Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Prvy Outdoor white widow svk - Klikni zde pro originální téma
sonicsvk
Zdar vsetci za tyzden budem objednavat tieto semiacka
http://www.cannaseeds.sk/pyramid-seeds/galaxy
http://www.cannaseeds.sk/pyramid-seeds/white-widow
Ak mate skusenosti z timito semiackami budem rad za kazdu radu hlavne ci su narocne na pestovanie a na plesen.Este by som sa chcel spitat ci niekdo ma skusenost z seedbankou pyramid nikde som o nej nenasiel info od uzivatelov.

Substrat som kupil neaky v zahradnictve pisu tam ze pre vonkajsie rastliny mozem ho pouzit aj pri kliceni v kelimkoch?Cital som FAQ a nasiel som tam nieco o tom ze hned po vikliceni ako zasadim do hliny mozem dat na slnko nevadi ked je este tak 16stupnov vonku?
A este ohladom hnojenia som kupil slepacie hnojivo su tam neake ususene granule je to dobre hnojivo ako dlho ho mozem pouzivat aj v fazi kvet sa da pouzivat?
Budem velmi vdacny za kazdu radu dakujem.
frek
Čau,
Galaxyho ti určitě někdo pěstil a byl s nám veli spokojen. o WW nevim. Jinak něco málo tu o Pyramid seeds je. Vesměs je to kvalitní genetika.
Já jedu letos od nich Anesthesii. kličivist 50%, ale jiank zatim vypadá slušně...

Obyčejná zemina Ti bude stačit, a 16 stupňů je taky o.k. Poroste to sice pomalu, ale venek je venek.

Slepičí hnojivo je dobré spíše na fázi květu, než růstu, protože obsahuje hodně fosforu. Na růst bych Ti doporučil třeba kravský nebo koňský hnůj. (Ale ne čerstvej, jinak bys spálil kořínky a to přece nechceš:))
coupac
Zdar, no asi když je to převážně indika, doba květu je celech 60 dní + tejden jako dycky, tak ti z toho logicky nemuže nic vyrust.Třeba ta vdova potřebuje tak 10-11 tejdnu abys moch říct BILA vdova. Kup si semena s krátkou dobou květu nebo automatky.
sonicsvk
aha nad automatmi som rozmislal ale znamy hovoril ze o to treba vacsiu starostlivost ja by som to chcel pestovat v kibli na strome daju automaty sa daju pestovat na strome nie? A nasiel som automat tento http://www.cannaseeds.sk/dutch-pass...toflowering-fem alebo tento http://www.cannaseeds.sk/dutch-pass...-autoflower-fem ako je to uz dost penazi ale keby mi z tych 3 na 100percent vytazim aspon 15g dokopy tak by som bol stastny ale zase bude to moj prvy grow moc sa dotoho nevyznam tak som chcel najprv take lacnejsie nech sa na tom naucim. Mislite ze by som dokazal hned prvy krat vypestovat autoflower pomocou obycajneho substratu a na rust slepacince a na kvet kravske hnojivo?
frek
Nevim, proč bys neměl vypěstovat AF...:) Je to kytka jako každá jiná, akorát sklidíš zhruba za 2 měsíce :). Projeď grower a "sčekuj" nějaká vlákna o samonakvétačkách.

Tak po druhé: NA RŮST KRAVSKÝ HNOJIVO A NA KVĚT SLEPIČINEC!! :) :)
FeSTeR
teraz rastie prhlava napchaj si to do flase zalej vodou a nechaj 2 tyzdne kvasit na slnko.. Vraj to ma vela dusiku co je hlavne na rast..
zrovna dnes sa to chystam spravyt aj ja..

minuli rok som pestoval prvy krat kupil som biobizz - grow a bloom
mala investicia.. vyrastli mi 2samicky (prvy grow..) jedna bola skor technicka ale ta druha to bola ina pecka !!
sonicsvk
no dnes som bol pozerat neake vhodne miesto na out nic moc som nenasiel asi to dam na pole kde sa pestuje repka olejna ma to okolo 1m autflower by to nemal prerast takze v pohode. Nasiel som aj prhlavu tak som natrhal a zajtra dam naplnit aspon 10 2l flias.Ako je to z polievanim ako casto treba polivat nasiel som dobre miesto na poli ale je dost daleko ako kazdy 3 den by bolo v pohode to poliat ale kazdy den by uz bolo dost a ako casto treba hnojit . Dakujem za odpovede
markal
zdar vsem growerum aji ja jsem byl pohledat nejake vhodne misto ale nic moc jsem nenasel tak zvolim asi pole ale dojizdet tam budu asi jednou za tyden a hnojit take jednou za tyden


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma