruhledna folie a podlaha a zadni stena polystyren ... je otoceny primo na jih, slunicko na strese chytam od usvitu do soumraku
ludd
.
sonicsvk
Cauko som zaciatocnik a tento rok pojdem tiez prvy autoflower chcem sa spitat ty si ich dal rovno do substratu bez hnojiva tie semiacka asi 1-3cm hlboko a hned na slnko a vyklicili bez problemov? takze nemusim ich davat do servitok alebo do vaty?
ludd
Presne tak, sadil jsem primo do substratu, tak 1cm hluboko a ikdyz nebylo nejtepleji, vse mi v pohode vylezlo. Myslimm, ze pokud mas kvalitni seminka, tak nemuze byt problem. Ale urcite je muzes nechat nejdriv vyklicit na vate a potom velice opatrne presadit do zeminy.
ludd
Takze prvni update.

12. den růstu

Slunicko v poslednich par dnech kytickam urcite pomohlo a konecne se zacaly trochu vytahovat. I tak mi ale rust prijde dost pomaly, mam podezreni na spatne pH vody, ktere jsem doted nemeril. V pondeli koupim nejake testy a uvidi se.
Vsechny kytky az na jednu zacaly vyhazovat druhe patro listecku. U te jedne uz prvni patro podivne zmutovalo a listy castecne srostly ... setkal se s tim nekdo? ma ta kytka budoucnost?)) (viz. fotky)


1) growplace
2) vsechno kytí
3) zdegén :/
4) vylezajici druhe patro
ludd
pH vody zmereno a zjisteno ze ma 7,1-7,2 )) se dalo cekat.
Nez slozite upravovat, budu radsi brat destovku z becky na zahrade, u ktere jsem nameril pH cca 6,5. Snad bude kytickam chutnat lepe).
ludd
Vzhledem k tomu ze se pomalu zacina objevovat treti patri listecku a u toho zmrdka se srostlymi listy ani naznak druheho, pristoupil jsem k operaci ziletkou a oddeleni tech siamskych dvojcat. Snad pooperacni nasledky preziji a kezby to kytce konecne nejak pomohlo. Foto dodam casem.
ludd
16. den rustu

1) uprostřed Zmrd, ktery uz navzdy zmrdem zustane
2) reprezentant
3) jedina kytka, ktera ma cerveny rapik a male cervene skvrnky na listech - imho problem s pH, ale peci ma uplne stejnou jako ostatni kytky, tak nevim proc ma tahle problemy
Kacer436
Mam v plane objednat tento tyzden autoflowery tak drzim palce :) tiez prvy krat idem na autoflowery :D
ludd
21. den rustu (17.5.)

1) osazenstvo - rozjel se i zmrd vpravo dole, jsem zvedavy co ta rostlina jeste zmuze, myslim ze nic moc

2) rust uz zacina nabirat vpohode tempo, po zmene zalivkove vody na destovku s vhodnejsim pH vody zmizely cervene flicky na listech
ludd
27. den růstu

1) komplet, dole uprostred nejvetsi, dole vpravo zmrd, ktery se snazi aspon neco delat)

2) favorit

3) testovaci pokus na jedne ze 3 prumernych kytek - snaha o vice hlavnich vrcholu ... nikde jsem nenasel nic o ohybani af kytek, tak provadim soukromy pokus
ludd
33. den, počátek květu

zadna z kytek nema vic nez 20cm :/ takze co s etyce vynosu, asi budu zklaman... sice jsou krasne olistene ale do vysky s emi vubec netahnou, snad jeste par cm pridaji

trochu jsem i experimentoval:
2 kytky nechavam rust normalne, jsou nejvyssi a maji nejsilnejsi stonek
2 kytky ohybam, mam pocit ze je to spis zasekalo a nikterak vyrazne nepomohlo :/
1 kytka je ten uz od pocatku zmrd, ktery se vsak aspon lehce rozjel

FOTKY:

1) ve predu klasicky rostouci kytky, vzadu ohybane
2) makro nakvetajici kytky
3) reprezentant klasickych
4) reprezentant ohybanych

Tenhle tyden jeste pohnojim podruhe na růst a koupim guano na květ.
ludd
38. den

u dvou kytek se projevily nejake problemy s listy, zatim cekam na odpoved zkusenejsich v jinem topicu)
Mithril
mám na balkóně taky tuhle odrůdu, ale jenom 2 kytky :) A jsem asi 14 pozadu za tebou, tak aspoň můžu sledovat jak to asi má pak vypadat :)
ludd
ahoj, učitě se podaří i lepší, vím o chybách které kytky určitě aspon trochu zasekaly... tak at to roste)
ludd
49. den
takze novy update, kyticky uz se zacinaji krasne cukrovat, ale zustaly hrozne male (20-25 cm) :/ nevim v cem jsem mohl udelat tak velkou chybu ze mi nerostly, snad nestalost autoflower strainu, snad ne zrovna idelani pocasi v poslednich par tydnech...co uz

FOTO:
1) komplet (zlute listy sly po foceni doprdele)
2,3,4) cukrády
5) psycho stončan :D
BloodyBeer
Zdarec

V tvem pripade bude ta velikost ovlivnena velikosti kvetinacu - jestli chces vetsi kytky, tak jedine vetsi kvetinace a nebo rovnou do volne pudy (ale radne pripravene)...
Málý vzrůst je u AF způsobený hlavně malým květináčem, ale taky odrůdou, a u toho Syrupu je myslim že dokonce napsaný že má malý vzrůst. Každopádně sleduju, a držim palce.
ludd
Diky dik, doufal jsem ze 5L bude stacit protoze jsem to tu videl u vice lidi, kazdopadne priste to pujde do vetsich. Jinak ano, Syrup je pry vhodny na SOG a ma mensi vzrust, ale precijen slabych 20-25cm me zaskocilo.)
Enf
pěstu zdar panové!

Na tohle si nemužu dovolit nereagovat ! Myslim,že to rozhodně nebude způsobeno květináčema. Spíš bych to odhadoval na nízkou vlhkos a tim i pomalejší růst. Syrup jedu taky a rostlinku co mám tak je vitální má přes 80 cm a květináč mám 6.5 litru cca. Vytvořim topic a hodim pak foto v květu ;-) Příště zkus pořešit tu vlhkost, co mám zkušenost tak na střechách se v odpoledních hodinách když svítí nad 20 % nedostaneš. Každopádně myslim, že tahle vejška je ideal v těhlech podmínkách :)
ludd
Nooo, ta vlhost bude asi jadro pudla. Parenaaku jsem nechaval nechaval nahore cca 15-20cm velke otvory na profuk, aby se mi do toho tolik neopiral vitr, asi to teda spis vic zatizim a parenak vic zavru, pro pristi grow.... jinak v rustu sjem vlhcil jen poprasovanim listu nekolikrat denne, coz asi nijak vyrazne nepomohlo. Diky za pomoc)

Ta velikost neni takovy problem, kolem 50-60cm kytky by potesily vic :D... sousedi si hledej svoje, ikdyz me tam vidi celkem casto chodit. Paradoxne kytky ukryvam pred rodinou :D.
ludd
Ale kdyz nad tim premyslim, i kamarad me v tom utvrdil......... muze mit vlhkost tak zasadni vliv na to aby to nevyrostlo? Asi to bude jeden z problemu, ale taky to asi nebude jediny problem.
ludd
56. den

So... podle popisu strainu bych měl behem par dní kosit, ale to imho jedině za idealnich podminek po celou dobu růstu a kvetení, tudíž tak jedině pod lampou. Ja tomu ještě minimalně týden až dva nechám a uvidime až podle trichomku... zatim jsou pruhledne takže kytičky maj ještě imho čas ukázat co v nich ještě dřímá. Vlastně ještě nezhnědlo ani 10prcnt chloupků taže času habaděj...

Tak nějak jsem opomněl se tu zminit o hnojeni, z plánu koupit guano nakonec sešlo a dostal jsem darem Hy-Pro Terra, za který moc děkuju. Zatím jím bylo hnojeno dvakrát, poprvé 5ml/l a podruhé 7,5ml/l ... kytičky si to po několika hnojeni kristalonem hodně pochvalují). Ještě počítám s jedním hnojením a pak flush... tak nějak to vychazi do těch 2týdnů, které jim ještě cca dávám.

FOTO:
asi netreba nic dodavat
1) komplet
2-5) momentalni stav kyticek
ludd
63. den

Tákže, některé kytky pomalu nahazují jantary - čas to ukončit. Ve čtvrtek zalito dešťovkou bez hnojek, včera destilkou a ještě to jednou-dvakrát pořádně proliju destilkou. Ve středu tomu nasadím čepce z tmavých papírových pytlů, ať to má tmu a zároveň to trochu dýchá. A v pátek ráno je v plánu kosa. Před tmou tomu ještě oberu velký listy, kterých stejně není mnoho a těsně před kosou nahodím finální foto-update. Pevně doufám že nějakých 8-10g z toho celkově nasuším.)
ludd
68. den - sklizeň

Klasicky podle planu nevyslo vubec nic). Domu jsem se dostal az ve ctvrtek vecer za odporneho chcani, ktere vytrvavalo az do dnesniho odpoledne. Takze zatmeni kytek neprobehlo... a sklizen malem taky ne, jelikoz jedu na tajnaka doma :D a precijen zacina vikend a nejsme doma sam. No nakonec vse probehlo, kytky ostrihany, z listu probehne pokus udelat si aspon nejakou mini hashovou kulicku. z nuzek kteryma jsem strihal jsem zeskrabl caras a jeden páv co z toho byl nahulil prijemne.

FOTO:
1) posledních pár okamžiků syrupů + mala, lehce zkriplená icecream)
2) po holení
3) again, bez blesku
4) wannabe makro
5) připraveno na sušení

Tak kolik tomu davate? Verim ze 10g by to snad mohlo mít. Sám jsem zvědav.
RaScaL
Tak cca 20g sucheho
Jáá
36,54 g at chutna :)
kewin
Já ti přeju 22g. Vypadá to docela roztomile. Ať se daří. Čau.
Pongo
Čau,

19g je můj tip ... měl jsi malé květináče , škoda....
onesoul1
28geee dobrou chut
auroraindika
dobrých 30gpřeji..
ludd
So, palice uschle a ja se pri pohledu na vahu nestacim divit... tohle jsem fakt necekal :D ... dohromady 40g!! a to jsme jich uz par (2-3g) spalil, rozdal, etc. .... jinak na kytky to vychazelo cca: 10+9+8+8+8g

Byl to muj prvni pest, takze s eomlouvam za pesimisticke mystifikace s 10g a podobne, jen jsme proste nemel predstavu o tom jak to bude vypadat az mi to seschne. Kazdopadne co se tyce vynosu, tak si ztezovat vubec namuzu... a urcite by to bylo jeste zajimavejsi kdyby ty kiticky mely vic nez 25cm.

Mizim ted na par dni pryc, takze foto a smokereport jeste doplnim casem.

A dekuju vsem tipujicim, "Jáá" byl nakonec nejbliz... tak vyhrava aspon dobry pocit hehe)), protoze jsem tomu tipu absolutne neveril a o to vic me vysledny pohled na vahu potesil.
15g
Mithril
ehm..nechci bejt na tebe moc chytrej, ale v příspěvku před tebou autor prozrazuje, že sklidil 40g :D Takže tipovat už asi nemusíš.. :D
kammo
Ucinok to ma aky ak mozes popisat?...
ludd
omlouvam se, ale jsem klasicka zkurka a lehce jsem to tu zanedbal.
foto cele susiny urcite nebude, jelikoz mi zbyva poslednich par g :DD

SMOKEREPORT
popis strainu to celkem vystihuje, co se tyce chuti - sladka, ale ne ovocna ... spíš taková cukrově sladká, s troskou tabaku v brku se to vubec nebije, spis to k sobe prijemne ladi
ucinek tak na pul gaučák, vyborně se po tom chillí, ale da se po tom i vklidu skejtovat, takze zadny kladivo, za coz jsem rad)

no a nahuluje nadherne, nic lepsiho jsem z venku/parenaku/ jeste nehulil, palicky na venek neobvykle huste a obsypane krystalkama

posledni projekt v ramci pestu byla jeste vyroba gumby hashe, ktery jsem delal z cca 40g lehce osypanych listu ktere jsem postrihal pri sklizni+stonků ... no vyšlo my cca 2-3g pekneho hashe, skoda jen ze jsem enmel uplne jemne syto, takze plastik z toho není, kazdopadne jsem taky spokojen

shrnuti - vynos jako klasicky automat venku, okolo 10g, mozna komu vyroste vyssi nez moji trpaslici tak sklidi i vic, palicky nadherny a nahuluje krasne, urcite tenhle strain jeste vysadim

díkyčau
THCz
Taky jsem zasirupoval a mam kytku cca 80 cm vysokou a odhaduju vynos tak na 100g. Kýbl 20 l .Medium plagron mix. Hláška ohledně vlhkosti se mi fakt nezdá bo byla celou dobu na jižní terase a tam praskaj teploměry. A nikdy jsem nezvlhčoval.Doporučuju nestříhat, nepřesazovat, nehybat a hnojil jsem normalní trojkombinací od AH na hydroponii. Jestli sezenu fotak tak postnu foto. Pestu zdar !!!
Ještě jsem neochutnal tak si počkejte........
THCz
citace:
Původní příspěvek od THCz
Taky jsem zasirupoval a mam kytku cca 80 cm vysokou a odhaduju vynos tak na 100g. Kýbl 20 l .Medium plagron mix. Hláška ohledně vlhkosti se mi fakt nezdá bo byla celou dobu na jižní terase a tam praskaj teploměry. A nikdy jsem nezvlhčoval.Doporučuju nestříhat, nepřesazovat, nehybat a hnojil jsem normalní trojkombinací od AH na hydroponii. Jestli sezenu fotak tak postnu foto. Pestu zdar !!!
Ještě jsem neochutnal tak si počkejte........


Takže foto nebude a výnos jsem trochu přehnal. Bylo 79g jedna kyti. Všem vřele doporučuju.....
Jandys666
Děkuju ti za tvůj topic, byl pro mne rozhodně inspirativní a K+ tě rozhodně nemine. Jedu podobně jako ty, ale po 4 dnech v hlíně mám stonky už 10 cm vysoko, a to to mám v květináči za oknem. Těžko říct, čím to je, kytky si žijou svým životem. Každopádně díky... :-)))
krupier77
Zdar, moc peknej grow,, výběr semen, použití materiálů a hlavně si mě pobavil prvním příspěvkem jak ti foliak prolitl okolo okna a nikoho nezabil.. :-D jak se tak divam tak je to docela vysoko ta strecha. Ale si magor, neber to zle... lidi sou kurvy a tobe tam zarucene videt jde jak do vytriny :-D ale jinak good luck, K+ ti rozhodne patri ;)
Stromorod
citace:
Původní příspěvek od krupier77
Zdar, moc peknej grow,, výběr semen, použití materiálů a hlavně si mě pobavil prvním příspěvkem jak ti foliak prolitl okolo okna a nikoho nezabil.. :-D jak se tak divam tak je to docela vysoko ta strecha. Ale si magor, neber to zle... lidi sou kurvy a tobe tam zarucene videt jde jak do vytriny :-D ale jinak good luck, K+ ti rozhodne patri ;)



Počítaš to od zasazení alebo od výrastu klíčku?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma